• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ung vin

Resultater for

Ung vin - Import eksport

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

 2. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Vine, Kemikalier - import-eksport, Kemi - rå- og biprodukter, kemikalier til medicinalindustrien, rødvine, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer, rosévin, og skummende brancherne. Den er baseret i Azurara, Portugal.

 3. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BODEGAS NAJERILLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Rioja, ung vin, rødvine, Vine, crianzas, garanteret ægte vin, og vinfremstillingsvirksomheder brancherne. Den er baseret i Arenzana De Abajo-La Rioja, Spanien.

 4. IBMSE

  Spanien

  Virksomheden IBMSE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for ung vin, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Denia, Spanien.

 5. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanien

  Firmaet Bodegas Solana de Ramírez Ruiz følger de lokale traditioner i Abalos og har arbejdet i årevis med vindyrkning, -udvikling og opelskning af egne vine: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Mærker: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, hvidvin, ung vin, Crianza classique, Crianza supérieur, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Besøg. Prøvesmagning. Vinkælder. Restaurant for grupper.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BODEGAS OLMAZA

  Spanien

  Familiedomæne med direkte salg fra 3 vinbønder af tre forskellige generationer. Dette domæne, der ligger på ejendommen kaldet « milla de oro », er et DOC domæne (svarende til vores AOC) i Rioja beliggende i San Vicente de la Sonsierra og der er 40 ha vin. Der laves fire forskellige vine, 3 røde vine fra forskellige gårde (joven, Crianza og Reserva) og en hvidvin på vinbærme. Viña Olmaza - unge røde og hvide vine, Olmaza Autor - Crianza Udvalgt Vinhøst, Osluna - Særlig Reserve.

 2. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Spanien

  Den kooperative vinkælder Cigales er et resultat af 50 års erfaring inden for traditionel vinfremstilling. Vores produkter er certificeret med en lang række kvalitetsgodkendelser såsom en oprindelsesbetegnelse. Cigales tilbyder vine fra vinomådet Castilla y León, både hvidvine, rosévine, unge vine, rødvine og vine på egetræsfade.

 3. BODEGAS BENETAKOA

  Spanien

  Benetakoa vingård strækker sig over et område på 20 hektar vin, der består af gamle på fra 20 til 80 år, der ikke giver så stort udbytte men er af meget god kvalitet. Vi har unge vine, der bevarer deres friske og frugtagtige egenskaber som vores fremragende vin, og vin der er lagret i tre år herunder et års modning på egetræsfade.

 4. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanien

  Bodegas Hijos de Félix Salas tilhører en familie af vinavlere gennem flere generationer, der har produceret vin siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Fremstilling af rosévin: Vores rosévine er fremstillet af hvide og røde druesorter. Fremstilling af rødvin: Vi producerer unge rødvine, store vine og årgangsvine med Tempranillo-druesorten. Til vores store vine og årgangsvine søger vi balancen mellem druesortens kendetegn og den eg, som vinen ældes i.

 5. SOUTHBREEZE IMPORT EXPORT SLU

  Spanien

  South Breeze Emport Export s.l.u., importør, eksportatør og distributør og grossist i fødevarer og drikkevarer. 4 års erfaring i branchen. Vores hovedprodukter er: ekstrajomfruolivenolie. Vine: ung, lagret, sød, reserve, grande reserve, sød og tør hvid. Ost: halvtør og tør. Ged og får. Honning multifleur, timian, rosmarin, eucalyptus, appelsinblomst, bær, avocado. Grøntsagskonserves artiskokker, artiskokpasta, etc.

 1. BODEGAS PATROCINIO

  Spanien

  Vingården, der ligger i Uruñuela midt i Rioja Alta, producerer fremragende unge vine, reservas og crianzas. De mest kendte navne er: SEÑORÍO DE UREÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS og LÁGRIMAS DE MARÍA.

 2. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanien

  Vi er vinavlere i Badarán, Rioja Alta, og arbejder kun med druer fra egne vinmarker i Tempranillo, Grenache og ViuraNous til vores hvidvin, rosé og unge rødvin. Vores mærker er CHAVAL og RIVALIA. Vine med oprindelsesbetegnelsen Rioja. Udsøgt vinhøst.

 1. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spanien

  Ung rødvin crianza og reserva. Hvidvin på tønde. kvalitetsgodkendt Rioja. Vi udvikler omhyggeligt vore udvalg af røde og hvide vine med frugten fra vores egne vinmarker, Rondan mærke vundet adskillige nationale og internationale priser.

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

  Virksomheden ENRIC REGULL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, vindrueplanter, Vinplanter, Planteskole for vin, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Vilafranca Del Penedes, Spanien.