• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

 2. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 3. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Tyrkiet

  Simer Sac Metal Processing & Lift er en virksomhed baseret i Tyrkiet der specialiserer sig i både CNC-skæring og -bøjning, samt fremstilling af løftemaskiner. Med mange års erfaring er vi i stand til at besvare og reagere på alle vores kunders krav. Som Simer Sac Metal Processing Center leverer vi laserskæring, plasmaskæring, profil- og rørlaserskæring, optisk skæring, pressebremser, rørbøjning, CNC-rørbehandling, robotsvejsning og metalpladebøjning fra vores egen facilitet. Vi kan reagere på vores kunders krav inden for CNC-skæring og -bøjning. Derudover tilbyder vi salg af metalplader på et lukket område på 5.000 m². Som Simer Lift designer og fremstiller vi førsteklasses sikre løftesystemprodukter med materialer af den højeste kvalitet. Vi arbejder altid på at højne den eksisterende standard. Simerlift er resultatet er en omhyggeligt planlagt produktion med mange års erfaring og viden udviklet gennem lange R&D og testprocesser. Vi garanterer, at ved at købe et Simerlift brandet løftesystem, vil du få produkter af høj teknologi, langvarig anvendelse, bedre service og reservedelsgaranti. Vores vision er at blive et globalt brand inden for løftemaskinbranchen. Vi sigter altid højt, og fokuserer på de højeste standarder. Vi er dybt engageret i at overholde de højeste kvalitetskrav. Vores mission: At imødese vores kunders og interessantholderes krav og forventninger, samtidig med vi fremstiller miljøvenlige og konkurrencedygtige produkter og tjenester.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

  Alle produkter for "rør og slanger - ikke-jernholdigt metal"

 5. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Rørfittings og aluminiumstøbedele direkte fra producenten. Vi producerer vores rørfittings udelukkende af førsteklasses, saltvandsbestandige aluminiumlegeringer med en lav egenvægt, størst mulig stabilitet og en naturlig korrosionsbestandighed til forskellige anvendelsesmuligheder. Vi planlægger gerne dine individuelle rørkonstruktioner, udarbejder monteringsplaner med styklister og leverer vores rørfittings sammen med de færdigt tilskårne og mærkede rørsektioner. Maskin- og sikkerhedsgelændere af Brinck-rørfittings er Tüv-komponenttestet iht. pr EN ISO 14122-3. Udnyt vores erfaring med aluminiumstøbning og som systemleverandør. I mere end 60 år har vi som pålidelig underleverandør produceret kundespecifikke aluminiumstøbedele til bil- og maskinindustrien. Fra idé over udformning til implementering i færdige moduler tilbyder vi en totalservice.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PAF SOCIÉTÉ DE TRANSFORMATION DE MÉTAUX

  Tunisien

 2. RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH

  Tyskland

 3. STAHLBAU MERTEN GMBH

  Tyskland

 4. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 5. GEISSELMANN GMBH

  Tyskland

 1. HESS-INDUSTRIEMONTAGEN GMBH

  Tyskland

 2. ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH

  Tyskland

 1. C.S.M. LO CASCIO SRL

  Italien

 2. BIM BACHLER INDUSTRIEMONTAGEN GMBH

  Tyskland

 3. CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Tyskland

 4. TESIUM GMBH

  Tyskland

 5. PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER

  Tyskland

 6. BFT BOHR-UND FRÄSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH

  Tyskland

 8. HAASE TANK GMBH

  Tyskland

 1. BORSIG SERVICE GMBH

  Tyskland

 2. TLM TRANSFER-LEITUNGS-MONTAGEN GMBH

  Tyskland

 3. VKA VERBUNDWERKSTOFF- UND KUNSTSTOFFANWENDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. MK ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. ANLAGENBAU WANG GMBH

  Tyskland

 7. BARTH + HÖPFINGER GMBH

  Tyskland

 8. WÜST HERBERT AG

  Schweiz

 9. MAVAG AG

  Schweiz

 10. HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.927 virksomheder