• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- frosne og dybfrosne

Resultater for

Fisk- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Mauretansk fiskeselskab, og eksport af frossen fisk ombord & frisk. Vi er baseret i Mauretanien-Vestafrika og Tyskland (er i øjeblikket repræsenteret). Vi fisker og eksporterer fra dets fiskepladser til Europa; af Afrika; arabiske lande og Asien og Canada. Vores fisk forarbejdes i fiskeforarbejdningsanlæg, tanke og køleanlæg, som alle overholder europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Proteiner: 60 til 70 % - Fedt: 4-10% - Mineralsalt: 2-4% - Luftfugtighed: 10-12 %

  Alle produkter for "fisk- frosne og dybfrosne"

 2. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

 3. FAGOU

  Belgien

  Vi er et salgsfirma, som eksporterer landbrugsfødevarer, frostvarer og FMCF (malt, scotch og andet). Vi arbejder i Europa og Afrika. Gennem årene har vi i høj grad udvidet vores sortiment og vores distributionsnet til glæde for vores venlige kundekreds. Vi eksporter til alle afrikanske lande syd for Sahara med kontrol af mark/fabrik (EU, Amerika...) indtil leveringen i Afrika.

 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

 5. EXOTIC CITY

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OKEANOS

  Frankrig

 2. PESMARÍN

  Spanien

 3. ASTURPESCA S.L.

  Spanien

 4. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spanien

 5. PRIMANOR DENMARK APS

  Danmark

  Sourcing our salmon products from farmers and producers in Norway and Chile our goal is to be your most reliable and preferred supplier of high quality salmon products. Focusing on sustainability and environmental issues we are Global Gap and ASC certified for Atlantic Salmon. Our network of suppliers are accredited under the most respected quality and traceability certifications including Global Gap, ASC, BRC, IFS and BAP. Our quality control and staff in Chile works closely with our suppliers to insure quality prior to shipment.

 1. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. er en virksomhed, der handler med havets produkter. Fisk og skaldyr samt frosne skaldyr. Vores prioriteter er forbrugernes forventninger, omsorg for vores medarbejdere, samarbejdet med vores leverandører og respekt for miljøet. For at opnå maksimal fødevaresikkerhed, bæredygtigt fiskeri og rimelige priser investerer Mascato i regioner, hvor råvaren findes.

 2. FLOOK SRL

  Italien

  I vores virksomhed tror vi på high-end produkter, og derfor laver vi vores opskrifter manuelt med råvarer af høj kvalitet.

 1. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 2. VALOFISH

  Frankrig

 3. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Marokko

 4. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

 5. SAFRICOPE S.A.U.

  Spanien

 6. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 7. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Holland

 8. NEVA OCEANS B.V.

  Holland

 1. EL BAHHAR

  Tunisien

 2. HIPOMAR,S.A.

  Spanien

 3. PACIFIC FISH

  Marokko

 4. PUERTA COSTAS SA

  Spanien

 5. ADAM SEAFOOD

  Marokko

 6. MAR LUSITANO - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

 7. NH CASE FRANCE SAS

  Frankrig

 8. MASTERFISH

  Holland

 9. FRIGO ADNANE

  Marokko

 10. APPETITUS - ULTRACONGELADOS LDA.

  Portugal

Filtre

Resultater for

Fisk- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

2.751 virksomheder