• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - toscana

Resultater for

Vine - toscana - Import eksport

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Gården La Torre har fået sit navn fra det antikke middelaldertårn fra det 10. århundrede, mesterligt restaureret, som stadig i dag er det karakteristiske element i landsbyen La Villa. Beliggende på bakkerne i San Gimignano, er landsbyen i centrum af et af de mest stemningsfulde og fascinerende landskaber i Italien og Toscana: et land med vinmarker og olivenlunde. Vi er producenter af gode vine, grappas og ekstra jomfru olivenolie. Blandt vores vine: hvide, røde, rosé. Vores produktion i stor skala giver os mulighed for at henvende os til både direkte forbrugere og virksomheder. Vi eksporterer også alle vores produkter til udlandet, toskansk vin og olie, der har været i stand til at bekræfte vores identitet ved at basere den på kvalitet.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, der ligger kun en kilometer fra San Gimignano i Siena-provinsen, er omgivet af cirka 40 hektarer vinmarker, hvor der fremstilles vin og ekstra fin olivenolie (ekstra jomfruolie). Den gamle Casale, som området har navn efter, har tidligere været et munkekloster, der takket være dets strategiske placering på højderne har kunnet nyde godt af den rige og frugtbare jord, som stadig omgiver det.

 3. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for landbrugsdrift, vindyrkende virksomheder, vinproduktion, og ædel vin fra montepulciano brancherne. Den er baseret i Montepulciano, Italien.

 4. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABBADIA ARDENGA IL POGGIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for brunello di montalcino, rødvine, vinproduktion, og brændevin brancherne. Den er baseret i Montalcino, Italien.

 5. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VINO GIOIELLO

  Italien

  Vino Gioiello producerer Chianti Classico-vinflasker med smukke prægede etiketter på ædle materialer såsom lava fra vulkanen Etna, toscansk terracotta, træ, farvet harpiks, tilpasset efter forskellige temaer, såsom Passion, Kærlighed, Natur, men vi kan også på anmodning producere flasker med helt brugerdefinerede etiketter. Vores vinflasker er helt unikke, fx med de meget originale gaveæsker, uden nogen mulig sammenligning med, hvad der ellers findes på markedet i øjeblikket.

 2. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, i provinsen Siena, omkring 40 km fra Unescos verdensarv i Siena, er der århundreder gamle vinmarker, blandt andet den berømte Brunello di Montalcino, der er kendt i hele verden. Vi opretholder, spreder kendskabet til og videregiver denne vinavlstradition ved at dyrke druesorter, der vokser på marker beriget gennem de geologiske epoker, og det er dette, som gør Brunello vinen helt speciel..

 3. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for vinproduktion, og rødvine brancherne. Den er baseret i Siena, Italien.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Vine, Vine - Toscana, brunello di montalcino, og Vine brancherne. Den er baseret i Montalcino, Italien.

 5. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italien

  Virksomheden UVAGGIO ENOTECA ONLINE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den er baseret i Capannori, Italien.

 1. AVIGNONESI

  Italien

  Virksomheden AVIGNONESI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Toscana, Vine - Italien, Vine - Toscana, og ædel vin fra montepulciano brancherne. Den er baseret i Valiano Di Montepulciano, Italien.

 2. GUSTOCYCLING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GUSTOCYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rejser og turisme branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, udlejning af feriehuse, og Vine - Toscana brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 1. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italien

  Virksomheden CORTEDOMINA DI MICOL BONORA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den er baseret i Radda In Chianti, Italien.

 2. MONACI REMO SRL

  Italien

  Virksomheden MONACI REMO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, ekstra jomfruolie, Vine - Toscana, og fåreost fra toscana brancherne. Den er baseret i Pienza, Italien.

 3. SAN SALVATORE 1988

  Italien

  Virksomheden SAN SALVATORE 1988, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den opererer også inden for vinavlere, økologisk vin, typiske italienske vine, og vin fra toscana brancherne. Den er baseret i Giungano, Italien.

 4. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Vine - Toscana, og chianti, klassisk brancherne. Den er baseret i Gaiole In Chianti, Italien.

 5. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italien

  Virksomheden RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for vernaccia di san gimignano, og chianti brancherne. Den er baseret i San Gimignano, Italien.

 6. ITALIAN WINE LOVER

  Italien

  Virksomheden ITALIAN WINE LOVER, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Veneto, vin fra toscana, vin fra apulien, vin fra piemonte, og Vine - Veneto brancherne. Den er baseret i Barletta, Italien.

 7. LE GOÛT DU VIN

  Luxembourg

  Virksomheden LE GOÛT DU VIN, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Vine - Bordeaux, Vine - Rhônedalen, og Vine - Toscana brancherne. Den er baseret i Wormeldange, Luxembourg.

 8. GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO

  Italien

  Virksomheden GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, brunello di montalcino, Vine - Toscana, og ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Montalcino, Italien.

 1. TENUTA ARTIMINO

  Italien

  Virksomheden TENUTA ARTIMINO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Toscana, Vine - Italien, og Vine - Toscana brancherne. Den er baseret i Carmignano, Italien.

 2. BADIA A COLTIBUONO

  Italien

  Virksomheden BADIA A COLTIBUONO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Vine - Italien, Vine - Toscana, Vine - Italien, og chianti, klassisk brancherne. Den er baseret i Gaiole In Chianti, Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA BATISTINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Fødevarer - import-eksport, ekstra jomfruolie, Vine - Toscana, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Suvereto, Italien.

 4. CASAVYC

  Italien

  Virksomheden CASAVYC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Italien, Vine - Toscana, Mousserende vine, Vine - Italien, og Vine - Toscana brancherne. Den er baseret i Scansano, Italien.

 5. MYNASYA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MYNASYA GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Toscana, Vine - Italien, Vine - Toscana, og rødvine brancherne. Den er baseret i Bad Kissingen, Tyskland.

 6. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italien

  Virksomheden LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Toscana, Vine - Italien, brunello di montalcino, og Vine - Toscana brancherne. Den er baseret i Montalcino, Italien.

 7. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italien

  Virksomheden MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for ost engros brancherne. Den er baseret i San Giorgio A Liri (fr), Italien.

 8. VINO DANIELS GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden VINO DANIELS GIDA, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for rødvine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. AGRICOLA POGGIO RUBINO

  Italien

  Virksomheden AGRICOLA POGGIO RUBINO, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Italien, Vine, og Vine - Italien brancherne. Den er baseret i Montalcino (Si), Italien.

 10. AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Toscana branchen. Den er baseret i Lucca, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis