• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologiske kosmetiske produkter

Resultater for

Økologiske kosmetiske produkter - Import eksport

 1. MARUDERM BEAUTY AND COSMETICS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vores mission er at fremstille naturlige, sikre produkter og samtidig tilbyde langvarige fordele for vores kunder. Vores produkter fremstilles af planter som er avlet uden brug af farlige kemikalier, sprøjtemidler eller ukrudtsmidler. De indeholder ikke skrappe kemikalier, parabener, ftalater, mineralolier, PABA, petroleum, paraffin eller animalske ingredienser. Som et resultat af dette, er vores udvalg af produkter særdeles effektive, sikre og kraftfulde. Det globale marked er kun fornylig begyndt at se fordelene ved en naturlig tilgang til skønhed. Men, Maru.Derm har en bred skare af loyale kunder som tror på et valg af de mest sikre og reneste produkter til deres skønhedsrutine. Vi har et omfattende produktsortiment såsom hudplejeprodukter og ansigtsserum. Vores ansigtsserum omfatter: • Kollagen hyaluronsyre antialdringshudplejeserum • Vitamin C og peptid hudlysende serum • Night Repair serum •Retinol 0, 5 % serum • Regenererende ginsengserum • AHA 10 % + BHA 2 % Peelingserum • Anti-blemish lysende hudplejeserum • Azelainsyre 10 % serum • Poreminimerende serum Vores hudplejeprodukter omfatter: • Opstrammende cellulitecreme • Azelaicsyre 5 % creme • Niacinamid 10 % lysende og porestrammende creme • Centella lindrende og hydrerende creme • Poreminimerende og anti-akne BHA Toner • Ansigtsrengøringsgel til følsom hud og mange flere, der kan findes på vores hjemmeside Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HERBIOLYS LABORATOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Herbiolys Laboratoire blev grundlagt i 2004 som følge af mødet mellem botanikere, etnobotanikere og plukkere med stor passion for planteverden. Laboratoriet, som er specialiseret i friske økologiske planteekstrakter fra den franske flora, iværksatte fra starten en original produktionsproces: planterne, som bliver plukket af virksomhedens producenter og plukkere, bliver sat i blød på plukkestedet for således at bevare deres egenskaber og næringsmidler. Herbiolys Laboratoire arbejder for en fornuftig og bæredygtig produktion og anvender udelukkende glasbeholdere og genbrugsemballage, ligesom det reducere miljøbelastningen mest muligt ved så vidt muligt at anvende lokale leverandører og naturligvis tilbyde kvalitetsprodukter. Alle vores produkter er fremstillet i Frankrig i Hautes-Alpes og er certificeret Nature & Progrès, Økologisk Landbrug og forsynet med kvalitetsmærker.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TADE PAYS DU LEVANT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Tadé Pays du Levant er en fransk virksomed med speciale i produktion og distribution af den originale Aleppo-sæbe, som er blevet fremstillet i Syrien i mere end 25 år. Vi tilbyder et bredt udvalg af traditionelle sæber og naturlige plejeprodukter fra Middelhavsområdet: Aleppo-sæbe, Marseille-sæbe, plejende olier, håndcreme, flydende sæbe, alunsten, pimpsten, plejeprodukter til mænd, sukkervoks, eau de cologne, bodylotion, parfumerede sæber… Vores naturlige eller godkendte økologiske kosmetikprodukter ledsages af en bred vifte af badetilbehør: kessa vaskehandsker, loofa, handsker af gedeskind, natursilke, peelingstrips, sisal samt sæbeholdere, børsteholdere, sæbeæsker, barberkoste, foota... Vi tilbyder desuden økologiske og billige løsninger til vedligeholdelse af boligtekstiler og bolig, navnlig baseret på sort sæbe, sæbespåner, pulverprodukter og sæbe til pletfjernng, whitestone. Vores Aleppo-sæber og -spåner findes i pakker, uden varemærke eller i bulk.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. INTELCARE

  Marokko

  Verified by europages badge

  Virksomheden Intelcare skaber økologiske kosmetikprodukter med naturlige aktive stoffer. Intelcare, der startede i 2017, udvikler produkter, der er tilpasset det internationale marked og fremstillet med lokale ingredienser og fornyelige råstoffer. Det kosmetiske laboratorie INTELCARE er anerkendt for sit enestående knowhow og sin lidenskab for at udvikle skønheds- og velværeprodukter af høj kvalitet, der holder deres løfter. Vores kosmetiske laboratorie og vores produktionsafdelinger overholder alle regler for god fremstillingspraksis og er godkendt med ISO22716 og ISO 9001. Vores værksteder og lagre dækker et areal på i alt 1000 m2 fordelt på et produktionsområde, et pakningsområde, et laboratorie for udvikling og sammensætninger, lagre med råvarer, emballage og de færdige produkter. Vi besidder en veludstyret og effektiv maskinpark med produktionsanlæg, påfyldningsanlæg og pakkeanlæg. Vi er engageret i beskyttelse af miljøet og kundernes sundhed, så derfor indeholder vores produkter hverken parabener, silikone eller mineralolier. De fleste aktive stoffer i vores produkter kommer direkte fra naturen. Vi anvender vitaminrige planteekstrakter og planteolier, der indeholder essentielle fedtstyrer og aromatiske æteriske olier. Det er en ren koncentration af næringsstoffer.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BIOMEDCOS - KOSMETIK, ENTWICKLUNG UND PRODUKTION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Talrige nationale og internationale partnere fra den farmaceutiske og kosmetiske sektor stoler på os som producent af hudpleje af høj kvalitet, og dermed vores kontraktfremstilling. Med denne ledelsespolitik samler KLG GROUP / KLOTZ GRASSINGER en gruppe af virksomheder, hvor det vigtigste udføres, fra planlægnings- og fremstillingstrin, til produktideen, til den salgbare serieproduktion, og positionerer dermed sig som den bedste partner, når det kommer til dit eget private label. Udstyret med den meget nyeste og fuldstændigt digitaliserede maskinteknologi, er KLG GROUP / KLOTZ GRASSINGER koncernen en tysk mellemstor virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af kosmetik og farmaceutiske produkter. Virksomhedens beslutsomme ledelse kæmper imod ensformighed og uholdbare trends, da den hele tiden bestræber sig på at sætte nye standarder inden for bæredygtige produkter og processer.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LES SAVONS DE JOYA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vores familiedrevne sæbeværksted har ligget i Normandiet, nærmere betegnet i Calvados, siden 2016. Vi fremstiller og sælger vores egne sæber og shampoo. Ud over fremstilling former, udskærer og pakker vi også vore egne produkter selv. Alle produkter består af ingredienser fra økologisk landbrug og fra naturen. Vi anvender ikke skadelige eller giftige produkter, der kan være farlige for dit helbred. Vi bestræber os på at beskytte forbrugeren mest muligt. Vores tilgang består i at opfordre til en ændring af vores forbrugsvaner og vende tilbage til en større respekt for miljøet og for vores hud, hår og krop. Vi laver ikke dyreforsøg. Vi tilbyder en lang række produkter: økologiske berigede sæber, fast shampoo, serum, deodoranter, tandpasta… Al vores faste kosmetik og alle produkter er naturlige og økologiske, ikke testet på dyr, uden palmeolie og hovedsageligt veganske og zero waste. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HOLLYWELL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  HOLLYWELL har siden 2021 været specialiseret i kosmetik, og især frugtbaseret kosmetik. Virksomhedens mål er at skabe en serie af plejemidler med naturens rigdomme. Derfor er alle vores produkter frugtbaserede. Vi udvælger grundigt frugterne for at sikre en perfekt og upåklagelig hudkvalitet. Vores produkter er naturlige, veganske, glowy og miljøvenlige, men især gode for dit helbred! Vores laboratorie forpligter sig hver dag til at udvælge den bedste formulering for at finde den ideelle løsning til din hud. Derfor anvender vi hovedsageligt de mest fremragende komponenter såsom: - Hyaluronsyre med fugtighedsgivende og reparerende effekter. - AHA-syrer: Grundlæggende for at udglatte rynker, ensarte og lysne huden, dæmpe pigmentpletter og uregelmæssigheder i huden. - Niacinamid: Virker effektivt mod rynker, bumser og pletter. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD er producent af private label, med næsten 20 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af farvekosmetik. Vi udvikler vores forretning baseret på de højeste kvalitetsstandarder – ISO 22716 GMP fra SGS. Vi er også et SEDEX social compliance standardmedlem. Vi har mere end 20 produktkategorier med hundredvis af udviklede formularer og tusindvis af farver. Vores R&D-team kan også udvikle skræddersyede produkter med den bedst mulige kvalitet. Vores faciliteter er struktureret af en gruppe af fabrikker med et samlet areal på 10.000 m² beskyttelses- og lagerområder. Makeupfabrikken dækker et område på 2.440 m² som strengt overholder alle bestemmelser inden for sikkerhed af produkter, personale og miljø. R&D og kvalitetskontrollaboratorierne findes i denne afdeling. Neglelakfabrikken er en unik, udstyret enhed, der er specifikt bygget til behovene i forbindelse med produktion af neglelak. Den har et område på 2.500 m² hvor produktion, påfyldning og emballage er integreret i en kædeproces. Veltrænet personale og enestående produktionsudstyr sikrer en hurtig, fleksibel og flydende kontrolleret produktionsproces. Printfabrikken er veludstyret med silkescreening og varmestansemaskiner. Denne fabrik bruges til dekoration af alle færdige produkter, på den hurtigste og mest nøjagtige måde. N&K Cosmetics Developments LTD er den bedste, fulde serviceløsning for dit mærke.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AYCAN COSMETICS TR

