• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ikke-chokoladeholdigt slik

Resultater for

Ikke-chokoladeholdigt slik - Import eksport

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. ORFIN SP Z O.O. SP. K.

  Polen

  Polskie Frykasy er en enestående konfekturevirksomhed som specialiserer sig i håndlavede lækkerier, chokolade og konfekture. Vi er stolte over kvaliteten af vores produkter, som alle er fremstillet lokalt med ingredienser af den højeste kvalitet og originale opskrifter. Vores konfekture har en unik smag og kvalitet, som adskiller dem fra konkurrenterne. Vores unikke salgspunkt er vores skræddersyede emballage, med fantastisk grafik inspireret af landmærker og arkitektur fra forskellige byer i Polen. Vi tilbyder fuld tilpasning og white label muligheder for vores produkter, så du kan skabe et produkt der passer perfekt til dit brand. Vi kan skabe en skræddersyet emballage med original kunst som fremviser andre europæiske lande, hvilket gør dem perfekte som souvenirer, gaver eller virksomhedsbranding. Derudover arbejder vi sammen med lokale kunstnere for at skabe unik kunst til vores emballage, og dermed støtte lokale kunstnere. Med vores hjælp kan du tilbyde dine kunder noget der er unikt og særligt. Vores sortiment er tilgængeligt online på vores hjemmeside, hvor du kan se udbuddet af vores produkter og kvaliteten af vores håndværk. Bliv en af vores partnere, og lad os hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden, ved at tilbyde dine kunder konfekture som virkelig er enestående, lækkert og repræsenterer en europæisk arv.

 4. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Vi er stolte over at være Polens største producent af karamelliserede nødder, med en imponerende 30 års historie som har etableret os som en pålidelig og anerkendt partner i branchen. Som en producent er vores omdømme bygget på et omfattende udvalg af produktionsegenskaber og en høj produktionskapacitet. Vores største prioritet er at garantere sikkerheden og kvaliteten af vores produkter, og vi overholde de internationale IFS-standarder for at garantere excellence. Vores alsidige sortiment af lækkerier omfatter et stort udvalg af muligheder: Karamelliserede nødder, en blanding af tørrede frugter, rå og ristede nødder, saltede snacks med tørret frugt, belagte nødder, sprøde majs og hestebønner, frugt- og nøddebarer, energikugler, chokolade med frugt og nødder, unikke praliner og sukkerfri chokolade, majschips med chokolade. Drevet af en passion for en unik smag, skaber vi uimodståelig slik samtidig med vi bevarer de højeste kvalitetsstandarder af ingredienserne. Vi nyder at skabe lækkerier og stopper ikke før vi har opnået den absolutte perfektion. Hvis du ønsker at købe vores produkter, eller udforske muligheden for at skabe dit eget private label, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er interesseret i et samarbejde hvor vi kan levere enestående slik som forkæler hele verden. Mød vores andet mærke CHAOS be my box – en kollektion af unikke gavesæt.

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LIA MOOS

  Holland

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraine

  Virksomheden HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Olivenolie, Ikke-chokoladeholdigt slik, Kornprodukter og kornsorter, brød til cøliaki, småkager uden gluten, retter uden gluten, pasta uden gluten, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Novomoskovsk, Ukraine.

 3. RITONKA GMBH

  Østrig

  Virksomheden RITONKA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for virksomhedsgave, chokolade, Øko-chokolade, flydende chokolade, mørk chokolade, Håndlavet chokolade, hjemmelavet chokolade, nøddechokolade, og Luksuschokolade brancherne. Den er baseret i Gerasdorf, Østrig.

 4. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 5. TRENDY FOODS

  Belgien

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 1. BELLO & ANGELI

  Frankrig

  Virksomheden BELLO & ANGELI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, plader chokolade, Kakao og chokolade, chokolade af høj kvalitet, og mørk chokolade brancherne. Den er baseret i Saint Orens De Gameville, Frankrig.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Animalske olier og fedtstoffer, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, naturlige medicinske produkter, og naturlige ingredienser brancherne. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 1. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrig

  Virksomheden LES DOUCEURS DE LOUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, nøddechokolade, Kakao og chokolade, og hjemmelavet chokolade brancherne. Den er baseret i Etaples, Frankrig.

 2. SCHOKOMELL GMBH

  Østrig

  Virksomheden SCHOKOMELL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Virksomheden VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Karton - engangsservice og artikler, Hygiejne og skønhedsartikler, Frugtjuice, Kartofler, Kakao og chokolade, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Burgas, Bulgarien.

