• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - mekanik

Resultater for

Import-eksport - mekanik - Import eksport

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 2. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvalget af maskiner omfatter bl.a: Ringkerneviklingsmaskiner og -automater; statorviklingsmaskiner og -automater; kombinerede tråd- og båndviklingsanlæg; bandagemaskiner og -automater; trådbremser; fjedermaskiner; bandagemaskiner til generatorstempler; båndvarmelegemer og spiralviklingsmaskiner; viklingsmaskiner; lejeviklings- og ringvinklingsmaskiner. Virksomhedens serviceprofil omfatter ligeledes: Bearbejdning af brugte viklingsmaskiner og -anlæg til nyeste standarder inden for teknik og styring. Mekaniske bearbejdning af alle almindelige materialer i maskinkonstruktion. Mekanisk og elektromekaniske komponentmontering. SPS-programmering. Virksomheden tilbyder sine kunder omfattende rådgivning og hjælp til løsning af viklingsopgaver.. Siden åbningen af CWIEME i Berlin for over 20 år siden er F.U.R. til stede og fremviser hvert år de nyeste maskiner til et nationalt og internationalt publikum.

 3. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHIRON Group med sæde i Tuttlingen er specialist i CNC-styrede, vertikale fræse- og drejebearbejdningscentre. Gruppen er repræsenteret globalt med produktions- og udviklingsafdelinger, salgs- og serviceafdelinger samt agenturer. Men knap 2.000 medarbejdere opnår virksomhedsgruppen en omsætning på ca. 460 millioner euro. Godt to tredjedele af de solgte maskiner og løsninger eksporteres. Væsentlige aftagerbrancher er bilindustrien, maskinkonstruktion, medicinal- og præcisionsteknik samt luft- og rumfart. CHIRON Group består af de tre værktøjsmaskinmærker CHIRON, STAMA, SCHERER og CMS til retrofit. Herunder står CHIRON især for dynamik og præcision, hos STAMA ligger fokus på robuste fræsemaskiner og tung spåntagning, mens SCHERER satser på multifunktionelle vertikal-pickup-drejebearbejdningscentre.

 4. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en kraftfuld og pålidelig udviklingspartner inden for elmotorproducenten og den særdeles automatiserede produktionsproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH står for viden inden for planlægning, design, fremstilling og montering af maskiner og værktøjer til produktion af statorer. Vores kunder sætter bl.a. pris på det høje niveau af konsulentekspertise til vanskelige problemer, og opgaver inden for optimering af komplette produkt- og produktionslinjer. Gennem tæt samarbejde, ekspertise og innovationskendskab skabes der optimale skræddersyede løsninger inden for indpaknings- og indtrækningsteknologi, statorformning og bandagering, maskiner og komplet værktøj til alle produktionsområder.

 5. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, tilbyder verdensomspændende løsninger til fabriksoperatører. Vores virksomhed fremstiller vores egne produkter såsom klapper, skydere og kompensatorer inden for anlægs- og styringsteknologi, samt kontraktfremstilling af stålkonstruktioner. Vores produkter.: Stålskorstene, jalousiklapper til luftteknik, rørledninger, spjæld, excenterspjæld, dobbeltpendulspjæld, knæledsspjæld, reguleringsspjæld, røggasspjæld, hurtigtlukkende spjæld til eksplosionsbeskyttelse. Vores produkter installeres i industrianlæg inden for forskellige industrier i over 30 lande.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. THOMSON MACHINERY BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV specialiserer vi os i indkøb og handel med et omfattende udvalg af udstyr til forskellige brancher, inklusive byggekonstruktion, marinekonstruktion, udgravning, beton-/vejarbejde, minearbejde over og under jorden, landudvikling, landbrug, lastbiler og. Vores mål er at være din ultimative destination for alle dine udstyrskrav. Vi er forpligtet til at levere nøjagtige repræsentationer af den ægte tilstand af enhver maskine som vi sælger, og dermed sikre, at du modtager nøjagtigt hvad du har brug for. Med ekspertise inden for køb og salg af udstyr af alle mærker, modeller og modelår, er vi her til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller købe. Husk, at spørge om vores finansieringsmuligheder. Vores omfattende udvalg af tjenester og værdifulde funktioner, adskiller os på markedet. Vores personaliserede og omhyggelige tjenester anvender banebrydende fysiske og digitale værktøjer, hvilket gør os førende på markedet. Vi leverer erfaren handelshjælp gennem industrielle maskintransaktioner, som dækker forskellige kategorier: Maskiner til metalbearbejdning, maskiner til træarbejde, printmaskiner, industriel automatiseret teknologi, fremdrift og transportørteknologi, gaffeltrucks og industrielle trucks, maskiner til førevarebearbejdning, maskiner til konstruktion og materialehåndtering. Dine behov er vores prioritet. Vores tjenester er designet til at levere omfattende support under hele processen, og består af rådgivning, reklamering, køb og salg af dine industrielle maskiner.

 2. RUF MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet RUF er en familievirksomhed, som nu ledes af anden generation, og som allerede for mere end 35 år siden specialiserede sig i udviklingen og produktionen af briketteringssystemer.

 3. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Enhver succes starter med en idé. Derfor understøtter norelem dig med et enestående udvalg af standarddele og komponenter, når du skal realisere dine mål inden for maskin- og anlægsbyggeri. THE BIG GREEN BOOK giver konstruktører og teknikere et omfattende og overskueligt totalsortiment af kvalitetsdele. Vi ledsager dit projekt lige fra begyndelsen – med kompetent rådgivning, en komplet CAD-database og hurtig levering.

 4. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ystral er en hurtigt voksende, ejerstyret virksomhed inden for maskin- og anlægsinstallation. Vores fokus ligger på konceptudvikling og konstruktion af skræddersyede blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsmaskiner samt specielle blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsanlæg til strømningsmekanisk procesteknik. Derudover omfatter vores procesteknikker emulgering, homogenisering og blandingsdispergering. Vores hovedsæde ligger i Ballrechten-Dottingen nær grænsen til Frankrig og Schweiz. Vi driver forretning som en mellemstor virksomhed med over 270 medarbejdere og datterselskaber i Kina, Indien og Singapore samt adskillige afdelinger på verdensplan. Helt i tråd med dette videreudvikler vi konstant vores medarbejderes knowhow samt vores teknologier og opfylder dermed vore egne høje krav: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Mellemstore virksomheder samt koncerner i forskellige brancher i hele verden nyder godt af procesoptimeringerne fra vores maskiner og anlæg. Uanset om det er til fremstilling af kemiske produkter, levnedsmidler, kosmetik eller farmaceutiske produkter - med vores maskiner og anlæg minimerer du dine procestider, reducerer anvendelsen af råstoffer og kan forbedre kvaliteten af dine produkter. Vores eksperter rådgiver dig gerne om hvordan du kan optimere dine produktionsprocesser, og hvordan du drager virksomme og effektive fordel af vores blandingsteknologier.

 5. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Forenede Stater

  Verified by europages badge

  I mere end 20 år har vores virksomhed være banebrydende inden for udvikling af industrielle komponenter og tilbehør, hvor vi har hjulpet med mere end 450 projekter verden over. Vores primære mål er at hjælpe virksomhederne med at opnå omkostningsreduktioner og en forbedring af kvaliteten, samtidig med vi tilbyder problemfri forsyningsprocesser uden yderligere omkostninger for vores kunder. Vores ekspertise ligger i forsyning af førsteklasses dele og komponenter, med en særlig fokus på en personaliseret tilgang og kontinuerlige forbedringer.

 1. SUGINO EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SUGINO EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den er baseret i Eschborn, Tyskland.

 2. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - mekanik, præcisionsstøbning, aluminiumsfusion, udløbning, Kedelarbejde, Kokillestøbning af aluminium, smeltning ved strengstøbning, smeltning af metal, og smeltning af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. HEUN FUNKENEROSION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEUN FUNKENEROSION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den er baseret i Kahl Am Main, Tyskland.

 2. FRIESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIESS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den er baseret i Monheim Am Rhein, Tyskland.

 3. EFFBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EFFBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Lagerføring, trykkevalser, Gummi-metal-forbindelser, Fjedre til tekniske formål, antivibrerende, Pneumatiske cylindere, og Elastiske støddæmpere brancherne. Den er baseret i Bad Soden-Salmünster, Tyskland.

 4. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrig

  GRENTE LEMAITRE er specialiseret i eksport af brugte træbearbejdningsmaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte værktøjsmaskiner. Vi har 400 maskiner, der fornyes løbende. Brugte værktøjsmaskiner. Maskiner til metalbearbejdning. Brugt plademetalmaskine. Exceptionelle maskiner af alle mærker. Stansning af stål og metal. Crimpning af stål og metal. Fræsning. presser til stål og metal. Brugte maskiner til fødevaresektoren. Exceptionelle værktøjsmaskiner af alle mærker. Brugte maskiner og brugt værktøj. Brugte exceptionelle maskiner. Indkøb brugte træbearbejdningsmaskiner. Salg brugte værktøjsmaskiner. Køb og salg af brugte værktøjsmaskiner. Salg af containerpartier eller stykvis i hele Frankrig, Europa og resten af verden.

 5. CERAMIC AND STEEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CAST Germany® er leverandør for kendte og globalt agerende virksomheder fra områderne værktøjs- og formfremstilling, maskin- og anlægskonstruktion samt den brancheoverlappende keramiske industri, stål- og ikke-jernmetalindustri. Vi udvikler og producerer individuelle løsninger til brancher som f.eks. farmaci, kosmetik og food-området. Vores specielle udviklinger findes i mange forskellige anlæg overalt i verden. Som nationalt og internationalt registreret mærke hos det tyske varemærke- og patentkontor kan vi levere skræddersyede løsninger til farma-, kosmetik- og levnedsmiddelindustri.

 6. ROTH COMPOSITE MACHINERY GMBH

  Tyskland

  Roth Composite Machinery er en international specialist inden for speciel maskinkonstruktion. Virksomheden planlægger, designer og producerer enheder, maskiner og hele produktionslinjer inden for forretningsområderne Filament Winding & Prepreg, Pleating & Coating und Brushes & Brooms. Det tilpassede design af maskiner er en af Roths store styrker. Produktsortimentet inkluderer maskiner til fibervikling (filamentvikling) til fremstilling af fiberforstærkede, stabile plastprodukter til let anvendelse. Halvfabrikerede fiberkompositprodukter fremstilles med prepreg-systemer. Filterfoldemaskiner bruges til produktion af luft-, vand- eller oliefiltre i bilindustrien såvel som inden for luftfart, hydraulik, ventilation og medicinsk teknologi. Roth coating og imprægneringssystemer bruges til at forbedre papir, folier, laminater og tekstiler. Roth karrusel-, universal- og snitteapparater er velegnede til produktion af børster og kvaster til husholdning og industri.

 7. WEMA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  WEMA blev grundlagt i juli 1992 i Olbernhau, og den 1. august 1992 startede vi op med 8 medarbejdere i Gerbergasse 4 + 5. Snart udviklede vi vores eget produktionsprogram til den træforarbejdende industri. En grundstamme på 15 højt kvalificerede og motiverede medarbejdere producerer i dag: Drejefuldautomat CONQUEST til serieproduktion og MINIMAT 25, MINIMAT 45, MINIMAT 65 til små emner i tre størrelser; Kopidrejebænke JOKER 7000 og JOKER 7000 CD i traditionel udførelse efter valg med PLC-styring som dobbeltkopimaskine eller i CNC-udførelse; CNC dreje- og fræsemaskiner JOKER 7000 CNC og JOKER 8000 CNC; Hånddrejebænke ALPHA 200/250, BETA 250, GAMMA 250/300 og ALPHA OPTIMO udført i stabil gråt støbejern, udviklet i samarbejde med drejemestre; Værktøjsslibemaskiner PROFI-S (profilslibemaskine) og BLITZ profilslibemaskiner PROFISANDER og ZENTRIERBOHRMASCHINE; Universal-tromle MINIMAT TRU TROMMEL; Fremstilling af specialmaskiner

 8. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Nara Machinery CO., LTD. Filial i Europa! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Inden for områderne formaling, tørring og nanoteknologi udvider vi til stadighed forskningsafdelingen for at kunne præsentere nye og optimerede processer.

 1. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Tyskland

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Din partner inden for glidelejeapplikationer. Læs mere om vores serviceydelser, der dækker alt vedrørende vores selvsmørende, højkvalitets-produkter til industrien. Vedligeholdelsesfri industri-glidelejer skal opfylde de strengeste krav og er en uundværlig del af produktionen inden for byggeindustrien, bilbranchen, til vindkraftanlæg, i jernbaneindustrien og ved maskinkonstruktion, uanset om der er tale om store eller små projekter.

 2. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter og serviceydelser: Drejebænke, CNC-styrede; Karruseldrejebænke; Specialmaskinfremstilling; Revolverboremaskiner; Værktøjsmaskiner; Handel med værktøjsmaskiner; Værktøjsmaskinservice.

 3. ACCURIX BKE MACHINES INTERNATIONAL

  Belgien

  ACCURIX tilbyder salg af brugte og nye værktøjsmaskiner samt køb af brugte maskiner til renovering. Vores sortiment er varieret og du vil finde foldere til forklæder, sakse, mekaniske og hydrauliske presser, linjer til oprulning og afkortning, bøjemaskiner (plader, rør, profil) leveller, lokkemaskiner, montagemaskiner, punktsvejsemaskiner og maskiner til klink mv. Vi designer værktøjsmaskiner efter mål i henhold til dine behov.

 4. PESCH MACHINES S.A.

  Belgien

  PESCH MACHINES køber og sælger brugte værktøjsmaskiner til metalindustrien, standardmaskiner og maskiner med numerisk styring. Forskellige typer værktøjsmaskiner såsom: boremaskiner, slibemaskiner, fræsere med overbom og fast bord, drejebænke, vertikale drejebænke, bearbejdningscentre, presser, kantpresser, tandhjulsmaskiner, bøjeanlæg. I de fleste tilfælde kan vi tilbyde maskindemonstrationer. Besøg vores maskinpark eller vores hjemmeside.

 5. ELDI,OOO

  Ukraine

  ELDI er en dynamisk virksomhed med hovedaktivitet inden for levering af el-produkter og byggematerialer. ELDI leverer følgende produkter: polyamid-6 (caprolon) i blokke, fluoroplast, textolit, glasfiberplast, hærdet papir, polyurethan, capron-imprægnerede klude, silke, teflon (PTFE), polyamidfilm, organosilikone, silikoneslanger med forskellige belægninger, ledninger, elektroisolerende materialer, silikone mm.

 6. ALTA, A.S.

  Tjekkiet

  ALTA Group leverer værktøjsmaskiner og teknologisk udstyr til maskinindustrien, metalindustrien, kraftværker, minedrift og byggematerialer. ALTA er en af de største koncerner inden for maskinindustrien i Central- og Østeuropa. Virksomheden har design og implementeringskapacitet i dattervirksomheder, businesstalent koncentreret i Alta, Co, suppot i ALTA CZ, Co. og en stabil ledelse af moderselskabet hos ALTA Invest, *Co.

 7. EUROPE MACHINES

  Frankrig

  Europe machines, specialist i brugte værktøjsmaskiner til import og eksport. Vi køber og sælger alle typer maskinværktøjer. Europe machines dækker dine behov inden for boremaskiner, drejebænke, fræsemaskiner, bearbejdningscentre, beskære- og slibemaskiner og tilbyder eftersete maskiner i alle mærker. Europe machines er din reference for brugte maskinværktøjer på internationalt plan.

 8. GEO TEKNO LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden GEO TEKNO LTD. CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for beholdere - varmevekslere, industrielle røremaskiner, Trykbeholdere, og tanke brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. NUEVA CASA GRANDE

  Spanien

  Virksomheden NUEVA CASA GRANDE, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for salg af landbrugsmaskiner, endeløse skruer, og landbrugsdrift brancherne. Den er baseret i Bonete (albacete), Spanien.

 10. MACHINES SERVICE

  Frankrig

  Virksomheden MACHINES SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal, digitalstyret maskinværktøj, vandrette drejebænke, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Bois Colombes, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - mekanik - Import eksport

Antal resultater

7.902 Virksomheder