• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - frankrig

Resultater for

Vine - frankrig - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Frie og uafhængige, vi har i mange år skabt autentiske kvalitetsvine med respekt for økosystemerne og til glæde for vinelskere. Vingården Domaines Fabre har været på familiens hænder i 3 generationer under oprindelsesbetegnelserne Haut-Médoc & Margaux. Alle vores vine har certificeringen Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE). Vi er fokuseret på bevaring af biodiversiteten og begrænsning af energiforbrug. Domaines Fabre dækker i alt et område på 90 hektar med vinmarker. De vine, der produceres, bliver eksporteret til over 30 forskellige lande. Vi distribuerer alle vores vine direkte til importører og distributører, korte forsyningskæder, uden for handel. Sporbarhed af vores vine, kontrol af vores priser og udvælgelse af vores partner- og distributionsnetværk er de tre grundsøjler i vores engagement over for kunderne. 4 af vores vinomåder har fået betegnelsen "Crus Bourgeois". Husk, at alkohlmisbrug er farligt for helbredet. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13, 5° alt efter vintypen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  I 2015 grundlagde Barbara og Pierre Domaine SIBILLE i Occitanie i Frankrig. Vores ekspertise: Pierre's erfaring som ønolog med mere end 25 års erfaring fra vinfremstilling. Vores vingård: 5 hektar AOP Minervois og 10 hektar Pays d'Oc. Vores områder: sandsten til rødvin og en blanding af ler og kalksten til hvidvin. Rødvin og rosé: Grenache for kraft, gammel Carignan for ægthed, Syrah for finesse, Mourvèdre for dets vilde karakter, Marselan for originalitet og opdagelse. Hvidvin: chardonnay, viognier for dets blødhed og Roussane. Ingen bundvegetation med aldring for vores vine, de aldrer i bundfald for hvidvin (6 måneder), og udblødning i mere end 6 uger for rødvin. Arbejder med tyngdekraft, hvilket reducerer sulfitter. Vores vines egenskaber: frugtagtig, grådige, silkebløde tanniner. Vores flasker (udseende): farvet, de danner en fresko når de placeres ved siden af hinanden, kreeret af en kunstner (Beaux-Arts Paris). Vores overbevisning: økologisk landbrug. Vores mål: skabe en anderledes vin end vores naboers

  Hjemmeside Open In New icon
 4. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. LE VIN ÉMOI

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Frankrig

  Grands Vins de Gironde begyndte tilbage i 1820 med grundlæggelsen af Maison De Luze, en pioner inden for Bordeaux vine. I dag har GVG-gruppen samlet alle sine kompetencer og redskaber til at udvælge, kombinere, udvikle, aftappe, opbevare, designe og markedsføre vine. Med et solidt ry rangerer GVG blandt de 10 største procudenter af Bordeaux vine, og vi eksporterer hvert år mere end 30 millioner flasker til 75 lande. GVG-gruppen tilbyder følgende produkter til sine 2.300 kunder: - et stort sortiment af vine med over 350 produkter med slotsmærker eller mærkenavne for 90 % af Bordeaux vinene (alle er oprindelsesmærkede) - et prestigefyldt udbud af klassificerede årgangsvine - en serie mousserende vine - en service med fremstilling på bestilling, der kan tilpasses 100 %. Medarbejderne hos GRANDS VINS DE GIRONDE kan imødekomme alle behov inden for Bordeaux vine eller fra andre steder, mousserende eller ikke, i Frankrig og internationalt.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 1. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrig

  TAYAC er et familiejet slot. Vinmarkerne strækker sig over 37 hektarer på Soussans højderyg i Médoc centralt beliggende i området for den prestigefyldte appellation Margaux. Château TAYAC har været i familien Portets eje gennem fire generationer. Vi anvender den såkaldte COUSINIE metode, som gør det muligt at give vinstokkene tilstrækkelig næring med mindst mulig behandling. Jordens balance og dens naturlige modstandskraft mod angreb forbedres. Vinstokkene og druerne trives under de bedst mulige vilkår. Gejsningen og vinhøstningen gør det ligeledes muligt at kontrollere afkastet og optimere vinens kvalitet. Vines modnes i franske egefad i 12 måneder. Vinene fra vinslottet TAYAC bliver solgt gennem vinforhandlere, restauranter og eksporteres desuden.