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Aycan Cosmetics TR er en produktionsvirksomhed som tilbyder et bredt udvalg af kosmetik og parfume i høj kvalitet til en rimelig pris. Derudover fremstiller vi innovative produkter der kombinerer sundhed og personlig pleje. Vi specialiserer os i fremstilling af hårpleje, hudpleje og parfume under vores mærker: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX , HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 NIGHTS, MEN, MAROKAN Virksomhedens sortiment inkluderer følgende produkter: -SLES FREE shampoo -Keratin & Argan hårbalsam og maske -Antialdringscreme, serum -Ansigtsmasker -Makeupfjerner -Hårstyling voks, creme, gele og pomade -Hårvækstserum -EDT, EDP parfume -Cologne -Deodoranter -Parfume til hjemmet, diffusere -Håndcreme -Kropssmør -Ansigtscreme -Barbergele -Dush dash Vi leder efter nye europæiske partnere inden for supermarkeder, distributører, detail- og engroshandlere. Aycan Kozmetik står for kvalitet, innovation og tillid til deres produkter. En forpligtelse til en omfattende produktion, og brug af omhyggeligt udvalgte, uskadelige ingredienser er de grundlæggende faktorer til Aycan’s succes. Fokus på kvalitet, fælles tillid og åbenhed over for udvikling og ændring, er fundamentale og uundværlige værdier for vores virksomhed. I 21 år har vi succesfuldt gået fra at være en lille producent af hårplejeprodukter, til at være en innovativ producent af et bredt udvalg af kosmetik. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DELICES DE FEMMES

  Senegal

  Verified by europages badge

  DELICES DE FEMMES skaber og fremstiller kosmetik og naturlige, økologiske velværeprodukter. Vores produkter fremstilles efter traditionelle metoder, der er internationalt anerkendt. Vi fremstiller vores sæber via metoden kold forsæbning og bruger lokale ingredienser såsom olier fra Senegal, afrikansk smør og æteriske olier. Vi tilbyder velværeprodukter med inspiration fra traditionelle afrikanske kvindeopskrifter. Vi tilbyder desuden naturlige plejeprodukter til ansigt, krop og hår: Naturlige kosmetik- og velværeprodukter med naturlige ingredienser fra planter. DELICES DE FEMMES skaber naturlig kosmetik fremstillet i Senegal. Vores ambition er at pleje dig, din skønhed og din familie med sunde produkter uden nogen kemiske komponenter og fremstillet med ingredienser fra afrikanske planter. Kontakt os vedrørende alle spørgsmål om vores virksomhed og services. Vi svarer inden for en kort frist.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. JSB TRADING LTD_

  Kypern

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed sælger italiensk organisk luksuskosmetik. Alle produkter er udelukkende fremstillet i Italien med lokale råmaterialer, hvormed urtetraditioner og innovative elementer kombineres. De fleste er cruelty free, organiske og vegetalOK, dyrevenlige. Kalluna Pollution Protection, Hyaloe, Green Man’s og Kura Anisa Professional Lines er et eksempel på en håndværksproduktion af organisk og naturlig kosmetik. Disse produkter stammer fra midten af Maremma i Toscana, i et naturligt område som er kendt for dets skønhed, kultur og historie. Vores laboratorie er enestående i Italien, og er direkte involveret i forskning, formulering og skabelsen af naturlig kosmetik. Produkterne er en kombination af urtetraditionen fra Middelhavet og de seneste videnskabelige opdagelser i forbindelse med medicinske planter, og de er velegnede til alle hudtyper. De er særdeles velegnede fra et helbredsmæssigt synspunkt, pga. deres høje indhold af aktive ingredienser som er realiseret med vand der er renset og biodynamiseret. Biodynamiseringen er nødvendig for at optimere funktionerne af det vand vi optager, det skal opnå et bestemt vibrationsniveau som matcher med den i vores krop (biokompatibilitet). Denne proces hjælper med at absorbere de aktive ingredienser som findes i planterne. Vores nøgleord er kvalitet, fra udvælgelsen af de bedste råmaterialer og organiske materialer, som derefter gennemgår omhyggelige behandlingsmetoder på en eksklusiv håndværksmæssig måde, og som ender med en omhyggelig luksuriøs emballage.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ROYAL BIO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Royal Bio er en grossistvirksomhed af 100 % naturlige, ægte og økologiske ingredienser til kosmetikindustrien, fødevarer, medicin og plantesundhed. Vi forhandler mere end 2500 artikler, heriblandt vegetabilske olier, æteriske olier, smør, voks, planteekstrakter, alkohol, glycerin, aloe vera, duftevand, eksfolierende midler, plantesæd, tørrede planter, krydderier o.a.Vores brede sortiment er med til at øge alsidigheden i kundernes aktivitet, uanset disses produktionskapacitet. Vi startede med produkter til naturlig kosmetik, men har siden udvidet vores udvalg til andre sektorer såsom fødevarer, aromaterapi, parfume, plantesundhed og plantesundhedsprodukter. Som eksportør og importør tilbyder vi desuden et komplet udvalg af naturlige produkter fra hele verden. Et tæt samarbejde med vores producenter, fra over 30 forskellige lande, gør os i stand til grundigt at kontrollere processen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI udvikler, producerer og pakker kosmetik til ansigt, krop og hovedbund udelukkende for tredjemand. Firmaet har eget forsknings- og udviklingslaboratorium til fremstilling af nye produkter. Vi har mulighed for at tilbyde en integreret service og kan påtage os hel eller delvis fremstilling af produktet samt udvikling og udarbejdelse af tekniske filer i henhold til internationale regler.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PÔLE COSMÉTIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fransk specialist i udvikling af fuld service vedrørende kosmetik, fra idé til det færdige produkt: formulering, lovmæssige bestemmelser, test, udarbejdelse af produktinformationer, packaging, fremstilling og emballering med mærke. Pôle Cosmétique er førende i Frankrig inden for regelbaserede tiltag i forbindelse med markedsføring af kosmetik i EU. Pôle Cosmétique udfører alle lovgivningsmæssige procedurer i henhold til EF-forordning 1223/2009, både i forbindelse med import af produkter fra lande uden for EU og registrering af produkter produceret i EU: Udarbejdelse af produktinformationer (DIP), toksikologisk vurdering, sikkerhedstest og CPNP-registrering. Gennem sin afdeling for internationale bestemmelser udfører Pôle Cosmétique også procedurer i forbindelse med eksport af kosmetiske produkter til USA (FDA), Canada (Santé Canada), Kina, Asean, Japan, Mellemøsten og Afrika.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. HQ COSMETICS BV

  Holland

  Verified by europages badge

  HQ COSMETICS specialiserer sig i engrossalg af skønhedspleje, hudpleje, hårpleje, farmaceutiske og kosmetiske produkter. Vores virksomhed ligger i Holland. Vores styrke ligger i kvaliteten af vores produkter, service og der erfarne personale, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring. Vi er veletableret inden for kontraktlevering med producenter af førende mærker og engroslagre i hele Europa, hvormed vi har adgang til produkter af den højeste kvalitet til rimelige priser. Vi har også lagre i forskellige områder af Europa, såsom Holland, Belgien, Storbritannien og Schweiz, så vi kan imødese ordrer fra hele verden. Vores klientservice er tilgængelig 24/7 for alle vores klienter, og vi sikrer at vi altid leverer det bedste for vores klienter. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 6. BIO NEUF

  Belgien

  Verified by europages badge

  BIO NEUF er opmærksom på naturen og miljøet og tilbyder øko kosmetik til din naturlige skønhed: kosmetik med æteriske olier (aromaterapi), vegetabilske olier og økologisk hydrolater, HØJ KONCENTRATION AF AKTIVE INGREDIENSER, certificeret af Certisys. Specielt i Belgien: 100% ØKO, det vil sige, at alle ingredienser er økologiske. Vi distribuerer vores produkter i Belgien og resten af Europa!

  Hjemmeside Open In New icon
 7. GLOBALNETCON CONSULTING UG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 8. ECO CONSEILS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 9. EXODE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 10. ASTRATELLA

  Frankrig

  Verified by europages badge
 1. AWA SECRETS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. FASHION AND DELICES WORLD

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 4. PETITE SORCIÈRE SRL

  Belgien

  Verified by europages badge
 5. BALQIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 6. LONGLIFE - SABOARIA ARTESANAL PORTUGUESA, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge
 7. AUX PETITS BONHEURS

  Belgien

  Verified by europages badge
 8. PHYTODIA

  Frankrig

  Verified by europages badge
 9. LAUVIVE

  Belgien

  Verified by europages badge
 10. CB CONSEILS

  Schweiz

  Verified by europages badge
Filtre

Resultater for

Økologiske kosmetiske produkter - Import eksport

Antal resultater

1.221 virksomheder