• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugt og grønt - import-eksport

Resultater for

Frugt og grønt - import-eksport - Import eksport

 1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRO-Kost GmbH er en førende producent af tørrede grøntsager, krydderurter og svampe til fødevareindustrien, dyrefoderindustrien og lægemiddelindustrien. Vores kunder kan med rette forvente høj kvalitet til attraktive og konkurrencedygtige priser. Alt efter behov tilbyder vi forskellige slags produkter (flager, terninger, granulat, pulver) eller individuelle blandinger i henhold til kundeønsker og opskrifter. Vi tager os af det hele fra dyrkning over forædling til salg.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BAIROUK FRUITS

  Marokko

  Verified by Europages badge

  BAIROUK FRUITS er en virksomhed baseret i Marokko og specialiseret i eksport af frugt og grønt over hele verden. Vores udvalg omfatter foreskellige sorter af melon, vandmelon og citron, men også tomater, courgetter, auberginer samt krydderurter såsom koriander, rosmarin og basilikum. Vores mission er at tilbyde friske kvalitetsprodukter alt efter årstiden. Vi bestræber os løbende på at garantere produkternes sikkerhed og hygiejne over for distributører og forbrugere ved at imødekomme alle gældende standarder. Vi lægger stor vægt på kundernes tilfredstillelse. Vores samarbejdspartnere stiller deres erfaring og knowhow til rådighed for kunderne for bedst muligt at kunne tilfredsstille deres behov og vinde deres tillid. Vi sørger desuden for forsendelse af produkterne til den endelige destination inden for de aftalte frister i en tilpasset emballage via en etisk og ansvarlig tilgang. Vi forfølger vores mål, nemlig at fremme årstidens frugt og grønt ved at eksportere dem til de internationale markeder. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MAZETTO COMPANY

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) er en handelsvirksomhed baseret i Belgien, grundlagt i 2016 med speciale inden for global salg af fødevarer og non-FMCG-produkter, især drikkevarer, søde sager og slik, mælkepulver, kød og andre produkter. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrabere, Kemikalier Vi arbejder på at tilbyde fremragende valg inden for sunde produkter til klienter, som er indkøbt fra velkendte mærker, og som er skræddersyede produkter til de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi arbejder også sammen med virksomheder baseret i Storbritannien inden for slikmarkedet, visse import- og eksportvirksomheder globalt pga. den højre kvalitet de tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Vi tilbyder produkter fra velkendte mærker såsom: - Nutella produkter: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Tic Tac produkter: Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Kinder produkter: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Holland

  Verified by Europages badge

  Etableret i 2001 har HOL DING HOLDING B.V. brugt en omhyggelig og fleksibel tilgang i forhold til levering af forsendelses- og handelstjenester. Vores hovedkvarter ligger i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, med et omfattende netværk som er spredt over hele verden fra Holland, Saudi Arabien, Jordan, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien, Singapore til Hong Kong. Vi er en ISO 9001: 2015 certificeret organisation, hvilket fra vores side betyder en større engagement, en forretning uden fejl, et stort ansvar angående levering af passende resultater, hvilket øger standarderne for hele vores team. Vi er en importør, eksportør og distributør som tilbyder verdens top 500+ mærker inden for FMCG-segmentet. Blandt vores netværk kan du finde internationale, ægte distributører hvilket giver os mulighed for at levere de bedste produkter til vores kunder. HOL DING HOLDING B.V. er også en af de hurtigtvoksende FMCG-virksomheder i Mellemøsten, som leverer til mere end 40 lande globalt. Foruden at handle med verdens 500 bedste mærker, hjælper vi vores kunder med at udvikle produkter inden for mærker som Oak Beauty soap & Gate & 7. Vi arbejder på at danne bro mellem ægte producenter og slutbrugeren. Vi har forpligtet os til at være din pålidelige kilde til autentiske produkter, for at forbedre vores liv, ved at vælge de bedste produkter som verden kan tilbyde, og dermed skabe en bedre verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. IMEX FRANCE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE blev oprettet i 2017 og er distributør af fødevareprodukter. Din grossist tilbyder et bredt udvalg alt efter behov. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af forskellige produkter såsom kyllingestykker fra Brasilien, sukker og enhver type ikke-reguleret fødevare. Vi er et hold af erfarne professionelle. Vores personale omfatter nogle af de største eksperter i branchen for at imødekomme alle kundens behov for produkter og services. Vi rekrutterer kun de ypperligste specialister, så du kan være i trygge hænder uanset opgaven. Vores veltrænede og kompetente personale glæder sig til at samarbejde med dig. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 4. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

  Senegal

  Verified by Europages badge

  AFE COMPANY er en virksomhed med speciale i eksport af eksotisk frugt, citrusfrugt og grønsager fra det afrikanske kontinent. Vores mål er at fremme frugt og grønt fra Afrika for at forbedre de afrikanske producenters leve- og arbejdsvilkår. Vi arbejder udelukkende med godkendte producenter, hvormed vi kan tilbyde produkter af den højeste kvalitet med en fremragende sporbarhed. Vores prioritet er sporbarhed for landbrugsfødevarer. Hos AFE COMPANY følger vi produkterne fra leverandørerne til forbrugerne ved at indsamle dokumenter såsom certificeringer og rapporter over mikrobiologiske analyser... hvilket garanterer, at kunden modtager sunde, pålidelige og lovmæssige produkter. For yderligere oplysninger om vores produkter og services, kontakt os via e-mail eller telefon, så vil vores medarbejdere med glæde svare på dine spørgsmål hurtigst muligt.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. AGRITALIA SAPORI E SAPERI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Agritalia er en førende virksomhed i produktionen og engrossalget af frugt og grøntsager fra "agropontino", et område, der har en årelang og rig viden og erfaring inden for frugt- og grøntsagsmarkedet, og som er det største frugt- og grøntsagsmarked i Europa: MOF Agritalia er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt i 1980'erne af sammenslutningen af en lille gruppe lokale producenter, som ønskede at distribuere sine produkter i hele Italien og nu også i Europa. Agritalia følger de allerbedste produktionsstandarder med den konventionelle agronommetode vedrørende kemi, men med hensyntagen til slutproduktets sundhed og miljøet, så 99 % af dets produkter er uden kemi-rester. Produktion hele året, afhængigt af årstiden, af: Durama vandmeloner, radiser, roer, salat og Grøn Lollo-salat. Ønsker nye europæiske partnere, især fra GDO-kæden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Buttiens Fruits er en belgisk virksomhed med speciale i handel med æbler og pærer på det europæiske marked. Vores ekspertise giver os mulighed for helt at mestre de vigtigste etaper i produktion og salg af frugt, fra dyrkning til høst inklusiv sortering, oplagring, pakning og transport. Det at vi mestrer hele forsyningskæden giver os mulighed for at håndtere kundens krav virkelig hurtigt. Vi respekterer også moderne integrerede dyrkningsmetoder. Tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NEGOPRIM

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. VARVARESOS FRESHNES

  Grækenland

  Verified by Europages badge
 5. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Holland

  Verified by Europages badge
 6. LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. BACCHUS ROSSA IMPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES

  Polen

  Verified by Europages badge
 9. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

  Verified by Europages badge
 10. ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. THADER CIEZA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. AA DZ TRADING

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. OP LAND

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. FRESH WISE

  Holland

  Import- og eksportfirmaet Fresh Wise tilbyder komplet service med frugt, grøntsager og eksotisk frugt. Vi sælger til grossister, restauratører, gastronomi og importører. Vi tilbyder vores kunder et komplet udvalg af frugt og grøntsager, som er indkøbt direkte fra producenten, til næsten enhver destination i verden. WORLDWIDE EXPORT FreshWise eksporterer frugt og grøntsager til kunder over hele verden, primært Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Gennem vores oversøiske kontorer, som især arbejder på de oversøiske markeder, leverer vi vores produkter til næsten enhver destination i verden, uanset om det er med båd, lastbil eller fly. Vi kan kombinere alle typer blandede paller, lastbiler og containere, med op til 600 produkter. Vi eksporterer løg og kartofler med båd til hele verden.

 6. AZERKOUK EXPORT

  Marokko

  AZERKOUK EXPORT, der ligger i AGADIR på Marokkos sydlige Atlanterhavskyst, er en virksomhed med speciale i eksport over hele verden af frugt og grønt af høj kvalitet. Vi sørger for pakning og transport af frugt og grønt af den højeste kvalitet, garanti for fødevaresikkerhed og en sporbarhed fra oprindelseslandet. Vi forhandler friske sæsonprodukter til attraktive priser. Vi anvender sikker emballage, der overholder alle gængse regler. Vi udfører sikker transport af varerne. For at bevare kundeloyaliteten respekterer vi altid de aftale leveringsfrister. Vores professionelle medarbejdere er dygtige og effektive og i stand til at imødekomme ethvert behov. Vores medarbejdere ledsager kunden gennem hele købsprocessen og tilbyder en fremragende eftersalgsservice og en løbende telefonisk opfølgning. AZERKOUK EXPORT, der besidder en stor ekspertise og knowhow i branchen, forhandler kun kvalitetsprodukter og søger at tilfredsstille kundernes behov ved at garantere en høj sikkerhed for distributører og forbrugere.

 7. MARSOL FRUITS ESPAÑA

  Spanien

  Virksomheden Marsol Fruits Spain S.L. er specialiseret i handel med frugt og grønt fra landområder i Murcia og Almería. Vi garanterer en seriøs service og effektiv styring af produkter fra købet og sørger for, at kvalitet, pris og indpakning lever op til jeres forventninger. Vi kan desuden varetage logistikken, hvis I ønsker det. Vi tilbyder den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi er specialister i forskellige salatsorter (iceberg, romainesalat, havesalat), broccoli, artiskok, blomkål, hollandske agurker, forskellige tomatsorter (langtidsholdbare, Rebellion, klasetomater, olivette), citroner, appelsiner, mandariner samt forskellige sorter af peberfrugt (California, Lamuyo) o.a. Vi forsyner os på de største engrosmarkeder i området og sælger kvalitetsprodukter til markeder i Europa og udlandet.

 8. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundlagde denne import-/eksportvirksomhd i 1994. Lige fra begyndelsen har formålet været udvikling af samhandlen mellem Spanien og resten af verden. Vi er særlig opmærksomme på kvaliteten af de produkter, som vi markedsfører.

 9. FRUSANTOS - FRUTOS SELECCIONADOS, SA

  Portugal

  FRUSANTOS, SA producerer og markedsfører landbrugsprodukter såsom læggekartofler, kartofler til konsum, løg, kastanjer, æbler, kirsebær og olivenolie. Vores produktion af kartofler er certificeret i henhold til Global Gap standarden. Vi har to certifikater ISO 22000 og ISO 14001. I Portugal leverer vi til detailhandlere og grossister, internationalt til EØF, Canada, USA og Brasilien. Vi omsætter for 12 mio € om året.

 10. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi er en af de førende producenter af lila hvidløg, sort hvidløg, almindeligt hvidløg og løg. Hvidløgspulver, bolsjer med hvidløgssmag o.a... Virksomheden Regar Agrícola S.L. ligger i Las Pedroñeras (Cuenca i Spanien), den internationale hovedstad for hvidløg, i hjertet af La Mancha, regionen som har tradition for at levere naturlige kvalitetsfødevarer til Middelhavskøkkenet.

Filtre

Resultater for

Frugt og grønt - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

3.600 virksomheder