• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • armaturer- metal-

Resultater for

Armaturer- metal- - Import eksport

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 2. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANGLO STAINLESS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, fittings til lavtryk, tilslutninger højtryk, forbindelsesstykker i metal, Flanger i specialstål, artikler til fastgørelsesartikler i rustfrit stål, rørfittings, Rustfri stålrørprofiler, og Formstykker til trykrør brancherne. Den er baseret i Dewsbury, Det Forenede Kongerige.

 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Ternberg, Østrig.

 4. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden DORMAKABA BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Brugge, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

  Virksomheden HANS-PETER HUMMEL E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Legau, Tyskland.

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjekkiet

  Virksomheden ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Beslag til møbler, Kobber- og jernbeslag til møbler, Beslag til møbler, og Kobber- og jernbeslag til møbler brancherne. Den er baseret i Přeštice, Tjekkiet.

 3. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reservedele til dieselmotorer branchen. Den opererer også inden for Armaturer, metal-, Håndværktøj, ikke-automatisk, Mekaniske ophængskomponenter, smedning, Armaturer, metal-, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Mekaniske ophængskomponenter brancherne. Den er baseret i Taichung, Taiwan R.O.C..

 4. OZBIRLIK MAKINA, CONSULTATION, MANUFACTURING

  Tyrkiet

  Virksomheden OZBIRLIK MAKINA, CONSULTATION, MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Armaturer, metal-, messingrør, teknisk rådgivning inden for maskinkonstruktion, opstart af virksomheder, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

  Virksomheden JOAQUIM MACHADO LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for tilbehør til badeværelser, komponenter i rustfrit stål til køkkener, tilbehør til vvs-armaturer, og polering med kugler brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 1. NEXA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden NEXA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ekspansionsled - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Ekspansionsled - ikke-jernholdigt metal, Armaturer, metal-, Ekspansionsled - ikke-jernholdigt metal, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Zocco Di Erbusco, Italien.

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Armaturer, metal-, kugleringe, Sikkerhedsventiler, vvs, pakninger, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Grand Couronne, Frankrig.

 1. VITO RIMOLDI SPA

  Italien

  Virksomheden VITO RIMOLDI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for flade pakninger, og industripakninger brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 2. FITING SZR

  Serbien

  Virksomheden FITING SZR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for iso-samlestykker, trykstøbning af messing, Vvs-fittings - ikke-jernholdige metaller, og messingventiler brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 3. LOCUS CO.,LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden LOCUS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Busan, Sydkorea.

 4. AL FEEL TRADING LLC

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden AL FEEL TRADING LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Armaturer, metal-, hydraulikslanger, Armaturer, metal-, presforbindelser, og Formstykker til trykrør brancherne. Den er baseret i Sharjah, Forenede Arabiske Emirater.

 5. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrig

  Virksomheden ACIERIES DE BONPERTUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Apprieu, Frankrig.

 6. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

  Virksomheden KD-BESCHLÄGE, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for klimaanlæg, og Bøjlegreb brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 7. AXOR INDUSTRY

  Ukraine

  Virksomheden AXOR INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for små dele, tilbehør til dørrammer i pvc, vinduer i PVC, og Bygning - beslag brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 8. MBB HENSCH & SPINDLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MBB HENSCH & SPINDLER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

 1. ANTON GUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ANTON GUCK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Hallstadt, Tyskland.

 2. TECMAKO SA

  Schweiz

  Virksomheden TECMAKO SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Låse, bolte og nøgler, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Miécourt, Schweiz.

 3. ANUBA AG

  Schweiz

  Virksomheden ANUBA AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i St. Margrethen, Schweiz.

 4. COLINGA

  Tyskland

  Virksomheden COLINGA, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Rietberg, Tyskland.

 5. NICKAL SA

  Schweiz

  Virksomheden NICKAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Yverdon-Les-Bains, Schweiz.

 6. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 7. RICHARD MALZAHN

  Tyskland

  Virksomheden RICHARD MALZAHN, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 8. DECOANTIK UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Tyskland

  Virksomheden DECOANTIK UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 9. HOPPE AG

  Schweiz

  Virksomheden HOPPE AG, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Müstair, Schweiz.

 10. GRIFFWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRIFFWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Blaustein, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis