• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kornprodukter og kornsorter

Resultater for

Kornprodukter og kornsorter - Import eksport

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

 2. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

 3. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 4. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas er en litauisk virksomhed der specialiserer sig i import af naturlig uraffineret sikker og kakaoprodukter. Vores udvalg af sukker inkluderer demerara, mørk muscovado, gylden granulated, kaffekrystaller. Vores produkter passer til veganere og vegetarer, og er certificeret af British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal. Vi har også lanceret to nye sukkertyper inden for sundhedssegmentet - antioxidante sukkerknalder og sukkerknalder med lav GI til diabetikere. Kakaopulver er et andet produkt som vi har importeret og distribueret i Litauen siden 2014 under vores handelsnavn Konsonet. Vores udvalg af kakaoprodukter inkluderer naturlig og alkaliseret kakaopulver, naturlig og deodoriseret kakaosmør. Siden 2020 har vi været partner med en af de største kornproducenter i de baltiske lande. Vi kan tilbyde enhver form for havreproduktflager - fra store til instant; havremel og havregrits/groats – begge er fuldt KDHO eller stålskåret. Alle vores havreprodukter kan anvendes til babymad og er klassificeret i forhold til niveauer af metal, pesticider og mykotoksiner. Vi tilbyder også opvarmningsprodukter såsom træbriketter og træpiller, også kaldet biobrændsel. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

 5. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Olivenolie, Ikke-chokoladeholdigt slik, Kornprodukter og kornsorter, brød til cøliaki, småkager uden gluten, retter uden gluten, pasta uden gluten, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Novomoskovsk, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GRANOSA AG er en iværksætterledet familievirksomhed der er datterselskab, og 100 % ejet af Caleb AG. Her producerer vi levnedsmiddel- og foderprodukter af enhver slags, over hele verden. Hvad enten det er traditionelle eller BIO-produkter, så vil vores erfarne leverandører og medarbejdere sikre interessante og aktuelle tilbud, samt en problemfri logistik. Dette har været med til at sikre os en førende position på det schweiziske marked.

 2. ALLGÄUER ÖLMÜHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I hjertet af Allgäus, hvor man tager på kurophold og ferier - "fordi man ønsker at gøre noget godt", fordi naturen er så smuk, helende og indbyder til en sund levestil - her finder man Allgäuer oliefabrik. Virksomheden blev grundlagt i 2004 og er placeret i det smukke Ostallgäu, kun nogle få minutters kørsel fra motorvejsafkørslen Rückholz/Nesselwang (A7/138). Koldpresserede planteolier er med deres værdifulde næringsstoffer, et godt grundlag for en sund og afbalanceret diæt. Vi lægger værdi på at anvende de bedste råstoffer, og når det er muligt, anvender vi regionale oliefrø og nødder, fra anerkendte økologiske landbrug. Hvis du har ønsker om specielle presninger og individuelle opfyldninger, kan vi også hjælpe med det. Skulle du har lyst til at komme forbi, er du også velkommen, du skal blot kontakte os inden. Vi har ingen faste åbningstider, da der for det meste altid er nogen til stede på vores biologiske gård. For nogle år siden flyttede vi vores produktion til Kempten i Allgäu..

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Bikoula Complexe International Consultings Sarl, en fransk virksomhed med speciale i facilitering af handelsaftaler og samhandel mellem vestlige parnere og offentlige og private afrikanske partnere. Vi er forbindelsesleddet mellem Afrika og Vesten, grænsefladen for virksomheder, der ønsker at slå sig fast på det afrikanske kontinent. Vores forpligtelse mod kunden består i at facilitere kontakten til de økonomiske aktører, både private og offentlige, hvilket garanterer den bedste adgang og succes for dine projekter. Ud over denne aktivitet, som er grundstenen i vores mission, spiller vi en afgørende rolle inden for handel med fødevarer og råvarer. Vi bestræber os på at importere og eksportere de bedste produkter for vores kunder og partnere over hele Europa, det amerikanske kontinent, Rusland og Asien. Vores leverandører udvælger med stor omhu de mest kvalitetsrige produkter, hvilket afspejler vores pålidelighed og forpligtelse mod kvalitet og vore partneres tilfredshed. Opbyg din virksomheds fremtid i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, din uomgængelige partner, der kan følge dine projekter til dørs med succes. Vores ekspertise bygger på et netværk af erfarne medarbejdere, der kan ledsage kunder fra den private og offentlige sektor samt iværksættere. Dette team besidder en grundig forståelse for det afrikanske marked.

 5. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 2. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Prnce Long Food Exporters Ltd er en stor distributør af mærkevarmer inden for kosmetik og parfume. Grundlagt i 2015 leverer vi førsteklasses kosmetik, parfume, hudplejeprodukter, babymælk, spiselige olier og korn til grossistpriser. Vi leverer til alle dele af verden, og tilbyder en 24 timers kundeservice for at hjælpe vores kunder med at fuldføre deres onlinekøb. Vi er åbne for nye forretningseventyr med vores partnere. Prnce Long Food leverer en professionel indkøbsstrategi og logistikløsninger, der sikkert og effektivt flytter korn og olie i bulk fra deres indkøbssted til hvor der er mest brug for dem. Vores formål er at levere en internationalisering af din virksomhed og dit mærke, gennem en omhyggelig planlægning, søgen og salg til fremmede markeder. Vi leverer professionelle indkøbsstrategier og logistikløsninger, der sikkert og effektivt flytter korn og olie i bulk fra deres indkøbssted til hvor der er mest brug for dem. Vi er en rådgivningsvirksomhed for internationale virksomheder i Europa og Amerika. Vores specialiserede tjenester går fra planlægning og indkøb til fremmede markeder, vejledning angående startkrav, produkt og mærketilpashed, prissættelse og identifikation af mulige importører i forskellige lande. Derudover identificerer, forhandler og udfører vi eksport og vejledning angående dokumentation, international transport og toldklaring.

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 3. JNL PPTE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company er en ukrainsk producent og eksportør af kornsorter, mel og bælgfrugter. JNL blev grundlagt i 1992 og har opnået et omdømme som en pålidelig leverandør og forretningspartner i den globale landbrugs- og industrisektor. JNL producerer og eksporterer behandlede flækærter, knuste ærter, perlebyg, hirse, hvede, raps og solsikkeprodukter. JNL leverer til Tyskland, Holland, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien UAE og andre lande.

 4. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NERANO GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, Diætmad og økologiske fødevarer, Økologiske, fødevarer, helsekost engros, diætetiske produkter, Diætkost, Kornprodukter til morgenmad, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Marki, Polen.

 5. KIEV SHIPPING LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIEV SHIPPING LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Skibsmæglere branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kornprodukter og kornsorter, udlejning af både, hvede, Landbrug - import-eksport, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 6. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EA PLUS ECOMMODITY, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Afgrødeservice, Kornprodukter og kornsorter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Tropiske frugter, fødevarer - import/eksport, fødevareindustri, vegetabilske olier, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Virsac, Frankrig.

 7. HECHENBICHLER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HECHENBICHLER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Innsbruck, Østrig.

 8. MOLKEREI HASENFLEET EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLKEREI HASENFLEET EG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Oberndorf, Tyskland.

 1. GB FOODS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GB FOODS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Schillingsfürst, Tyskland.

 2. LBG SICILIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LBG SICILIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for fødevareprodukt brancherne. Den er baseret i Ragusa, Italien.

 3. SINRC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SINRC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kornprodukter og kornsorter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kornprodukter og kornsorter, korn, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Tubize, Belgien.

 4. FB FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB FOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Hüfingen, Tyskland.

 5. HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Kissenbrück, Tyskland.

 6. UKRAINIAN FARMERS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden UKRAINIAN FARMERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, økologisk landbrug, Landbrug - import-eksport, biodynamisk landbrug, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og administrative tjenesteydelser til landbrugsvirksomheder brancherne. Den er baseret i Rivne, Ukraine.

 7. NMB NAHELAND MALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NMB NAHELAND MALZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den er baseret i Bad Kreuznach, Tyskland.

 8. TERRA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Semulje, Mel og semulje, Supper, Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, korn, hvedegryn, og havrefrø brancherne. Den er baseret i Pervomaysky, Ukraine.

 9. K2 EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden K2 EXPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, Fødevarer - specialiteter, 'gourmet fødevarer, tørret foder, og sojabønner brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 10. PEGASO COOPERATIVE: COMMODITIES & MEATS

  Brasilien

  Finansiel virksomhed med kunder på 5 kontinenter, heraf en lang række producenter af flere millioner ton KORN i Brasilien, som vi tilbyder en PÅLIDELIG EKSPORTSERVICE med en ICC-procedure. Vi tilbyder: Tilgængelige priser og kvalitetsprodukter takket være direkte køb fra producenten i Brasilien samt muligheden for at levere flere millioner ton til hvilken som helst havn overalt i verden med et skatteregistreringsnummer. Vores team besidder en international erfaring. Vi besvarer dine spørgsmål med glæde.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis