• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - frankrig

Resultater for

Vine - frankrig - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 3. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

 4. CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Entre-Vignes, Frankrig.

 5. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIGNERONS & PATRIMOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, rødvine, og champagne brancherne. Den er baseret i Soing-En-Sologne, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LE VIN ÉMOI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE VIN ÉMOI, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Frankrig, rødvine, og musserende vin brancherne. Den er baseret i Lys Haut Layon, Frankrig.

 2. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 3. DOMAINE PONROY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE PONROY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine, Fødevarer - import-eksport, vinkælder, vinproduktion, frugtvin, fransk vin, Vine, rødvine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Reuilly, Frankrig.

 4. CHATEAU CANTELAUZE-MEZY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, AOC vine, Økovine, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Duravel, Frankrig.

 5. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE DE MAS CARON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Frankrig, rødvine, rosévin, hvidvine, økologisk vin, vinsmagning, vinavlere, og syrah brancherne. Den er baseret i Caromb, Frankrig.

 1. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE DE MONT-AIGU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Frankrig, Drikkevarer - import-eksport, Côtes du Rhône, Mousserende vine, Økovine, Vine - Frankrig, Drikkevarer - import-eksport, og vineksportør brancherne. Den er baseret i Orange, Frankrig.

 2. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrig

  I 2015 grundlagde Barbara og Pierre Domaine SIBILLE i Occitanie i Frankrig. Vores ekspertise: Pierre's erfaring som ønolog med mere end 25 års erfaring fra vinfremstilling. Vores vingård: 5 hektar AOP Minervois og 10 hektar Pays d'Oc. Vores områder: sandsten til rødvin og en blanding af ler og kalksten til hvidvin. Rødvin og rosé: Grenache for kraft, gammel Carignan for ægthed, Syrah for finesse, Mourvèdre for dets vilde karakter, Marselan for originalitet og opdagelse. Hvidvin: chardonnay, viognier for dets blødhed og Roussane. Ingen bundvegetation med aldring for vores vine, de aldrer i bundfald for hvidvin (6 måneder), og udblødning i mere end 6 uger for rødvin. Arbejder med tyngdekraft, hvilket reducerer sulfitter. Vores vines egenskaber: frugtagtig, grådige, silkebløde tanniner. Vores flasker (udseende): farvet, de danner en fresko når de placeres ved siden af hinanden, kreeret af en kunstner (Beaux-Arts Paris). Vores overbevisning: økologisk landbrug. Vores mål: skabe en anderledes vin end vores naboers

 1. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 2. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrig

  TAYAC er et familiejet slot. Vinmarkerne strækker sig over 37 hektarer på Soussans højderyg i Médoc centralt beliggende i området for den prestigefyldte appellation Margaux. Château TAYAC har været i familien Portets eje gennem fire generationer. Vi anvender den såkaldte COUSINIE metode, som gør det muligt at give vinstokkene tilstrækkelig næring med mindst mulig behandling. Jordens balance og dens naturlige modstandskraft mod angreb forbedres. Vinstokkene og druerne trives under de bedst mulige vilkår. Gejsningen og vinhøstningen gør det ligeledes muligt at kontrollere afkastet og optimere vinens kvalitet. Vines modnes i franske egefad i 12 måneder. Vinene fra vinslottet TAYAC bliver solgt gennem vinforhandlere, restauranter og eksporteres desuden.

 3. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 4. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrig

  Vinfirmaet Cave de Gan-Jurançon, der er vinproducent i Jurançon og Bearn i hjertet af syd-vest regionen, omfatter AOC Jurançon (blød, tør, sen høst) og Béarn (rød og pink). Det er en sammenslutning med 300 medlemmer, der dyrker to tredjedele af Jurançons vinmarker (750 ha) og tre fjerdedele af vingårdene i Béarn (50 ha). Firmaet ejer også 40 hektar vinmarker, som det dyrker og vedligeholder hele året med sit eget team. Takket være de mange forskellige jordtyper, vistokkenes kvalitet, det begrænsede udbytte, manuel høst og vores kældermestres knowhow kan vi fremstille kvalitetsvine med respekt for traditionen. Vores tapperi, der åbnede i 2011, afspejler moderniteten af vores udstyr (der er certificeret ISO 9001, 14001 og FSSC 22000) og sikrer gode betingelser for opbevaring og et optimalt ordreflow. Forretning med direkte salg, gratis besøg og smagning. turistmål og handikapvenligt.

 5. FROM TERROIR

  Frankrig

  FROM TERROIR er specialiseret i forskning og distribution af produktion af autentisk ost & lokal ost. From Terroir tilbyder exceptionelle produkter inden for vin, sjælden whisky, Calvados, Cognac, Armagnac, honningkager, hjemmelavet syltetøj og italienske specialiteter. From Terroir leverer i hele Europa. For at gøre sin brede vifte af produkter kendt, men også vise kvaliteten, arrangerer From Terroir forskellige arrangementer

 6. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrig

  SELECTION DES VINS S C B er vinproducent i COTES DE BOURG, vingård CHRISTIAN BERNIER slot kvalitet CONILH HAUTE LIBARDE "tradition" og "excellence" og slottet FONT GUILHEM kvalitet "tradition" og "stjerne". SELECTION DES VINS S C B er vinhandler i Frankrig med mange kvaliteter fra vinmarker i Frankrig.

 7. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE LA GOUJONNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, vinproducenter, økologisk vin, og rosévin brancherne. Den er baseret i Tourves, Frankrig.

 8. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE GAEL MARTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, vinproduktion, fransk vin, og regionalvin brancherne. Den er baseret i Saint-Vérand, Frankrig.

 1. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE KARCHER ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Alsace, Vine - Frankrig, Vine - Alsace, hvidvine, og hvidvin, sprudlende brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES FABRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, fransk vin, AOC vine, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Cissac Medoc, Frankrig.

 3. CAMPANEUS

  Frankrig

  Virksomheden CAMPANEUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. LA CAVE DE RUNGIS

  Frankrig

  Virksomheden LA CAVE DE RUNGIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine, og Vine brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 5. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrig

  Virksomheden SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, rødvine, rosévin, vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Artigues-Près-Bordeaux, Frankrig.

 6. BARRIERE FRERES SA

  Frankrig

  Virksomheden BARRIERE FRERES SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine, Vine - Bordeaux, og Vine brancherne. Den er baseret i Blanquefort Cedex, Frankrig.

 7. CHÂTEAU LA PRIOULETTE

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU LA PRIOULETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Saint Maixant, Frankrig.

 8. CLOS LA COUTALE

  Frankrig

  Virksomheden CLOS LA COUTALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Vire Sur Lot, Frankrig.

 9. WINE & SPIRITS

  Holland

  Virksomheden WINE & SPIRITS, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Spiritus, vine, champagne, og aperitif med alkohol brancherne. Den er baseret i Wateringen, Holland.

 10. VIGNOBLES SAINT DIDIER PARNAC

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES SAINT DIDIER PARNAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Parnac, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis