• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserves af grøntsager i olie

Resultater for

Konserves af grøntsager i olie - Import eksport

 1. LA CARLA ITALIA SRL

  Italien

 2. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisien

 3. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

 4. VEC CHAMP

  Holland

 5. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italien

 2. LA REINESE S.R.L.

  Italien

 3. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Tyrkiet

 4. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

 5. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanien

 1. AKRANI MOGADOR

  Marokko

 2. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanien

 1. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italien

 2. ALU MIXER SRL

  Italien

 3. AVEIRO MAROC

  Marokko

 4. LATO AS

  Nordmakedonien

 5. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanien

 6. LA CONTEA CONSERVE

  Italien

 7. LARCIMBOLDO

  Italien

 8. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kina

 1. LA SERRA S.A.S.

  Italien

 2. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

 3. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italien

 4. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italien

 5. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

 6. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 7. MN BROKER

  Frankrig

  MN Consulting er importør og distributør specialiseret i INDKØB OG RÅDGIVNING med direkte leverancer fra fabrikanter, producenter og forarbejdere af mange forskellige råvarer fra (Kina, Indien, Afrika…) VORES YDELSER: Vi besidder en ekspertise inden for lokal og international handel af landbrugsvarer, energiressourcer, udstyr og forbrugsvarer. Vores produktudvalg omfatter florentin-olie, raffineret solsikkeolie, raffineret sojaolie, raffineret majsolie, raffineret raps/canolaolie, raffineret palmeolie, olivenolie, cashewnødder, sheanødder, kakaosmør, sheasmør. Vi tilbyder desuden rådgivning til eksportører og internationale købere via MN Négoce for at ledsage disse i udviklingen af blomstrende virksomheder inden for international handel og handel med råvarer. Tøv ikke med at kontakte vores team!

 8. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  FOOD BROKERAGE ITALIA tilbyder Made in Italy over hele verden. God italiensk pasta, dybfrossen pizza, tomater (kød, flåede tomater, færdiglavede saucer osv.), tørret frugt, frugtjuice og specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, økologisk pasta, bælgfrugtspasta). I 30 år har vi taget hånd om vores kunder og garanteret produktkvalitet, kommerciel effektivitet og assistance. ISO, IFS, BRC certificerede virksomheder mv. at sikre internationale handelskrav.

 9. HERFRAGA

  Spanien

 10. LA TERRA DA

  Italien