• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - languedoc roussillon

Resultater for

Vine - languedoc roussillon - Import eksport

 1. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

 2. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 3. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE F.JAUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Languedoc Roussillon, rødvine, fransk vin, fransk rødvin, fransk vin, hvidvine, rosévin, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Ponteilla, Frankrig.

 4. CHÂTEAU MONTANA

  Frankrig

  Chateau Montana blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede. Jean Jonquères d'Oriola kommer fra en landmandsfamilie, der har været etableret i de østlige Pyrenæer i mere end fem århundreder. Han arbejder sammen med sin familie med sin passion for at udvikle finessen og styrken i dette terroir samt potentialet i disse steder. Vingården dækker 60 hektar på to terroirs i Aspres ved foden af Pic du Canigou, mellem hav og bjerge, syd for Perpignan. Vi arbejder på ler-kalkstensjord med traditionelle druesorter som Syrah, Grenache, Carignan og Mourvèdre samt andre sorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan og Muscat. Vi er nu certificeret "høj miljøværdi", hvilket giver plads til traditionelle metoder som mekanisk bearbejdning af jorden, respekt for miljøet, fremme af biodiversitet og lave udbytter. Vi er nu i gang med det andet år med økologisk omlægning, og vores produktion vil blive certificeret for årgang 2023. Vores vine bliver vinificeret, modnet og aftappet på ejendommen i vores kælder, som er udstyret med termoregulerede rustfrie ståltanke og en fadkælder. Château Montana tilbyder ud over sin vinhandel, som du kan opleve gennem besøg og smagninger, også mulighed for at leje sin sal og sine gites, som kan rumme alle typer arrangemente.

 5. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES KANDLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, fransk vin, og Côtes du Rhône brancherne. Den er baseret i Roubia, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COMPAGNIE DES VINS DE BORDEAUX ET DE LA GIRONDE

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES VINS DE BORDEAUX ET DE LA GIRONDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Parempuyre, Frankrig.

 2. WINE AROUND

  Frankrig

  Virksomheden WINE AROUND, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 3. THUNEVIN SAS

  Frankrig

  Virksomheden THUNEVIN SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Spanien, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Saint-Émilion, Frankrig.

 4. DOMAINE DES BARJAQUES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE DES BARJAQUES, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for rødvine, hvidvine, rosévin, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Saint-Jean-De-Barrou, Frankrig.

 5. VIGNOBLES DOM BRIAL

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES DOM BRIAL, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den opererer også inden for frugtvin brancherne. Den er baseret i Baixas, Frankrig.

 1. BERNARD POULET

  Belgien

  Virksomheden BERNARD POULET, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bourgogne, Vine - Loire valley, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Bourgogne, Vine - Loire valley, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. ENTERCOOP

  Frankrig

  Virksomheden ENTERCOOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Bordeaux, Vine - Languedoc Roussillon, og Vine - Rhônedalen brancherne. Den er baseret i Saint Aubin De Branne, Frankrig.

 1. VIALARD LOUIS SAS

  Frankrig

  Virksomheden VIALARD LOUIS SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Cissac-Médoc, Frankrig.

 2. DOMAINE DE L'ARJOLLE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE DE L'ARJOLLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Pouzolles, Frankrig.

 3. CHATEAU DE MONTPEZAT

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU DE MONTPEZAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Pézenas, Frankrig.

 4. TG VINS

  Belgien

  Virksomheden TG VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Flémalle, Belgien.

 5. PRIEURE SAINT JEAN DE BEBIAN

  Frankrig

  Virksomheden PRIEURE SAINT JEAN DE BEBIAN, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Pézenas, Frankrig.

 6. CHATEAU BOUSQUETTE

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU BOUSQUETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Cessenon Sur Orb, Frankrig.

 7. CHÂTEAU ST MARTIN DE LA GARRIGUE

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU ST MARTIN DE LA GARRIGUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i MONTAGNAC, Frankrig.

 8. MOULIN DE GASSAC

  Frankrig

  Virksomheden MOULIN DE GASSAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Frankrig, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Aniane, Frankrig.

 1. DOMAINE LA MADURA

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE LA MADURA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Saint Chinian, Frankrig.

 2. CHATEAU SAINT MARTIN DES CHAMPS

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU SAINT MARTIN DES CHAMPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine, Vine - Languedoc Roussillon, og Vine brancherne. Den er baseret i MURVIEL LES BEZIERS, Frankrig.

 3. DOMAINE DE LA COLOMBETTE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE DE LA COLOMBETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Béziers, Frankrig.

 4. SANTA ESTELA

  Frankrig

  Virksomheden SANTA ESTELA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i THEZAN LES BEZIER, Frankrig.

 5. DOMAINE DE BACHELLERY

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE DE BACHELLERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i BEZIERS, Frankrig.

 6. DOMAINE PECH MENEL

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE PECH MENEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Quarante, Frankrig.

 7. CHÂTEAU ROUMANIÈRES

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU ROUMANIÈRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkning, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Garrigues, Frankrig.

 8. CHÂTEAU TRILLOL

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU TRILLOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den opererer også inden for AOC vine brancherne. Den er baseret i Cucugnan, Frankrig.

 9. ADVINI

  Frankrig

  Virksomheden ADVINI, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, og Vine - Languedoc Roussillon brancherne. Den er baseret i Saint-felix-de-lodez, Frankrig.

 10. JEAN JEAN

  Frankrig

  Virksomheden JEAN JEAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Languedoc Roussillon branchen. Den er baseret i Saint-Felix-De-Lodez, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis