• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - fællesskabet i valencia

Resultater for

Vine - fællesskabet i valencia - Import eksport

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS BARON D'ALBA

  Spanien

  Vinproducenten Barón dAlba startede med kun 15 hektarer vinmarkeder, hvor den dyrkede forskellige vinstokke: Macabeo, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Monastrell, Syrah og Tempranillo med henblik på at opnå den bedste kvalitet og kvantitet.

 2. FRANCE GOURMET VALENCIA S.L.

  Spanien

  Virksomheden FRANCE GOURMET VALENCIA S.L., er en Distributør, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. LEYMARIE

  Belgien

  Virksomheden LEYMARIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Vine - Spanien, Vine - Fællesskabet i Valencia, vinkælder, Champagne og mousserende vine, Vine - Spanien, og Vine - Fællesskabet i Valencia brancherne. Den er baseret i Eghezee, Belgien.

 4. BODEGAS VALDELOMAR - VINOS Y CAVAS

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS VALDELOMAR - VINOS Y CAVAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i Requena-Valencia, Spanien.

 5. ALCOVI

  Spanien

  Virksomheden ALCOVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i Almedijar, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HISPANIAVINEYARDS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden HISPANIAVINEYARDS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i Torrent-Valencia, Spanien.

 2. VINUM LEVANTE

  Spanien

  Virksomheden VINUM LEVANTE, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den opererer også inden for vin engros brancherne. Den er baseret i Alicante, Spanien.

 3. BODEGAS RODENO

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS RODENO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i Hortuñas, Spanien.

 4. BESALDUCH VALLS BODEGUES

  Spanien

  Virksomheden BESALDUCH VALLS BODEGUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Fællesskabet i Valencia branchen. Den er baseret i San Mateo,, Spanien.

 5. PROMEKS INDUSTRIAL SA

  Spanien

 1. BODEGAS NAVARRO, S.A.

  Spanien