• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - campania

Resultater for

Vine - campania - Import eksport

 1. COLLE DI SIDURI WINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLLE DI SIDURI WINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den opererer også inden for landbrugsdrift, vindyrkende virksomheder, vine, vinproduktion, økologisk vin, barbera, typiske italienske vine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Guardia Sanframondi, Italien.

 2. IL QUARTO MIGLIO SRL

  Italien

  Virksomheden Il Quarto Miglio har i generationer fokuseret på kvaliteten af sine produkter i et område, der repræsenterer vuggen for en fremragende vin, som romerne som gjorde Flegrea vin en kriterium for ønologisk adel, vidner om. Domænet kan regne med flere grundlæggende aspekter: tradition, egn, innovation og teamwork. Men det vigtigste er tradition, fordi uden rødder har jorden ikke noget at tilbyde.

 3. SAN SALVATORE 1988

  Italien

  Virksomheden SAN SALVATORE 1988, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den opererer også inden for vinavlere, økologisk vin, typiske italienske vine, og vin fra toscana brancherne. Den er baseret i Giungano, Italien.

 4. CUBULTERIA

  Italien

  Virksomheden CUBULTERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den er baseret i Alvignano, Italien.

 5. SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL

  Italien

  Virksomheden SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den opererer også inden for taurasi brancherne. Den er baseret i Benevento, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den er baseret i pratola serra, Italien.

 2. BM TRADING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BM TRADING S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den er baseret i Scafati, Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA FEMÌA

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA FEMÌA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den er baseret i Lapio, Italien.

 4. SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL

  Italien

  Virksomheden SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Campania branchen. Den er baseret i Avellino, Italien.

 5. CAMPANIA DOC

  Italien

  Virksomheden CAMPANIA DOC, er en Distributør, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for mozzarella fior di latte, Italienske fødevarer til pizza, tomater, og vin engros brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

Filtre

Resultater for

Vine - campania - Import eksport

Antal resultater

10 Virksomheder