• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • armaturer- metal-

Resultater for

Armaturer- metal- - Import eksport

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Tyrkiet

  ORMAK blev grundlagt i 1998 som en privat virksomhed, og er en af de første virksomheder i Tyrkiet som brugte CNC-maskiner i deres produktion. Med 23 års erfaring inden for fremstilling af CNC-drejnings- og fræsningsdele, fremstiller vi tekniske dele og komponenter i metal og plast. Vores prioritet ligger hovedsageligt på kvalitet og service, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser til vores kunder. Som et resultat af dette, tilbyder vi hurtige løsninger til vores metal- og plastdesign til konkurrencedygtige priser. Vi bruger og overholder kvalitetsstyringssystemet (QMS) under ISO 9001: 2015, industriens bedste praksisser, juridiske og andre krav. Vi gennemser jævnligt alle aspekter af vores kvalitetssystem for at sikre en kontinuerlig forbedring, som skaber fordele for kunden og virksomheden. Vores tjenester: -CNC-drejning/fræsning - CNC-maskinbearbejdning -CNC-laserskæring -Design -Slibning -Varmebehandling -Overfladebehandling -Montering og finish samt meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Vi har kunder inden for mange brancher såsom automobil, landbrugsmaskiner, luftfart, skibsbygning med mere. I dag er vi glade for at kunne annoncere at vi har opnået certifikat som en af top 1000 metaleksportører i Istanbul. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italien

  Gasket Italy er udviklingen af en 40-årig tradition inden for den industrielle pakningsindustri, der er skabt for at imødegå udfordringerne i en international forretningsverden i konstant forandring. Det, vi tilbyder, er simpelthen den bedste kvalitet, der er skræddersyet til kunden. Vores knowhow, som vi har opnået gennem mange år, gør det muligt for os at producere varer med høj præcision, som er resultatet af et kontinuerligt forsknings- og udviklingsarbejde for at forbedre kvaliteten. Vores omfattende katalog indeholder kun og udelukkende produkter af certificeret kvalitet med garanti for fuldt ud italiensk produktion og europæisk oprindelse af alle råvarer og halvfabrikata. En stor produktion af industrielle spiralviklede pakninger, metalplast, ring joint-pakninger, pakninger af metal, stansede pakninger (asbestfri, grafit, kork, gummi, PTFE).

 3. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 4. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Østrig

 5. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

  Alle produkter for "armaturer- metal-"

 2. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

 3. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 4. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjekkiet

 5. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

 1. OZBIRLIK MAKINA, CONSULTATION, MANUFACTURING

  Tyrkiet

 2. AXOR INDUSTRY

  Ukraine

 1. AL FEEL TRADING LLC

  Forenede Arabiske Emirater

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

 3. LOCUS CO.,LTD.

  Sydkorea

 4. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

 5. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

 6. NEXA S.P.A.

  Italien

 7. FITING SZR

  Serbien

 8. ARCHERDALE

  Det Forenede Kongerige

 1. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Italien

 2. KINI BESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

 3. HIRA_PARTS

  Tyrkiet

 4. UNIVERSAL OTOMAT

  Tyrkiet

 5. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Tyskland

 6. ZISTA GROUP

  Forenede Arabiske Emirater

 7. EROGLU FITTINGS

  Tyrkiet

 8. YOUNGAINT GROUP LTD

  Kina

 9. GILLSON ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 10. SIMBERA S.R.O.

  Tjekkiet