• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - stål og metaller

Resultater for

Import-eksport - stål og metaller - Import eksport

 1. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi er en global metalhandler som handler med Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe skulls, Pig Iron og andre. I fysisk form leder vi efter metaller, slam, fluestøv, pulver, skum, slag, matte, katalysatorer, koncentrater, skimning, filterkager, anodisk slim, finmaling, rester, årer, sømmerum, pulver, granulater, barrer. Hvis du mener du har noget at tilbyde, men som du tidligere har haft problemer med at sælge – du havde måske problemer med lokationen af produkterne, uventede elementer, for meget fugt, mangel på papir, små mængder eller du kunne ikke finde en køber – så tøv ikke med at kontakte os! Gennem et telefonopkald på 5-15 minutter vil vi lære hinanden at kende, tjekke vores muligheder og dermed vide om vi er skabt for hinanden eller ej. Vi vil gennemgå produkttype, oprindelse og tekniske detaljer, forsyningsmulighed, enhedspris, forsendelsesoplysninger, logistik, betalingsvilkår og besvare alle dine spørgsmål og bekymringer – hvis du har nogen. Vi kan udføre en prøve/veje/forsegle/vurdere/tage billeder, alt samlet i en rapport på vores regning, med en neutral landinspektør på din lokation. Vi sætter stor pris på vores kunder, og ser frem til et godt samarbejde!

 2. VM STEEL 904L

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VM STEEL 904L, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, Plader i specialstål, rør i rustfrit stål, og stålflanger brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 3. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Stål og metaller, industrielle skeletter, plader, metal, bøjning af galvaniserede plader, laseranlæg og -maskiner til skæring i metal, falsning af metal, og plader - handel brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. NPI INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NPI INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for dele til landbrugsmaskiner, reservedele til industrimotorer, indsprøjgning, og industriel filtrering brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 5. MARCEGAGLIA BALTICS

  Latvia

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARCEGAGLIA BALTICS, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stålplader og båndstål, Leverandør stål, bearbejdning af stål, stålbånd disponible, multimodal transport, Stålplader og båndstål, bånd i koldvalset rustfrit stål, og bånd i varmvalset rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRIBEL METALS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIBEL METALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, Import-eksport - stål og metaller, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, og køb og salg af metal brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAPPERT INTRAMET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, Import-eksport - stål og metaller, Specialstål, stænger i rustfrit stål, flanger i rustfrit stål, rør i rustfrit stål, stålflanger, og plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Engis, Belgien.

 3. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, wolframkarbid, kulstofstål, aluminiumbronze, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 4. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG METALS RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, Metaller - genanvendelse og genbrug, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, genanvendelse af jern, indsamling af metaller, Genbrug af husholdningsmaskiner, Jern og metalhandel, og Metaller - genanvendelse og genbrug brancherne. Den er baseret i Lot, Belgien.

 5. ALPHA STEEL

  Belgien

  ALPHA STEEL SA er et selskab specialiseret i handel, opbevaring og distribution af rustfrie stålplader over hele verden og distribuerer både førsteklasses materialer (produktionsordrer eller overskydende førsteklasses varer) og andenklasses materiale. Vores kontorer ligger i Bryssel, tæt ved den internationale lufthavn i Zaventem og vores lager kuligger i nærheden i havnen i Antwerpen knapt 25 munutter i bil.

 1. GLOBAL STEEL SERVICE

  Latvia

  Global Steel Service er en dynamisk virksomhed inden for metalbearbejdning, der tilbyder: standardiseret og tilpasset metalarbejde; Levering af metalplader produceret i Europa (officiel partner i NLMK Europe-Plate (NLMK Dansteel, NLMK Verona, NLMK Clabecq) i de baltiske lande og SNG-regionen. Global Steel Service ligger i en havn i Riga og tilbyder specielt gunstige leveringsbetingelser. Den højeste standard af tjenester garanteres med ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, EN ISO 3834.

 2. STEEL GATE

  Rumænien

  Virksomheden STEEL GATE, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Vandrør - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 1. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for reservedele til karosseri, Gearkasse, bremser og koblinger, og Motordele brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. HIRSHMANN

  Tyrkiet

  Virksomheden HIRSHMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. WELMAN METAAL

  Holland

  Virksomheden WELMAN METAAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for stålbjælker, Stålhandel, konstruktioner i stål, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Weerselo, Holland.

 4. MOISÉS & JESUS SA

  Portugal

  Virksomheden MOISÉS & JESUS SA, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for udskæring og stansning af plader brancherne. Den er baseret i Alenquer, Portugal.

 5. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for rustfrit ståltråd, rør i rustfrit stål, og Rustfri stålrør brancherne. Den er baseret i Ludlow, Det Forenede Kongerige.

 6. SHAHAB PROJECTS

  Tyrkiet

  Virksomheden SHAHAB PROJECTS, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - tekstiler og klæder, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - møblering, Import-eksport - tekstiler og klæder, olieprodukter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Import-eksport - møblering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Holland

  Virksomheden ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrosvejsning - udstyr og materiel, udstyr til anlæg og elektroniske maskiner til svejsning af metal, elektrisk svejsning, og Elektrosvejsning - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Culemborg, Holland.

 8. SEPEHRSTEEL

  Iran

  Virksomheden SEPEHRSTEEL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 1. CARBOFERR COMMODITIES LTD

  Ungarn

  Virksomheden CARBOFERR COMMODITIES LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Polyethylen, finansiering til forretninger, Polyethylen, og Sorte lysstofrør brancherne. Den er baseret i Újlengyel, Ungarn.

 2. KAMPÜS TEKNOLOJI VE MÜHENDISLIK LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KAMPÜS TEKNOLOJI VE MÜHENDISLIK LTD.ŞTI., er en Distributør, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, international erhvervsrådgivning, Maskiner - import-eksport, Import-eksport - stål og metaller, og toldtiltag brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. DE NEUVE

  Frankrig

  Virksomheden DE NEUVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for stålrør, og forkromede stænger brancherne. Den er baseret i Saint-Priest, Frankrig.

 4. EUROMETAL BULGARIA LTD

  Bulgarien

  Virksomheden EUROMETAL BULGARIA LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 5. PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA.

  Portugal

  Virksomheden PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den er baseret i Caranguejeira, Portugal.

 6. FIRSTINOX

  Frankrig

  Virksomheden FIRSTINOX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Handel stål, Import-eksport - stål og metaller, og profiler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Fosses, Frankrig.

 7. FERCOMETAL

  Spanien

  Virksomheden FERCOMETAL, der opererer inden for Skrotjern - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Import-eksport - stål og metaller, køb af elektronisk affald, metalaffald, og handel med jernskrot brancherne. Den er baseret i Alaquas - Valencia, Spanien.

 8. ALUTECHNIC BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden ALUTECHNIC BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner, aluminium-, Konstruktioner, aluminium-, konstruktionsprofiler, produktion af vinduer, og veranda brancherne. Den er baseret i Oostkamp, Belgien.

 9. M-TECH TECHNOLOGY

  Ukraine

  Virksomheden M-TECH TECHNOLOGY, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, metalprofiler, metallaminater, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 10. NICOMET TRADING B.V.

  Holland

  Virksomheden NICOMET TRADING B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Rør og slanger, rustfrit stål, Specialstål, Import-eksport - stål og metaller, stål, almindeligt (basis), Rør og slanger, rustfrit stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Oostvoorne, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

1.171 Virksomheder