• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grossist i vin

Resultater for

Grossist i vin - Import eksport

 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES FABRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Vine, vinproducenter, fransk vin, AOC vine, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Drikkevarer - import-eksport, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Cissac Medoc, Frankrig.

 3. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden EDELWEISS GROUPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Solsikkefrø branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, Drikkevarer - import-eksport, Vine, Brød, Grøntkonserves, Drikkevarer, Spiritus, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 4. TRILUXE B.V.

  Holland

  Virksomheden TRILUXE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Skønhedsprodukter branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Spiritus, artikler og udstyr til skønhedspleje, værdsatte vine, Makeup - produkter, modetilbehør, Landevejstransport, Biler - komponenter og dele, mekaniske, og dufte brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 5. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Frankrig

  Virksomheden FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Vaskemidler til husholdningsbrug, Hygiejne- og toiletprodukter, Hygiejne og skønhedsartikler, Drikkevarer, toiletartikler og produkter til personlig hygiejne, vaskemiddelautomat, champagne, og vaskemidler brancherne. Den er baseret i Levallois-Perret, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Tyskland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH er en tysk-baseret virksomhed, der sælger hurtigtsælgende forbrugsprodukter (FMCG) i løs vægt, til attraktive engrospriser på verdensplan. Vi tilbyder oprindelige globale mærker som f.eks. Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever og Mondelez/Milka. Vi driver vores engrosvirksomhed inden for drikkevarer, spiritus, vin, konfekture og husholdningsartikler efter princippet "Tænk globalt og handl lokalt", og vores kunder omfatter detailkæder, grossister, distributører og små og store butikker. Gennem vores internationale netværk har vi adgang til en lang række producenter og leverandører og en bred vifte af produkter. Vi leverer produkter fra kendte globale mærker som f.eks.: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Hvis du leder efter et specifikt produkt, eller hvis du har spørgsmål om vores levering af engrossalg af drikkevarer, øl, spiritus, slik eller ethvert andet FMCG-produkt eller -service, kan du kontakte os eller sende os en e-mail på office@global-consumer-goods.com.

 2. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 3. SOUTHBREEZE IMPORT EXPORT SLU

  Spanien

  South Breeze Emport Export s.l.u., importør, eksportatør og distributør og grossist i fødevarer og drikkevarer. 4 års erfaring i branchen. Vores hovedprodukter er: ekstrajomfruolivenolie. Vine: ung, lagret, sød, reserve, grande reserve, sød og tør hvid. Ost: halvtør og tør. Ged og får. Honning multifleur, timian, rosmarin, eucalyptus, appelsinblomst, bær, avocado. Grøntsagskonserves artiskokker, artiskokpasta, etc.