• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbejernselementer

Resultater for

Støbejernselementer - Import eksport

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Tyrkiet

  Istanbul Döküm har fleksible produktionsmetoder som gør dem i stand til at fremstille, støbe jern, nodulær jern, rustfri stål, dobbelt, super dobbelt og bronze i et sandmoduleringssystem med et enkelt støberi. Vores støberi, som er forskellig fra hundredvis af støberier i Tyrkiet og Europa, er udstyret til at levere komplekse støbninger til vores kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vores kvalitet er Europæisk. Med induktionsovne, en samlet flydende metalkapacitet på 6, 5 ton og en årlig produktionskapacitet på 2.500 ton. Alle vores støbninger passerer gennem en 3D-simuleringsfase, for at forhindre fejl og defekter. Istanbul Döküm er altid på din side med vores design og projekter, fra modellering til støbning, fra støbning til slibning, fra bearbejdning til endelig inspektion. I overensstemmelse med krav om mønstre, udleveres de tekniske tegninger til mønsterafdelingen i vores struktur, eller til mønsterproducenter som vi har arbejdet sammen med i årevis. Afhængigt af kundens krav, udføres forbearbejdning og endelig bearbejdning på vores eget værksted, og hos virksomheder som vi har arbejdet sammen med i årevis. I laboratoriet, og for alle produktioner, udføres der kemiske analyser, mekanisk udbytte - elastisk - forlængelsestest, og hvis det er påkrævet, også hårdhedstest, og der leveres UT, MT og MPI test. Nogle af de industrier vi leverer til, inkluderer pumper og komponenter, ventiler, generelle maskiner, marinebranchen, turbiner, hydraulisk og petrokemisk, jern og stålbranchen.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Vores støberi har en lang tradition, da det går tilbage til maskinfabrikken Schütz & Hertel, eller kort sagt Mafa Wurzen, som blev grundlagt i 1879. Dette blev fulgt 74 år senere af virksomheden VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, der blev overtaget af Esterer AG i 1991 og siden har fungeret som "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH". Sammen med søsterselskabet i Altötting, Esterer Gießerei GmbH, blev Wurzener-støberiet i 2008 overtaget af holdingselskabet Topol GmbH. Sammen med Esterer-støberiet i Altötting, er vores virksomhed en af ​​de førende systemleverandører i Europa i dag. Vores kernekompetencer ligger i fremstillingen af ​​geometrisk komplekse og kernekrævende produkter. Men også dobbelte støbedele, små vægtykkelser og store komponenter med en vægt på op til fire tons, er blandt vores styrker. Vi garanterer vores kunder den størst mulige pålidelighed i processen, selv med krævende komponenter.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Vi koncentrerer os som specialstøberi om dine ideer og krav og om, hvordan de omsættes til støbedele på op til 4 ton i forskellige emner. Simultaneous engineering, prototyper, små og mellemstore serier er vores styrke, usædvanligt korte leveringstider, processikkerhed og driftssikkerhed er din fordel. Vores produkter: Præcisionsstøbeemner, slidfaste støbeemner, bainitisk støbejern med kuglegrafit (ADI), prototypestøbeemner, støbning af rustfrit stål, CNC-fræsearbejde, CNC-drejearbejde som underleverandør, bearbejdning af støbeemner som underleverance, støbning som underleverance, varmebestandigt sfærisk grafitstøbejern

 4. BABYLON PLAST

  Polen

  BABYLONPLAST™ er en polsk fabrikant af kloakdæksler i plast og drænsystemer, som tilbyder produkter af en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. KVALITETSSIKRING BABYLONPLAST™ produkterne gennemgår kvalitetskontrol under alle produktionsfaserne: fra design til test for sikkerhed, slitagemodstand, belastningskapacitet og andre ydeevnekendetegn. Vores produkter gennemgår omhyggelige og strenge tests, og er certificeret i henhold til EAN-124 og ISO9001: 2008 som er gældende i EU. Med førsteklasses råmaterialer og innovative tekniske løsninger, fremstiller vi kloakdæksler i plast med en garanti på mere end 30 år. MILJØVENLIG vi er en miljøvenlig virksomhed. Som del af vores miljøpolitik har vi sat specifikke mål for de kommende år, som skal føre os til at være klimaneutrale. Ved at understøtte ideen om at beskytte og bevare miljøet, fremstiller vi låger i genbrugsplast. Ved at genbruge affald hjælper vi planeten, og skabe miljøvenlige produkter som passer på alle. PROFESSIONELT TEAM vi har et stort team af professionelle medarbejdere. Kvalitetskontrolledere og ingeniører overvåger systematisk vores compliance for at sikre at alle krav overholdes i ethvert trin af produktionen. Vi skaber mere end blot konstruktionsløsninger. INDIVIDUALITET vi tager hensyn til vores kunders ønsker og fremstiller kloakdæksler i plast i henhold til vores kunders krav. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for din forretning.

 5. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kina

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Italien

 3. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  Kina

 4. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Tyskland

 5. WALE-SYSTEMS GMBH

  Østrig

 1. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Østrig

 2. LIMATRONIC GMBH

  Tyskland

 1. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som vigtig, certificeret producent af aluminiumtryk- og kokillestøbeemner imødeser vi med selvbevidsthed de tekniske og økonomiske udfordringer fra nye markeder. I de 50 års firmahistorie har vi udviklet os til et enormt effektivt støberi, der via motiverede og højt kvalificerede medarbejdere, investeringer i topmoderne produktionsteknik og avancerede produktionsmetoder har nået en høj fleksibilitet som kundestøberi. Et andet vigtigt virksomhedsområde er produktion og afsætning af førsteklasses enkeltdele til fremstilling af markiser og solafskærmninger til havestuer. Yderligere oplysninger får du på www.paulvoss.de! VOSS: Udformning med aluminium!

 3. KONIJNENBURG

  Holland

  Hjul og hjulsystemer af højeste kvalitet. Til beredskab og uddannelse inden for industrien og kritiske anvendelser. Vores produkter er fremstillet af plast, gummi, polyuretan, metal og støbejern. Vi har oparbejdet vores ekspertise inden for bearbejdning og applikation af disse materialer siden 1946. Det gør os til specialister i produkter og brugerdefinerede applikationer. Vores konsulenter undersøger sammen med dig, hvordan vores produkter og løsninger kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Nogle referencer : - Udvikling af brugerdefinerede hjul til ASML renrum. - Rådgivende ingeniørvirksomhed og 1, 3 millioner dobbelte hjul til møbler. - Drivhjul støbt i polyamid, der kan klare op til 15 tons belastning til Brigthon Tower (Hollandia). - Vores rådgivere er til rådighed med hjælp til at vælge mellem vores sortiment på 22.000 standardhjul af den type hjul, som vi har på lager og klar til at levering.

 4. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH er en kompetent leverandør af støbte dele, smededele og rørsystem standarddele fremstillet af forskellige materialer såsom støbejern, stål, rustfrit stål, aluminium, messing, bronze, superlegering osv. Siden 2000, og baseret på vores professionelle erfaring som et kinesisk støberi, har vi tilbudt vores produkter til kunder i Europa, Australien og USA, i henhold til tegninger og kundeanmodninger. Vi ved nøjagtigt, hvilket materiale der passer til hvilken proces, hvilken fabrik og hvilke tjenester. Anvendelsesområderne er maskinteknik, kemi, bilindustrien, medicin, fødevarer, kemi, elektronik, elektrisk, skibsbygning, konstruktion, luftfart, rumrejse, konstruktion af rørledninger osv. Vores certifikat ISO 9001: 2008 sikrer en målbar kvalitet. En personlig kontakt med vores kunder spiller en vigtig rolle i ordrebehandlingen: Vi udfører alt, lige fra køb af materialer til prototyper, små og store serier samt logistik, og tilbyder en hurtig, problemfri og professionel service.

 5. CASTSERVICE GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos CASTService GmbH. På vores hjemmeside vil vi gerne gøre dig opmærksom på de muligheder og produkter, som vores virksomhed kan tilbyde dig. Vi betragter os som specialister i fremskaffelse af støbte og pladekonstruktioner. Takket være en kvalificeret leverandørstamme kan vi tilbyde dig nærmest uendelige løsningsforslag til din virksomhed. Skulle du ønske at lære os og vores virksomhed personligt at kende, er du hjerteligt velkommen til at besøge os.

 6. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd. tilbyder verdens bedste støbning af maskinværktøj og distribuerer emner i gråjern af høj kvalitet til hele verden. Vi er certificeret ISO 9001 og har Meehanite Metal certifikater og vi er i stand til at producere en bred vifte af værktøjsmaskiner i vores støberi. Vi har mere end 35 års erfaring i støbning af værktøjsmaskiner, og vores knowhow og viden gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for støbning til nationale og internationale kunder.

 7. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

 8. CASTING HOUSE

  Belgien

 1. FOUNDRY THEMELI

  Grækenland

 2. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Tyrkiet

 3. NRU GMBH

  Tyskland

 4. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Chile

 5. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Østrig

 6. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. PJSC METALYT

  Ukraine

 8. URBAN CASTING

  Tyrkiet

 9. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

 10. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet