• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • alkoholfri drikkevarer

Resultater for

Alkoholfri drikkevarer - Import eksport

 1. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  German Beverage Group er eksperter inden for kontraktpåfyldning af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer på dåser, glasflasker eller PET. Vores portefølje spænder fra energidrikke til limonade, frugtjuice, mineralvand, funktionelle drikke, øl, gin, vodkablandinger og cider. Mange kunder kommer til os med en præcis idé om deres produkt eller en eksisterende opskrift. Andre kan have brug for rådgivning for at udvikle en fuldt skræddersyet løsning. Under alle omstændigheder fremstiller og fylder vi produkter efter din vision. Vores erfarne produktionsteam garanterer dig det højeste kvalitetsprodukt, leveret til dig til tiden.

 2. 366 PUNCHS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Dyk ned i en fortryllende eksomtisme med 366 PUNCHS, en vovet kreation, der kombinerer tropiske frugter, eksotiske krydderier og rom bielle af landbrugsoprindelse fra Guadeloupe. Hver dråbe er en sensorisk rejse til fjerne øers solbeskinnede kyster, hvor smagene danser mod ganen og med en uforlignelig elegance. Vi tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse, hvor traditionel fremstilling og naturlige ingredienser forenes i et førsteklasses produkt. Hos 366 PUNCHS sætter vi en ære i at udvælge de bedste frugter og krydderier til den så kendte Guadeloupe-rom af landbrugsoprindelse for at skabe en cocktail, der overgår de gængse grænser. Om det er en aften mellem venner, en særlig festlig lejlighed eller et glas til en afslappende stund, så fører vores punch dig omgående til fjerne horisonter, hvor solen altid skinner og smagene er til stede. Og til din tilfredsstillelse kan du med vores hurtige leveringsservice modtage din kostbare flaske 366 PUNCHS, hvor du end befinder dig, i Frankrig som i resten af verden. Tøv ikke med at prøve denne cocktail, der adskiller sig fra alle andre, en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af.

 3. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle specialiserer sig i at fremstille og levere premium drikkevarer, som er skræddersyet til mærkets unikke identiteter. Dedikeret til at skabe unikke drikkevarer uden alkohol, som tydeligt fremhæver essensen bag hvert mærke, er vi enestående når det kommer til specialiserede drikkevarer som forbrugerne foretrækker. Vores omfattende tjenester omfatter hele produktionsprocessen, fra koncept til produktudvikling til indpakning og distribution. Gennem vores samarbejde med førende producenter over hele Europa, tilbyder vi personaliseret smag, emballagedesign og markedsføringsstrategier, hvilket garanterer, at hver enkelt drikkevare efterlader et varigt minde. Vi udvikler forskellige produkter for HORECA og FMCG såsom pasta, ris, æg osv. Drevet af vores forpligtelse til kvalitet og innovation, bringer vi passion og kreativitet til enhver aspekt af vores arbejde. Vores mål er ikke kun at levere forfriskende lækre drikkevarer, men også skabe historier der sikrer vedvarende forhold mellem kunderne og mærkerne. Med Brandsparkle bliver enhver slurk en mulighed for at skabe en mindeværdig oplevelse, for vores klienters slutkunder.

 4. ROKKO DECO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GmbH er en virksomhed baseret i Tyskland. Med flere års erfaring inden for international handel, handler vores virksomhed hovedsageligt med alkoholholdige og ikke-alkoholiske drikkevarer, øl, vin, whisky samt babymad. ROKKO DECO GmbH er den globale handelsvirksomhed og leverandør af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer og andre fødevarer. Flere års erfaring med engros- og distribution af drikkevarer og fødevarer. Ønsker du at købe drikkevarer engros? Vi tilbyder en bred vifte af produkter. Vi lægger stor vægt på at indkøbe fødevare- og drikkevarer af høj kvalitet fra alle de største produktionsregioner i verden. Emballagestørrelser kan tilpasses til grossistens krav. Vores emballagemærke har nydt stor accept i mange dele af verden i flere år. Det opfylder de højeste kvalitetsstandarder, der kræves for både catering- og detailsektoren. Vores hovedkunder er importører og indkøbere i følgende fødevarebrancher: Industri, engros, catering og detailhandel. Vi leverer vores produkter til Kina, Afrika, Asien, Caribien, Mellemøsten, Storbritannien, Irland og det europæiske fastland. Vi leverer i mængder, der passer til din virksomhed, fra en enkelt palle til en fuld containerlast (FCL). Kort sagt: Vi sender til alle havne i hele verden.

 5. ARUFEL S.R.O.

  Slovakiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARUFEL S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Aperitiffer, alkoholfri, skabe til byggepladser, isotoniske drikkevarer, Læskedrikke, drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol, og energidrikke brancherne. Den er baseret i Presov, Slovakiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 2. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient er et enestående udvalg af vine og mousserende vin uden alkohol, garanteret 0, 0%. Night Orient ligner, men er alligevel forskellig fra mousserende vine og champagne, og den mousserende vin blev valgt som årets produkt i 2013 af forbrugerne. Night Orient sælges i dag i 14 lande og distribueres hovedsageligt i supermarkeder. Denne serie alkoholfrie drikkevarer passer perfekt til at fejre alle store begivenheder.

 3. KARAMBOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARAMBOOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Drikkevarer, alkoholfrie drikkevarer, drikkevarer med frugt, import af drikkevarer, energidrikke, Drikkevarer - import-eksport, eksotiske drikkevarer, og drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol brancherne. Den er baseret i Saint-Servais, Belgien.

 4. REALMIX FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden REALMIX FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for alkoholfrie drikkevarer brancherne. Den er baseret i Saint-Mandé, Frankrig.

 5. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASTERS FOOD DRINK, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, og drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol brancherne. Den er baseret i Épinay-Sous-Sénart, Frankrig.

 1. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, er en Distributør, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Drikkevarer - import-eksport, Alkoholfri drikkevarer, Frugtjuice, Drikkevarer - import-eksport, og Alkoholfri drikkevarer brancherne. Den er baseret i Amiens, Frankrig.

 2. CLUB-MATE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLUB-MATE FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Alkoholfri drikkevarer, alkoholfrie drikkevarer, drikkevarer med kaffe, og planteudtræk brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. MINDELOS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINDELOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, og Alkoholfri drikkevarer brancherne. Den er baseret i Amiens, Frankrig.

 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for konfekt, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, Kemikalier - import-eksport, Drikkevarer, plader chokolade, chokolade, og tilberedning til bagværk brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. AKLUCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AKLUCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for alkoholfrie drikkevarer, kulsyreholdige drikkevarer, Perlende drik med frugtsmag, og blandet juice brancherne. Den er baseret i Orleans, Frankrig.

 4. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Coca-Cola, Mars, Nutella, Red Bull, Pepsi, og Lipton brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. TINCTURA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TINCTURA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Specialemballering, kosttilskud, Kosmetik, naturlige ingredienser, nutraceutiske produkter, Specialemballering, fødevareindustri, forskning og udvikling, og TINCTURA brancherne. Den er baseret i Ploudaniel, Frankrig.

 6. CHUT YPTM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHUT YPTM, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, distribution af fødevarer, distribution fødevaresektor, og fødevareprodukter engros brancherne. Den er baseret i Le Touquet-Paris-Plage, Frankrig.

 7. BUBBLE TEA PRO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUBBLE TEA PRO, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for halm, perler, safter, koncentreret frugtsaft uden alkohol, og aromatiseret sipop brancherne. Den er baseret i Lattes, Frankrig.

 8. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 1. CANAILLE SPIRIT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANAILLE SPIRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for alkoholfrie drikkevarer, og Perlende drik med frugtsmag brancherne. Den er baseret i Sillingy, Frankrig.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, Drikkevarer, termopapir i ruller, Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Weiswampach, Luxembourg.

 3. TRADAZUR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRADAZUR, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Sodavand, Drikkevarer, alkoholholdige drikkevarer, Sodavand, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Cagnes-Sur-Mer, Frankrig.

 4. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NS TRADE SP Z O O, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Babymad, Drikkevarer, Mejeriprodukter, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Frosne og dybfrosne varer, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 5. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 6. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 7. RUDWOLF GMBH

  Tyskland

  Rudwolf er et eksklusivt internationalt varemærke inden for drikkevareproduktion og livsstil Made in Germany. Vi tror på produkter af førsteklasses kvalitet, som er skabt af lidenskab og høje ambitioner. Derudover tror vi på menneskelige karaktertræk som styrke, fremsynethed og loyalitet. Og derfor er ulven også vores symbol. Natten er Rudwolfs revir. Vores første produktserie Rudwolf Energy er en eksklusiv og energifyldt nydelse med en enestående smag af hemmelige og luksuriøse aromaer. Dine sanser bliver skærpet, og din selvsikkerhed stiger. Vi står inden for de bedste ingredienser og den højeste kvalitet. For at kunne garantere vores høje standard, fremstiller vi vores produkter i samarbejde med branchens førende partnere i Tyskland. Rudwolf bliver fremstillet i Tyskland, men hele verden står åben for os. Til alle dem, der er noget helt særligt, til alle dem, der er ligeglade, til alle dem, der følger deres instinkter.

 8. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Tyskland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH er en tysk-baseret virksomhed, der sælger hurtigtsælgende forbrugsprodukter (FMCG) i løs vægt, til attraktive engrospriser på verdensplan. Vi tilbyder oprindelige globale mærker som f.eks. Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever og Mondelez/Milka. Vi driver vores engrosvirksomhed inden for drikkevarer, spiritus, vin, konfekture og husholdningsartikler efter princippet "Tænk globalt og handl lokalt", og vores kunder omfatter detailkæder, grossister, distributører og små og store butikker. Gennem vores internationale netværk har vi adgang til en lang række producenter og leverandører og en bred vifte af produkter. Vi leverer produkter fra kendte globale mærker som f.eks.: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Hvis du leder efter et specifikt produkt, eller hvis du har spørgsmål om vores levering af engrossalg af drikkevarer, øl, spiritus, slik eller ethvert andet FMCG-produkt eller -service, kan du kontakte os eller sende os en e-mail på office@global-consumer-goods.com.

 9. DISTRIDRINQ

  Frankrig

  IDRINQ er en tysk virksomhed, der tilbyder sin knowhow inden for smag og kvalitet. IDRINQ har udviklet et unikt og innovativt produkt med nye egenskaber. Det har taget os 10 års forskning at skabe denne enestående drik. Følgende positive effekter blev konstateret under testforløbene: forbedring af syn, søvn og fysiske præstationer samt en øget koncentrationsevne. Vi har påvist en positiv effekt ved kombinationen af syren R(+)- alfa-liponsyre og L-arginin: stimulering af hjerneaktivitet, kognitiv aktivitet og øget fysisk energi. Vi har opdaget en unik proces, der kombinerer egenskaberne ved to naturlige ingredienser og tilsætter dem til en energidrik med respekt for gældende regulativer. Vi søger partnere til at forhandle produktet Idrinq. Virksomheden IDRINQ har også forhandlet diverse drikkevarer med alkohol siden 1564, bl.a. lys og halvmørk øl.

 10. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu agerer imidlertid som patenteret producent af funktionel, alkoholfri øl. Vi leverer funktionelle drikke med fremragende smag og 100% naturlige indholdsstoffer. Vores forfriskende protein- og Vitaminøl er enestående i hele verden og er allerede blevet udmærket flere gange. Med vores in-house R&D er det muligt for os også at realisere individuelle produkter i løbet af kort tid. Vores samarbejde med Technische Universität Berlin giver os adgang til den mest moderne teknik og ekstra knowhow, som vi til stadighed arbejder på nye, innovative produkter med. Det tilbyder vi: Individuel produktudvikling, white label/private label, distribution/eksport, high quality–made in Germany, protein-, vitamin-, CBD-, koffein-drikke, 100% alkoholfri, halal & 100% naturligt. JoyBräu GmbH: Der er allerede solgt mere end 3 millioner dåser i Tyskland, skalerbar produktion 100.000l/dag, eksklusiv ekspertise inden for funktionelle drikke

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis