• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger - jernholdigt metal

Resultater for

Rør og slanger - jernholdigt metal - Import eksport

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 2. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rørfittings og aluminiumstøbedele direkte fra producenten. Vi producerer vores rørfittings udelukkende af førsteklasses, saltvandsbestandige aluminiumlegeringer med en lav egenvægt, størst mulig stabilitet og en naturlig korrosionsbestandighed til forskellige anvendelsesmuligheder. Vi planlægger gerne dine individuelle rørkonstruktioner, udarbejder monteringsplaner med styklister og leverer vores rørfittings sammen med de færdigt tilskårne og mærkede rørsektioner. Maskin- og sikkerhedsgelændere af Brinck-rørfittings er Tüv-komponenttestet iht. pr EN ISO 14122-3. Udnyt vores erfaring med aluminiumstøbning og som systemleverandør. I mere end 60 år har vi som pålidelig underleverandør produceret kundespecifikke aluminiumstøbedele til bil- og maskinindustrien. Fra idé over udformning til implementering i færdige moduler tilbyder vi en totalservice.

 3. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

 4. PAF TUBE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAF TUBE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for betonforme i metal, svejsede rør, metalkonstruktion, og rørformede stel brancherne. Den er baseret i Radès, Tunisien.

 5. RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WÜST HERBERT AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WÜST HERBERT AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oberriet, Schweiz.

 2. ANLAGENBAU WANG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANLAGENBAU WANG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 3. TESIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TESIUM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Holzminden, Tyskland.

 4. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 5. HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 1. PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Irslingen, Tyskland.

 2. MK ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MK ANLAGENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Bretten, Tyskland.

 1. BORSIG SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BORSIG SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Butzbach, Tyskland.

 3. BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Unterschleißheim, Tyskland.

 4. ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dommitzsch, Tyskland.

 5. BARTH + HÖPFINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARTH + HÖPFINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Niefern-Öschelbronn, Tyskland.

 6. STAHLBAU MERTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHLBAU MERTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 7. GEISSELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEISSELMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 8. RST ROHRBIEGE-UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RST ROHRBIEGE-UND SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Leopoldshöhe, Tyskland.

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUGEN GEYER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 2. HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Amstetten, Tyskland.

 3. RS TRAUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RS TRAUT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hergensweiler, Tyskland.

 4. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIERROS Y TUBOS LORCA SL, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål, jernbjælker, salg af jernartikler, svejste gitre, Stål, salg af rør, bundplade af jern, lager med stålprodukter, og Strækmetal brancherne. Den er baseret i Humanes-Madrid, Spanien.

 5. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB TECNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, SMÅ METALDELE, Handel stål, Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 6. HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wangen, Tyskland.

 7. KARL DRECHSEL METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL DRECHSEL METALLVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Breitscheid, Tyskland.

 8. ENVIMAC ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENVIMAC ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 9. EXPOSE MESSEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXPOSE MESSEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 10. SOMMER GMBH & CO. KG MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOMMER GMBH & CO. KG MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.848 Virksomheder