• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gartneri - import-eksport

Resultater for

Gartneri - import-eksport - Import eksport

 1. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRSNICA VRHPOLJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Planteskoler og skovbrug, plantepodning, vindrue, podekviste, podede stiklinger, stiklinger, vindrueplanter, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Vipava, Slovenien.

 3. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi er specialiseret i produktion af stauder, prydgræsser, havebregner og urter i beholdere. Vores sortiment omfatter sjældne og usædvanlige stauder - ikke så kendte men lige værdifulde samt høje og lave flerårige planter ideelle til solrige og skyggefulde områder. Vi tilbyder planter, der kan vokse overalt, fra små haver til parker og grønne tage. Vores planteskole er blevet tildelt to guldmedaljer ved Poznan International Fair.

 4. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden Deus s.r.l. blev grundlagt i 2009 af stifteren og administratøren Francesco Varone, der på trods af sin unge alder har udviklet en robust virksomhed inden for frugt og grønt i Calabrien.

 5. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Holland

  Virksomheden PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for industrielle vejeinstrumenter, og beskæringsanlæg brancherne. Den er baseret i Bleiswijk, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Frankrig

  Virksomheden MARTJIM FRESH PRODUCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Etampes, Frankrig.

 2. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanien

  Virksomheden COSTIÑA ORGÁNICA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Potteplantningsudstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Hydrokultur, udstyr og materiel, bark til jorddækning, Potteplantningsudstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, og Hydrokultur, udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i O Pino (a Coruña), Spanien.

 3. TRUFAZERO

  Spanien

  Virksomheden TRUFAZERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for trøfler, og trøffelost brancherne. Den er baseret i Cifuentes-Guadalajara, Spanien.

 4. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Sanchonuño, Spanien.

 5. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Holland

  Virksomheden SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for indhegninger brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

 1. GALEYA

  Belarus

  Virksomheden GALEYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for belysningssystemer til havebrug brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

  Virksomheden SEKLOS AGRICULTURAL JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, Gødning og jordforbedringsmidler, Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 1. LECHUGAS

  Spanien

  Virksomheden LECHUGAS, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for salat brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 2. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Virksomheden PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Arnavutkoy, Tyrkiet.

 3. ADOMEX

  Holland

  Virksomheden ADOMEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for juleartikler, og artikler til blomsterhandlere brancherne. Den er baseret i Uithoorn, Holland.

 4. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Grækenland

  Virksomheden KAKOGIANNAKIS NURSERIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for prydplanter, citrusfrugter, oliventræer, og landskabsarkitektur brancherne. Den er baseret i Rethimno, Grækenland.

 5. FOUR SEASONS QUALITY

  Holland

  Virksomheden FOUR SEASONS QUALITY, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i De Kwakel, Holland.

 6. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugal

  Virksomheden AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Gartneri - import-eksport, handel med frugt og grønt, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Gartneri - import-eksport brancherne. Den er baseret i Riachos, Torres Novas, Portugal.

 7. GRUPPO MADDALO

  Italien

  Virksomheden GRUPPO MADDALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rocula brancherne. Den er baseret i Bellizzi, Italien.

 8. HAGEBUTIKKEN AS

  Norge

  Virksomheden HAGEBUTIKKEN AS, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tilbehør til haven brancherne. Den er baseret i Vangsnes, Norge.

 1. ARCTIC TUNNEL

  Norge

  Virksomheden ARCTIC TUNNEL, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for konstruktion af tunneler brancherne. Den er baseret i Vangsnes, Norge.

 2. TRADEVEGETAUX

  Schweiz

  Virksomheden TRADEVEGETAUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for udendørs prydplanter, halvbusk til hæk, og træer brancherne. Den er baseret i Martigny, Schweiz.

 3. ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD

  Indien

  Virksomheden ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Pollachi, Indien.

 4. GARDEN CLUB

  Ukraine

  Virksomheden GARDEN CLUB, er en Distributør, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Rivne, Ukraine.

 5. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spanien

  Virksomheden AGRIDEMUR MARKETING S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for spinat, εισαγωγές - εξαγωγές νωπών προϊόντων, μεταφορές, og salater brancherne. Den er baseret i Torre Pacheco, Spanien.

 6. GROSHOP SARL

  Schweiz

  Virksomheden GROSHOP SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Moudon, Schweiz.

 7. GRAND WAYS

  Kasakhstan

  Virksomheden GRAND WAYS, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Shymkent, Kasakhstan.

 8. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Ukraine

  Virksomheden O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for sundheds- og plejeprodukter til dyr, og mel som næringsmidler til dyr brancherne. Den er baseret i Vinnitsa, Ukraine.

 9. S.E.P.O. SPA

  Italien

  Virksomheden S.E.P.O. SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Gartneri - import-eksport, eksport af frugter, grøntsager friske, og frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Revello, Italien.

 10. HORTIBALANEGRA

  Spanien

  Virksomheden HORTIBALANEGRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den er baseret i Almeria, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gartneri - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

8.004 Virksomheder