 2. CHATEAU SAINT SERNIN

  Frankrig

  CHATEAU SAINT SERNIN har gennem generationer været en af de ældste vinslotte med mærket garanteret ægte vin fra Cahors (Sydvestfrankrig). Domænet strækker sig over 44 hektarer vinmarker hovedsagligt beplantet med Merlot, Tannat og den største af dem alle Malbec (85%) også stadig i dag kaldet Cot og Auxerrois. Slottet råder desuden over 6 hektarer med landvin til fremstilling af rødvine med Ségalin druer og tørre rosevine og søde vine med Malbec druer. Slottet producerer tørre Chardonnay hvidvine og søde Petit Manseng hvidvine. CHATEAU SAINT SERNIN distribuerer sine vine i Frankrig og udlandet. Det søger desuden at udvikle sit distributionsnet i Europa. CHATEAU SAINT SERNIN tildeles regelmæssigt priser i store internationale konkurrencer og nævnes i de største franske og internationale vinguider. CHATEAU SAINT SERNIN producerer de bedste vine fra Cahors.

 3. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrig

  Vinfirmaet Cave de Gan-Jurançon, der er vinproducent i Jurançon og Bearn i hjertet af syd-vest regionen, omfatter AOC Jurançon (blød, tør, sen høst) og Béarn (rød og pink). Det er en sammenslutning med 300 medlemmer, der dyrker to tredjedele af Jurançons vinmarker (750 ha) og tre fjerdedele af vingårdene i Béarn (50 ha). Firmaet ejer også 40 hektar vinmarker, som det dyrker og vedligeholder hele året med sit eget team. Takket være de mange forskellige jordtyper, vistokkenes kvalitet, det begrænsede udbytte, manuel høst og vores kældermestres knowhow kan vi fremstille kvalitetsvine med respekt for traditionen. Vores tapperi, der åbnede i 2011, afspejler moderniteten af vores udstyr (der er certificeret ISO 9001, 14001 og FSSC 22000) og sikrer gode betingelser for opbevaring og et optimalt ordreflow. Forretning med direkte salg, gratis besøg og smagning. turistmål og handikapvenligt.

 4. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 5. FROM TERROIR

  Frankrig

  FROM TERROIR er specialiseret i forskning og distribution af produktion af autentisk ost & lokal ost. From Terroir tilbyder exceptionelle produkter inden for vin, sjælden whisky, Calvados, Cognac, Armagnac, honningkager, hjemmelavet syltetøj og italienske specialiteter. From Terroir leverer i hele Europa. For at gøre sin brede vifte af produkter kendt, men også vise kvaliteten, arrangerer From Terroir forskellige arrangementer

 6. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Frankrig

  Vi har været vinavlere fra far til søn siden det 17. årh., vores knowhow inden for udvælgelse og blanding af vine giver os mulighed for at tilbyde et komplet udvalg, der kan smages på stedet: Champagne, Bourgogne, sjældne vine, frugtlikører, champagnekvas, Chablis, årgangsvine. Vores destilleri bag murene er en af de sidste kunsthåndværker destillerier for champagne, som producerer, presserester, ratafia fra champagne, brændevin og frugtlikør.

 7. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrig

  SELECTION DES VINS S C B er vinproducent i COTES DE BOURG, vingård CHRISTIAN BERNIER slot kvalitet CONILH HAUTE LIBARDE "tradition" og "excellence" og slottet FONT GUILHEM kvalitet "tradition" og "stjerne". SELECTION DES VINS S C B er vinhandler i Frankrig med mange kvaliteter fra vinmarker i Frankrig.

 8. CAMPANEUS

  Frankrig

 9. LA CAVE DE RUNGIS

  Frankrig

 10. BARRIERE FRERES SA

  Frankrig

 1. GROUPE UCCOAR SA

  Frankrig

 2. CHATEAU CAILLOU

  Frankrig

 3. GENERAL STORES

  Belgien

 4. CAVE DE LABASTIDE

  Frankrig

 5. CHÂTEAU MAGENCE

  Frankrig

 6. CHÂTEAU LES VIGNALS

  Frankrig

 7. HLS

  Belgien

 8. LAUBADE ET DOMAINES ASSOCIES

  Frankrig

 9. ART & TERROIRS

  Belgien

 10. CHATEAU LE RAZ

  Frankrig