• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserves af grøntsager i olie

Resultater for

Konserves af grøntsager i olie - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

 2. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisien

  Virksomheden SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for peberfrugter i salgsemballage, tørrede krydrede tomater, artiskokker i olie, og oliven i saltlage brancherne. Den er baseret i Manouba, Tunisien.

 3. AVEIRO MAROC

  Marokko

  Virksomheden AVEIRO MAROC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Konserves af grøntsager i olie, tun i olivenolie, Konserves af grøntsager i olie, fabrikation af fiskekonserves, og marinerede ansjosfileter brancherne. Den er baseret i AGADIR, Marokko.

 4. VEC CHAMP

  Holland

  Virksomheden VEC CHAMP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Meijel, Holland.

 5. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

  Virksomheden L'ARTIGIANA DEL FUNGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for Svampe, Svampe, saucer og krydderurter, og trøffelpaté brancherne. Den er baseret i Sassello, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LA CARLA ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden LA CARLA ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Konserves af grøntsager i olie, konserves og fødevareekstrakter, artiskokker, Konserves af grøntsager i olie, og tørrede tomater brancherne. Den er baseret i San Vitaliano, Italien.

 2. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italien

  Virksomheden CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Ospitaletto, Brescia, Italien.

 3. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italien

  Virksomheden OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Olivenolie, ekstra jomfruolie, Olier og fedtstoffer til fødevarer, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Baldissero D'Alba (Cn), Italien.

 4. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS JUKER,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Pradejon La Rioja, Spanien.

 5. AKRANI MOGADOR

  Marokko

  Virksomheden AKRANI MOGADOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Essaouira, Marokko.

 1. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for tørrede tomater, og tørrede tomater i olivenolie brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 2. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA ANNESE, er en Detailsalg, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for konserves med olieprodukter, og ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Monopoli, Italien.

 1. LARCIMBOLDO

  Italien

  Virksomheden LARCIMBOLDO, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for grønsager i olie brancherne. Den er baseret i Prato (po), Italien.

 2. LA REINESE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA REINESE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for konserves med olieprodukter brancherne. Den er baseret i Reino, Italien.

 3. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italien

  Virksomheden S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for champignoner i olie, og saucer lavet på grønsager brancherne. Den er baseret i Vigevano, Italien.

 4. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  Virksomheden ESHIP GINSENG CO.,LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Ha Noi, Vietnam.

 5. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS SAURA, S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for tilberedt grøntsagskonserves brancherne. Den er baseret i Almoradí, Spanien.

 6. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for fødevarekonserves og grønsager, og frugt på dåse brancherne. Den er baseret i Development Zone, Kina.

 7. ALU MIXER SRL

  Italien

  Virksomheden ALU MIXER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomster og drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for Potteplantningsudstyr, Konserves af grøntsager i olie, Potteplantningsudstyr, Konserves af grøntsager i olie, og champignoner engros brancherne. Den er baseret i Aaaaaaaaaaaaaaa, Italien.

 8. LA CONTEA CONSERVE

  Italien

  Virksomheden LA CONTEA CONSERVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den er baseret i Modica, Italien.

 1. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanien

  Virksomheden LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for kunsthåndværker brancherne. Den er baseret i Muro Del Alcoy, Spanien.

 2. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italien

  Virksomheden LE TRE TERRE DI SICILIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for konserves brancherne. Den er baseret i Moio Alcantara, Italien.

 3. LATO AS

  Nordmakedonien

  Virksomheden LATO AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for stærke krydderier brancherne. Den er baseret i Gorni Podlog, Kocani, Nordmakedonien.

 4. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for fødevarekonserves og grønsager brancherne. Den er baseret i Hangzhou, Kina.

 5. LA SERRA S.A.S.

  Italien

  Virksomheden LA SERRA S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves af grøntsager i olie branchen. Den opererer også inden for konserves i olie, og konserverede fødevarer brancherne. Den er baseret i Crotone, Italien.

 6. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 7. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

 8. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 9. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 10. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis