ACCRAPLY EUROPE LTD

Det Forenede Kongerige

Factory icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

Visning af produktkataloget

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Den nye Sirius 100-serie af etiketteringssystemer er specielt designet til at opfylde de moderne krav i nutidens hurtige og meget fleksible produktionslinjer. Accraply har forvandlet den teknologidrevne lineære etikettering i sine højhastighedssystemer til en ekstremt omkostningseffektiv etiketteringsløsning med et eller to hoveder. Dette brugervenlige etiketteringssystem med hurtig omstilling kan bruges i kontraktemballage-, fødevare- og bilindustrien og kan forvandle din produktionslinje med sine meget fleksible produkthåndteringsmuligheder og kontroller. Denne Sirius trykfølsomme etiketteringsmaskine har overlegne produkthåndteringsmuligheder og kontroller, der giver mulighed for en bred vifte af applikationer på grund af dens servoakser. Synkroniseret til perfekt hastighedsmatchning på etiketapplikationer er det en meget fleksibel, strømlinet maskine at tilføje til din produktionslinje. Få mere at vide om fordelene ved Sirius 100 Pressure Sensitive Labelling System nedenfor.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Sirius MK6 Labeller er et præcist og pålideligt system, der er fremstillet til højhastighedsetikettering. Med en maksimal produktionshastighed på 300 produkter pr. minut øger Sirius MK6 din produktionslinjes hastighed og effektivitet. Denne etiketmaskine er bygget med et kraftigt transportbånd og en bundramme i rustfrit stål og er lavet til at holde. Den innovative justeringsproces "uden værktøj" giver brugeren mulighed for ubesværet at skifte produkt. Styresystemet er omkostningseffektivt og giver mulighed for nem brug, opsætning og vedligeholdelse. Det indeholder også videovejledninger om vedligeholdelse, omstillinger og systemalarmer. Dette system er ikke kun nemt at bruge, men kan også holde trit med industriens avancerede krav til maskinkapacitet. Sirius MK6 er en etiketteringsmaskine af farmaceutisk kvalitet.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Forbedr produktionen, reducer nedetiden og øg produktiviteten med Accraplys næste generation af sømløsninger - Accraply Revolve. Revolve har et intuitivt design, der reducerer afhængigheden af operatøren og giver dig mulighed for at strømline og forbedre din drift. Accraplys modulære og konfigurerbare falseløsning og operatørvenlige design giver uovertruffen fleksibilitet, tilpasning og skalerbarhed.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Graham & Sleevit DF-serien er en serie af holdbare, manipulationssikre etiketapplikatorer, der egner sig til en lang række anvendelser. I over et halvt århundrede har Accraply været Storbritanniens førende leverandør af etiketteringsudstyr. Disse etiketteringsmaskiner kan tilpasses, så de passer præcis til dine specifikationer. De er konstrueret til nem installation og vedligeholdelse, så du nemt kan nå dine produktionsmål. Accraplys serie af Graham & Sleevit manipulationssikre etiketteringsmaskiner kan nå produktionshastigheder på op til 300 produkter i minuttet. De kan håndtere mange materialer og har vist sig at være bedst egnede til PVC, rPET/PETG, OPS og PLA. Disse maskiner er velegnede til sleeving af produkter fra 20 mm op til 195 mm i dimeter med sleeve-længder fra 20 mm op til 50 mm. Den avancerede servofilmtilførsel gør det nemt at opsætte og giver præcis placering af muffen. De designfilosofier, der anvendes i vores sortiment af Tamper Evident Applicators, er tilpasset vores Full / Part Body Sleeve Applicators.

Anmod om et pristilbud
English Se de 6 produkter Deutsch Se de 6 produkter Български Se de 6 produkter Čeština Se de 6 produkter Español Se de 6 produkter Suomi Se de 6 produkter Français Se de 6 produkter Eλληνική Se de 6 produkter Magyar Se de 6 produkter Italiano Se de 6 produkter Lietuvių Se de 6 produkter Nederlands Se de 6 produkter Norsk Se de 6 produkter Polski Se de 6 produkter Português Se de 6 produkter Română Se de 6 produkter Svenska Se de 6 produkter Slovenščina Se de 6 produkter Türkçe Se de 6 produkter

Uanset hvordan dit produkt er pakket - flasker, dåser, bokse, fleksibel emballering osv. - så har Accraply en industriel emballagemaskine til dig. Vi er et Barry-Wehmiller Packaging Systems virksomhed som leverer emballage- og krympemuffeudstyr, vi specialiserer os i trykfølsomme etikettemaskiner, rulleindføringssystemer, og krympemuffe påføringsteknologi. Vores pålidelige mærker af etikettemaskiner - Accraply, Harland, Trine og Graham & Sleevit - bruges inden for mange brancher, inklusive mad og drikke, farmaceutisk, husholdnings- og forbrugervarer, eller sundhed og skønhed. Vores Standford krympemuffe omdannelsesudstyr giver os mulighed for at vejlede alle vores kunder gennem alle områder af etiketteteknologien inden for krympemuffer. Accraply løsningerne er designet til at imødese de specifikke behov på de forskellige markeder, ved at levere URS Compliance, Serialisation capability, Validation/Documentation, CFR21 compliance og er samtidig Track og eject/trace kompatible løsninger.

Dokumenter

Packaging platform

Domain icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Det Forenede Kongerige

Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

 • Antal ansatte
  201 – 500
 • Sælgere
  11 – 50

Organisation

 • Etableringsår
  1970
 • Virksomhedens art
  Hovedsæde – Moderfirma - Filial
 • Hovedaktivitet
  Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

 • Check Circle Outline icon International

Betalingsmåder

 • Kreditkort/Kontant/Check
 • Telexoverførsel
 • Bankoverførsel
 • Remburs

Leveringsområder

Leveringsbetingelser (Incoterm)

Ansvar
 • Køber
 • Delte
 • Sælger

Aktiviteter i ACCRAPLY EUROPE LTD

 • Pakning og emballering - maskiner og udstyr
 • Mærke- og etiketteringsmaskiner
 • Stregkoder - trykkemaskiner
 • Etiketteringsmaskiner
 • Trykning
 • ovne
 • varmesammentrækkelige kapper
 • etikketeringsmaskiner
 • pakkemaskiner
 • PS etikettemaskine