• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pakning og emballering - maskiner og udstyr

Resultater for

Pakning og emballering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL BLEV GRUNDLAGT I ISTANBUL I 2015 FOR AT FREMSTILLE OG UDVIKLE AUTOMATISK STRÆKOMSPOLING, AUTOMATISK STRÆKSNITNING, AUTOMATISK TRÅDLØS STRÆKOMSPOLING OG AUTOMATISK PRÆSTRÆK OMSPOLINGSMASKINER. SIDEN DERES GRUNDLÆGGELSE HAR ÖZKA-ISTANBUL HAFT EN FØRENDE ROLLE NATIONALT, INDEN FOR DESIGN OG PRODUKTION AF EFFEKTIVE OG HØJHASTIGHEDS OMSPOLINGSMASKINER TIL PE/PVC-STRÆKFOLIER SOM OVERHOLDER INTERNATIONALE STANDARDER. I DE FØLGENDE ÅR BEVÆGEDE ÖZKA-İSTANBUL SIG IND PÅ DE INTERNATIONALE MARKEDER, FOR AT OPFYLDE KRAVENE OM UDENLANDSKE KUNDER. PRODUKTION AF PÅFYLDNINGS- OG PAKKEMASKINER SOM KRÆVER FORSKNING OG UDVIKLING HAR VÆRET EN ANDEN PRODUKTIONSLINJE FOR ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HAR FORNYLIG UDVIKLET EN MASKINE TIL OMSPOLING OG DIMENSIONERING AF BAGEPAPIR. ÖZKA-İSTANBUL GIVER FULD TEKNISK SUPPORT TIL DERES KUNDER FOR AT UNDGÅ OG UDELUKKE PRODUKTIONSTAB.

 2. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS er en producent af særlige kemikalier til et udvalg af industrielle brancher, såsom smøremidler og væsker til metalarbejde, særlige emulgatorpakker, Stivelseslim rheologimodifikatorer, automobilkemikalier, mineralolie- og silikoneolieemulgatorer, silikone og non-silikone skumdæmpere, oleokemikalier, behandlingsolier og additiver til tekstiler, antisapbejdse til træ, OAT- og IAT-rusthæmmere til kølevæske og varmeoverførselsvæsker, væsker til hydraulikbremser, slidstærke additiver, særlig og råvare ester. Vi udvikler skræddersyede kemiske produkter og løsninger til vores kunder. Vi er især specialiseret inden for følgende produkter; Opløselig mineralolieemulgatorpakke, blandeolie og kegleolie emulgatorpakke, pakke med opløsningsmiddelsemulgator til bomuldsopsamlere, emulgatorpakke til strikkeolie, rusthæmmere til kølervæske og industrielle kølevæsker, Dot 3 og Dot 4 hydraulikbremsevæske emulgatorpakke, semisyntetiske væsker til metalarbejde til multimetalmaskiner osv.

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Uanset hvordan dit produkt er pakket - flasker, dåser, bokse, fleksibel emballering osv. - så har Accraply en industriel emballagemaskine til dig. Vi er et Barry-Wehmiller Packaging Systems virksomhed som leverer emballage- og krympemuffeudstyr, vi specialiserer os i trykfølsomme etikettemaskiner, rulleindføringssystemer, og krympemuffe påføringsteknologi. Vores pålidelige mærker af etikettemaskiner - Accraply, Harland, Trine og Graham & Sleevit - bruges inden for mange brancher, inklusive mad og drikke, farmaceutisk, husholdnings- og forbrugervarer, eller sundhed og skønhed. Vores Standford krympemuffe omdannelsesudstyr giver os mulighed for at vejlede alle vores kunder gennem alle områder af etiketteteknologien inden for krympemuffer. Accraply løsningerne er designet til at imødese de specifikke behov på de forskellige markeder, ved at levere URS Compliance, Serialisation capability, Validation/Documentation, CFR21 compliance og er samtidig Track og eject/trace kompatible løsninger.

 4. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2005 har Keymac opnået et omdømme som en producent af emballagemaskiner. Den kontinuerlige udvikling af vores udvalg giver os mulighed for at levere emballagemaskiner og installationstjenester til vores kunder. Vores udvalg inkluderer de følgende maskiner: Maskiner til indpakning af friske varer i PLASTFRI emballage. Udstødere: Pakkemaskiner til at forme pap fra flade stykker med en låsemekanisme eller lim. Hastighed på op til 60 cyklusser pr. minut pr. formningshoved. Lukkere: Pakkemaskine til automatisk lukning af påfyldt emballage. Tre flapper eller enkeltflap. Hastighed på op til 200 emballage pr. minut. Pakningsmaskiner. Semi- og fuld automatiske horisontale kartoneringsmaskiner: Hastighed på op til 120 emballage pr. minut. Etuier: Maskiner til indsætning af en bakke eller skål i et etui der allerede er limet. Tilgængelig med hastigheder på op til 80 pakker pr. minut. Produkthåndtering: Indføringssystemer, transportbånd og roterende borde. Vi er altid klar til at hjælpe med dine emballageprojekter.

 5. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LoeschPack er specialist, når det gælder emballeringsmaskiner, komplette anlæg til indpakning af chokolade, tyggegummi, sukkervarer, langtidsholdbare bagervarer, Food og Nonfood. Vi udvikler og producerer innovative emballeringskoncepter, system- og serviceløsninger med højeste professionalitet og fleksibilitet. At skabe merværdi for vores kunder er vores pligt som strategisk vigtig partner og teknologi- og innovationsfører.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by europages badge

  Få et bedre salg med en bedre indpakning. Virksomheden ESSEGI er specialiseret i design og fremstilling af pakkelinjer og industriautomation, blandt andet lodrette pakkemaskiner (VFFS), lodrette og vandrette pakkepresser samt linjer til blanding af muldjord. Vi leverer desuden komplette systemer til vejning og dosering af produkter samt systemer til læsning og transport af produkter. Alsidighed: Vi er i stand til at tilfredsstille alle behov og krav med størst mulig fleksibilitet. Pålidelighed: Vi arbejder med respekt for de internationale normer, og al vores forskning lever op til den strengeste sikkerhed. Rådighed: Vi bistår kunden gennem alle produktionsfaserne med en fremragende salgsservice og teknisk assistance, Tid koster penge: En reaktiv produktion, punktlige leveringer og en hurtig reparationsservice giver en lang række fordele og konkrete resultater.

 2. KOROZO EMBALLAGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  KOROZO er førende på markedet for fleksibel emballage og eksporterer sine produkter til 88 lande. Ud over 9 fabrikker i Tyrkiet og Belgien besidder KOROZO en af de største produktionsafdelinger i Mellemøsten og Europa. Virksomheden forpligter sig til at minimere sin indvirkning på miljøet og tilbyder en kundespecifik analyse for at finde den strækfilm, der bedst passer til kundens behov. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  GAI har i dag 200 ansatte. Personalet betragtes som menneskelig kapital, en ressource. Det udvælges blandt de bedste universiteter og erhvervsskoler. Ingeniører, teknikere, testere og montører. Det er naturligvis en god cirkel, da investeringen i menneskelige ressourcer udmønter sig i maskiner designet internt med den højeste knowhow, som har fået GAI-maskiner til at forbedre sig løbende gennem årene.

 4. SARONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Den privatejede virksomhed SARONG ligger i Reggiolo (RE) i Norditalien. Virksomheden startede i 1972 og var den første til at introducere den automatiske indpakningsmaskine (Mod. SG-12) til fremstilling af medicinske stikpiller. Gennem årene har SARONG udvidet sit sortiment af emballage og er begyndt at designe og fremstille maskiner til stikpiller (Mod. SAAS.). Lam Sarong har hjemsæde i Reggiolo (RE).

 5. TGM - TECNOMACHINES S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  TGM - TECNOMACHINES er en førende virksomhed, specialiseret i fremstillingen af automatiske pakkemaskiner til kosmetik, lægemidler, kemikalier og næringsmidler. Med en over 40-årig erfaring i at fabrikere linjer til tubepakning, kassepakning, bundtpakning, kartonpakning, monoblokke til fyldning af tuber og flakoner samt maskiner til specialpakning såsom enkeltdosispatroner, dispenser, injektionssprøjter og mascara-flakoner og til behandling af specialprodukter såsom silikone og lim.

 1. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd blev grundlagt i 2003. Integreret F & U, produktions-, salgs- og serviceafdelinger, på verdensplan tilbydes pakningsmaskiner, påfyldningsmaskiner, tætningsmaskiner, indpakningsmaskiner, vakuumpakningsmaskiner, vægte til kaffe, sukker, tepulver sauce, ketchup, snack, chips, skruer, hardware, nødbolte, pakker, poser, pinde, doy-pack, posebokse, karton og dåser, der bruges inden for fødevarebranchen, medicin, farmaceutisk-og kemisk industri, hardware, møbler og legetøjsindustrien.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, Industrikonsulenter, Ombindingsmaskiner, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Lauingen/donau, Tyskland.

 1. LANTECH

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LANTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for automatisk filmmaskine, og formmaskine til karton brancherne. Den er baseret i Malden, Holland.

 2. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pulverpåfyldningsmaskiner, Pakkemaskine, og maskiner til præformede poser brancherne. Den er baseret i Arendonk, Belgien.

 3. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAMMA-WOPLA / SMART FLOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Plastemballage, plastikkasser, paller til emballering, Plastemballage, plastikpaller, containere og særlige paller, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og baljer og plastikskovle brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 4. IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Netphen, Tyskland.

 5. FERPLAST SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERPLAST SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for konditioneringsmaskiner, FERPLAST, maskiner til vakuumpakning, indpakningsmaskiner til strækbar film til emballering, symaskiner, maskiner til påsætning af ringhuller på emballage, svejsemaskiner til emballering, doseringsmaskiner til emballering, og limpåføringsmaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Guarene, Italien.

 6. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Poser, plast-, pose i polyetylen, Poser, plast-, speciallavede plastposer, maskiner til emballering med krympefilm, maskiner til palletering, maskiner og udstyr til emballering og indpakning, containere til emballering og indpakning, og små plastikposer brancherne. Den er baseret i Seveso, Italien.

 7. SEREM SOCOREM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEREM SOCOREM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ost, linjer for osteemballage, Ost, ALPMA pakning, Emballage til ost, maskiner til ostefabrikation, pakning og pakkemaskiner, reparation af emballagemaskiner til ost, og opgradering af emballagemaskiner til ost brancherne. Den er baseret i Chambray Les Tours, Frankrig.

 8. FILLPACK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILLPACK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, aftapningsmaskiner, automatisk dosering til påfyldning på flasker, og flaskepåfyldning brancherne. Den er baseret i Schwarmstedt, Tyskland.

 1. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 2. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for robotter til palletering, og pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 3. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plastemballage, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, båndstrammer, automatisk banderoleringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Goldkronach, Tyskland.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Lukkemaskiner, kombinerede, til flasker, pakkemaskiner til folie, termoformmaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 5. CONTIMETA

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONTIMETA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for banderoleringsmaskine paller, snøringsmaskiner, pakkemaskiner, og Strækfolie brancherne. Den er baseret i Utrecht, Holland.

 6. TOSA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOSA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kapselpåsætningsmaskiner til emballering, og spoler brancherne. Den er baseret i Santo Stefano Belbo, Italien.

 7. BOCEDI OFFICINA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOCEDI OFFICINA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater til emballager, netpakkemaskiner, indpakningsmaskiner til strækbar film til emballering, emballeringsmaskiner., maskiner til emballering med krympefilm, automatiske båndstrammere, pallevender, artikler til emballage, og posefyldemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Scandiano, Italien.

 8. CARPENTIER PACKAGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARPENTIER PACKAGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indpakningssystemer brancherne. Den er baseret i Schornsheim, Tyskland.

 9. CUPASO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CUPASO DEUTSCHLAND GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indpakningssystemer, printere til etiketter, ink jet-maskiner, og indpakning af paller brancherne. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 10. NEWTEC BAG PALLETIZING

  Frankrig

  NEWTEC BAG PALLETIZING er en virksomhed med speciale i lagersystemer til poser og løsninger til slutlinjer til industrien. NEWTEC BAG PALLETIZING har i mere end 40 år udviklet løsninger til slutlinjer inden for forskellige sektorer som fødevareindustrien (lagersystemer AGROPAL, frø, bog, sukker), kemi (lagersystemer CHIMIPAL, gødning, rengøringsprodukter, industrisalt, plast og polymerer) og byggematerialer (lagersystemer BATIPAL, cement, gips, kalk, lim) ved hjælp af et bredt udvalg af lagersystemer til lagring i lag og robotstyrede systemer.Vores løsninger skal imødekomme produktionskrav og produktkvalitet. Til det formål har NEWTEC BAG PALLETIZING udviklet en række lagersystemer og slutlinjesystemer til hele markedet og med en ydelse på 300 til 5000 sække i timen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Pakning og emballering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.313 Virksomheder