• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • løbebroer- metal

Resultater for

Løbebroer- metal - Import eksport

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Over 60 års koncentreret videreudvikling af vores kerneforretning har i dag gjort os til din specialist. Vi producerer alle typer gitre og trådvæv, både til forhandlere og slutkunder. Virksomheden blev grundlagt som kleinsmedeværksted i 1945 med underafdelingerne hegn- og portfremstilling. Allerede i de første år opstod der en lille afdeling med maskinkonstruktion, som konstruerede trådforarbejdende maskiner til dækning af eget behov. I 70erne udviklede trådvæveriet sig til en ligeværdig afdeling. I 1978 byggede man det første fuldautomatiske produktionsanlæg til bølgegitre og stansegitre, virksomheden blev flyttet til Erkrath, og gennem virksomhedens koncentration om fremstilling af trådvæv blev nye markeder opdyrket. I 1995 blev produktsortimentet udvidet med produkterne punktsvejsede gitre og indfatningsprofiler. I dag kører fabrikationen på 4 fuldautomatiske produktionslinjer.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 4. JK TECHNIC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JK TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, og industriel gulvbelægning brancherne. Den er baseret i Sarreguemines, Frankrig.

 5. GEI SA

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Polyester, Hegn og porte, Trapper, metal-, Trapper, spiral-, vindeltrappe, sikkerhedsgitre, industrielle gulve, og riste brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NIALCO

  Belgien

  Nialco er leverandør af stål: plader og flade ruller i kulstofstål (varm- eller koldvalsede, med belægning, galvaniserede, elektroforzinkede, aluzink, aluminiserede, plastificerede og belagte med PVC)). Vi tilbyder tekniske og kommercielle løsninger tilpasset kundernes behov. Nialco er ligeledes leverandør af glas: glasruder, profiler i aluminium, pakninger, tilbehør til montering, tilbehør, redskaber mm.

 2. LICHTGITTER GMBH

  Tyskland

  Producent og udbyder af gitterriste, pladeprofilrist, GFK-produkter og vindeltrapper - Kvalitetsprodukter siden 1929 - Lichtgitter - originalen

 3. AFRACOM

  Frankrig

  Virksomheden AFRACOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for trådnet, gitre i rustfrit stål, filtre, og lydisolering brancherne. Den er baseret i Quimper, Frankrig.

 4. ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU

  Tyskland

  Virksomheden ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelse, metal- branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Løbebroer, metal, Befæstelsesindretninger, Løbebroer, metal, og rørholdere brancherne. Den er baseret i Oderwitz, Tyskland.

 5. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ HELDRUNGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Heldrungen, Tyskland.

 1. MEYER PERFO

  Frankrig

  Virksomheden MEYER PERFO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Løbebroer, metal, Bukning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Løbebroer, metal, Bukning - stål og metaller, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Brumath, Frankrig.

 2. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Løbebroer, metal, ståltrapper, og duge brancherne. Den er baseret i Brignais, Frankrig.

 1. CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF)

  Frankrig

  Virksomheden CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Løbebroer, metal, og hegn brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

 2. SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Løbebroer, metal, metalkonstruktion, og metalstrukturer brancherne. Den er baseret i Villefranche-Sur-Saone, Frankrig.

 3. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Løbebroer, metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 4. ROLROOSTERWINKEL

  Holland

  Virksomheden ROLROOSTERWINKEL, er en Detailsalg, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for gitre i aluminium brancherne. Den er baseret i Nijkerk, Holland.

 5. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tårne, metal- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Løbebroer, metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Oradea, Rumænien.

 6. CAILLEBOTIS EXPRESS

  Frankrig

  Virksomheden CAILLEBOTIS EXPRESS, er en Distributør, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den er baseret i Mornant, Frankrig.

 7. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Varmebehandling af stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 8. GEBR. ZIEGERT E.K

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. ZIEGERT E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Løbebroer, metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, afmontering af mekaniske værksteder, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Dachau, Tyskland.

 1. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, og Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Neunkirchen, Tyskland.

 2. PBIS

  Frankrig

  Virksomheden PBIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den er baseret i Veauche, Frankrig.

 3. ALLMAT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALLMAT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, Sædeovertræk og gulvtæpper, køretøjer, Plastgulvbelægning, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, Sædeovertræk og gulvtæpper, køretøjer, og Plastgulvbelægning brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. OTTO RENNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO RENNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, Skruer og møtrikker, Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 5. EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE

  Tyskland

  Virksomheden EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 6. ZINQ ESSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ ESSEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Løbebroer, metal, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 7. SALMET GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden SALMET GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Ittlingen, Tyskland.

 8. QUEENSBURY SHELTERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden QUEENSBURY SHELTERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læskure branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, byudstyr, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Gateshead, Det Forenede Kongerige.

 9. AGERES UG

  Tyskland

  Virksomheden AGERES UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Løbebroer, metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 10. SCHULZ PFLASTERBAU

  Tyskland

  Virksomheden SCHULZ PFLASTERBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for konstruktion af fortove brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis