YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

Tyskland

Factory icon Fabrikant/ Producent

Web icon

Visning af produktkataloget

Tyskland

Bekræftet af Europages

YSTRAL-Inline dispergeringsmaskiner arbejder ifølge rotor-stator-princippet. Dispergeringsmaskinen egner sig til fremstilling af suspensioner, opløsninger og emulsioner inden for kemi, levnedsmiddel-, farma- og kosmetikindustrien. På grund af den smalle radialspalte mellem rotor og stator samt den høje periferihastighed på den drejende rotor genereres meget store skæregradienter.Produktet når ind i skærezonen via åbningen mellem rotortænderne og forlader den igen gennem åbningerne i statoren. På grund af geometrien med flere tænder på rotor og stator, indvirker flere mekaniske kræfter på det produkt, der skal dispergeres. Produktet føres gennem et rotor-stator-system. Væsken accelereres maksimalt gennem den indre rotorkrans, bremses helt ned på statorkransen og accelereres derefter maksimalt igen via den næste rotorring. På denne måde findeles dele af faststof og/eller dråber effektivt og fordeles homogent.

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Intensiv, vertikal gennemblanding af beholderens indhold i mikro- og makroområdet. Der er ikke behov for en ekstra, nedstrøms dispergering med skærekrans. På grund af den optimale dispergeringsydelse, en høj rentabilitet og den enkle håndtering af de anvendte blandingsværktøjer opfylder Dispermix de høje krav i krævende produktionsprocesser for indtræk af væsker eller pulvere i væske. Findeling af agglomerater og dermed en bedre fugtning af pulveret med væsken. Forskellige åbningsbredder muliggør tilpasning til den pågældende anvendelse. Dispermix-hovedet genererer to væskestrømme med forskellig orientering. En vertikal delstrøm er rettet direkte mod bunden, deles der og vender hele beholderens indhold. En anden delstrøm afledes horisontalt i Dispermix-hovedet og føres gennem dispergeringszonen. Dele af faststof og/eller dråber findeles pålideligt og fordeles homogent.

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Fleksibilitet inden for kemi, levnedsmidler, kosmetik- og farma-produktion. Med en enkelt maskine kan forskellige produkter og produktmængder fremstilles med det bedst egnede værktøj. Værktøjsskaftet kan adskilles fra drevet i en håndevending, f.eks. for rengøring, mens der arbejdes videre med et andet skaft. Værktøjsskaftet her en aksel, der er lejret separat fra motoren, og som drives via en stikforbindelse. Der er desuden mulighed for at supplere med et mobilt løftestativ, hvilket giver yderligere fleksibilitet. Batch-størrelser fra 5 til 2.000 l afdækkes af X50-, X100- og X200-serien. X100/X50-adapteren gør det muligt også at producere mængder fra 5 til 1.000 l med en X100. Da det er nemt at udskifte skafterne kan du udføre ledestråleblanding, blandingsdispergering, dispergering, indsugning af pulver og fugtning

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Du opnår et stort rationaliseringspotentiale grundet sammenfatningen af forskellige procestrin i en maskine: Produktionstider minimeres, enkelte delprocesser bortfalder helt og produktionsomkostninger reduceres. YSTRAL Conti-TDS er baseret på princippet for YSTRAL Inline-dispergeringsenheden. Et særligt rotor-stator-system genererer et højt undertryk og indsuger pulver uden støv og spild direkte ind i væsken. Det indsugede pulver dispergeres omgående og under effekt fra sakse. En renere fremstillingsproces på grund af indtræk af pulver uden støv og spild - også af klæbende eller støvende pulver, eller pulver der er vanskeligt at fugte. Indsugning og dispergering af pulvere direkte fra silo (via buffertragt), storsæk, tragt, sæk, tønde, etc. Optimeret resultat af en bedre udvikling, en større effektivitet på råstofferne og en højere produktkvalitet.

Anmod om et pristilbud
English Se de 11 produkter Deutsch Se de 11 produkter Français Se de 11 produkter 简体 Se de 11 produkter Español Se de 10 produkter Italiano Se de 10 produkter Nederlands Se de 10 produkter Polski Se de 10 produkter Português Se de 10 produkter

ystral er en hurtigt voksende, ejerstyret virksomhed inden for maskin- og anlægsinstallation. Vores fokus ligger på konceptudvikling og konstruktion af skræddersyede blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsmaskiner samt specielle blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsanlæg til strømningsmekanisk procesteknik. Derudover omfatter vores procesteknikker emulgering, homogenisering og blandingsdispergering. Vores hovedsæde ligger i Ballrechten-Dottingen nær grænsen til Frankrig og Schweiz. Vi driver forretning som en mellemstor virksomhed med over 270 medarbejdere og datterselskaber i Kina, Indien og Singapore samt adskillige afdelinger på verdensplan. Helt i tråd med dette videreudvikler vi konstant vores medarbejderes knowhow samt vores teknologier og opfylder dermed vore egne høje krav: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Mellemstore virksomheder samt koncerner i forskellige brancher i hele verden nyder godt af procesoptimeringerne fra vores maskiner og anlæg. Uanset om det er til fremstilling af kemiske produkter, levnedsmidler, kosmetik eller farmaceutiske produkter - med vores maskiner og anlæg minimerer du dine procestider, reducerer anvendelsen af råstoffer og kan forbedre kvaliteten af dine produkter. Vores eksperter rådgiver dig gerne om hvordan du kan optimere dine produktionsprocesser, og hvordan du drager virksomme og effektive fordel af vores blandingsteknologier.

Dokumenter

Videoer

Domain icon Fabrikant/ Producent

YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

Wettelbrunner Str. 7

79282 Ballrechten-Dottingen - Tyskland

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    201 – 500
  • Sælgere
    11 – 50

Organisation

  • Etableringsår
    1959
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Betalingsmåder

  • Telexoverførsel
  • Stand-by akkreditiv
  • Dokumentinkasso

Leveringsområder

Aktiviteter i YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  • Passive elektroniske komponenter og trykte kredsløb
  • Malinger og lakker
  • Rotorblander
  • Disperser
  • Pulveranvendelse
  • Inline disperser
  • Blandedisperser
  • Vådslibning
  • Emulgering
  • maskiner og udstyr til homogenisering