• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kasser og bakker- magasinering

Resultater for

Kasser og bakker- magasinering - Import eksport

 1. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly er en dynamisk fremstillings- og handelsvirksomhed, der er blandt de store leverandører af transport-, håndterings- og opbevaringsbeholdere. Vores kunder er virksomheder inden for fødevarebranchen, maskin- og bilindustrien-, teknik og konsum. Vores prioriterede mål er at designe og anvende plastemballage med den bedste cost-benefit. Aktivitet inden for dette område samt viden og erfaring har gjort det muligt for os at vælge den optimale løsning på dine logistikkrav.

 2. ALFA PLASTIK, A.S.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFA PLASTIK, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser, plast- branchen. Den opererer også inden for Æsker, plast-, Industrielle beholdere, Kasser og bakker, magasinering, plastikkasser, stabelbare baljer, plastikflasker, Æsker, plast-, plastbakke, og kasser til emballage brancherne. Den er baseret i Bruntál, Tjekkiet.

 3. KUKRAS, JSC

  Litauen

  KUKRAS, JSC, blev grundlagt i 2000 og har en lang tradition med at levere højkvalitets hårdttræs- og nåletræstømmer. Vores virksomhed er anerkendt blandt vores loyale kunder som en pålidelig leverandør af træpaller, pallerammer, halvfabrikata paller og elementer til palleproduktion i hele Europa.

 4. TAVSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TAVSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Kasser og bakker, magasinering, kasser til opbevaring og lagring, og kolddeformation af pladejern brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. ALU.LOGIC LTD.

  Ungarn

  Virksomheden ALU.LOGIC LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Kecskemet, Ungarn.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RBL PLASTIQUES

  Frankrig

  Virksomheden RBL PLASTIQUES, er en Distributør, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, termoformning af plastmaterialer, Plastik dele til automobilindustrien, Kasser og bakker, magasinering, og Πλαστικές συσκευασίες brancherne. Den er baseret i Chateaubriant, Frankrig.

 2. MELFORM BONETTO SRL

  Italien

  Virksomheden MELFORM BONETTO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Kasser og bakker, magasinering, isotermiske containere til fødevarer, og lagre og kølekamre ved styret temperatur brancherne. Den er baseret i Monasterolo, Italien.

 3. CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN

  Irland

  Virksomheden CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, Kasser og bakker, magasinering, Management rådgivning, Hylder, opmagasinering, Kasser og bakker, magasinering, og Management rådgivning brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 4. LINNEX UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LINNEX UK LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Inventar til lodret arkivering branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Lagerudstyr og systemer, Opmagasinering og oplagring, Hylder, opmagasinering, Kasser og bakker, magasinering, Lagerudstyr og systemer, Opmagasinering og oplagring, og Hylder, opmagasinering brancherne. Den er baseret i Glenfield, Det Forenede Kongerige.

 5. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fotokopieringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Dokumentreproduktionsmaskiner, Kasser og bakker, magasinering, Dokumentreproduktionsmaskiner, og Kasser og bakker, magasinering brancherne. Den er baseret i Fareham, Det Forenede Kongerige.

 1. REA PLASNET

  Frankrig

  Virksomheden REA PLASNET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Reoler og beholdere, Hylder, opmagasinering, Kasser og bakker, magasinering, Reoler og beholdere, Hylder, opmagasinering, og Kasser og bakker, magasinering brancherne. Den er baseret i Eschbach, Frankrig.

 2. SSI SCHÄFER

  Belgien

  Virksomheden SSI SCHÄFER, er en Detailsalg, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for Lagertanke, Lagertanke, Lagring - udstyr og systemer, Beholdere med tud, og møblering til butikker og kontorer brancherne. Den er baseret i Zaventem, Belgien.

 1. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for maskiningeniørarbejde, og Transportstel brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. EGEMEN PLASTIK

  Tyrkiet

  Virksomheden EGEMEN PLASTIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for spaghetti-restaurant, og køkkenobjekter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for tanke i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Heldrungen, Tyskland.

 4. CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Bromley-By-Bow, Det Forenede Kongerige.

 5. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Tyrkiet

  Virksomheden POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for bankboks, Kvalitetscertificering, ekspreslevering, og erhvervskvalitet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER

  Tyskland

  Virksomheden LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for Pakhusleasing, og Pakhusleasing brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. YUWON PS

  Sydkorea

  Virksomheden YUWON PS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til hjemmet branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, opbevaringsskabe, Husholdningsartikler - plast-, Kasser og bakker, magasinering, og artikler i plast til brug i hjemmet brancherne. Den er baseret i Gyeonggido, Sydkorea.

 8. SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Holland

  Virksomheden LOODS 038 SELF-STORAGE B.V, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den opererer også inden for Opmagasinering og oplagring, Pakhusleasing, Pakhuse og toldoplag, Pakhuslogistik, Opmagasinering og oplagring, Pakhusleasing, Pakhuse og toldoplag, og Pakhuslogistik brancherne. Den er baseret i Zwolle, Holland.

 2. J. NICKLIN & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J. NICKLIN & SONS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker og tremmekasser, træ- branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Lagerudstyr og systemer, Træ - emballering, Kasser og bakker, magasinering, Lagerudstyr og systemer, og Træ - emballering brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 3. DG$PIC

  Ukraine

  Virksomheden DG$PIC, er en Engrossalg, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Gadiach, Ukraine.

 4. ALKOTAS GEPGYARTO KFT

  Ungarn

  Virksomheden ALKOTAS GEPGYARTO KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Kasser og bakker, magasinering, Industriel rengøring - maskiner, og Kasser og bakker, magasinering brancherne. Den er baseret i Bekes, Ungarn.

 5. FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD

  Kina

  Virksomheden FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Fuzhou, Kina.

 6. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Holland

  Virksomheden SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagertanke branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Lagerudstyr og systemer, Kasser og bakker, magasinering, og Lagerudstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Nuenen, Holland.

 7. MONT SZERELO ÉS VALLALKOZO KFT

  Ungarn

  Virksomheden MONT SZERELO ÉS VALLALKOZO KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, og Kasser og bakker, magasinering brancherne. Den er baseret i Szolnok, Ungarn.

 8. BESPOKE BRITISH BOXES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BESPOKE BRITISH BOXES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Milton Keyens, Det Forenede Kongerige.

 9. TITAN SELF STORAGE POOLE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TITAN SELF STORAGE POOLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Poole, Det Forenede Kongerige.

 10. DALIAN LITAINER METAL PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DALIAN LITAINER METAL PRODUCTS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasser og bakker, magasinering branchen. Den er baseret i Dalian, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis