• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • alkoholfri drikkevarer

Resultater for

Alkoholfri drikkevarer - Import eksport

 1. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu agerer imidlertid som patenteret producent af funktionel, alkoholfri øl. Vi leverer funktionelle drikke med fremragende smag og 100% naturlige indholdsstoffer. Vores forfriskende protein- og Vitaminøl er enestående i hele verden og er allerede blevet udmærket flere gange. Med vores in-house R&D er det muligt for os også at realisere individuelle produkter i løbet af kort tid. Vores samarbejde med Technische Universität Berlin giver os adgang til den mest moderne teknik og ekstra knowhow, som vi til stadighed arbejder på nye, innovative produkter med. Det tilbyder vi: Individuel produktudvikling, white label/private label, distribution/eksport, high quality–made in Germany, protein-, vitamin-, CBD-, koffein-drikke, 100% alkoholfri, halal & 100% naturligt. JoyBräu GmbH: Der er allerede solgt mere end 3 millioner dåser i Tyskland, skalerbar produktion 100.000l/dag, eksklusiv ekspertise inden for funktionelle drikke

 2. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Holland

  Flog Import & Export GMBH er specialiseret i engrossalg og levering af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til mange lande. Vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder inden for den globale forsyningskæde af eksport af råvarer. Vi gør brug af de mange handelsmuligheder i de europæiske lande, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. I modsætning til vores konkurrenter, forhandler vi populære indkøbs- og kosmetikprodukter som findes på hylderne i alle supermarkeder og leverandører. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter såsom: Drikkevarer og energidrikke, chokolade, kaffe, pulvermælk til babyer, bønner og korn, ris, sukker, træprodukter, friske grøntsager, korn, papir … Vi har opnået vores status takket være vores eksemplariske kundebevaring, hastighed og pålidelighed af forsyning, samt et omfattende løfte til de globale råvaremarkeder som er opnået gennem mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkevareprodukter over hele verden, samt gennem en kombination af en udvidelse af vores indflydelse på markederne i Asien. Vores ledelsesteam er ansvarlig for at opmuntre og bevare denne kultur gennem hele virksomheden, og arbejder sammen og kontinuerligt på dette arbejde. En grundlæggende baggrund for vores succes, er at udføre forretninger med integritet og høje etiske standarder, samt opmuntre til et arbejdsmiljø med respekt for alle medarbejdere. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Tyskland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH er en tysk-baseret virksomhed, der sælger hurtigtsælgende forbrugsprodukter (FMCG) i løs vægt, til attraktive engrospriser på verdensplan. Vi tilbyder oprindelige globale mærker som f.eks. Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever og Mondelez/Milka. Vi driver vores engrosvirksomhed inden for drikkevarer, spiritus, vin, konfekture og husholdningsartikler efter princippet "Tænk globalt og handl lokalt", og vores kunder omfatter detailkæder, grossister, distributører og små og store butikker. Gennem vores internationale netværk har vi adgang til en lang række producenter og leverandører og en bred vifte af produkter. Vi leverer produkter fra kendte globale mærker som f.eks.: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Hvis du leder efter et specifikt produkt, eller hvis du har spørgsmål om vores levering af engrossalg af drikkevarer, øl, spiritus, slik eller ethvert andet FMCG-produkt eller -service, kan du kontakte os eller sende os en e-mail på office@global-consumer-goods.com.

 5. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Tyskland

  German Beverage Group er eksperter inden for kontraktpåfyldning af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer på dåser, glasflasker eller PET. Vores portefølje spænder fra energidrikke til limonade, frugtjuice, mineralvand, funktionelle drikke, øl, gin, vodkablandinger og cider. Mange kunder kommer til os med en præcis idé om deres produkt eller en eksisterende opskrift. Andre kan have brug for rådgivning for at udvikle en fuldt skræddersyet løsning. Under alle omstændigheder fremstiller og fylder vi produkter efter din vision. Vores erfarne produktionsteam garanterer dig det højeste kvalitetsprodukt, leveret til dig til tiden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Night Orient er et enestående udvalg af vine og mousserende vin uden alkohol, garanteret 0, 0%. Night Orient ligner, men er alligevel forskellig fra mousserende vine og champagne, og den mousserende vin blev valgt som årets produkt i 2013 af forbrugerne. Night Orient sælges i dag i 14 lande og distribueres hovedsageligt i supermarkeder. Denne serie alkoholfrie drikkevarer passer perfekt til at fejre alle store begivenheder.

 2. KARAMBOOL

  Belgien

 3. REALMIX FRANCE

  Frankrig

 4. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrig

 5. CLUB-MATE FRANCE

  Frankrig

 1. MINDELOS

  Frankrig

 2. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Østrig

 1. AKLUCE

  Frankrig

 2. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Polen

 3. TINCTURA

  Frankrig

 4. NS TRADE SP Z O O

  Polen

 5. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxembourg

 6. TRADAZUR

  Frankrig

 7. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "alkoholfri drikkevarer"

 8. RUDWOLF GMBH

  Tyskland

  Rudwolf er et eksklusivt internationalt varemærke inden for drikkevareproduktion og livsstil Made in Germany. Vi tror på produkter af førsteklasses kvalitet, som er skabt af lidenskab og høje ambitioner. Derudover tror vi på menneskelige karaktertræk som styrke, fremsynethed og loyalitet. Og derfor er ulven også vores symbol. Natten er Rudwolfs revir. Vores første produktserie Rudwolf Energy er en eksklusiv og energifyldt nydelse med en enestående smag af hemmelige og luksuriøse aromaer. Dine sanser bliver skærpet, og din selvsikkerhed stiger. Vi står inden for de bedste ingredienser og den højeste kvalitet. For at kunne garantere vores høje standard, fremstiller vi vores produkter i samarbejde med branchens førende partnere i Tyskland. Rudwolf bliver fremstillet i Tyskland, men hele verden står åben for os. Til alle dem, der er noget helt særligt, til alle dem, der er ligeglade, til alle dem, der følger deres instinkter.

 1. DISTRIDRINQ

  Frankrig

  IDRINQ er en tysk virksomhed, der tilbyder sin knowhow inden for smag og kvalitet. IDRINQ har udviklet et unikt og innovativt produkt med nye egenskaber. Det har taget os 10 års forskning at skabe denne enestående drik. Følgende positive effekter blev konstateret under testforløbene: forbedring af syn, søvn og fysiske præstationer samt en øget koncentrationsevne. Vi har påvist en positiv effekt ved kombinationen af syren R(+)- alfa-liponsyre og L-arginin: stimulering af hjerneaktivitet, kognitiv aktivitet og øget fysisk energi. Vi har opdaget en unik proces, der kombinerer egenskaberne ved to naturlige ingredienser og tilsætter dem til en energidrik med respekt for gældende regulativer. Vi søger partnere til at forhandle produktet Idrinq. Virksomheden IDRINQ har også forhandlet diverse drikkevarer med alkohol siden 1564, bl.a. lys og halvmørk øl.

 2. IMAGRAM

  Frankrig

  La SARL IMAGRAM er et fransk firma og fabrikant af naturlig limonade af høj kvalitet grundlagt i 1856. SARL IMAGRAM innoverer og tilbyder nu en bred vifte af økologisk saftevand og aromatiseret limonade lavet med respekt for fædrenes metoder og opskrifter. Vi tilbyder et bredt udvalg af læskedrikke under varemærket ELIXIA. Varieret smag og smagsvarianter: limonade af morellokirsebær, aromatiseret limonade, limonade af passionsfrugt, chokoladelimonade, blommelimonade, agavelimonade...

 3. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Grækenland

 4. ATOMIC ENERGY DRINK

  Belgien

 5. CIGDEM ENDUSTRIYEL URUNLER VE GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 6. SVTYT

  Ukraine

 7. INNOFOOD COMPANY

  Holland

 8. GENERAL FURNITURES

  Frankrig

 9. DAILY DOSE

  Frankrig

 10. LEYLA GUESTHOUSE CASTEL

  Rumænien