• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine

Resultater for

Vine - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 4. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MYNASTYA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi sporer og kontrollerer druerne omhyggeligt på hvert trin i vinfremstillingen. Vinstokkene beskæres i hånden. Vores områder grænser op til berømte områder som fx Brunello eller Quanti. I vores virksomhed er vi meget stolte af vores team. Vores erfarne ønologer udvikler et separat teknologisk landkort for hvert vinmærke. Desuden kontrollerer vi vinens kvalitet på hvert fermenteringstrin med laboratorieteste, som muliggør en professionel vurdering af vinkvaliteten. Druerne høstes i hånden i små 12-kgs-kasser, hvorved der allerede på dette trin kan fjernes umodne / dårlige druer, derefter sendes de høstede druer straks til cantinaen, så der ikke er tid til at de visner eller fordærver. Dette gør, at kvaliteten af vores vin stiger. Vores to cantinas er udstyret med det mest moderne udstyr fra et af de førende virksomheder inden for vinbranchen, Defranceschi. Vinkælderens BARRIQUE er udstyret med nye SAYRI fade af fransk eg. Til modning af vinen bruger vi fade fra de italienske virksomheder Mastro Bottaio og Garbellotto, som har etableret sig på markedet. Vi sender også vin til potentielle partnere til degustation.

 2. MOONKEY GROUP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOONKEY GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Vine, Fladskærme, Drikkevarer, Vine, Alkoholdige drikke, Fladskærme, og International handel brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. VINS ET PASSIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos VINS ET PASSIONS SARL, din privilegerede partner på markedet for exceptionelle vine. Specialiseret i distribution af Grands Crus Bordelais, vores virksomhed udmærker sig ved sin forpligtelse til topkvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Vores exceptionelle udbud: VINS ET PASSIONS SARL tilbyder et komplet udvalg af Grands Crus Bordelais og henvender sig til krævende professionelle. Vores produktudvalg bliver udvalgt med stor omhu og omfatter vine af den mest fremragende kvalitet fra solide partnerskaber med mæglere og fra de mest anerkendte vinområder. En international tilstedeværelse: Med et team af 14 medarbejdere, hvoraf de 8 jævnligt rejser verden rundt, er vi i stand til effektivt at imødekomme kundernes behov i over 40 lande. Via denne tilstedeværelse verden over kan vi fastholde pålidelige og vedvarende forretningsrelationer og samtidig tilpasse vores udvalg til de forskellige markeder. Fremragende logistik: Vi er bevidste om vigtigheden af logistik i vinbranchen og giver derfor en fremtrædende plads til optimering af oplagringsforhold. Vore vine oplages i et kontrolleret miljø, hvad angår temperatur og luftfugtighed, hvilket garanterer en optimal opbevaring af disses karakteristikker. Oplev det fremragende, diversiteten og pålideligheden for hver flaske, som vi stiller til rådighed.

 4. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Gården La Torre har fået sit navn fra det antikke middelaldertårn fra det 10. århundrede, mesterligt restaureret, som stadig i dag er det karakteristiske element i landsbyen La Villa. Beliggende på bakkerne i San Gimignano, er landsbyen i centrum af et af de mest stemningsfulde og fascinerende landskaber i Italien og Toscana: et land med vinmarker og olivenlunde. Vi er producenter af gode vine, grappas og ekstra jomfru olivenolie. Blandt vores vine: hvide, røde, rosé. Vores produktion i stor skala giver os mulighed for at henvende os til både direkte forbrugere og virksomheder. Vi eksporterer også alle vores produkter til udlandet, toskansk vin og olie, der har været i stand til at bekræfte vores identitet ved at basere den på kvalitet.

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Landbrugsbedriften CASERE kendetegnes af den privilegerede position i området omkring San Stino di Livenza (Venezia), helt inde i D.O.C. zonen Lison - Pramaggiore. Takket være jordens særlige beskaffenhed har den frugtbare bearbejdning ført frem til vine, såvel hvide som røde, af høj kvalitet. Og dette engagement er blevet anerkendt af landsorganisation af frivillige sammenslutninger af italienske vinproducenter "Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore", der bedømmer otte vigtige egenskaber. Erfaringen med vin, som kendetegner os, leder os stødt frem langs vejen med naturlig udvælgelse af druerne og perfekt harmoni mellem jord og klima. En produktionsproces, som vi følger med omhu og opmærksomhed, fra dyrkning til den afsluttende emballering, for at garantere autentiske produkter med en uforlignelig bouquet af højere klasse.

