• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støberier- aluminium

Resultater for

Støberier- aluminium - Import eksport

 1. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Vores virksomhed blev grundlagt i 1954. I virksomhedens tidlige dage blev forskruningerne fremstillet af koldstøbt aluminium. I begyndelsen af 1980'erne blev trykstøbt zink introduceret i produktionen. Lidt senere blev produktionen udvidet til også at omfatte aluminiumsstøbning. Vores succesrige forretningsudvikling er fortsat præget af et afbalanceret forhold mellem tradition og fremskridt. I dag leverer vi til vores kunder fra industriel og medicinsk teknologi, maskinteknik, bilindustrien, byggeri og møbelindustrier overalt i Europa, med produkter fremstillet i støbt aluminium, støbt zink og koldstøbt aluminium. Med vores kernekompetence inden for støbt aluminium og zink, samt koldstøbt aluminium, modtager vores klienter dagligt hjælp, lige fra fremstilling og levering, til installation.

 2. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

 3. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Vores støberi har en lang tradition, da det går tilbage til maskinfabrikken Schütz & Hertel, eller kort sagt Mafa Wurzen, som blev grundlagt i 1879. Dette blev fulgt 74 år senere af virksomheden VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, der blev overtaget af Esterer AG i 1991 og siden har fungeret som "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH". Sammen med søsterselskabet i Altötting, Esterer Gießerei GmbH, blev Wurzener-støberiet i 2008 overtaget af holdingselskabet Topol GmbH. Sammen med Esterer-støberiet i Altötting, er vores virksomhed en af ​​de førende systemleverandører i Europa i dag. Vores kernekompetencer ligger i fremstillingen af ​​geometrisk komplekse og kernekrævende produkter. Men også dobbelte støbedele, små vægtykkelser og store komponenter med en vægt på op til fire tons, er blandt vores styrker. Vi garanterer vores kunder den størst mulige pålidelighed i processen, selv med krævende komponenter.

 4. G.M.S.

  Italien

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 5. DRADIN ET FILS

  Belgien

  DRADIN ET FILS er et aluminiumsstøberi, der er specialiseret i kokillestøbning af aluminiumslegeringer, heriblandt legeringer med magnesium. Vi fremstiller emner i aluminium efter kundens specifikationer. Design og prototyper af emner i aluminium samt overfladebehandling af emner i aluminium. polering af aluminium: Vi tilbyder en bred vifte af finish ved polering. Serier fra 50 stk.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIBER S.R.L.

  Italien

  Vores virksomhed bestræber sig på at tilfredsstille kunderne via en effektiv intern struktur og en fuld udnyttelse af vores maskinpark for at producere artikler af smeltet aluminium, bronze og messing i alle størrelser. Vi sørger for at udvælge den produktionslinje, der passer kunden bedst i forhold til omkostningerne af udstyr og produktion.

 2. LBI

  Frankrig

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 3. CESTARO FONDERIE SPA

  Italien

  Den familiedrevne håndværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1963, er i dag et af de største italienske støberier inden for smeltning af aluminium i sand, og et af de første i Europa Virksomheden beskæftiger mere end 150 medarbejdere og har stor erfaring inden for den elektromekaniske industri, varmevekslere og mekaniske dele. Vi er i stand til at vurdere hver eneste detalje, udvikle udstyr til ethvert behov og rådgive vores kunder under udvikling af deres projekter.

 4. FONDERIE PENA

  Frankrig

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Holland

 1. ALUTEC GMBH

  Tyskland

 2. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Tyskland

 1. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Tyskland

 3. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Tyskland

 4. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. NEUMANN OHG

  Tyskland

 6. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Østrig

 7. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Tyskland

 8. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 1. POLMONT GMBH

  Tyskland

 2. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Tyskland

 3. OESTERLE GMBH

  Tyskland

 4. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ENGEL GMBH

  Tyskland

 6. MMOTORS JSC

  Bulgarien

 7. FONDERIA FASSI

  Italien

 8. PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. ANTRIEB WEBER

  Tyskland

 10. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

Filtre

Resultater for

Støberier- aluminium - Import eksport

Antal resultater

1.171 virksomheder