 4. RAMIREZ HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAMIREZ HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den er baseret i Glottertal, Tyskland.

 5. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SNOEPJES YVETTE KUTH E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 6. MASONI PIETRO SRL

  Italien

  Virksomheden MASONI PIETRO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for påskeæg af chokolade, cantuccini, og cantuccini med mandler brancherne. Den er baseret i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 7. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italien

  Virksomheden LA FABBRICA DEL PANFORTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, cantuccini, cantuccini med mandler, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Sovicille, Italien.

 8. Elysberg Confiserie BVBA

  Belgien

  Virksomheden Elysberg Confiserie BVBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for fyldt chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 1. CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakaobønner, og chokolade brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 2. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungarn

  Grundlagt i 2015 er TRADE HUNGARIA KFT en handelsvirksomhed beliggende i Ungarn som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, FMCG. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Vi byder dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrot, kemikalier -Sodavand: Coca Cola, Sprite, Fanta, Pepsi •Energidrikke: Redbull, Monster osv. •Øl: Heineken , Monster osv. •Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller osv. Vi arbejder på at tilbyde et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder som har samme kvalitet som vi tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Tøv ikke med at kontakte os.

 3. KADZAMA LLC

  Rusland

  Vi designer udstyr der er nemt at bruge, fra bønne til bar. KADZAMA er en virksomhed der blev grundlagt i 2012, og som styres af chocolatier Dmitry Mateychik. De produkter vi fremstiller er baseret på hans erfaring som kunstner og forretningsmand, samt fra feedback fra chocolatiers fra hele verden, som vi samarbejder med. Vi er her for at opdage de problemer som chocolatiers udsættes for, og dermed give dem teknologiske løsninger, så de på den bedste måde kan forbedre deres bedste produkter. Nu bestemmer du, hvor lækker din chokolade er. Du kontrollerer smagen. KADZAMA udstyret kan anvendes til: • Chokolade (fra bønne- og kakaomasse); • Nøddepasta; • Hummus, urbech og andre pastasnacks; • Mel fra solide ingredienser - (boghvede, ris, ærter, osv.) • Vand, valmue, mandler, cedarbaseret mælk. Det vigtigste er, at vores udstyr er et værktøj som du kan bruge efter din fantasi. Hvad med sukkerfri eller emulgatorfri chokolade? Eller en chokolade med sunde biotilsætningsstoffer? - Valget er op til dig!

 4. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB producerer skumfiduser, slik og karamel med fyld, sukkerfrie produkter, vafler og chokoladeslik i en række forskellige varianter. Virksomheden producerer også slik og chokolade med forskellige likørsmag og andre søde sager. Naujoji ruta, AB tilbyder en lang række mærker eller et “Private Label”. Produktkvaliteten er garanteret af internationale kvalitetscertifikater og en streng kvalitetskontrol i virksomheden.

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Italien

  Vores virksomhed opstod efter en gammel familieopskrift: kreativitet, erfaring, konkurrencedygtighed, design, passion for arbejdet. Vi har anvendt denne opskrift siden 1950, da Enrico Castellazzi grundlagde værkstedet. Casa Del Dolce har siden dengang været vores hjem, og valget at bevare virksomheden på familiens hænder har gjort den i stand til at opnå gode resultater.

 7. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia er et historisk mærke fra 1860, synonymt med kvalitet og raffinement inden for konditorikunst. Vi er blevet berømt for vores fabrikation af bløde Amaretti og tilbyder også en bred vifte af elegante og udsøgte specialiteter. Ovnen der producerede disse lækre Amaretti blev hurtigt et samlingspunkt for lokale og turister, og stedet er med tiden blevet til "Place des Amaretti Virginia".

 8. PRALIBEL

  Belgien

  Pralibel har i mange år været en anerkendt belgisk chokoladeproducent, og adskiller sig fra andre, ved at fokusere på innovation og kvalitet. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af lækre og unikke fyldte chokolader til alle lejligheder, som vores kunder over hele verden elsker. Vores chokolade kan købes i bulkordrer eller i færdig emballering, med flotte designs der fremhæver den unikke Pralibel egenskab. Pralibel har opfundet belgisk chokolade på ny.

 9. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Slik og sukkervarer.

 10. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Ikke-chokoladeholdigt slik - Import eksport

Antal resultater

2.581 Virksomheder