• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • armaturer- metal-

Resultater for

Armaturer- metal- - Import eksport

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 2. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Ternberg, Østrig.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANGLO STAINLESS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, fittings til lavtryk, tilslutninger højtryk, forbindelsesstykker i metal, Flanger i specialstål, artikler til fastgørelsesartikler i rustfrit stål, rørfittings, Rustfri stålrørprofiler, og Formstykker til trykrør brancherne. Den er baseret i Dewsbury, Det Forenede Kongerige.

 4. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Tyrkiet

  Virksomheden ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Armaturer, metal-, messingrør, teknisk rådgivning inden for maskinkonstruktion, opstart af virksomheder, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden DORMAKABA BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Brugge, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tjekkiet

  Virksomheden ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Beslag til møbler, Kobber- og jernbeslag til møbler, Beslag til møbler, og Kobber- og jernbeslag til møbler brancherne. Den er baseret i Přeštice, Tjekkiet.

 2. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

  Virksomheden HANS-PETER HUMMEL E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Legau, Tyskland.

 3. FITING SZR

  Serbien

  Virksomheden FITING SZR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for iso-samlestykker, trykstøbning af messing, Vvs-fittings - ikke-jernholdige metaller, og messingventiler brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 4. VITO RIMOLDI SPA

  Italien

  Virksomheden VITO RIMOLDI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for flade pakninger, og industripakninger brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 5. AXOR INDUSTRY

  Ukraine

  Virksomheden AXOR INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for små dele, tilbehør til dørrammer i pvc, vinduer i PVC, og Bygning - beslag brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Armaturer, metal-, kugleringe, Sikkerhedsventiler, vvs, pakninger, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Grand Couronne, Frankrig.

 2. NEXA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden NEXA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ekspansionsled - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Ekspansionsled - ikke-jernholdigt metal, Armaturer, metal-, Ekspansionsled - ikke-jernholdigt metal, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Zocco Di Erbusco, Italien.

 1. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

  Virksomheden KD-BESCHLÄGE, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for klimaanlæg, og Bøjlegreb brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrig

  Virksomheden ACIERIES DE BONPERTUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den er baseret i Apprieu, Frankrig.

 3. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

  Virksomheden JOAQUIM MACHADO LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for tilbehør til badeværelser, komponenter i rustfrit stål til køkkener, tilbehør til vvs-armaturer, og polering med kugler brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 4. COLINGA

  Tyskland

  Virksomheden COLINGA, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Rietberg, Tyskland.

 5. FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE

  Tyskland

  Virksomheden FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Bad Feilnbach, Tyskland.

 6. PHOS DESIGN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PHOS DESIGN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 7. AUG. WINKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AUG. WINKHAUS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Telgte, Tyskland.

 8. HORST SIEFERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HORST SIEFERT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Wunstorf, Tyskland.

 1. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Belarus

  Virksomheden PROMSTROYKONSTRUKCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kulstofstål, Armaturer, metal-, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Rør og slanger - jernholdigt metal, Kulstofstål, Armaturer, metal-, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, og Rør og slanger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. HÄFELE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden HÄFELE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 3. ERICH DIECKMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERICH DIECKMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 4. ISOPLAN BAUBESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ISOPLAN BAUBESCHLÄGE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Langewiesen, Tyskland.

 5. WEISSENBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WEISSENBACH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Bad Salzuflen, Tyskland.

 6. MESSING ZAWADSKI

  Tyskland

  Virksomheden MESSING ZAWADSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. HOPPE AG

  Schweiz

  Virksomheden HOPPE AG, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Müstair, Schweiz.

 8. FISCHER EKF GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden FISCHER EKF GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Lippstadt, Tyskland.

 9. PRV DESIGN TECHNIK VERTRIEB

  Tyskland

  Virksomheden PRV DESIGN TECHNIK VERTRIEB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Weingarten, Tyskland.

 10. LUDWIG FALK INH. CLEMENS DREXLMEIER JUN E. K.

  Tyskland

  Virksomheden LUDWIG FALK INH. CLEMENS DREXLMEIER JUN E. K., er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, Industrielle beslag, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Armaturer, metal-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Frontenhausen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis