• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- frosne og dybfrosne

Resultater for

Fisk- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide blev oprettet i 2011 i Cypern og er førende på verdensplan inden for forsyning og distribution af kvalitetsprodukter til enestående priser. Vores forpligtelse til "kvalitetsprodukter til den bedste pris" holder os travlt beskæftiget året rundt. Vi udvælger med omhu de bedste leverandører, hvilket sikrer, at kun de allerbedste produkter når frem til vores kunder. Vi dækker Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og det amerikanske kontinent. Vi importerer direktre fra førende forsyningskilder såsom Chile, Uruguay, Sydafrika og andre lande. Vi har for nylig udviklet os i Tyskland, og vi betjener med succes forskellige markeder og etablerer vedvarende partnerskaber. Vores kommende logistiske knudepunkt i Sydafrika er et eksempel på vores strategiske vækst. Med et hengivent team bag sig trives E.H.W. Worldwide som førende på maredet og leverer en uforlignelig kundeoplevelse. Hos E.H.W. Worldwide er vores mission et bevis på vores engagement. Vi bestræber os på give kunderne en unik oplevelse gennem forsyning, levering og distribution af produkter, der overgår enhver forventning. Vi krydser grænser og bygger broer tværs over industrier og forbliver forpligtet til at gøre enhver forretningskontakt med os til en uforglemmelig rejse, spækket med uforlignelig kvalitet og værdi.

 3. FAGOU

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi er et salgsfirma, som eksporterer landbrugsfødevarer, frostvarer og FMCF (malt, scotch og andet). Vi arbejder i Europa og Afrika. Gennem årene har vi i høj grad udvidet vores sortiment og vores distributionsnet til glæde for vores venlige kundekreds. Vi eksporter til alle afrikanske lande syd for Sahara med kontrol af mark/fabrik (EU, Amerika...) indtil leveringen i Afrika.

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 5. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PESMARÍN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PESMARÍN, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Marín-Pontevedra, Spanien.

 2. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONGELADOS MAR DE MAR, er en Distributør, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frisk fisk, blæksprutte (sepia loligo), snustobak, rødhaj, sej, dybhavsrejer, og Store ferskvandsrejer brancherne. Den er baseret i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 3. PRIMANOR DENMARK APS

  Danmark

  Sourcing our salmon products from farmers and producers in Norway and Chile our goal is to be your most reliable and preferred supplier of high quality salmon products. Focusing on sustainability and environmental issues we are Global Gap and ASC certified for Atlantic Salmon. Our network of suppliers are accredited under the most respected quality and traceability certifications including Global Gap, ASC, BRC, IFS and BAP. Our quality control and staff in Chile works closely with our suppliers to insure quality prior to shipment.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. er en virksomhed, der handler med havets produkter. Fisk og skaldyr samt frosne skaldyr. Vores prioriteter er forbrugernes forventninger, omsorg for vores medarbejdere, samarbejdet med vores leverandører og respekt for miljøet. For at opnå maksimal fødevaresikkerhed, bæredygtigt fiskeri og rimelige priser investerer Mascato i regioner, hvor råvaren findes.

 5. CO.PE.MO. COOPERATIVA PESCATORI MOLLUSCHICOLTORI

  Italien

  CO.PE.MO. startede i 1970'erne efter et initiativ fra 40 muslingefiskere, der have åbnet et fælles salgssted for deres produkter i nærheden af fiskerihavnen. (kooperativ af fiskere og opdrættere af bløddyr). Kooperativet sørger hovedsageligt for salg af medlemmernes bløddyr, især venusmuslinger, muslinger og søpølser. Det sælger desuden produkter fra skrabefiskeri og fra små fiskere.

 1. FLOOK SRL

  Italien

  I vores virksomhed tror vi på high-end produkter, og derfor laver vi vores opskrifter manuelt med råvarer af høj kvalitet.

 2. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 1. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Marokko

  Virksomheden FRIOCONDAL SARL DAKHLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kalmar brancherne. Den er baseret i Dakhla, Marokko.

 2. CONGELAGOS SA

  Portugal

  Virksomheden CONGELAGOS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrossen fisk, frosne bløddyr, alt godt fra havet frosset, og engroshandel med fisk brancherne. Den er baseret i Lagos, Portugal.

 3. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Sangalhos, Portugal.

 4. VALOFISH

  Frankrig

  Virksomheden VALOFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Le Portel, Frankrig.

 5. SAFRICOPE S.A.U.

  Spanien

  Virksomheden SAFRICOPE S.A.U., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kølepakhuse til opbevaring af varer, og distributionscenter brancherne. Den er baseret i Marín, Spanien.

 6. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden PRODWAY INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 7. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Holland

  Virksomheden VISSCHER SEAFOOD B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for laks, laks i dambrug, dybfrossen laks, og pakkede laks brancherne. Den er baseret i Urk, Holland.

 8. PACIFIC FISH

  Marokko

  Virksomheden PACIFIC FISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, behandlede fisk og fiskeriprodukter, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Tan-Tan, Marokko.

 1. OKEANOS

  Frankrig

  Virksomheden OKEANOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, skaldyr, og frosne skaldyr brancherne. Den er baseret i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrig.

 2. EL BAHHAR

  Tunisien

  Virksomheden EL BAHHAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for handel med friske havprodukter brancherne. Den er baseret i Zarzis, Tunisien.

 3. BLUE WORLD SEAFOOD

  Holland

  Virksomheden BLUE WORLD SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for import af dybfrossen fisk, handel med frosne havprodukter, sushi, og tun brancherne. Den er baseret i Nuenen, Holland.

 4. NEVA OCEANS B.V.

  Holland

  Virksomheden NEVA OCEANS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Grønsager, friske, behandlede fisk og fiskeriprodukter, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Grønsager, friske brancherne. Den er baseret i Dronten, Holland.

 5. HIPOMAR,S.A.

  Spanien

  Virksomheden HIPOMAR,S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i El Prat De Llobregat, Spanien.

 6. NDOYE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden NDOYE DISTRIBUTION, er en Distributør, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for skaldyr, blæksprutter, og eksport af fersk fisk brancherne. Den er baseret i Nice, Frankrig.

 7. PUERTA COSTAS SA

  Spanien

  Virksomheden PUERTA COSTAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for sværdfisk, tun, og fødevarer brancherne. Den er baseret i Mos, Spanien.

 8. ASTURPESCA S.L.

  Spanien

  Virksomheden ASTURPESCA S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for saltvandsfisk fiskeri brancherne. Den er baseret i Aviles-Asturias, Spanien.

 9. MARLITORA SEAFOOD

  Spanien

  Virksomheden MARLITORA SEAFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for languster, store rejer, kæmpekammuslinger, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Huelva, Spanien.

 10. ALFA FISH

  Belgien

  Virksomheden ALFA FISH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, fisk engros, engroshandel med fisk, Fisk, og eksport af fersk fisk brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fisk- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

2.605 Virksomheder