• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ikke-chokoladeholdigt slik

Resultater for

Ikke-chokoladeholdigt slik - Import eksport

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Healthy Generation LLC er en førende producent af funktionelle fødevarer uden tilsætningsstoffer, som drives af en unik version. Grundlagt i 2018 af en individ som personligt er afhængig af insulin for sin sukkersyge, startede vores virksomhed en mission for at skabe et alsidigt udvalg af lækre og sunde produkter, ikke kun for os selv, men også for samvittighedsfulde forbrugere som ønsker bæredygtige valg. Vores primære mission er at fremstille produkter der betydeligt forbedrer vores kunders livskvalitet. Vi er stolte over at tilbyde et alsidigt udvalg af glutenfri morgenmadsprodukter, pasta, slik uden sikker, chokoladepasta og superfood olie. Hvad der adskiller Healthy Generation-produkterne er deres enestående brug af amarant, som er en anerkendt superfood. Amarant er en rig kilde til squalen, en ingrediens velkendt for deres bemærkelsesværdige antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Ved at bruge amarant sikrer vi, at vores produkter ikke kun understøtter specifikke diætbehov, men også bidrager til dit overordnede helbred. Hos Healthy Generation er vi forpligtet til at levere funktionelle fødevarer, som ikke kun smager fantastisk, men også plejer dit helbred. Følg os på vores rejse mod en sundere og mere vibrerende fremtid.

 3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 4. WESTKOND INVEST CZ

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ er stolte over at være mellemmand til producenterne af de varer som du har brug for. Vores virksomhed har etableret samarbejder med flere producenter og indkøbere globalt, hvormed vi har pålidelige forhold som prioriterer hurtige leveringer, enestående produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Blandt vores anerkendte partnere finder du globale, anerkendte virksomheder som AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH og andre, som alle har en førende position på det globale marked. Vi er ikke kun dedikeret til at levere de bedste produkter og tjenester, men at overgå forventningerne, hvilket garanterer vores kunders komplette tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter førsteklasses solsikkeolie, træpiller og konfektfedt.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er stolte over at være Polens største producent af karamelliserede nødder, med en imponerende 30 års historie som har etableret os som en pålidelig og anerkendt partner i branchen. Som en producent er vores omdømme bygget på et omfattende udvalg af produktionsegenskaber og en høj produktionskapacitet. Vores største prioritet er at garantere sikkerheden og kvaliteten af vores produkter, og vi overholde de internationale IFS-standarder for at garantere excellence. Vores alsidige sortiment af lækkerier omfatter et stort udvalg af muligheder: Karamelliserede nødder, en blanding af tørrede frugter, rå og ristede nødder, saltede snacks med tørret frugt, belagte nødder, sprøde majs og hestebønner, frugt- og nøddebarer, energikugler, chokolade med frugt og nødder, unikke praliner og sukkerfri chokolade, majschips med chokolade. Drevet af en passion for en unik smag, skaber vi uimodståelig slik samtidig med vi bevarer de højeste kvalitetsstandarder af ingredienserne. Vi nyder at skabe lækkerier og stopper ikke før vi har opnået den absolutte perfektion. Hvis du ønsker at købe vores produkter, eller udforske muligheden for at skabe dit eget private label, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er interesseret i et samarbejde hvor vi kan levere enestående slik som forkæler hele verden. Mød vores andet mærke CHAOS be my box – en kollektion af unikke gavesæt.

 2. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS er indbegrebet af fransk håndværk, specialiseret i produktion af førsteklasses nougat, der hylder Montélimars ældgamle historie og knowhow, den ubestridte hovedstad for nougat. Vores produkter: Vi tilbyder en bred vifte af nougat, fra den klassiske Montélimar-nougat, rig på mandler og honning, til økologisk nougat, skabt til dem, der foretrækker produkter fra økologisk landbrug. Vores nougat med chokolade og vores små nougater repræsenterer en perfekt harmoni mellem tradition og innovation, mens vores bløde nougat har en enestående, saftig konsistens. De, der værdsætter ægthed, bliver forført af vores hjemmelavde nougat og vores callison, der inkarnerer sjælen i vores håndværk. Vores forpligtelse til håndværket giver sig udslag i en stor fokus på detaljer, fra udvælgelsen af de bedste ingredienser, såsom chokoladeovertrukkede mandler fra Montélimar, til en grundig tilberedelse af hvert eneste stykke konfekt. Vi har udvidet vores udvalg til andet konfekt og søde sager, med eller uden chokolade, samt et unikt smørepålæg, der forvandler din morgenmad til det rene lækkeri. Dyk ned i denne kulinariske oplevelse sammen med os, og lad dig føre med af det smagfulde, franske, håndlavede konfekt.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION er en engros- og distributionsvirksomhed af internationale kendte mærker inden for fødevarer og rengørings-/skønhedsprodukter. Vores hold er særdeles erfarne inden for onlinesalg og logistik, samt kundetilfredshed. Derudover undersøger vi kontinuerligt markedet for at købe mærkeprodukter til de bedste priser, købe dem ind til vores lager og dermed forsyne vores kunder i mere end 90 lande med de mest konkurrencedygtige importpriser.   Vi vurderer omhyggeligt alle vores leverandører, og arbejder kun med førsteklasses produkter og mærker. Som et resultat af dette, kan vores kunder drage fordel af engrosdistribution af velkendte mærker som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove og mange andre. 3C DISTRIBUTION er allerede en pålidelig og udvalg B2B-partner for flere globale detailkæder, cash & carry, supermarkeder, hypermarkeder og endda enkeltstående virksomheder. Vi tilpasser os og gør vores bedste for at opfylde vores kunders behov og krav, og dermed garantere langvarige forhold. Vores tjenester går længere end engrossalgdistribution og omfatter også distribution, logistik og mærkning. Vi kan mærke dit produkt på ethvert sprog som du har brug for, i overensstemmelse med dine krav, men samtidig også forberede alle certifikater, kommercielle dokumenter og tolddokumenter. Vi leverer pålidelige transporttjenester takket være en moderne infrastruktur og ekspertisen fra vores logistikteam. Vi sender med fly, landevej og hav, og leverer også fra dør til dør.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 5. ARLOG COSMETICS & FOOD WHOLESALE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Arlog Cosmetics, din kilde til engrossalg af rengørings-, kosmetik- og fødevareprodukter. Vi eksporterer fra Tyrkiet til 25 lande. Med 14 års erfaring leverer vi en førsteklasses service. Vores sortiment omfatter: • Rengøringsprodukter • Farvet kosmetik • Konfekt • Barberblade • Toiletpapir • Luftfriskere • Fødevareprodukter Oplev forskellen med Arlog Cosmetics. For engroskøb og oplysninger kan du kontakte os på WhatsApp, eller ringe til os i dag.

 1. LIA MOOS

  Holland

  Verified by europages badge

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

 2. MEROSO FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEROSO FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, Frugtjuice, Kakao og chokolade, citronsaft, Sorte trøfler, Fødevareproducent, Privat label, eksport af fødevareprodukter, og distribution fødevarer brancherne. Den er baseret i Ramsdonk, Belgien.

 1. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 4. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES DOUCEURS DE LOUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, nøddechokolade, Kakao og chokolade, og hjemmelavet chokolade brancherne. Den er baseret i Etaples, Frankrig.

 5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Karton - engangsservice og artikler, Hygiejne og skønhedsartikler, Frugtjuice, Kartofler, Kakao og chokolade, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Burgas, Bulgarien.

 6. SCHOKOMELL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHOKOMELL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 7. BELLO & ANGELI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELLO & ANGELI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, plader chokolade, Kakao og chokolade, chokolade af høj kvalitet, og mørk chokolade brancherne. Den er baseret i Saint Orens De Gameville, Frankrig.

 8. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SNOEPJES YVETTE KUTH E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. MASONI PIETRO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASONI PIETRO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for påskeæg af chokolade, cantuccini, og cantuccini med mandler brancherne. Den er baseret i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 2. SERENITY LE CANDY BAR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SERENITY LE CANDY BAR, er en Engrossalg, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, chokolader, slik, små bolsjer, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Airon-Saint-Vaast, Frankrig.

 3. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FABBRICA DEL PANFORTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, cantuccini, cantuccini med mandler, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Sovicille, Italien.

 4. ORFIN SP Z O.O. SP. K.

  Polen

  Polskie Frykasy er en enestående konfekturevirksomhed som specialiserer sig i håndlavede lækkerier, chokolade og konfekture. Vi er stolte over kvaliteten af vores produkter, som alle er fremstillet lokalt med ingredienser af den højeste kvalitet og originale opskrifter. Vores konfekture har en unik smag og kvalitet, som adskiller dem fra konkurrenterne. Vores unikke salgspunkt er vores skræddersyede emballage, med fantastisk grafik inspireret af landmærker og arkitektur fra forskellige byer i Polen. Vi tilbyder fuld tilpasning og white label muligheder for vores produkter, så du kan skabe et produkt der passer perfekt til dit brand. Vi kan skabe en skræddersyet emballage med original kunst som fremviser andre europæiske lande, hvilket gør dem perfekte som souvenirer, gaver eller virksomhedsbranding. Derudover arbejder vi sammen med lokale kunstnere for at skabe unik kunst til vores emballage, og dermed støtte lokale kunstnere. Med vores hjælp kan du tilbyde dine kunder noget der er unikt og særligt. Vores sortiment er tilgængeligt online på vores hjemmeside, hvor du kan se udbuddet af vores produkter og kvaliteten af vores håndværk. Bliv en af vores partnere, og lad os hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden, ved at tilbyde dine kunder konfekture som virkelig er enestående, lækkert og repræsenterer en europæisk arv.

 5. KADZAMA D.O.O.

  Slovenien

  Vi designer udstyr der er nemt at bruge, fra bønne til bar. KADZAMA er en virksomhed der blev grundlagt i 2012, og som styres af chocolatier Dmitry Mateychik. De produkter vi fremstiller er baseret på hans erfaring som kunstner og forretningsmand, samt fra feedback fra chocolatiers fra hele verden, som vi samarbejder med. Vi er her for at opdage de problemer som chocolatiers udsættes for, og dermed give dem teknologiske løsninger, så de på den bedste måde kan forbedre deres bedste produkter. Nu bestemmer du, hvor lækker din chokolade er. Du kontrollerer smagen. KADZAMA udstyret kan anvendes til: • Chokolade (fra bønne- og kakaomasse); • Nøddepasta; • Hummus, urbech og andre pastasnacks; • Mel fra solide ingredienser - (boghvede, ris, ærter, osv.) • Vand, valmue, mandler, cedarbaseret mælk. Det vigtigste er, at vores udstyr er et værktøj som du kan bruge efter din fantasi. Hvad med sukkerfri eller emulgatorfri chokolade? Eller en chokolade med sunde biotilsætningsstoffer? - Valget er op til dig!

 6. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 7. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB producerer skumfiduser, slik og karamel med fyld, sukkerfrie produkter, vafler og chokoladeslik i en række forskellige varianter. Virksomheden producerer også slik og chokolade med forskellige likørsmag og andre søde sager. Naujoji ruta, AB tilbyder en lang række mærker eller et “Private Label”. Produktkvaliteten er garanteret af internationale kvalitetscertifikater og en streng kvalitetskontrol i virksomheden.

 8. CASA DEL DOLCE SPA

  Italien

  Vores virksomhed opstod efter en gammel familieopskrift: kreativitet, erfaring, konkurrencedygtighed, design, passion for arbejdet. Vi har anvendt denne opskrift siden 1950, da Enrico Castellazzi grundlagde værkstedet. Casa Del Dolce har siden dengang været vores hjem, og valget at bevare virksomheden på familiens hænder har gjort den i stand til at opnå gode resultater.

 9. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia er et historisk mærke fra 1860, synonymt med kvalitet og raffinement inden for konditorikunst. Vi er blevet berømt for vores fabrikation af bløde Amaretti og tilbyder også en bred vifte af elegante og udsøgte specialiteter. Ovnen der producerede disse lækre Amaretti blev hurtigt et samlingspunkt for lokale og turister, og stedet er med tiden blevet til "Place des Amaretti Virginia".

 10. GS NEWCO APS

  Danmark

  We specialize in offering genuine name brand merchandise at globally competitive rates, delivered across all major ports. We offer a wide range of logistics and storage, marketing and customs services. We are well positioned to serve its clients in different time zones, continents and across all major ports. https: //gsnewcoaps.ltd/ Whatsapp : +45 91 77 12 46 Call/Tel: +45 36 98 19 41

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis