• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jernholdige og ikke-jernholdige metaller

Resultater for

Jernholdige og ikke-jernholdige metaller - Import eksport

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har i mere end hundrede år været ekspert inden for forarbejdning af bly, tin og deres legeringer, på produktionsstedet Goslar. Vi leverer banebrydende produkter og personlig service fra vores 3 forretningsområder inden for strålebeskyttelse, apparatteknik og anoder, til krævende kunder over hele verden indenfor industrien og forskning. Vores succeshistorie er baseret på vores filosofi, som vi kompromisløst følger. Vi kombinerer det bedste indenfor innovation, med en følelse af tradition. Hos os er du IN SAFE HANDS. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der er endnu sikrere, mere effektive, mere økonomiske og mere miljøvenlige. Modige nye tilgange har i dag gjort det muligt for os at have nogle eksklusive teknologier, der gør os til efterspurgte partnere i både ind-og udland. Menneskerne bag, samt deres høje serviceniveau, som de bruger hver dag, understøttet af avanceret teknologi og personlig know-how, gør os i stand til at servicere alle markeder.

 2. SAS LB PRAGEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SAS LB PRAGEN, et af de uafhængige selskaber i netværket og konceptet PRAGEN INTERNATIONAL BUSINESS (eller i kort form PRAGEN). Vores selskab blev oprettet den 1. maj 2023, og har over 15 års erfaring og ekspertise med de andre PRAGEN Partners selskaber, som vi samarbejder med hver dag. Det er specialiseret i engrossalg og handel med PRESTIGEPRODUKTER af mærket PRAGEN, og er organiseret i Produktion og Distribution, herunder med sjældne kreationer af høj smagskvalitet som prioritet i forskellige emballager, tilpasset forskellige kundegrupper. Værdier, såsom FORTRÆFFELIGHED, EXCELLENCE og AUTENTICITET gør LB PRAGEN til en ny, troværdig partner, der ønsker en ansvarlig WIN-WIN-situation, da selskabet ligeledes har fokus på menneskelige, socioiværksættende initiativer for unge og kvinder samt miljømæssige sager, der mobiliserer os alle i dette multinationale projekt, der bæres af passion via kunst og kultur, events og agrobusiness med inspiration fra afrikanske og franske traditioner. Det er med håbet om at dele vores vision og knowhow samt med støtten fra hele PRAGEN INTERNATIONAL-netværket, at vi tilbyder B2B både i Frankrig og internationalt. Bliv en del af PRAGEN med en ordreseddel og helt ideelt en PRAGEN-kontrakt (franchise/licens eller helt frit med en FRI PRAGEN-kontrakt). Det vil være os en glæde, at assistere jer med respekt for vore værdier samt vores salgs- og brugsbetingelser! "Tag det modige og anderledes valg, vælg PRAGEN! "

 3. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co. (firmaet), der er beliggende i Yuelu Mountain Hi-tech Park, beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og anvendelse af titanium, zirconium, hafnium, materialer af sjældne jordarters og deres binære forbindelse eller poly-blandinger (karbid, nitrid, silicid, borid og sulfid) og andre nano-, subnano- keramisk pulver og relaterede produkter.

 4. NIALCO

  Belgien

  Nialco er leverandør af stål: plader og flade ruller i kulstofstål (varm- eller koldvalsede, med belægning, galvaniserede, elektroforzinkede, aluzink, aluminiserede, plastificerede og belagte med PVC)). Vi tilbyder tekniske og kommercielle løsninger tilpasset kundernes behov. Nialco er ligeledes leverandør af glas: glasruder, profiler i aluminium, pakninger, tilbehør til montering, tilbehør, redskaber mm.

 5. ELKA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi har været på det polske marked siden 1992, og er en erfaren distributør af ikke-jernholdige metaller og syrefast stål, der fremstilles nationalt og i udlandet. Vi har repræsenteret Huta Aluminium KONIN S.A. – the Impexmetal Group i mange år. Vi tilbyder en bres vifte af barrer, rør, metalplader, bånd, folie, profiler, blokke, skærme.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MODYMA

  Tjekkiet

  Virksomheden MODYMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for fabrikation af maskiner til tømmerkonstruktioner og udstyr i stål, kobber, kobber, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Jaromer, Tjekkiet.

 2. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Virksomheden IRON SALE EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Messing, bronze, af ikke-jernholdigt metal, støbejern, og Messing brancherne. Den er baseret i Huy, Belgien.

 4. LORIAN MARKETING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LORIAN MARKETING LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Jernholdige og ikke jernholdige malme, af ikke-jernholdigt metal, kobber, og zink brancherne. Den er baseret i Poynton, Det Forenede Kongerige.

 5. TECNOACCIAI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOACCIAI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Stål, Stål, jernholdigt metal, af ikke-jernholdigt metal, og stål til værktøj brancherne. Den er baseret i Modugno, Italien.

 1. BATISTAS - RECICLAGEM DE SUCATAS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden BATISTAS - RECICLAGEM DE SUCATAS, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for jernholdigt metal, af ikke-jernholdigt metal, og kabler og ledninger brancherne. Den er baseret i Carregado, Portugal.

 2. S.C TURBONEF S.R.L

  Rumænien

  Virksomheden S.C TURBONEF S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal, Kokillestøbte emner i bronze, og statuer og buster brancherne. Den er baseret i Ramnicu Valcea, Rumænien.

 1. SERVICE AUVERGNE METAUX

  Frankrig

  Virksomheden SERVICE AUVERGNE METAUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Specialstål, udskæring i metal, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Cebazat, Frankrig.

 2. DEMAR - LUX

  Belgien

  Virksomheden DEMAR - LUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal, runde barrer i aluminium, stænger i støbejern, og runde rør i aluminium brancherne. Den er baseret i Evergem, Belgien.

 3. METAL-SERWIS

  Polen

  Virksomheden METAL-SERWIS, er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bronze, Messing, af ikke-jernholdigt metal, aluminium, Bronze, og Messing brancherne. Den er baseret i Kielce, Polen.

 4. FLORIDIENNE

  Belgien

  Virksomheden FLORIDIENNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Færdigretter og gourmetretter, af ikke-jernholdigt metal, tilsætningsstoffer til plastmaterialer, og alt godt fra havet brancherne. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 5. IMPERA GROUP LLC

  Ukraine

  Virksomheden IMPERA GROUP LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for jernholdige metaller og legeringer, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 6. METPORTAL

  Ukraine

  Virksomheden METPORTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalprofiler, trukken metaltråd i l-form, og jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 7. P.W. ZIELONKA

  Polen

  Virksomheden P.W. ZIELONKA, er en Multi-Category, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Aluminiumplader og bånd, runde jernstænger, af ikke-jernholdigt metal, Aluminiumplader og bånd, og aluminium og titanium til metalpladearbejde brancherne. Den er baseret i Białe Błota, Polen.

 8. METALAC

  Serbien

  Virksomheden METALAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberimaskiner - gravitations- branchen. Den opererer også inden for Legeret støbejern, støbning, af ikke-jernholdigt metal, og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Mladenovac, Serbien.

 1. ALKOMETAL

  Belgien

  Virksomheden ALKOMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, mekanisk drejning, SNC-fræsebearbejdning, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

 2. SUSPATH UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SUSPATH UK LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Skrotjern - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for handel med metalskrot, stålholdigt og ikke-stålholdigt skrot, af ikke-jernholdigt metal, og genbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Dartford, Det Forenede Kongerige.

 3. FUNDICIONES JULCAR SL

  Spanien

  Virksomheden FUNDICIONES JULCAR SL, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Industrielle beslag, af ikke-jernholdigt metal, og bearbejdning af ikke-jernholdige metaller og legeringer brancherne. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 4. VALDO ALUMINYUM

  Tyrkiet

  Virksomheden VALDO ALUMINYUM, er en Distributør, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal, køb af metalaffald, og sekundær aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. FREE METALS

  Italien

  Virksomheden FREE METALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Capriano Del Colle, Italien.

 6. LESTEFER METAIS LTDA

  Brasilien

  Virksomheden LESTEFER METAIS LTDA, er en Distributør, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for metaller, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 7. PATM,S.A RECYCLING

  Portugal

  Virksomheden PATM,S.A RECYCLING, er en Distributør, der opererer inden for Film, plast- branchen. Den opererer også inden for af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Matosinhos, Portugal.

 8. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, barrer i nikkellegeringer, nikkellegering, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Amblainville, Frankrig.

 9. COLORICIO.SRL

  Rumænien

  COLORICIO SRL har siden 2013 været specialister inden for logistiktjenester. Vi arbejder i flere brancher, såsom salt, metal, konstruktion og transport. Vi leverer forskellige salttyper, inklusive afrimningssalg, salttabletter og industrielt salt, spiselig salt og farmaceutisk salt som skal anvendes til andre formål. Vi udfører strenge kontroller for at sikre kvaliteten af vores produkter, og er stolte over at være certificeret i henhold til IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og GMP standarderne. Vi leverer skræddersyede tjenester og logistik, for at imødese dine behov. I løbet af årene er vi blevet en global saltleverandør. Vi tilbyder også et stort udvalg af metalprodukter såsom rør, slanger, stænger og barer i mange former for jernholdig eller ikke-jernholdige metaller, inklusive stål og aluminium. De leveres i alle former (rund, flad, firkantet eller sekskantet) samt dimensioner. Derudover er vi eksperter når det kommer til transport logistik. Med fly, skib eller på vejen; vi leverer varer over hele verden, og hjælper dig med opbevaring i henhold til dine krav.

 10. AUBRY NTV

  Frankrig

  AUBRY NTV har siden 1899 fremstillet enhver form for specielle profiler med forskellige former, varierede eller komplekse, i alle typer jernholdige og ikke-jernholdige metaller: stål, aluminium, specielle legeringer, kobber, alle typer rustfrit stål, messing, titan osv. Vi er specialister i at producere efter mål, og vi fremstiller efter kundernes tegning. Vi behandler alle anmodninger om pris for specialprofil, valset, trukket, koldvalset, varmtekstruderet i stål, aluminium, rustfrit stål, kobber, messing, titan og andre legeringer.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Jernholdige og ikke-jernholdige metaller - Import eksport

Antal resultater

10.934 Virksomheder