• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektricitet - import-eksport

Resultater for

Elektricitet - import-eksport - Import eksport

 1. CEG ELETTRONICA INDUSTRIALE

  Italien

  Verified by europages badge

  CEG Elettronica Industriale startede i 1965 som fabrikant af el-tavler til lav- og mellemspænding og har udviklet sig fra et mindre værksted til en større industri. I 1984 installerede man det første jævnstrømsværk, hvilket gjorde CEG i stand til at blive leverandør af ensrettere til industrielle batterier og dermed udvide sit produktudvalg. CEG har i mere end 50 år stået for pålidelighed, professionalisme og innovation.

 2. PROFELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ProfElec er førende på det europæiske marked inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle i industrien og tertiære sektorer. I de sidste 15 år har leveret en succesfuld service og eksport til hele verden. Vores højteknologiske faciliteter i Frankrig, Estland og Litauen giver os mulighed for at designe, fremstille og eksportere de bedste elskabe fra lavspænding op til 6300A. Derudover udvikler vi forskellige former for skabe, så vi kan imødese hver kundes krav: fra mindre kontrolskabe til automatiserede systemer som er mange meter lange. Vi arbejder hovedsageligt med eksport og udelukkende med de største virksomheder inden for fremstilling af elektrisk udstyr, såsom Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Hvorfor vælge ProfElec? 48 timers levering – vi sender ordrer fra vores lagre i Frankrig. Professionalisme – alle vores eksperter og ingeniører har en omfattende international erfaring. Bedste betingelser – vi køber elektriske komponenter til lavspænding direkte fra producenterne, og tilbyder dem til vores kunder til de bedste priser. Se vores katalog og kontakt vores eksperter!

 3. MJS COMMUNICATION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MJS COMMUNICATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Telefoni pr. Internet, kabelnet, elektrisk kabelføring, Telefoni pr. Internet, og overvågningskamera brancherne. Den er baseret i Courtenay, Frankrig.

 4. POWER-XTRA

  Tyrkiet

  Virksomheden POWER-XTRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for batteri og batteripakke brancherne. Den er baseret i Tuzla, Tyrkiet.

 5. ZELKON ELECTRIC

  Tyrkiet

  Virksomheden ZELKON ELECTRIC, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for stopper til knapper, rørledning til elektriske installationer, antioxidant tilsætningsstoffer til elektriske kontakter, og Hunstik brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EMG D.O.O

  Slovenien

  Virksomheden EMG D.O.O, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter branchen. Den opererer også inden for Elektroniske komponenter, Elektricitet - import-eksport, Elektronik - import-eksport, Elektroniske komponenter, Elektricitet - import-eksport, og Elektronik - import-eksport brancherne. Den er baseret i Markovci, Slovenien.

 2. SIM HOLLAND ENERGIE

  Holland

  Virksomheden SIM HOLLAND ENERGIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Sliedrecht, Holland.

 3. TÜMPA ELEKTRIK

  Tyrkiet

  Virksomheden TÜMPA ELEKTRIK, er en Distributør, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - import-eksport, Elektricitet - import-eksport, elektriske materialer engros, eletriske materialer industribrug, og elektrisk materiel brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. TECH SERVICES PLUS

  Gabon

  Virksomheden TECH SERVICES PLUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - distributionsudstyr, Elektricitet - import-eksport, Elektricitet - værker, elektrisk materiel, Elektricitet - distributionsudstyr, Elektricitet - import-eksport, og Elektricitet - værker brancherne. Den er baseret i Libreville, Gabon.

 5. EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tromler brancherne. Den er baseret i Tuzla, Tyrkiet.

 1. DYSTRYBUTOR OZE

  Polen

  Virksomheden DYSTRYBUTOR OZE, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for apparater til industriel automatisering, afbrydere, og elektriske materialer engros brancherne. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 1. AFOI TSIAVOY OE TEMHK

  Grækenland

  Virksomheden AFOI TSIAVOY OE TEMHK, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for elektriske og elektromekaniske viklinger brancherne. Den er baseret i Tripolis, Grækenland.

 2. PROCOM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROCOM GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Germering, Tyskland.

 3. LEAD TECH MAROC SARL

  Marokko

  Virksomheden LEAD TECH MAROC SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for LED belysning brancherne. Den er baseret i Settat, Marokko.

 4. VIRA GROUP OF COMPANIES

  Tyrkiet

  Virksomheden VIRA GROUP OF COMPANIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. DECOR-TECH GMBH

  Schweiz

  Virksomheden DECOR-TECH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for pilespil, flipperspil, og jukebox brancherne. Den er baseret i Adligenswil-Luzern, Schweiz.

 6. VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - import-eksport, Elektricitet - import-eksport, og støbning elektriske stik brancherne. Den er baseret i Eskişehir, Tyrkiet.

 7. FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI

  Polen

  Virksomheden FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Bilvaskesystemer, Kabler - tilbehør, Additiver, cement og mørtel, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Bilvaskesystemer, Kabler - tilbehør, og Additiver, cement og mørtel brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 8. HKG24

  Tyskland

  Virksomheden HKG24, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - virkemidler, Elektronik - import-eksport, εισαγωγές - εξαγωγές νωπών προϊόντων, μεταφορές, Import-eksport - virkemidler, tilbehør til støvsugningssystem, og Elektronik - import-eksport brancherne. Den er baseret i Blankenfelde, Tyskland.

 1. PISIMISIS BATTERIES

  Grækenland

  Virksomheden PISIMISIS BATTERIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Peristeri Athens, Grækenland.

 2. LUJISA

  Spanien

  Virksomheden LUJISA, der opererer inden for Elektriske komponenter og dele, industrielle branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - import-eksport, Elektricitet - import-eksport, elektrisk materiel, LED-lamper, og halogenlampe brancherne. Den er baseret i MADRID, Spanien.

 3. ADESA KABLO

  Tyrkiet

  Virksomheden ADESA KABLO, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kabler, højspænding, Industriel kabelføring, kabel, Styrekabler (elek.), Kabler, højspænding, og Industriel kabelføring brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. NECOM

  Rumænien

  Virksomheden NECOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for elektriske transformere brancherne. Den er baseret i Iasi, Rumænien.

 5. MICROSUPPLYEU

  Island

  Virksomheden MICROSUPPLYEU, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for kabler til strømforsyning, tilbehør og reservedele, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Husavik, Island.

 6. SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for jernholdige metaller og legeringer, materialer og komponenter til jording, tilbehør til tilslutning af elektriske kabler, og fittings og isenkram i stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. NETTSTAFF

  Holland

  Virksomheden NETTSTAFF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Amsterdam-Zuidoost, Holland.

 8. VL TECHNICS

  Belgien

  Virksomheden VL TECHNICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 9. CEWE

  Tyrkiet

  Virksomheden CEWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. DINOLUX, SA.

  Portugal

  Virksomheden DINOLUX, SA., er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tilbehør og fittings til ledere, ledninger og elektriske kabler, generatorenheder, elskabe, og offentlig belysning brancherne. Den er baseret i Agueda, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Elektricitet - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

6.839 Virksomheder