• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - toscana

Resultater for

Vine - toscana - Import eksport

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Gården La Torre har fået sit navn fra det antikke middelaldertårn fra det 10. århundrede, mesterligt restaureret, som stadig i dag er det karakteristiske element i landsbyen La Villa. Beliggende på bakkerne i San Gimignano, er landsbyen i centrum af et af de mest stemningsfulde og fascinerende landskaber i Italien og Toscana: et land med vinmarker og olivenlunde. Vi er producenter af gode vine, grappas og ekstra jomfru olivenolie. Blandt vores vine: hvide, røde, rosé. Vores produktion i stor skala giver os mulighed for at henvende os til både direkte forbrugere og virksomheder. Vi eksporterer også alle vores produkter til udlandet, toskansk vin og olie, der har været i stand til at bekræfte vores identitet ved at basere den på kvalitet.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, der ligger kun en kilometer fra San Gimignano i Siena-provinsen, er omgivet af cirka 40 hektarer vinmarker, hvor der fremstilles vin og ekstra fin olivenolie (ekstra jomfruolie). Den gamle Casale, som området har navn efter, har tidligere været et munkekloster, der takket være dets strategiske placering på højderne har kunnet nyde godt af den rige og frugtbare jord, som stadig omgiver det.

 3. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italien

 4. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italien

 5. TENUTE PICCINI S.P.A.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

 2. VINO GIOIELLO

  Italien

  Vino Gioiello producerer Chianti Classico-vinflasker med smukke prægede etiketter på ædle materialer såsom lava fra vulkanen Etna, toscansk terracotta, træ, farvet harpiks, tilpasset efter forskellige temaer, såsom Passion, Kærlighed, Natur, men vi kan også på anmodning producere flasker med helt brugerdefinerede etiketter. Vores vinflasker er helt unikke, fx med de meget originale gaveæsker, uden nogen mulig sammenligning med, hvad der ellers findes på markedet i øjeblikket.

 3. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, i provinsen Siena, omkring 40 km fra Unescos verdensarv i Siena, er der århundreder gamle vinmarker, blandt andet den berømte Brunello di Montalcino, der er kendt i hele verden. Vi opretholder, spreder kendskabet til og videregiver denne vinavlstradition ved at dyrke druesorter, der vokser på marker beriget gennem de geologiske epoker, og det er dette, som gør Brunello vinen helt speciel..

 4. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

 5. GUSTOCYCLING

  Det Forenede Kongerige

 1. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italien

 2. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italien

 1. SAN SALVATORE 1988

  Italien

 2. MONACI REMO SRL

  Italien

 3. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italien

 4. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italien

 5. ITALIAN WINE LOVER

  Italien

 6. LE GOÛT DU VIN

  Luxembourg

 7. BADIA A COLTIBUONO

  Italien

 8. TENUTA ARTIMINO

  Italien

 1. CASAVYC

  Italien

 2. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italien

 3. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italien

 4. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italien

 5. VINO DANIELS GIDA

  Tyrkiet

 6. MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL

  Italien

 7. NEW NET

  Italien

 8. LES OLIVIERS DE FLORENCE

  Belgien

 9. AGRICOLA POGGIO RUBINO

  Italien

 10. GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO

  Italien