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas eksporterer vin og druemost til literpris i hele verden. Vi er ikke kun en vinkælder, men også et familieprojekt, hvor vores måde at dyrke jorden og vinen på kommer vores kunder til gode. Vi hører ind under oprindelsesbetegnelsen «la manchuela». Hvidvine. Rødvine. Rosévine. Druemost.

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Beliggende mellem Asti, Cuneo og Alessandria, et meget kendt område for vindyrkning, producerer og pakker Morando flaske- og kartonvine (40 millioner enheder om året). Virksomheden er hovedsageligt rettet mod distribution i stor skala, og leverer piemontesiske og nationale vine, DOCG-, DOC- og IGT-vine, mousserende vine, drikkevarer med vinaroma og vine på karton. Virksomheden er på markedet med egne mærker og private labels og er engageret i co-packer-samarbejder med vigtige nationale virksomheder i sektoren.

 3. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, der ligger kun en kilometer fra San Gimignano i Siena-provinsen, er omgivet af cirka 40 hektarer vinmarker, hvor der fremstilles vin og ekstra fin olivenolie (ekstra jomfruolie). Den gamle Casale, som området har navn efter, har tidligere været et munkekloster, der takket være dets strategiske placering på højderne har kunnet nyde godt af den rige og frugtbare jord, som stadig omgiver det.

 4. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Kypern

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOSAIC BEVERAGE LTD, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Drikkevarer - import-eksport, alkoholholdige drikkevarer, Spiritus, vin engros, Drikkevarer - import-eksport, vineksportør, Vine - Chile, og Vine - Argentina brancherne. Den er baseret i Paphos, Kypern.

 5. CHATEAU BOIS MALOT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP er en familiedrevet vingård beliggende nær Bordeaux. I vores vinområde på 25 AOC Bordeaux Supérieur, dyrker vi typiske druesorter fra Bordeaux: Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris… Vi producerer en lang række forskellige hvidvine, rosé- og rødvine med et bestemt kendetegn: Salg af holdbare rødvine af forskellige årgange, som jævnligt vinder priser. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Skal indtages med omtanke.

 6. DIGBY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIGBY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, Fødevarer - maskiner og udstyr, vinsmagning, Caféer og barer - maskiner og udstyr, og Fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Parçay-Meslay, Frankrig.

 7. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÂTEAU DU GARDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, Vine - Bordeaux, rødvine, hvidvine, hvidvin, tør, og Store vine brancherne. Den er baseret i Cénac, Frankrig.

 8. DS2VIN SASU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DS2VIN SASU, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, vinkælder, Vine - Italien, fransk vin, og champagnekælder brancherne. Den er baseret i Pont D Ain, Frankrig.

 1. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

 2. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE GRAIN D'ORIENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Økovine, og besøg på vingårde og -kældre brancherne. Den er baseret i Caudiès De Fenouillèdes, Frankrig.

 3. CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Entre-Vignes, Frankrig.

 4. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Vine, Kemikalier - import-eksport, Kemi - rå- og biprodukter, kemikalier til medicinalindustrien, rødvine, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer, rosévin, og skummende brancherne. Den er baseret i Azurara, Portugal.

 5. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Vine - Trentino-Alto Adige, mousserende vine, Vine efter champagnemetoden, vinproduktion, Vine - Trentino-Alto Adige, vinforretninger, skummende, og musserende vine engros brancherne. Den er baseret i Lana, Italien.

 6. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA CAVE DU BON TANIN, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for fransk vin, rosévin, hvidvine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Vernon, Frankrig.

 7. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine branchen. Den er baseret i Innsbruck, Østrig.

 8. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA CAVE ÉCLAIRÉE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Spiritus, rom, champagne, og whisky brancherne. Den er baseret i Issy-Les-Moulineaux, Frankrig.

 9. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIGNERONS & PATRIMOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, rødvine, og champagne brancherne. Den er baseret i Soing-En-Sologne, Frankrig.

 10. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMUS CAPITAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sodavand branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Vine, Drikkevarer - import-eksport, øl, alkoholholdige drikkevarer, fødevarer - import/eksport, vand med brus, Vine - Portugal, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Alfena, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vine - Import eksport

Antal resultater

11.922 Virksomheder