• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserves af grøntsager i olie

Resultater for

Konserves af grøntsager i olie - Import eksport

 1. LA CARLA ITALIA SRL

  Italien

 2. PIETRO CASAMASSIMA

  Italien

 3. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisien

 4. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

 5. VEC CHAMP

  Holland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italien

 2. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italien

 3. LA REINESE S.R.L.

  Italien

 4. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

 5. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanien

 1. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Tyrkiet

 2. AKRANI MOGADOR

  Marokko

 1. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italien

 2. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanien

 3. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italien

 4. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italien

 5. AVEIRO MAROC

  Marokko

 6. LATO AS

  Nordmakedonien

 7. ALU MIXER SRL

  Italien

 8. LARCIMBOLDO

  Italien

 1. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kina

 2. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

 3. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanien

 4. LA SERRA S.A.S.

  Italien

 5. LA CONTEA CONSERVE

  Italien

 6. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

 7. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 8. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Sb-Trading (BVBA) er en handelsvirksomhed baseret i Belgien, grundlagt i 2016 med speciale inden for global salg af fødevarer og non-FMCG-produkter, især drikkevarer, søde sager og slik, mælkepulver, kød og andre produkter. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrabere, Kemikalier Vi arbejder på at tilbyde fremragende valg inden for sunde produkter til klienter, som er indkøbt fra velkendte mærker, og som er skræddersyede produkter til de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi arbejder også sammen med virksomheder baseret i Storbritannien inden for slikmarkedet, visse import- og eksportvirksomheder globalt pga. den højre kvalitet de tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Vi tilbyder produkter fra velkendte mærker såsom: - Nutella produkter: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Tic Tac produkter: Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Kinder produkter: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 9. JEALSA

  Spanien

  Jealsa er en familiedrevet, spansk fødevarevirksomhed, der i over 60 år har fremstillet og solgt fiskekonserves og skaldyr.

 10. CASTROFRUTTA SAS

  Italien