• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • overfladefinish - metal

Resultater for

Overfladefinish - metal - Import eksport

 1. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IMM står for båndslibemaskiner, poleringsmaskiner, brosave og knowhow Made in Germany. IMM har været førende inden for professionel overfladebehandling i mere end 60 år. Vores produktsortiment strækker sig fra manuelle maskiner til slibning og polering, til automatiske systemer. Vi tilbyder komplette løsninger til brugere inden for luftfart, bilindustri, energi og medicinsk teknologi. På vores lokation i Riederich udvikles og bygges vores systemer, og innovative nye udviklinger fremmes til fordel for vores kunder over hele verden. Vores maskiner er designet til kontinuerlig drift. Det tunge og robuste design sikrer lav vibrationsbearbejdning. Salget i Tyskland håndteres for det meste direkte. Vores kunder over hele verden bliver set efter af over 25 autoriserede forhandlere. IMM Maschinenbau - løsningen for din succes!

 2. TIGRES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIGRES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for Overfladekontrolsystemer, Corona-overfladeteknik, Mellemfrekvensgeneratorer, Overfladebehandling med Corona-anlæg, Overfladeforbehandlingsanlæg, Plasma, atmosfærisk, Plasmabehandlingsanlæg, Plasmacoating, og Plasmageneratorer brancherne. Den er baseret i Marschacht, Tyskland.

 3. LRTT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LRTT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Weißenborn, Tyskland.

 4. ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Overfladefinish - metal, Kugler til blæsning af overflader, installationer og maskiner til behandling og overfladebehandling af metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Overfladefinish - metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. FINISHTECH

  Frankrig

  Virksomheden FINISHTECH, er en Distributør, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Reims, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STEROS GPA INNOVATIVE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden STEROS GPA INNOVATIVE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for anlæg og maskiner til afretning af metal, og anlæg og maskiner til polering af metal brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GEORG KESEL GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbare elslibemaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Overfladefinish - metal, Spindeldokke, bevægelige, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, spændetænger, Overfladefinish - metal, og Spindeldokke, bevægelige brancherne. Den er baseret i Kempten, Tyskland.

 3. ZIERSCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZIERSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Ilmenau, Tyskland.

 4. GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL

  Italien

  Virksomheden GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 5. HEYLENS

  Belgien

  Virksomheden HEYLENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Overfladefinish - metal, Overfladefinish - metal, motorklippere til havebrug, og Gadefejemaskine til lokale myndigheder brancherne. Den er baseret i Ternat, Belgien.

 1. ELT ELECTRO TECNOLOGY

  Italien

  Virksomheden ELT ELECTRO TECNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Imola, Italien.

 2. DME NORMALIEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DME NORMALIEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, fremstilling af forme, Plast - industrielt maskiner og udstyr, formning under tryk, og sprøjtecompound brancherne. Den er baseret i Fulda, Tyskland.

 1. ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL

  Tyskland

  Virksomheden ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Finnentrop, Tyskland.

 2. BEL - TECHNOLOGIES

  Belgien

  Virksomheden BEL - TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Mekanisk overfladebehandling - maskiner, Overfladefinish - metal, Mekanisk overfladebehandling - maskiner, overfladiske behandlinger af metaller, Overfladefinish - metal, og udstyr til anlæg og maskiner til behandling og overfladebehandling af metal brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 3. PADA SRL

  Italien

  Virksomheden PADA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for vaskemaskine med ultralyd, industrielle vaskeanlæg, og industrielle vaskemaskiner brancherne. Den er baseret i Santo Stefano Ticino, Italien.

 4. GODFREY & WING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GODFREY & WING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Reken, Tyskland.

 5. PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for galvanisering af metal, cnc skæring, og Metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Łódź, Polen.

 6. BCB SL

  Spanien

  Virksomheden BCB SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for ultraviolette lamper brancherne. Den er baseret i Cerdanyola Del Vallés, Spanien.

 7. OVERBECK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OVERBECK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, slibemaskiner, drejebænke til bearbejdning af metal, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Herborn, Tyskland.

 8. FINI METAUX

  Frankrig

  Virksomheden FINI METAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Overfladefinish - metal, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Mekanisk overfladebehandling - maskiner, Overfladefinish - metal, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, og Mekanisk overfladebehandling - maskiner brancherne. Den er baseret i Limoges, Frankrig.

 1. EUROCOLD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROCOLD S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Tezze Sul Brenta, Italien.

 2. STS OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden STS OBERFLÄCHENTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for renskæring brancherne. Den er baseret i Naila, Tyskland.

 3. ULTRASUONI IE

  Italien

  Virksomheden ULTRASUONI IE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for vaskemaskine med ultralyd, vask med ultralyd, og industrivask brancherne. Den er baseret i Opera, Italien.

 4. KEMET INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEMET INTERNATIONAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for industrielle ventilslibemaskiner, præcisionsventilslibemaskiner til bearbejdning af metal, metallografi, og Rengøring med ultralyd brancherne. Den er baseret i Kent, Det Forenede Kongerige.

 5. YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Zhengzhou, Kina.

 6. INGENIEURBÜRO KRÄMER GMBH

  Schweiz

  Virksomheden INGENIEURBÜRO KRÄMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Overfladefinish - metal, Køletårne, Varmevekslere, Metalkonstruktion, letvægts-, Overfladefinish - metal, Køletårne, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Steinmaur, Schweiz.

 7. ASSAD SANAT CO.

  Iran

  Virksomheden ASSAD SANAT CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 8. EVAPCO EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EVAPCO EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Overfladefinish - metal, Køletårne, Varmevekslere, Metalkonstruktion, letvægts-, Overfladefinish - metal, Køletårne, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Meerbusch, Tyskland.

 9. VAPORMATT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAPORMATT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for behandling og overfladebehandling af metal brancherne. Den er baseret i Taunton, Det Forenede Kongerige.

 10. Göktug Group

  Tyrkiet

  Virksomheden Göktug Group, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for hygiejnepapir i ruller, sukker, pakkemaskiner, og pakning brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis