• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ventiler til industriarmaturer

Resultater for

Ventiler til industriarmaturer - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. I.V.A.R. SPA

  Italien

  IVAR producerer innovative produkter til opvarmning og sanitære anvendelser, udelukkende fremstillet i Italien: ventiler til varmepaneler, moduler til direkte aflæsning, enheder til varmefordeling, rør og fittings, transformerstationer til varmekraftværker, fordelingsmanifold, varmesystemer og -paneler, komponenter til solenergi og geotermiske systemer.

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 4. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Det renommerede firma WESA opfylder med sit omfattende sortiment af kuglehaner, varme-, rørlednings- og industriarmaturer alle ønsker og behov inden for sanitets-, varme- og teknisk engroshandel. Vores produkter omfatter: Armaturer, rørledningsarmaturer, flangekuglehaner, kuglehaner, afspærringsspjæld, rustfri stålarmaturer, smudsfangere (armaturer), kuglehaner af rustfrit stål, spjæld, kontraventiler

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Tyskland

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADIS FRANCE

  Frankrig

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

  Alle produkter for "ventiler til industriarmaturer"

 3. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Hos HO-Matic AG er du kommet til den rigtige adresse, hvis du leder efter ventiler og styringer til forskellige medier. For siden etableringen af vores virksomhed i 1977 har vi specialiseret os i styring af gasformige og flydende medier samt abrasive stoffer. Ud over et tæt samarbejde med internationalt kendte leveringsfabrikker om mange typer ventiler, f. eks. firmaet ROSS EUROPA GmbH eller firmaet Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG udviklet sit eget produkt, HOmatic-klemmeventilen. I dag er det meget værdsat af kunder på alle kontinenter til løsning af mange forskellige styringsproblemer. Takket være vores mangeårige erfaring inden for ventilteknik og vores produkters høje kvalitetsstandarder kan vi omsætte kundeønsker til overbevisende tekniske løsninger. Vores produkter: Reguleringsventiler til rørledninger; Klemmeventiler; Stopventiler; Trykluftstyreventiler m.m.

 4. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 5. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italien

  Vores virksomhed, som har været i sektoren for industrielle ventiler og skydeventiler, har udviklet en know-how i den specifikke elektromekaniske, kemiske og anlægssektor og konstruerer på kundens anmodning industrielle haner til væskeanlæg af enhver type. Vi står til fuld rådighed for kunden for at vurdere kundens behov og sammen undersøge de bedste og teknisk bedste valg.

 1. BART

  Italien

  Virksomheden BART, er en Distributør, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Manometre, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Termometre, trykregulatorer til måle- og præcisionsinstrumenter, temperaturregulerings- og kontrolinstrumenter, Ventiler til industriarmaturer, termometre, og Manometre brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Virksomheden RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, spjældventil, kontraventil, Haner og ventiler, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Borgosesia, Italien.

 1. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. fra CNNC, er en teknologisk fremstillingsvirksomhed, der integrerer forskning og udvikling, design, fremstilling og salg af industrielle ventiler. Det er også den første børsnoterede virksomhed i Kina inden for ventiler og CNNC. Virksomhedens produkter anvendes bredt til mere end ti industrier såsom olie, olie og gas, olieraffinering, kernekraft, elektrisk kraft, metallurgi, kemisk industri, skibsbygning , papirfremstilling og medicin i ind- og udland og nationale videnskabelige forskningsafdelinger. Som berømte mærker inden for ventilindustrien har varemærkerne "H" og "SUFA" et godt omdømme og en vis indflydelse inden for den internationale ventilindustri. Mærket "H" er det berømte varemærke fra Suzhou City og det berømte varemærke fra Jiangsu-provinsen. Det blev således tildelt prisen, "2006 China Top-ten (ventil) Brand på verdensmarkedet" på "14. World Producer Conference" i 2006.

 2. SICOM ITALIA

  Italien

  Rør, samlestykker, rørprodukter, alle produkter i: ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Samlestykker, smedede og formede ventiler, rør uden og med svejsninger, alle mål og kontrol af temperatur og rækkevidde, smedede fittings BW-SW - gevindskårne ANSI B 16.11, styrehus og skruer og møtrikker.

 3. WILHELM GELDBACH GMBH

  Tyskland

  Vores produktsortiment omfatter alle gængse flanger og fittings dækkende mange forskellige standarder som f.eks. DIN, EN, ANSI og British Standard i alle gængse kulstof- og specialstålskvaliteter.

 4. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Kina

 5. WENZHOU PIONEER VALVE CO., LTD.

  Kina

 6. IDROSFER SRL

  Italien

 7. PETRAS

  Frankrig

 8. VENN CO., LTD.

  Japan

 1. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Tyrkiet

 2. ZHEJIANG DOXI VALVE CO.LTD

  Kina

 3. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. MAROS ENGINEERING

  Italien

 5. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. JSC VALVE GROUP CO., LIMITED

  Kina

 7. LEENGATE VALVES LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. MILLENNIUM VALVES ITALY

  Italien

 9. ARMAS SU ARMATURLERI

  Tyrkiet

 10. STAUFF ANGLIA LTD

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis