• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- ikke-jernholdigt

Resultater for

Kæder- ikke-jernholdigt - Import eksport

 1. FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Roth, Tyskland.

 2. ZURRFIX AG

  Schweiz

  Virksomheden ZURRFIX AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Sursee, Schweiz.

 3. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Kæder, ikke-jernholdigt, kæder i plastik, urkæder, og Kæder, ikke-jernholdigt brancherne. Den er baseret i Ötisheim, Tyskland.

 4. AZMET SP J.

  Polen

  Virksomheden AZMET SP J., er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, ikke-jernholdigt, Skruer og møtrikker, Kæder, ikke-jernholdigt, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Radom, Polen.

 5. PARSONS CHAIN CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PARSONS CHAIN CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Stourport-On-Severn, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ELEVATOR & CONVEYOR CHAIN CO. LIMITED(THE)

  Det Forenede Kongerige

 2. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, karabin-sikkerhedskroge, Kæder, S-formede kroge, tilbehør til kabler, fæstningsartikler, ringskrue, ringe, og indfatninger til gardiner brancherne. Den er baseret i Mettmann, Tyskland.

 3. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Inventar til lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Wirestrammere, Kæder, jern og stål, Hængsler, Låse, bolte og nøgler, Rustfri stålwirer, Rustfri stålmøtrikker, Rustfri stålskruer, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. MDP SAS

  Frankrig

  I over 40 år har MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) været førende i Frankrig inden for kontraktfremstilling af produkter i metaltråd, kæder og trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, i formet tråd og metalgarn. MDP fremstiller enkelte dele samt små, mellemstore og store serier. Tråddiameter: fra 0, 10 til 15 mm, 0, 10 til 8 mm i små, mellemstore og store serier, 8 mm til 15 mm, i små serier. MDP ledsager i alle faser fra prototyping til fremstilling af store serier. MDP bearbejder følgende materialer: pianotråd, rustfrit stål, galvaniseret/klar tråd, bronze, messing, stål, rustfrit stål, ikke-jernholdig tråd. MDP har en nyere og effektiv maskinpark med CNC-styrede maskiner og multi-slide, så MDP kan garantere konkurrencedygtige priser. MDP er ISO 9001 2000-certificeret. MDP arbejder for sektorer som jernbane, rumfart, husholdningsapparater, kapitalgoder mv.

 5. SEILEREI SCHOSER

  Tyskland

  Virksomheden SEILEREI SCHOSER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Burladingen, Tyskland.

 1. RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, Smedejern, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, og Smedejern brancherne. Den er baseret i Oranienbaum-Wörlitz, Tyskland.

 2. SCHICKHOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHICKHOFF GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Kæder, Kæder, jern og stål, Transportkæder, og Befæstelsesindretninger brancherne. Den er baseret i Soest, Tyskland.

 1. FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER

  Tyskland

  Virksomheden FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Hameln, Tyskland.

 2. SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Oettingen, Tyskland.

 3. SEIL-&HEBETECHNIK JENTZSCH

  Tyskland

  Virksomheden SEIL-&HEBETECHNIK JENTZSCH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 4. GUPLAS BELGA-MAGYAR IPARI ES KFT

  Ungarn

  Virksomheden GUPLAS BELGA-MAGYAR IPARI ES KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Kæder, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Kæder, og Rør- og slangefittings - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Esztergom, Ungarn.

 5. LUSCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LUSCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, jern og stål, Kraner og portalkraner, Løfteudstyr - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Kraner og portalkraner, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Schwedt, Tyskland.

 6. OTTO TÖNSHOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO TÖNSHOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Løfteudstyr - tilbehør, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Løfteudstyr - tilbehør, og Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 7. CAUMES ARMATURES

  Frankrig

  Virksomheden CAUMES ARMATURES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Fjedre, Kæder, Fjedre, specialfondamenter, og præfabrikerede brancherne. Den er baseret i Vendargues, Frankrig.

 8. MANFER

  Marokko

  Virksomheden MANFER, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 1. KBB SEIL-HEBE- UND SICHERHEITSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden KBB SEIL-HEBE- UND SICHERHEITSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Kraner og portalkraner, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Kraner og portalkraner brancherne. Den er baseret i Sehnde, Tyskland.

 2. MONTAGETOOLS.DE

  Tyskland

  Virksomheden MONTAGETOOLS.DE, er en Distributør, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Håndværktøj, ikke-automatisk, Bærbart maskinværktøj, Kæder, Kabler - tilbehør, Håndværktøj, ikke-automatisk, Bærbart maskinværktøj, og Kæder brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 3. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Tyskland

  Virksomheden GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Görlitz, Tyskland.

 4. ATELIER DU CLIP ET DE LA LAME RESSORT

  Frankrig

 5. SOMATREF

  Marokko

  Virksomheden SOMATREF, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Kæder, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 6. ERICH GERLAND NACHFOLGER KG I.GR.

  Tyskland

 7. WAGENKNECHT SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WAGENKNECHT SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 8. VIBI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden VIBI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, og Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Settimo Milanese, Italien.

 9. SMW AUTOMOTIVE SAS

  Frankrig

 10. GRILLAGES MAROCAINS - GRIFLEX

  Marokko

  Virksomheden GRILLAGES MAROCAINS - GRIFLEX, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, Plast - halvfabrikata, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Plastikfittings til rør og slanger, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Plast - halvfabrikata, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, og Plastikfittings til rør og slanger brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis