• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine efter champagnemetoden

Resultater for

Vine efter champagnemetoden - Import eksport

 1. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, der ligger kun en kilometer fra San Gimignano i Siena-provinsen, er omgivet af cirka 40 hektarer vinmarker, hvor der fremstilles vin og ekstra fin olivenolie (ekstra jomfruolie). Den gamle Casale, som området har navn efter, har tidligere været et munkekloster, der takket være dets strategiske placering på højderne har kunnet nyde godt af den rige og frugtbare jord, som stadig omgiver det.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Vine - Trentino-Alto Adige, mousserende vine, Vine efter champagnemetoden, vinproduktion, Vine - Trentino-Alto Adige, vinforretninger, skummende, og musserende vine engros brancherne. Den er baseret i Lana, Italien.

 3. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belarus

  "Fabrik i Minsk, der producerer mousserende vin, anses for at være flagskibet i vinindustrien i Hviderusland og en af ​​de bedste virksomheder i branchen i SNG. Virksomheden producerer champagne og mousserende vine af høj kvalitet og har gennem hele dens arbejde været det eneste anlæg i Republikken Hviderusland, som har mestret den mest komplicerede teknologi til produktion af mousserende vine. Vinproducenter i Minsk følger nøje traditionerne inden for klassisk vinproduktio og, bruger kun råvarer af høj kvalitet.

 4. CA'VITTORIA

  Italien

  Virksomheden CA'VITTORIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vine - Veneto, prosecco, Vine - Veneto, og vinsmagning brancherne. Den er baseret i Conegliano, Italien.

 5. CAVE DE TURCKHEIM

  Frankrig

  Virksomheden CAVE DE TURCKHEIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Alsace, Vine - Frankrig, Vine - Alsace, crémant, og grå pinot brancherne. Den er baseret i Turckheim, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Holland

  Virksomheden SEBASTIAAN WIJNIMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i Houten, Holland.

 2. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

  Virksomheden BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, og Vine efter champagnemetoden brancherne. Den er baseret i Barcarena, Portugal.

 3. NOVA CATERING

  Bulgarien

  Virksomheden NOVA CATERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GOLD-DELIKATESSEN GMBH, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i Deitingen, Schweiz.

 5. SKYFALL

  Spanien

  Virksomheden SKYFALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spanien.

 1. MAISON ARCA FRIN

  Frankrig

  Virksomheden MAISON ARCA FRIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for artikler til kælderen, og indretning af kældre til opbevaring brancherne. Den er baseret i Saint Jacques De La Lande, Frankrig.

 2. BRUUT CHAMPAGNE

  Holland

  Virksomheden BRUUT CHAMPAGNE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for forretningsgaver brancherne. Den er baseret i Voorburg, Holland.

 1. SIMEB

  Frankrig

  Virksomheden SIMEB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i BEZIERS Cedex, Frankrig.

 2. VINIREGI SRL

  Belgien

  Virksomheden VINIREGI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for nødindgreb, hydraulik brancherne. Den er baseret i Auderghem, Belgien.

 3. CAVA SOLÀ RAVENTÓS

  Spanien

  Virksomheden CAVA SOLÀ RAVENTÓS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den er baseret i Sant Sadurni D´anoia, Spanien.

 4. OENO PREST

  Frankrig

  Virksomheden OENO PREST, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Coursan, Frankrig.

 5. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Frankrig

  Virksomheden CAVE COOPERATIVE VINICOLE, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Soultz, Frankrig.

 6. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrig

  Virksomheden PLOYEZ-JACQUEMART, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Ludes, Frankrig.

 7. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Frankrig

  Virksomheden CAVE COOPERATIVE VITICOLE, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Valvigneres, Frankrig.

 8. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Frankrig

  Virksomheden SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i St Paulet De Caisson, Frankrig.

 1. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Frankrig

  Virksomheden CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Cabrieres, Frankrig.

 2. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Frankrig

  Virksomheden COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Le Luc, Frankrig.

 3. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Frankrig

  Virksomheden LES VIGNERONS DE GRANET SCA, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Aix En Provence, Frankrig.

 4. MINERVA SPIRITUOSEN GMBH & CO. BETRIEBS-KG

  Tyskland

  Virksomheden MINERVA SPIRITUOSEN GMBH & CO. BETRIEBS-KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Spiritus, Vine efter champagnemetoden, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Goch, Tyskland.

 5. SCV FONTAILLADE

  Frankrig

  Virksomheden SCV FONTAILLADE, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Brue Auriac, Frankrig.

 6. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Frankrig

  Virksomheden SARL DIOGENE TISSIER & FILS, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Chavot Courcourt, Frankrig.

 7. VIGNOBLES DE CARSAC

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES DE CARSAC, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Cavanac, Frankrig.

 8. MAISON REMY BREQUE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON REMY BREQUE, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i St Gervais, Frankrig.

 9. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Frankrig

  Virksomheden CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Julienas, Frankrig.

 10. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Frankrig

  Virksomheden LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Rougiers, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis