• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mejerier - maskiner og udstyr

Resultater for

Mejerier - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. BELGOMILK IA SA

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company er en førende organisation inden for landbrug og avl af kreaturer. Etableret i 1996 har virksomheden mere end 25 års erfaring inden for kommercielle aktiviteter. I 2005 investerede virksomheden i fremtiden, og oprettede et dedikeret team af ledere til at udvikle en ny produktionsenhed som specialiserer sig i et omfattende udvalg af kategorier. Virksomheden tilbyder kreaturenheder til rimelige priser, traditionelle bygninger, varehuse, malkeområder, fælder, foderremme, slibere, siloer, ostemejerier og køletanke. Belgo-Milk Company arbejder med forskellige kreaturracer af den bedste kvalitet såsom Lacaune får, ASSAF og Friesland, for at levere de bedst mulige mælkeprodukter. Virksomheden anvender også TYROBOX®, som er et avanceret system der hjælper med at garantere kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Med deres engagement til excellence og innovation, fortsætter Belgo-Milk Company med at levere førsteklasses produkter og service til alle deres kunder.

 2. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 3. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Velati har en lang historie bag sig. Den startede med at fremstille hakkemaskiner til små og mellemstore virksomheder, den udviklede sig med tiden og tilbyder i dag et stort udvalg af maskiner til bearbejdning af kød. Velati er referencen på markedet, hvad angår fabrikation og samling af komplette linjer til bearbejdning af pølser, mortadelle, Frankfurterpølser og hamburgere. I dag er Velati i stand til at udvikle komplekse projekter

 4. TOMEGA SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. konstruktør af maskiner til værdiforøgelse og transformation af mælkeprodukter. Din partner inden for transformation af mælk. Vores maskiner bygges efter mål og tilpasses i henhold til dine behov og ønsker. Kvalitetsmaterialer (kun europæiske leverandører). Vi distribuerer produkter såsom frugt på sukker til yoghurt, gæringsstoffer, løbestoffer, osteforme, osteklæder samt tilbehør til ostefremstilling, måleinstrumenter osv.

 5. ROUSSEL INOX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROUSSEL INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til ostefremstilling, maskiner til behandling af mælk, anlæg og udstyr til fremstilling af bløde oste, Maskiner til ostefremstilling, og anlæg og udstyr til fremstilling af hårde oste brancherne. Den er baseret i Creissels, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. QUIEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUIEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lübbenau, Tyskland.

 2. ALBORA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBORA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til ostefremstilling branchen. Den opererer også inden for Ost, Mejerier - maskiner og udstyr, ostemejerier, fødevarer, fødevarer - import/eksport, Håndværksfremstillet ost, økologisk ost, Ost, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mamirolle, Frankrig.

 3. FILLPACK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILLPACK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, aftapningsmaskiner, automatisk dosering til påfyldning på flasker, og flaskepåfyldning brancherne. Den er baseret i Schwarmstedt, Tyskland.

 4. BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERIEF NAHRUNGSMITTELMASCHINEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wadersloh, Tyskland.

 5. MILKRON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILKRON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Laatzen, Tyskland.

 1. CAPPELLOTTO V. SNC DI CAPPELLOTTO GIUSEPPE VITTORIO & C.

  Italien

  Cappellotto V. Snc opère depuis plus de 50 ans dans le secteur Aimentaire et Laitie. Vi designer, konstruerer og installerer udstyr og maskiner i henhold til kvalitetsstandarden ISPESL/PED efter kundens specifikke behov og instrukser og med respekt for modtagerlandets lovgivning. Virksomheden kan både levere et enkelt apparat og en komplet installation. Vi bruger kvalificerede teknikere, ingeniører, håndværkere, svejsere og montører.

 2. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italien

  Virksomheden Marco Mora leverer brugte industrielle centrifuger, som er komplet efterset og har en garanti som nye maskiner. Centrifuger og industrielle udskillere med diverse produktionskapaciteter til forskellige anvendelser i virksomheder verden over. De kunder, som bestiller maskiner fra Marco Mora kommer fra følgende sektorer: Mejerier, fødevarer, konserves, vin, drikkevarer med frugt, mineralolier, brændstoffer, kosmetiske produkter og medicinalprodukter.

 1. WPS MOLKEREIMASCHINEN

  Tyskland

  WPS MALKEMASKINER: Vores virksomhed har i mere end 20 år haft et vellykket samarbejde med størstedelen af levnedsmiddelindustrien. Tyngdepunktet i vores arbejde er handel med store anlæg til fremstilling og emballering af mælk, ost, frugtsaft, kvark, yoghurt og spiseis.

 2. BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BALABAN54 MAKINA DIS TIC LTD STI, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for homogenisatorer til mejerier, separatorer af fløde og mælkeserum til mejerier, anlæg til mejerier, og maskiner til behandling af mælk brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 3. ADDISOON

  Tyrkiet

  Virksomheden ADDISOON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, mælkekøer, Landbrug - import-eksport, og tilbehør til malkemaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. honex food machines

  Tyrkiet

  Virksomheden honex food machines, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af fløde, smør og yoghurter, anlæg og udstyr til fremstilling af uht mælk, og anlæg og udstyr til fremstilling af nougat brancherne. Den er baseret i Sakarya/arifiye, Tyrkiet.

 5. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAL FUERPLA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Benetusser, Spanien.

 6. SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS

  Tyrkiet

  Virksomheden SETUAY MILK & WATER COOLING TANKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til behandling af mælk, kedler til mælk, og vandkøling brancherne. Den er baseret i Eskişehir, Tyrkiet.

 7. GELMINI MACCHINE

  Italien

  Virksomheden GELMINI MACCHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Langhirano, Italien.

 8. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køletanke, mælk, ost, Køletanke, og Blandingsanlæg til fødevarer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT)

  Litauen

  Virksomheden MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, glycerin, Lactoserum, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Klaipeda, Litauen.

 2. KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden KECKEIS NAHRUNGSMITTELTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Höchst, Østrig.

 3. CASEARTECNICA BARTOLI SRL

  Italien

  Virksomheden CASEARTECNICA BARTOLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til mejeribrug brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 4. STC-ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STC-ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Waldenburg, Tyskland.

 5. BIOLIFEITALY

  Italien

  Virksomheden BIOLIFEITALY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, indpakning af tørret frugt, beholdere fiskeriopdræt, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Partinico, Italien.

 6. FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH

  Tyskland

  Virksomheden FLORIN GESELLSCHAFT FÜR LEBENSMITTELTECHNOLOGIE MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 7. S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden S&W FOOD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ostbevern, Tyskland.

 8. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til ostefremstilling, Yoghurt - produktionsmaskiner, Køletanke, Maskiner til ostefremstilling, Yoghurt - produktionsmaskiner, og Køletanke brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 9. GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden GTA METALLVERARBEITUNG LOTHAR CLAUSS E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Petershagen, Tyskland.

 10. TECHROS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TECHROS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mejerier - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.872 Virksomheder