• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - stål og metaller

Resultater for

Import-eksport - stål og metaller - Import eksport

 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 2. VM STEEL 904L

  Belgien

  Virksomheden VM STEEL 904L, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, Plader i specialstål, rør i rustfrit stål, og stålflanger brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 3. NPI INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden NPI INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for dele til landbrugsmaskiner, reservedele til industrimotorer, indsprøjgning, og industriel filtrering brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 4. TRIBEL METALS

  Belgien

  Virksomheden TRIBEL METALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, Import-eksport - stål og metaller, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, og køb og salg af metal brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Virksomheden STAPPERT INTRAMET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, Import-eksport - stål og metaller, Specialstål, stænger i rustfrit stål, flanger i rustfrit stål, rør i rustfrit stål, stålflanger, og plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Engis, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Virksomheden AG METALS RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, Metaller - genanvendelse og genbrug, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, genanvendelse af jern, indsamling af metaller, Genbrug af husholdningsmaskiner, Jern og metalhandel, og Metaller - genanvendelse og genbrug brancherne. Den er baseret i Lot, Belgien.

 2. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Virksomheden XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, wolframkarbid, kulstofstål, aluminiumbronze, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 3. ALPHA STEEL

  Belgien

  ALPHA STEEL SA er et selskab specialiseret i handel, opbevaring og distribution af rustfrie stålplader over hele verden og distribuerer både førsteklasses materialer (produktionsordrer eller overskydende førsteklasses varer) og andenklasses materiale. Vores kontorer ligger i Bryssel, tæt ved den internationale lufthavn i Zaventem og vores lager kuligger i nærheden i havnen i Antwerpen knapt 25 munutter i bil.

 4. STEEL GATE

  Rumænien

 5. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 1. HIRSHMANN

  Tyrkiet

 2. MOISÉS & JESUS SA

  Portugal

 1. WELMAN METAAL

  Holland

 2. SHAHAB PROJECTS

  Tyrkiet

 3. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. ETS DEPERY DUFOUR

  Frankrig

 5. GLD GENERAL TRADING SRL

  Rumænien

 6. EUROMETA

  Frankrig

 7. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Holland

 8. CONMETALL

  Belgien

 1. EUROMETAL BULGARIA LTD

  Bulgarien

 2. D'HALLUIN ACIERS

  Frankrig

 3. NICOMET TRADING B.V.

  Holland

 4. M-TECH TECHNOLOGY

  Ukraine

 5. SIDENOR FRANCE

  Frankrig

 6. BPO ASIA S.L.

  Spanien

 7. ACIERS UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 8. CARBOFERR COMMODITIES LTD

  Ungarn

 9. OLIVINI GROUP

  Italien

 10. TAYLOR FORGINGS

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

1.176 Virksomheder