• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mærke- og etiketteringsmaskiner

Resultater for

Mærke- og etiketteringsmaskiner - Import eksport

 1. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  De mest moderne teknologier inden for forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerfremstilling! Allerede i etableringsåret 1996 indgav ELMET patentanmeldelser på deres teknologiske udviklinger. Navnet ELMET blev hurtigt forbundet med innovative værktøjer af høj kvalitet. Hvis de systemer og komponenter, der er tilgængelige på markedet, ikke er egnet til en optimal LIM-proces, finder ELMET den optimale løsning med sine egenudviklede produkter. I den forbindelse skal blandt andet fremhæves doseringssystemet TOP 3000 S, som nu er lanceret i 2. generation. Selvom systemet allerede blev udviklet i 2003, er det siden lanceringen på markedet blevet videreudviklet mange gange, og integrationen af innovative funktioner har gjort det til benchmarket for sprøjtestøbeforarbejdning af flydende silikone. Dette gør ELMET til en specialist og partner inden for de mest moderne teknologier til forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerproduktion i Østrig!

 2. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende producent af komponenter til hydraulisk drivteknik. Vi tilbyder alt fra rådgivning over udvikling og fremstilling til levering bl.a. – just in time – eller som byggesæt. Også alsidige logistiktjenesteydelser hører til vores tilbud. INTERHYDRAULIK tilbyder højeste kvalitet svarende til DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH har sit sæde i Selm. Administration og produktion ligger i en afstand af ca. 28 km fra Dortmund og er samlet under ét tag. At forbedre kvaliteten af vores produkter og tjenesteydelser yderligere er målet og opgaven for vores ca. 130 medarbejdere. Områderne konstruktion, udvikling, produktion og logistik er sammen med virksomhedens andre områder trædesten på vejen til et kundeoptimeret produkt. Vi tilbyder innovative produkter og en fremragende service.

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge
 4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som erfaren partner for handel og industri udvikler vi skræddersyede løsninger til vores kunders individuelle krav og behov. Perfekt forarbejdning og strenge kvalitetskontroller gør contact-apparater og -etiketter til et enestående mærkeprodukt. Her følger et lille udvalg af vores sortiment: Manuelle contact-mærkningssystemer - Manuelle mærkningsapparater og dispensere - Etiketter til varemærkning contact-etiketter - Kvalitetsetiketter til industri og handel - Pynte- og reklameetiketter - Vognetiketer Etiketprintere - Termo- og termotransferprintere - Etiketsoftware - Carbonbånd og andet tilbehør - Specialopløsninger contact-etiketteringsanlæg - Hel- og halvautomatiske print- og etiketteringsanlæg Salgsfremmende produkter - Omfattende produktsortiment af pris- og informationsbærere Butiksindretning - Hæftepistoler og hæftetråde - Kasseruller Varesikring - Varesikringssystemer - Selvklæbende og hårde etiketter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METO INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Checkpoint -Meto- er en multinational producent og udbyder på områderne mærkning, identifikationer og artikelsikring for handel, servicevirksomheder og industri. Takket være vores omfattende knowhow på disse områder kan vi også tilbyde vores kunder komplette løsninger inden for hele logistikkæden. METO står som opfinder af håndholdte prismærkere for mere end 45 år med innovative produkter og høj kvalitet. Vi reagerer hurtigt og fleksibelt på markedets krav. I vores sortiment finder du de passende løsninger på de behov og krav, der stilles i forbindelse med en moderne produktprismærkning og -identifikation. Vi tilbyder håndholdte apparater til prismærkning og kodning samt til mærkning iht. levnedsmiddelretten. Etiketter i mange formater, farver og med gummieringstyper afstemt efter underlagsmaterialet, med dit individuelle fortryk.

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I generationer har navnet Bizerba været tæt knyttet til emnet "vægt". Højeste kvalitet, innovative løsninger og et omfattende udvalg af services – det er Bizerba. Bizerba tilbyder kunder fra håndværk, handel, industri og logistik en globalt enestående løsningsportefølje af hard- og software omkring det centrale emne "vægt". Omfattende serviceydelser fra rådgivning over service, etiketter og forbrugsmaterialer til leasing afrunder løsningsspektret. Siden 1866 har Bizerba i afgørende grad været med til at forme udviklingen inden for vejeteknologi og er i dag til stede i godt 120 lande. Vores kundestamme spænder fra globalt agerende handels- og industrivirksomheder over detailhandel til bageri- og slagterhåndværket. Hovedsædet for virksomhedsgruppen, der i fem generationer har været familieledet med godt 3.900 medarbejdere på verdensplan, er Balingen i Baden-Württemberg.

 3. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  GAI har i dag 200 ansatte. Personalet betragtes som menneskelig kapital, en ressource. Det udvælges blandt de bedste universiteter og erhvervsskoler. Ingeniører, teknikere, testere og montører. Det er naturligvis en god cirkel, da investeringen i menneskelige ressourcer udmønter sig i maskiner designet internt med den højeste knowhow, som har fået GAI-maskiner til at forbedre sig løbende gennem årene.

 4. EUROMPS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  EuroMps S.r.l. tilbyder et komplet udvalg af industrielle printere, indkodere og blækprintere, der er i stand til at tilfredsstille ethvert behov for produkt- eller emballagegenkendelse. Fra den mest kompakte til den mest alsidige blæk, til kontaktmærkning med termotransfer-, roterende og varmstemplingsprintere. Euromps skaber uudslettelige mærkninger og udskriver manuelt, halvautomatisk eller fuldautomatisk.

 5. CDA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CDA DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Leun, Tyskland.

 1. NIMAX S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIMAX S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Mærkemaskiner, Etiketteringssystemer, laser mærkningssystemer, Mærkemaskiner, og stregkodeprintere til emballering brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 2. ELVO CODING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELVO CODING GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Argenthal, Tyskland.

 1. AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 2. GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 3. PROFIPACK S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFIPACK S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - stansning, Pakkepresningsmaskiner, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Printerpapir, 3D printere, frimærkeformet udskæring, stempler i metal, og hultænger til skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 4. WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Unkel, Tyskland.

 5. SCHWINN & PARTNER GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHWINN & PARTNER GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Beerfelden, Tyskland.

 6. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIGEVANO INBOCSAV SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til fabrikation af sko og til skomagere, mærkningsmaskiner, og trykkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Vigevano, Italien.

 7. ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Brühl, Tyskland.

 8. ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 1. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIGEVANO INBOCSAV SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til fabrikation af sko og til skomagere, mærkningsmaskiner, og trykkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Vigevano, Italien.

 2. ENVIRO PACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENVIRO PACK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 3. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 4. PROFLEX LABEL

  Tyrkiet

  Etableret i 2017 er Proflex en tyrkisk producent af selvklæbende mærkater. Vi begyndte vores rejse ved at gå efter kundetilfredshed og maksimum produktkvalitet. Ved at følge branchens høje teknologi, og afspejle værdien som dine produkter fortjener, arbejder vi på at opnå langvarige forhold med vores værdifulde kunder. Vores omfattende produktsortiment omfatter: •Mærkater til fødevarer, •Mærkater til drikkevarer, •Mærkater til rengøring og kemikalier, •Mærkater til automobiler, •Kosmetikmærkater, •Mærkater med blank stregkode, •Båndmærkater. Gå til vores hjemmeside for at udforske vores produktudvalg. Fra begyndelsen af vores rejse har vi tilpasset os princippet med et arbejdsmiljø der værdsætter kommunikation, uddannelse og erhvervsmæssig sikkerhed. Hos Proflex er vores fokus vores evne til at samarbejde med vores medarbejdere, leverandører og kunder. Vores forretningsforhold er baseret på tillid og stabilitet med vores indenlandske og udenlandske kunder. Vores grundlæggende mission er at tilbyde det bedste til vores kunder, med lave omkostninger, højkvalitetsproduktion og en rettidig forsendelse. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 5. MAISSINAL

  Spanien

  Komplette løsninger til etikettering og kodning. Etiketter, etiketteringsmaskiner, stregkoder, etiket-omspolere, rfid, systemer til lagerstyring, dynamisk vægtkontrol og etiketsystemer... Vi fører følgende mærker: CHECKPOINT, TOSHIBA, AVERY DENNISON, HITACHI, HONEYWELL, LEGRO, PACKAGING, PROCAOT, METO, ARMOR, EPSON, RODANT, EIDOS.

 6. COUTH CONSTRUCTORA DE ÚTILES Y HERRAMIENTAS SL

  Spanien

  Maskiner til industriel mærkning. Mærkning via stød. Mærkning via tryk. Mærkning via rulning. Lasermærkning. Punktmærkning. Dyb mærkning og striber. Sporbarhed. Vi er producenter og distribuerer i hele verden.

 7. MATEC - ETICHETTATURA E MARCATURA

  Italien

  Matec srl har hjemsted i Torino. Virksomheden Matec srl, der er specialiseret i industriel mærkning og kodning, udmærker sig med sine mere end tyve års erfaring inden for sektoren. Kom, og aflæg os et besøg, og oplev professionel og kundevenlig service.Vores adresse er Lungo Dora Pietro Colletta 83-10183 Torino.

 8. FAM FAVATA ADVANCED MARKING SRL

  Italien

  Specialist siden 1954 i systemer til industriemballage og -mærkning: kodificering af produkter og emballager med inkjet-, kontakt- og stencilsystemer. Kompatibelt blæk, assistance, reservedele og tilbehør til alle de mest anvendte inkjet-mærkere. Økologisk stabilisering af palleteret emballage.

 9. DOMINO INK-JET A/S

  Danmark

  Domino Systems A/S distribuerer Dominos løsninger til mærkning og etikettering i hele Danmark. Vi er leveringsdygtige i alle typer anlæg inden for inkjet, laser, termo transfer og etikettering samt tilbehør til disse. Domino Systems A/S har kontor i Stenløse samt en landsdækkende serviceorganisation med 5 udkørselspunkter.

 10. ENOS MACCHINE ETICHETTATRICI

  Italien

  Alle Enos maskiner udmærker sig ved deres sofistikerede og multifunktionelle egenskaber, deres flotte udseende, kompakte og harmoniske struktur, deres mange funktioner og opløsning. Det er komplette mærkningsmaskiner med tre hoveder til mærkning med etiketter, bagetiketter og AOCG-etiketter med et patenteret system til dobbeltsidet påsætning på halsen eller lodret, eventuelt foran til forsegling eller angivelse af årgang.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mærke- og etiketteringsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

3.664 Virksomheder