• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hætter- metal-

Resultater for

Hætter- metal- - Import eksport

 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 2. EUROCAP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Firmaet EUROCAP er specialiseret i salg og distribution af metalkapsler, flaskehylster (ståltråd om prop), krympekapsler, aluminiumshætter, ubrydelige kapsler (aluminium skruelåg), HDPE skruepropper og kapsler (1/4 omgang). EUROCAP NV giver dig professionel rådgivning om brugen af forskellige typer af lukninger. EUROCAP N.V. tilbyder nu et komplet sortiment af lukninger til drikkevareindustrien, fødevarer, kemiske og farmaceutiske industri.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FINN-KORKKI OY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for flaskepropper, flaskekapsel, luksusaluminiumkapsler, designflaskekapsler, speciallåse, RingCrown, og RipCap brancherne. Den er baseret i Hämeenlinna, Finland.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Bearbejdning af stål og metaller, Håndværktøj, ikke-automatisk, Presning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Præcisionsstansedele, Stansedele, Hætter, metal-, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Olpe, Tyskland.

 5. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Hirschaid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PBR-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden PBR-MATIC AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Muri, Schweiz.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Leutkirch, Tyskland.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Rumænien

  Virksomheden REMPLAST CAPS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Munteni, Rumænien.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Holland

  Virksomheden KEIZER INTERNATIONAL, er en Multi-Category, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for skrueskjulere, artikler til emballage, og plastspænder og låse brancherne. Den er baseret i Andelst, Holland.

 5. UTIL GROUP

  Tyskland

  Virksomheden UTIL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Backnang, Tyskland.

 1. QTC KÖRNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden QTC KÖRNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Weil Am Rhein, Tyskland.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FA.TA. PLAST S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Livorno, Italien.

 1. EURO BOUCHAGE

  Frankrig

  Virksomheden EURO BOUCHAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for aluminiumskapsler, emballage medicinalvarer, og fabrikant af propper brancherne. Den er baseret i Droisy, Frankrig.

 2. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 3. SABAT

  Spanien

  Virksomheden SABAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spanien.

 4. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgien

  Virksomheden LA MALTERIE DU CHATEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer til øl branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Hætter, metal-, og malt til drikkevareindustrien brancherne. Den er baseret i Lambermont, Belgien.

 5. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden SILGAN WHITE CAP BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korkprodukter branchen. Den opererer også inden for Propper og kapsler i plast-, Hætter, metal-, Propper og kapsler i plast-, Πλαστικά καπάκια συσκευασίας, låg, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Lint, Belgien.

 6. SAUCAPS SARL

  Frankrig

  Virksomheden SAUCAPS SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Beaune, Frankrig.

 7. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italien

  Virksomheden BATTISTELLA CAPSULE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for Propper og kapsler i plast-, Propper og kapsler i plast-, hætter, plastkapsler, og kapsler i aluminium, PER og PVC brancherne. Den er baseret i Ceggia, Italien.

 8. TECNOCAP UA

  Ukraine

  Virksomheden TECNOCAP UA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for skruepropper brancherne. Den er baseret i Zhovkva, Ukraine.

 1. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden USPEH METALCAP SSB LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Pleven, Bulgarien.

 2. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Virksomheden HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Håndværktøj, ikke-automatisk, Hætter, metal-, Formgivning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 3. PEDI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden PEDI FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den er baseret i Pierry, Frankrig.

 4. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hætter, metal- branchen. Den opererer også inden for metalnet til propper brancherne. Den er baseret i Pont-Saint-Martin, Italien.

 5. AVACOM D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden AVACOM D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Erhvervsmæssig franchise branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, aluminium, Hætter, metal-, Propper og kapsler i plast-, Handsker, Husholdningsartikler, aluminium, Hætter, metal-, Propper og kapsler i plast-, og Handsker brancherne. Den er baseret i Godovič, Slovenien.

 6. GENESIS ENGINE OIL

  Tyrkiet

  Virksomheden GENESIS ENGINE OIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, olieskift, olier, spændeflanger, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Melikgazi, Tyrkiet.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Hætter, metal-, Presning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Eching, Tyskland.

 8. OCM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden OCM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Stålbånd, metal-, Hætter, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Gruaro, Italien.

 9. LITOPRINT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LITOPRINT S.R.L., der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Hætter, metal-, Fødevareemballage, og Hætter, metal- brancherne. Den er baseret i Fisciano, Italien.

 10. INTERCAP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INTERCAP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Tromler, tønder og ankre - metal-, Hætter, metal-, og Tromler, tønder og ankre - metal- brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis