• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - sicilien

Resultater for

Vine - sicilien - Import eksport

 1. TENUTE CUFFARO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TENUTE CUFFARO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for vinproduktion, økologisk vin, vin fra sicilien, og rødvine brancherne. Den er baseret i Agrigento, Italien.

 2. ANTICA TENUTA DEL NANFRO

  Italien

  Antica Tenuta del Nanfro strækker sig over 49 hektar, hvoraf de 37 er viet til vinmarker. Virksomheden ligger i nærheden af vinområdet Cerasuolo di Vittoria, som er en meget gammel DOCG-vin, der går tilbage til grækernes bosættelse. Vinstokkene dyrkes med respekt for jorden og planternes naturlige karakteristika. Det tempererede klima og den rige jord gør os i stand til at producere kostbare og autentiske vine med konstant opmærksomhed på egnens traditioner.

 3. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Italien

  Vores virksomhed viderefører en 30 år gammel tradition med fundamentale værdier såsom: Respekt for årstiderne, beskyttelse af produktets ægthed og en konstant forbedring af kvaliteten: . Den første koldpresning er kun et eksempel på den omhyggelighed, vi anvender for at opnå en ekstra jomfruolivenolie af den allerbedste kvalitet, som bevarer produktets integritet og ægthed.

 4. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italien

  Virksomheden MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, 'gourmet fødevarer, konserves til fødevarer, saucer, og fødevareleverancer til restauranter brancherne. Den er baseret i San Pietro Clarenza, Italien.

 5. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA VASARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, Vine - Sicilien, og økologisk vin brancherne. Den er baseret i Santa Lucia del Mela, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G.A.F.A. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden G.A.F.A. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Italien, Vine, Vine - Italien, marsala, og rosiner brancherne. Den er baseret i Marsala, Italien.

 2. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Italien

  Virksomheden CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for kvalitetssikring brancherne. Den er baseret i Castelmola, Italien.

 3. GS DI PECI GAETANO S.A.S

  Italien

  Virksomheden GS DI PECI GAETANO S.A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, mandariner, bitter, og Vine - Sicilien brancherne. Den er baseret i Paternò, Italien.

 4. RENDA

  Italien

  Virksomheden RENDA, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for oenotek, onlinesalg af chokolade, konserves, og gastronomiprodukt brancherne. Den er baseret i Trapani, Italien.

 5. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Italien

  Virksomheden BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for typiske produkter, Fødevarer - specialiteter, og bagværk fra sicilien brancherne. Den er baseret i Valverde, Italien.

 1. SICILIA360

  Italien

  Virksomheden SICILIA360, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rejser og turisme branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, og Vine - Sicilien brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 2. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Italien

  Virksomheden PATERNÒ VIGNETI E CANTINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Sicilien, ØKOLOGISK LANDBRUG, økologisk vin, Vine - Italien, Vine - Sicilien, og ØKOLOGISK LANDBRUG brancherne. Den er baseret i Noto, Italien.

 1. SICILIAN FLAVORS

  Italien

  Virksomheden SICILIAN FLAVORS, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for olivenolie, konserves med olieprodukter, og knuste pistacienødder brancherne. Den er baseret i Torrenova, Italien.

 2. SUSPIRANNU DI VASSALLO FABIO

  Italien

  Virksomheden SUSPIRANNU DI VASSALLO FABIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for øno-gastronomiture, og vin fra sicilien brancherne. Den er baseret i Acireale, Italien.

 3. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Italien

  Virksomheden AZIENDA VINICOLA MACCOTTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, Vine - Italien, Vine - Sicilien, og Vine - Italien brancherne. Den er baseret i Pantelleria, Italien.

 4. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Italien

  Virksomheden AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Sicilien, Vine - Italien, Vine - Sicilien, nero d'avola, og vin fra sicilien brancherne. Den er baseret i Agrigento, Italien.

 5. CASA VINICOLA MORREALE

  Italien

  Virksomheden CASA VINICOLA MORREALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for vin fra sicilien, og vindyrkende virksomheder brancherne. Den er baseret i Favara, Italien.

 6. SICILDELIZIE

  Italien

  Virksomheden SICILDELIZIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for regionale og traditionelle fødevarer brancherne. Den er baseret i Reggio Calabria, Italien.

 7. AZIENDA VINICOLA MAIMONE

  Italien

  Virksomheden AZIENDA VINICOLA MAIMONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for vin fra sicilien brancherne. Den er baseret i Giammoro, Italien.

 8. V.A.B.

  Panama

  Virksomheden V.A.B., er en Distributør, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den er baseret i Panama, Panama.

 1. SICILIA DA BERE

  Italien

  Virksomheden SICILIA DA BERE, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, tørrede frugter, typiske produkter, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Trapani (Tp), Italien.

 2. AZ. AGR. REALE MARIA

  Italien

  Virksomheden AZ. AGR. REALE MARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for vinproduktion, og vindyrkende virksomheder brancherne. Den er baseret i ADRANO, Italien.

 3. CRIV SRL

  Italien

  Virksomheden CRIV SRL, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, Tørrede frugter, krydderier, Vine - Sicilien, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Trapani (Tp), Italien.

 4. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den er baseret i Palermo, Italien.

 5. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Italien

  Virksomheden GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den er baseret i Partanna, Italien.

 6. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Italien

  Virksomheden D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI, er en Distributør, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, Vine - Sicilien, og vin fra sicilien brancherne. Den er baseret i Misilmeri (pa), Italien.

 7. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Italien

  Virksomheden AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Sicilien, og Vine - Sicilien brancherne. Den er baseret i Zafferana Etnea (Ct), Italien.

 8. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Italien

  Virksomheden MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den er baseret i Torregrotta, Italien.

 9. LA BOUSSOLE

  Frankrig

 10. BIASON RENZO

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis