• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine

Resultater for

Vine - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Frie og uafhængige, vi har i mange år skabt autentiske kvalitetsvine med respekt for økosystemerne og til glæde for vinelskere. Vingården Domaines Fabre har været på familiens hænder i 3 generationer under oprindelsesbetegnelserne Haut-Médoc & Margaux. Alle vores vine har certificeringen Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE). Vi er fokuseret på bevaring af biodiversiteten og begrænsning af energiforbrug. Domaines Fabre dækker i alt et område på 90 hektar med vinmarker. De vine, der produceres, bliver eksporteret til over 30 forskellige lande. Vi distribuerer alle vores vine direkte til importører og distributører, korte forsyningskæder, uden for handel. Sporbarhed af vores vine, kontrol af vores priser og udvælgelse af vores partner- og distributionsnetværk er de tre grundsøjler i vores engagement over for kunderne. 4 af vores vinomåder har fået betegnelsen "Crus Bourgeois". Husk, at alkohlmisbrug er farligt for helbredet. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13, 5° alt efter vintypen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. CHÂTEAU MONTANA

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Chateau Montana blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede. Jean Jonquères d'Oriola kommer fra en landmandsfamilie, der har været etableret i de østlige Pyrenæer i mere end fem århundreder. Han arbejder sammen med sin familie med sin passion for at udvikle finessen og styrken i dette terroir samt potentialet i disse steder. Vingården dækker 60 hektar på to terroirs i Aspres ved foden af Pic du Canigou, mellem hav og bjerge, syd for Perpignan. Vi arbejder på ler-kalkstensjord med traditionelle druesorter som Syrah, Grenache, Carignan og Mourvèdre samt andre sorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan og Muscat. Vi er nu certificeret "høj miljøværdi", hvilket giver plads til traditionelle metoder som mekanisk bearbejdning af jorden, respekt for miljøet, fremme af biodiversitet og lave udbytter. Vi er nu i gang med det andet år med økologisk omlægning, og vores produktion vil blive certificeret for årgang 2023. Vores vine bliver vinificeret, modnet og aftappet på ejendommen i vores kælder, som er udstyret med termoregulerede rustfrie ståltanke og en fadkælder. Château Montana tilbyder ud over sin vinhandel, som du kan opleve gennem besøg og smagninger, også mulighed for at leje sin sal og sine gites, som kan rumme alle typer arrangemente.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  I 2015 grundlagde Barbara og Pierre Domaine SIBILLE i Occitanie i Frankrig. Vores ekspertise: Pierre's erfaring som ønolog med mere end 25 års erfaring fra vinfremstilling. Vores vingård: 5 hektar AOP Minervois og 10 hektar Pays d'Oc. Vores områder: sandsten til rødvin og en blanding af ler og kalksten til hvidvin. Rødvin og rosé: Grenache for kraft, gammel Carignan for ægthed, Syrah for finesse, Mourvèdre for dets vilde karakter, Marselan for originalitet og opdagelse. Hvidvin: chardonnay, viognier for dets blødhed og Roussane. Ingen bundvegetation med aldring for vores vine, de aldrer i bundfald for hvidvin (6 måneder), og udblødning i mere end 6 uger for rødvin. Arbejder med tyngdekraft, hvilket reducerer sulfitter. Vores vines egenskaber: frugtagtig, grådige, silkebløde tanniner. Vores flasker (udseende): farvet, de danner en fresko når de placeres ved siden af hinanden, kreeret af en kunstner (Beaux-Arts Paris). Vores overbevisning: økologisk landbrug. Vores mål: skabe en anderledes vin end vores naboers

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Casale Falchini, der ligger kun en kilometer fra San Gimignano i Siena-provinsen, er omgivet af cirka 40 hektarer vinmarker, hvor der fremstilles vin og ekstra fin olivenolie (ekstra jomfruolie). Den gamle Casale, som området har navn efter, har tidligere været et munkekloster, der takket være dets strategiske placering på højderne har kunnet nyde godt af den rige og frugtbare jord, som stadig omgiver det.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Bodegas ibañesas eksporterer vin og druemost til literpris i hele verden. Vi er ikke kun en vinkælder, men også et familieprojekt, hvor vores måde at dyrke jorden og vinen på kommer vores kunder til gode. Vi hører ind under oprindelsesbetegnelsen «la manchuela». Hvidvine. Rødvine. Rosévine. Druemost.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Beliggende mellem Asti, Cuneo og Alessandria, et meget kendt område for vindyrkning, producerer og pakker Morando flaske- og kartonvine (40 millioner enheder om året). Virksomheden er hovedsageligt rettet mod distribution i stor skala, og leverer piemontesiske og nationale vine, DOCG-, DOC- og IGT-vine, mousserende vine, drikkevarer med vinaroma og vine på karton. Virksomheden er på markedet med egne mærker og private labels og er engageret i co-packer-samarbejder med vigtige nationale virksomheder i sektoren.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Verified by Europages badge

  Landbrugsbedriften Le Querce di Annibale har været aktiv og produktiv i årtier i overensstemmelse med Vùltures biodiversitet. Et område med et areal på 24 hektarer, hvoraf 10 er dedikeret til økologisk dyrkning af oliven, certificeret af ICEA-kontrolorganet og tildelt mærket for Vùlture beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB). Vi producerer fødevarer af høj kvalitet (olie, vin, pasta, bælgfrugter, honning) alt i overensstemmelse med naturens cyklusser og biodiversitet. Kom og besøg os for at smage naturen og dens produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by Europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

  Hjemmeside Open In New icon
 2. VALMAZE LUXURY

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Østrig

  Verified by Europages badge
 7. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. DOMAINE DE LA BELLE ETOILE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 10. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. LE VIN ÉMOI

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. CANTINE INTROVIGNE

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. LA. DI. S.N.C. DI DI BERARDINO ELISABETTA & C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. BARLETTI TRASPORTI SAS VINO SFUSO E ACQUA POTABILE

  Italien

  Verified by Europages badge
 9. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

  Verified by Europages badge
 10. WINES TREE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Vine - Import eksport

Antal resultater

13.125 virksomheder