• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • armaturer- metal-

Resultater for

Armaturer- metal- - Import eksport

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  ORMAK blev grundlagt i 1998 som en privat virksomhed, og er en af de første virksomheder i Tyrkiet som brugte CNC-maskiner i deres produktion. Med 23 års erfaring inden for fremstilling af CNC-drejnings- og fræsningsdele, fremstiller vi tekniske dele og komponenter i metal og plast. Vores prioritet ligger hovedsageligt på kvalitet og service, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser til vores kunder. Som et resultat af dette, tilbyder vi hurtige løsninger til vores metal- og plastdesign til konkurrencedygtige priser. Vi bruger og overholder kvalitetsstyringssystemet (QMS) under ISO 9001: 2015, industriens bedste praksisser, juridiske og andre krav. Vi gennemser jævnligt alle aspekter af vores kvalitetssystem for at sikre en kontinuerlig forbedring, som skaber fordele for kunden og virksomheden. Vores tjenester: -CNC-drejning/fræsning - CNC-maskinbearbejdning -CNC-laserskæring -Design -Slibning -Varmebehandling -Overfladebehandling -Montering og finish samt meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Vi har kunder inden for mange brancher såsom automobil, landbrugsmaskiner, luftfart, skibsbygning med mere. I dag er vi glade for at kunne annoncere at vi har opnået certifikat som en af top 1000 metaleksportører i Istanbul. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge
 5. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italien

  Gasket Italy bygger på en 40-årig tradition inden for industripakninger og blev grundlagt for at imødekomme udfordringerne i en international handelsrealitet i rivende udvikling. Det vi tilbyder er helt enkelt den bedste kvalitet, som vi skræddersyr for kunden. Under mange års aktivitet har vi skabt højpræcisionsartikler som et resultat af kontinuerlig forskning og udvikling for at forbedre kvaliteten mere og mere. Vores omfattende katalog indeholder kun certificerede kvalitetsprodukter med garanti for fuldt forarbejdede italienske produkter. Vi anvender råvarer og halvfabrikat med europæisk oprindelse. En stor produktion af spiralformede industrielle pakninger, metalplader, ringkoblingspakninger, metalpakninger, stansede i forpakninger (asbestfri, grafit, i kork, gummi, PTFE).

 2. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

 3. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 4. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

 5. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjekkiet

 1. JAKOV A-Z, S.R.O.

  Tjekkiet

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

 3. VITO RIMOLDI SPA

  Italien

 4. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrig

 5. AL FEEL TRADING LLC

  Forenede Arabiske Emirater

 6. NEXA S.P.A.

  Italien

 7. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

 8. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

 9. FITING SZR

  Serbien

 10. AXOR INDUSTRY

  Ukraine

 1. LOCUS CO.,LTD.

  Sydkorea

 2. STIL-ECHT GMBH

  Tyskland

 3. ADOLF WÜRTH GMBH & CO.KG

  Tyskland

 4. BRAUN BESCHLÄGEHANDEL

  Tyskland

 5. ANUBA AG

  Schweiz

 6. KYOEI HYDLIC CO., LTD

  Japan

 7. FONSEGRIVE GMBH

  Schweiz

 8. OTTO ROLLER

  Tyskland

 9. NICKAL SA

  Schweiz

 10. EDELHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland