ACCRAPLY EUROPE LTD

Det Forenede Kongerige

Factory icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon
6 Produkter

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Den nye Sirius 100-serie af etiketteringssystemer er specielt designet til at opfylde de moderne krav i nutidens hurtige og meget fleksible produktionslinjer. Accraply har forvandlet den teknologidrevne lineære etikettering i sine højhastighedssystemer til en ekstremt omkostningseffektiv etiketteringsløsning med et eller to hoveder. Dette brugervenlige etiketteringssystem med hurtig omstilling kan bruges i kontraktemballage-, fødevare- og bilindustrien og kan forvandle din produktionslinje med sine meget fleksible produkthåndteringsmuligheder og kontroller. Denne Sirius trykfølsomme etiketteringsmaskine har overlegne produkthåndteringsmuligheder og kontroller, der giver mulighed for en bred vifte af applikationer på grund af dens servoakser. Synkroniseret til perfekt hastighedsmatchning på etiketapplikationer er det en meget fleksibel, strømlinet maskine at tilføje til din produktionslinje. Få mere at vide om fordelene ved Sirius 100 Pressure Sensitive Labelling System nedenfor.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Sirius MK6 Labeller er et præcist og pålideligt system, der er fremstillet til højhastighedsetikettering. Med en maksimal produktionshastighed på 300 produkter pr. minut øger Sirius MK6 din produktionslinjes hastighed og effektivitet. Denne etiketmaskine er bygget med et kraftigt transportbånd og en bundramme i rustfrit stål og er lavet til at holde. Den innovative justeringsproces "uden værktøj" giver brugeren mulighed for ubesværet at skifte produkt. Styresystemet er omkostningseffektivt og giver mulighed for nem brug, opsætning og vedligeholdelse. Det indeholder også videovejledninger om vedligeholdelse, omstillinger og systemalarmer. Dette system er ikke kun nemt at bruge, men kan også holde trit med industriens avancerede krav til maskinkapacitet. Sirius MK6 er en etiketteringsmaskine af farmaceutisk kvalitet.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Forbedr produktionen, reducer nedetiden og øg produktiviteten med Accraplys næste generation af sømløsninger - Accraply Revolve. Revolve har et intuitivt design, der reducerer afhængigheden af operatøren og giver dig mulighed for at strømline og forbedre din drift. Accraplys modulære og konfigurerbare falseløsning og operatørvenlige design giver uovertruffen fleksibilitet, tilpasning og skalerbarhed.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Graham & Sleevit DF-serien er en serie af holdbare, manipulationssikre etiketapplikatorer, der egner sig til en lang række anvendelser. I over et halvt århundrede har Accraply været Storbritanniens førende leverandør af etiketteringsudstyr. Disse etiketteringsmaskiner kan tilpasses, så de passer præcis til dine specifikationer. De er konstrueret til nem installation og vedligeholdelse, så du nemt kan nå dine produktionsmål. Accraplys serie af Graham & Sleevit manipulationssikre etiketteringsmaskiner kan nå produktionshastigheder på op til 300 produkter i minuttet. De kan håndtere mange materialer og har vist sig at være bedst egnede til PVC, rPET/PETG, OPS og PLA. Disse maskiner er velegnede til sleeving af produkter fra 20 mm op til 195 mm i dimeter med sleeve-længder fra 20 mm op til 50 mm. Den avancerede servofilmtilførsel gør det nemt at opsætte og giver præcis placering af muffen. De designfilosofier, der anvendes i vores sortiment af Tamper Evident Applicators, er tilpasset vores Full / Part Body Sleeve Applicators.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Hastigheder op til 600 containere pr. minut. Trine Model 4800 rullefed wrap-around-system er baseret på industristandarden Trine Model 4500. 4800 er designet med det samme lille fodaftryk og giver etiketteringshastigheder på op til 600 cpm (36.000 cph). Udstyret med avancerede hurtigudskiftningsdele og positioneringsindikatorer for nøglekomponenter kan et produktskift udføres på mindre end 20 minutter. 4800 har den nyeste etiketstyring samt et udvidet design af fremføringsskruen og en udløbsstabilisator med produktstabilitetskontrol. Med hurtigere omstillinger og billige omstillingsdele er 4800 ideel til at maksimere investeringsafkastet i krævende miljøer.

Anmod om et pristilbud

Det Forenede Kongerige

Bekræftet af Europages

Accraply Shrink Sleeve-modellerne RF150 og RF250 er kompakte, brugervenlige og nemme at vedligeholde, og de kan bruges til at påføre helkrops- eller manipulationssikrede banderoler på en række forskellige beholderformer og -størrelser. Det krympbare materiale skæres til i længden og påføres synkront ved transportbåndets hastighed for at opnå den bedst mulige nøjagtighed i placeringen af materiale og beholder. Ovale, runde og firkantede beholdere af plast, glas eller metal kan håndteres ved hastigheder på op til 150 (RF150) eller 250 (RF250) pr. minut ved en snitlængde på 30 mm. Muffematerialer fremstillet af PVC, PET/PETG, OPS eller PLA kan køres i tykkelser på mellem 40 og 70 mikron. Applikatorerne i RF-serien kan nemt tilpasses, så de passer til de nøjagtige krav i et projekt ved hjælp af kompatible standardmoduler. Udskiftningsdele til RF-seriens applikatorer er billige elementer, der kan monteres på få minutter uden brug af værktøj, hvilket holder nedetiden på et minimum.

Anmod om et pristilbud

Domain icon Fabrikant/ Producent

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Det Forenede Kongerige

Kontakt