• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støberier- aluminium

Resultater for

Støberier- aluminium - Import eksport

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed blev grundlagt i 1954. I virksomhedens tidlige dage blev forskruningerne fremstillet af koldstøbt aluminium. I begyndelsen af 1980'erne blev trykstøbt zink introduceret i produktionen. Lidt senere blev produktionen udvidet til også at omfatte aluminiumsstøbning. Vores succesrige forretningsudvikling er fortsat præget af et afbalanceret forhold mellem tradition og fremskridt. I dag leverer vi til vores kunder fra industriel og medicinsk teknologi, maskinteknik, bilindustrien, byggeri og møbelindustrier overalt i Europa, med produkter fremstillet i støbt aluminium, støbt zink og koldstøbt aluminium. Med vores kernekompetence inden for støbt aluminium og zink, samt koldstøbt aluminium, modtager vores klienter dagligt hjælp, lige fra fremstilling og levering, til installation.

 3. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores støberi har en lang tradition, da det går tilbage til maskinfabrikken Schütz & Hertel, eller kort sagt Mafa Wurzen, som blev grundlagt i 1879. Dette blev fulgt 74 år senere af virksomheden VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, der blev overtaget af Esterer AG i 1991 og siden har fungeret som "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH". Sammen med søsterselskabet i Altötting, Esterer Gießerei GmbH, blev Wurzener-støberiet i 2008 overtaget af holdingselskabet Topol GmbH. Sammen med Esterer-støberiet i Altötting, er vores virksomhed en af ​​de førende systemleverandører i Europa i dag. Vores kernekompetencer ligger i fremstillingen af ​​geometrisk komplekse og kernekrævende produkter. Men også dobbelte støbedele, små vægtykkelser og store komponenter med en vægt på op til fire tons, er blandt vores styrker. Vi garanterer vores kunder den størst mulige pålidelighed i processen, selv med krævende komponenter.

 4. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 5. DRADIN ET FILS

  Belgien

  Verified by europages badge

  DRADIN ET FILS er et aluminiumsstøberi, der er specialiseret i kokillestøbning af aluminiumslegeringer, heriblandt legeringer med magnesium. Vi fremstiller emner i aluminium efter kundens specifikationer. Design og prototyper af emner i aluminium samt overfladebehandling af emner i aluminium. polering af aluminium: Vi tilbyder en bred vifte af finish ved polering. Serier fra 50 stk.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo, med over 50 års erfaring i sektoren, udfører støbearbejde på vegne af tredjeparter med aluminiumslegeringer, zamak og specielle korrosionsbeskyttende legeringer. Virksomheden, styret direkte af ejeren i direkte kontakt med produktionsaktiviteten, har gennem årene været i stand til at øge og implementere både det kvalitative aspekt af sine produkter og det dimensionelle aspekt af sine medarbejdere

 2. LBI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 3. FONDERIE PENA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIE PENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Specialstål, støberier letmetallegering, støbning af ikke-jernholdige metaller, Støbning af specialstål og ædelstål, Sandformning, presning aluminium, formning af træskabelon, og Bronzestøberi brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 4. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Støberier, aluminium, støbning af aluminium, og aluminium-trykgods brancherne. Den er baseret i Oldenzaal, Holland.

 5. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Menden, Tyskland.

 1. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Litschau, Østrig.

 2. MMOTORS JSC

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MMOTORS JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Vifter, Varmegenvindingsanlæg, Valsning af gummi og plast, konstruktion af elektriske motorer, Elektriske krantrucks, luftblæsere til industriel brug, Luftblandere, aksialventilatorer, og Industriloftsventilatorer brancherne. Den er baseret i Etropole, Bulgarien.

 1. OESTERLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OESTERLE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Röthenbach, Tyskland.

 2. ENGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENGEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 3. ALUTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 4. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Aue, Tyskland.

 5. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Bisingen, Tyskland.

 6. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIGUSS PETER MIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 7. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 1. GUSS MAULBURG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Maulburg, Tyskland.

 8. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Brandenburg An Der Havel, Tyskland.

 1. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 2. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Lennestadt, Tyskland.

 4. ANTRIEB WEBER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTRIEB WEBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Walldorf, Tyskland.

 5. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, støberier aluminium, præcisionsstøbning, Støberier, aluminium, aluminiumsstøbning, Aluminium og aluminiumslegeringer, mekanisk præcisionsværksted, og aluminiumsfusion brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 6. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA FASSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for støberier aluminium, præcisionsstøbning, støberier trykstøbning, aluminiumslegeringer, trykstøbning af aluminium, og trykstøbning zink aluminium brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 7. PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 8. KRAUSE GUSSPRODUKTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAUSE GUSSPRODUKTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Hof, Tyskland.

 9. EBERBACH GMBH & CO DRUCKGUSSWERK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EBERBACH GMBH & CO DRUCKGUSSWERK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den er baseret i Lahntal, Tyskland.

 10. FONDERIA V.S. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA V.S. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for design støbeforme, aluminiumsfusion, smeltning i kokille, smeltning af metal, fabrikation af støbeforme, støberi, mekaniske bearbejdninger, og mikrofusioner brancherne. Den er baseret i Sala Bolognese, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Støberier- aluminium - Import eksport

Antal resultater

1.172 Virksomheder