• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ventiler til industriarmaturer

Resultater for

Ventiler til industriarmaturer - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det renommerede firma WESA opfylder med sit omfattende sortiment af kuglehaner, varme-, rørlednings- og industriarmaturer alle ønsker og behov inden for sanitets-, varme- og teknisk engroshandel. Vores produkter omfatter: Armaturer, rørledningsarmaturer, flangekuglehaner, kuglehaner, afspærringsspjæld, rustfri stålarmaturer, smudsfangere (armaturer), kuglehaner af rustfrit stål, spjæld, kontraventiler

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 4. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos HO-Matic AG er du kommet til den rigtige adresse, hvis du leder efter ventiler og styringer til forskellige medier. For siden etableringen af vores virksomhed i 1977 har vi specialiseret os i styring af gasformige og flydende medier samt abrasive stoffer. Ud over et tæt samarbejde med internationalt kendte leveringsfabrikker om mange typer ventiler, f. eks. firmaet ROSS EUROPA GmbH eller firmaet Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG udviklet sit eget produkt, HOmatic-klemmeventilen. I dag er det meget værdsat af kunder på alle kontinenter til løsning af mange forskellige styringsproblemer. Takket være vores mangeårige erfaring inden for ventilteknik og vores produkters høje kvalitetsstandarder kan vi omsætte kundeønsker til overbevisende tekniske løsninger. Vores produkter: Reguleringsventiler til rørledninger; Klemmeventiler; Stopventiler; Trykluftstyreventiler m.m.

 5. I.V.A.R. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  IVAR producerer innovative produkter til opvarmning og sanitære anvendelser, udelukkende fremstillet i Italien: ventiler til varmepaneler, moduler til direkte aflæsning, enheder til varmefordeling, rør og fittings, transformerstationer til varmekraftværker, fordelingsmanifold, varmesystemer og -paneler, komponenter til solenergi og geotermiske systemer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 4. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 5. GEP VALVES SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  I over 20 år har vores virksomhed Gep Valves sas været et referencepunkt for levering og teknisk assistance til industrielle ventiler, der er egnede til aktiviteter på petrokemiske, marine-, stål- og mekaniske anlæg. Styrket af den konstante søgen efter innovationer og forbedringer til vores produktionskæde er vi vokset gennem årene til at blive partner for mange nationale og internationale virksomheder.

 1. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed, som har været i sektoren for industrielle ventiler og skydeventiler, har udviklet en know-how i den specifikke elektromekaniske, kemiske og anlægssektor og konstruerer på kundens anmodning industrielle haner til væskeanlæg af enhver type. Vi står til fuld rådighed for kunden for at vurdere kundens behov og sammen undersøge de bedste og teknisk bedste valg.

 2. BART

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BART, er en Distributør, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Manometre, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Termometre, trykregulatorer til måle- og præcisionsinstrumenter, temperaturregulerings- og kontrolinstrumenter, Ventiler til industriarmaturer, termometre, og Manometre brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 1. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, spjældventil, kontraventil, Haner og ventiler, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Borgosesia, Italien.

 2. SICOM ITALIA

  Italien

  Rør, samlestykker, rørprodukter, alle produkter i: ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Samlestykker, smedede og formede ventiler, rør uden og med svejsninger, alle mål og kontrol af temperatur og rækkevidde, smedede fittings BW-SW - gevindskårne ANSI B 16.11, styrehus og skruer og møtrikker.

 3. WILHELM GELDBACH GMBH

  Tyskland

  Vores produktsortiment omfatter alle gængse flanger og fittings dækkende mange forskellige standarder som f.eks. DIN, EN, ANSI og British Standard i alle gængse kulstof- og specialstålskvaliteter.

 4. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for kugleventiler til høje temperaturer, butterflyventiler, curtain valves, og kontraventiler brancherne. Den er baseret i Wenzhou, Kina.

 5. PETRAS

  Frankrig

  Virksomheden PETRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, pneumatiske aktuatorer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, og Industrielle ventiler, betjeningsudstyr brancherne. Den er baseret i Pourrieres, Frankrig.

 6. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for butterflyventiler, og trykluftsaktivator brancherne. Den er baseret i KOCAELI, Tyrkiet.

 7. IDROSFER SRL

  Italien

  Virksomheden IDROSFER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for kunstneriske haner, og servomotorer brancherne. Den er baseret i Prato Sesia, Italien.

 8. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BETA VALVE SYSTEMS LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for Magnetventil, ventiler i rustfrit stål, målere og styrkeregulatorer til vandanlæg, og udstyr til filtration brancherne. Den er baseret i High Wycombe, Det Forenede Kongerige.

 1. MAROS ENGINEERING

  Italien

  Virksomheden MAROS ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for vakuumventiler, trykluftscylindre, trykluftsventiler og -cylindre, og design af ventiler brancherne. Den er baseret i Ferrara, Italien.

 2. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GUTH VENTILTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for ventiler i rustfrit stål, anlæg og udstyr til brygning af øl, tilbehør i rustfrit stål til vinindustrien, og armaturer brancherne. Den er baseret i Landau, Tyskland.

 3. BURACCO SAS

  Frankrig

  Virksomheden BURACCO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Ophæng, hydrauliske, Ventiler til sanitetsarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Ventiler til industriarmaturer, Ophæng, hydrauliske, Ventiler til sanitetsarmaturer, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i Montceau Les Mines, Frankrig.

 4. VALVITALIA SPA

  Italien

  Virksomheden VALVITALIA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler, ventiler, og samlestykker og ventiler til industriel brug brancherne. Den er baseret i Rivanazzano, Italien.

 5. VCL - VALVE COMPETENCE LUXEMBOURG

  Luxembourg

  Virksomheden VCL - VALVE COMPETENCE LUXEMBOURG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, udstyr til højovne, og industriudstyr brancherne. Den er baseret i Grevenmacher, Luxembourg.

 6. ARMAS SU ARMATURLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ARMAS SU ARMATURLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. FRANCE EQUIPEMENT DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE EQUIPEMENT DISTRIBUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for tilbehør til vvs-armaturer, flowmålere, og ventil til vandrensning brancherne. Den er baseret i Genay, Frankrig.

 8. VALVOSIDER S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VALVOSIDER S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Ventiler, og ventiler brancherne. Den er baseret i Borgosesia, Italien.

 9. DVD VALVES - DOGUS VANA

  Tyrkiet

  Virksomheden DVD VALVES - DOGUS VANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Ventiler, og ventiler til vand brancherne. Den er baseret i MANISA, Tyrkiet.

 10. D.E.I. FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden D.E.I. FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for hovedtøj, og fittings brancherne. Den er baseret i Condé-Sur-Iton, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis