• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - castilla la mancha

Resultater for

Vine - castilla la mancha - Import eksport

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas eksporterer vin og druemost til literpris i hele verden. Vi er ikke kun en vinkælder, men også et familieprojekt, hvor vores måde at dyrke jorden og vinen på kommer vores kunder til gode. Vi hører ind under oprindelsesbetegnelsen «la manchuela». Hvidvine. Rødvine. Rosévine. Druemost.

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanien

  Vores kælder har altid været i familien og drives i dag af den fjerde generation af efterkommere af JUAN RAMÓN LOZANO. De fortsætter dennes arbejde og viderefører deres viden inden for fremstilling af fremragende vine med stor respekt og lidenskab for de vinområder, der altid har tilhørt familien. Vores vine: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanien

  Produktion af vine, markedsført under "Appellation d'origine". Mancha og vine fra Castille. Vi markedsfører ligeledes kvalitetsolier.

 4. GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO

  Spanien

  Virksomheden GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Menbrilla (ciudad Real), Spanien.

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanien

  Virksomheden COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Spanien, vinkælder, vinkooperativ, Vine, og Vine - Spanien brancherne. Den er baseret i Quero-Toledo, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIRGEN DE LAS VIÑAS BODEGA Y ALMAZARA

  Spanien

  Virksomheden VIRGEN DE LAS VIÑAS BODEGA Y ALMAZARA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for forhandling af vin og druesaft, vinkælder, vineksportør, og Vine - Castilla la Mancha brancherne. Den er baseret i Tomelloso, Spanien.

 2. BODEGA MONT REAGA S.L.U

  Spanien

  Virksomheden BODEGA MONT REAGA S.L.U, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den opererer også inden for værdsatte vine brancherne. Den er baseret i Monreal Del Llano, Spanien.

 3. ALENUR EXPORTACION, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALENUR EXPORTACION, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 4. CASTIJORGE

  Spanien

  Virksomheden CASTIJORGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for garanteret ægte vin, holdbar udvikling, værdsatte vine, og Vine - Castilla la Mancha brancherne. Den er baseret i Cuenca, Spanien.

 5. DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Valdepeñas, Spanien.

 1. VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA

  Spanien

  Virksomheden VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 2. TARTAROS CANTOS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden TARTAROS CANTOS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den opererer også inden for vindrue, renset vinsten, og kælder brancherne. Den er baseret i Miguel Esteban, Spanien.

 1. BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA

  Spanien

  Virksomheden BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i La Solana, Spanien.

 2. BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Castilla la Mancha, Vine - Spanien, Vine - Castilla la Mancha, vinproduktion, og vinkælder brancherne. Den er baseret i Villamalea-Albacete, Spanien.

 3. CHANGZHOU ZHONGLONG WOOD CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU ZHONGLONG WOOD CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Syrefaste gulvbelægninger branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla la Mancha brancherne. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 4. BODEGA PUENTA DE RUS

  Spanien

  Virksomheden BODEGA PUENTA DE RUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i San Clemente, Spanien.

 5. COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO

  Spanien

  Virksomheden COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den opererer også inden for vinproducenter brancherne. Den er baseret i Manzanares, Spanien.

 6. ARUSPIDE S.L.

  Spanien

  Virksomheden ARUSPIDE S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla la Mancha, og Vine - Castilla la Mancha brancherne. Den er baseret i Valdepeñas, Spanien.

 7. GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

  Virksomheden GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla la Mancha, Spiritus, Vine - Castilla la Mancha, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 8. ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A.

  Spanien

  Virksomheden ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A., der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den opererer også inden for Vine - Murcia, og Vine - Murcia brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 1. EXIMALSAN S.L.

  Spanien

  Virksomheden EXIMALSAN S.L., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Alcantarilla, Spanien.

 2. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ

  Spanien

  Virksomheden COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla la Mancha, og Vine - Castilla la Mancha brancherne. Den er baseret i Corral De Almaguer, Spanien.

 3. BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA, der opererer inden for Vine - Castilla la Mancha branchen. Den er baseret i Gernika, Spanien.

 4. BODEGAS MAINETES SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 5. BODEGAS CRUZ DEL SUR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 6. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE MANJAVACAS

  Spanien