• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- ikke-jernholdigt

Resultater for

Kæder- ikke-jernholdigt - Import eksport

 1. FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FÖRDERTECHNIK WIDANI GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Roth, Tyskland.

 2. ZURRFIX AG

  Schweiz

  Virksomheden ZURRFIX AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Sursee, Schweiz.

 3. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Kæder, ikke-jernholdigt, kæder i plastik, urkæder, og Kæder, ikke-jernholdigt brancherne. Den er baseret i Ötisheim, Tyskland.

 4. BOLTECH SP Z O.O.

  Polen

  Virksomheden BOLTECH SP Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den opererer også inden for trykstøbning zink aluminium, og zinkanoder brancherne. Den er baseret i Bukowno, Polen.

 5. AZMET SP J.

  Polen

  Virksomheden AZMET SP J., er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, ikke-jernholdigt, Skruer og møtrikker, Kæder, ikke-jernholdigt, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Radom, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PARSONS CHAIN CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PARSONS CHAIN CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, ikke-jernholdigt branchen. Den er baseret i Stourport-On-Severn, Det Forenede Kongerige.

 2. ELEVATOR & CONVEYOR CHAIN CO. LIMITED(THE)

  Det Forenede Kongerige

 3. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, karabin-sikkerhedskroge, Kæder, S-formede kroge, tilbehør til kabler, fæstningsartikler, ringskrue, ringe, og indfatninger til gardiner brancherne. Den er baseret i Mettmann, Tyskland.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Inventar til lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Wirestrammere, Kæder, jern og stål, Hængsler, Låse, bolte og nøgler, Rustfri stålwirer, Rustfri stålmøtrikker, Rustfri stålskruer, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. MDP SAS

  Frankrig

  I over 40 år har MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) været førende i Frankrig inden for kontraktfremstilling af produkter i metaltråd, kæder og trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, i formet tråd og metalgarn. MDP fremstiller enkelte dele samt små, mellemstore og store serier. Tråddiameter: fra 0, 10 til 15 mm, 0, 10 til 8 mm i små, mellemstore og store serier, 8 mm til 15 mm, i små serier. MDP ledsager i alle faser fra prototyping til fremstilling af store serier. MDP bearbejder følgende materialer: pianotråd, rustfrit stål, galvaniseret/klar tråd, bronze, messing, stål, rustfrit stål, ikke-jernholdig tråd. MDP har en nyere og effektiv maskinpark med CNC-styrede maskiner og multi-slide, så MDP kan garantere konkurrencedygtige priser. MDP er ISO 9001 2000-certificeret. MDP arbejder for sektorer som jernbane, rumfart, husholdningsapparater, kapitalgoder mv.

 1. SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Oettingen, Tyskland.

 2. FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER

  Tyskland

  Virksomheden FAHR-HEBETECHNIK INH. JENS KRUKEMEIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Hameln, Tyskland.

 1. RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RIEDZEWSKI SEILEREI GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, Smedejern, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, og Smedejern brancherne. Den er baseret i Oranienbaum-Wörlitz, Tyskland.

 2. SCHICKHOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHICKHOFF GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Kæder, Kæder, jern og stål, Transportkæder, og Befæstelsesindretninger brancherne. Den er baseret i Soest, Tyskland.

 3. SEILEREI SCHOSER

  Tyskland

  Virksomheden SEILEREI SCHOSER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Burladingen, Tyskland.

 4. GULF OFFSHORE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GULF OFFSHORE ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Kæder, Løfteudstyr - tilbehør, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Kæder, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. VISTEC

  Ukraine

  Virksomheden VISTEC, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, og Kæder brancherne. Den er baseret i Artemovsk, Donetsk Region, Ukraine.

 6. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIEDENMANN-SEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Brehna, Tyskland.

 7. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIEDENMANN-SEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 8. SARL BA SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden SARL BA SERVICES, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Fjedre, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Fjedre, Tråd og kabler - jernholdigt metal, og Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i St Ferreol D Auroure, Frankrig.

 1. NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K.

  Tyskland

  Virksomheden NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, og Kæder, jern og stål brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 2. AUVERGNE ARMATURES

  Frankrig

  Virksomheden AUVERGNE ARMATURES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, og stivere til beton brancherne. Den er baseret i Saint-Saturnin, Frankrig.

 3. TM-B GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TM-B GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, Snore og bånd, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, og Snore og bånd brancherne. Den er baseret i Illertissen, Tyskland.

 4. ARMATURES STEEL

  Frankrig

 5. CROIX ET CIE

  Frankrig

 6. OTTO TÖNSHOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO TÖNSHOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Løfteudstyr - tilbehør, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Løfteudstyr - tilbehør, og Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 7. INTERFRON S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INTERFRON S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Kæder, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Kæder brancherne. Den er baseret i Rapallo, Italien.

 8. SELVA ANTONIO & C.

  Italien

  Virksomheden SELVA ANTONIO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Plader og rør, og Rør- og slangefittings - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Primaluna, Italien.

 9. AQUITAINE RESSORT

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE RESSORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Fjedre, Stål og metaller - bearbejdning, Kæder, Fjedre, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Beychac-Et-Caillau, Frankrig.

 10. KUERT + CO AG

  Schweiz

  Virksomheden KUERT + CO AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, og Kæder brancherne. Den er baseret i Langenthal, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis