• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vegetabilske olier

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

 1. WEED PARADISE

  Frankrig

  Weed Paradise Universal Foundation er førende på markedet for cbd. Virksomheden ligger i Châtenois i Vosges (Frankrig). Vi udvælger hvert produkt med stor omhu hos vores partnere, hvilket i dag gør os i stand til at tilbyde vores kunder mere end 300 produkter. Vi overholder den europæiske lovgivning og arbejder udelukkende med godkendte produkter fra franske og europæiske laboratorier. Alle vores produkter har et kontrolcertifikat. Vi garanterer en diskret levering med opfølgning overalt i Europa. Vores udvalg omfatter blomster, pasta, olie, cigaretter 100 % CBD og uden tobak, cigarer, et udvalg af kosmetik, e-væsker, et udvalg af fødevarer, slik. Vi kan imødekomme enhver forespørgsel, inklusive produkter uden varemærke pakket på vores eget laboratorie. Vores netværk af franchiser tæller 40 butikker og udvider sig støt på et marked i hastig udvikling, så du har mulighed for at åbne franchiser overalt i Europa. Vi var de første til at lancere CBD-automater, og vores park tæller i dag over 150 maskiner i drift. Du kan tilpasse automaterne efter ønske med et stort valg af produkter for at tilfredsstille kundernes behov og efterleve dit lands gældende lovgivning. Tøv ikke med at kontakte os for oplysninger omkring et samarbejde, et prisoverslag eller levering af produkter.

 2. VETTERTEC GMBH

  Tyskland

  "VetterTec – en globalt aktiv virksomhed i Moret Industries Group – er din specialist for afvandings- og tørresystemer til ethanol-, bryggeri-, stivelse-, miljø-, kemisk og alkohol-industri. Som strategisk partner ved udvikling og realisering af systemer og anlæg giver vi vores kunder løsninger, der er præcist tilpasset deres behov. Hvad VetterTec kan tilbyde dig: Alle procesteknikker er konstrueret og fremstillet inden for Moret Industries Group. Bedste teknologier, præcist afstemt efter dit anvendelsesområde. Nøjagtigt tilpassede processer og anvendelsesområder. Innovative og teknisk avancerede systemer. Optimerede og tørreprocesser uden huller. Effektive, økonomiske løsninger. Over 1500 pålideligt arbejdende tørreanlæg og -systemer i hele verden cementerer vores motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 4. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger! Vores produktkatalog er til rådighed via Whatsapp på nummeret 0456/56 19 97, kontakt os endelig.

 5. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  ETERIKA LTD. er en bulgarisk producent der siden 1990 har fremstillet essentielle olier og blomstervand, aromaterapeutiske produkter, kosmetikprodukter til ansigt, hår og krop. Vi er beliggende i Rosendalen, et område midt i Bulgarien, som leverer den mest optimale jord og klimaforhold for vækst af den oliebærende rose "Rosa damascena", lavendel "Lavandula angustifolia" og andre essentielle oliebærende planter, for at udvinde de højtydende essentielle olier fra dem. Fakta der gør os stolte: den første produktion af rosenolie som blev fremstillet af en privat virksomhed i Bulgarien, blandt de eksisterende statslige destillerier. Dette faktum er certificeret af protokolnummer 1/19.06.1992 i af det statslige laboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia, og er udstedt til vores virksomhed. I 1996 blev mærket Eterika® registreret. Vores produkter indeholder ikke maling, syntetiske dufte, animalske produkter; vi genbruger vores emballage. I produktionen og leveringen af vores produkter, arbejder vi på at skille os ud, og altid gå efter vores grundlæggende principper: egne råmaterialer, lukket produktionscyklus, naturlige og rene produkter, rimelige priser. For alle som er interesseret i os og vores produkter, ønsker vi: Udvid din påskønnelse af naturen. Blandt vores produktudvalg kan du finde: ESSENTIELLE OLIER AROMATISKE BLANDINGER BLOMSTERVAND VEGETABILSKE BÆREOLIER KOSMETIKOLIER TIL ANSIGTSPLEJE KOSMETIKOLIER TIL HÅRPLEJE MASSAGEOLIE TIL KROPPEN HÅNDMASSAGEOLIE HÆLMASSAGEOLIE PRODUKTER MED BULGARISK ROSE EMBALLAGE TIL KOSMETIKPRODUKTER AROMATISK TILBEHØR KOLLAGEN OG KOSTTILSKUD

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

 3. CBR RESEARCH

  Frankrig

 4. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Tyrkiet

 5. STELLA

  Belgien

 1. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Frankrig

 2. AFRUSE S.L.

  Spanien

 1. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

 2. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

 3. BIOLANDES

  Frankrig

 4. SIXTY8

  Schweiz

 5. ETHNIKSTORE

  Frankrig

 6. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrig

 7. NETHERLEAFS.COM

  Holland

 8. CONTINENTAL FOODS

  Frankrig

 1. COCOON CBD

  Frankrig

 2. CDF SOURCING

  Frankrig

 3. DARRIAH COMPANY

  Frankrig

 4. HUILERIE MORISSET

  Frankrig

 5. O'VÉTAL

  Belgien

 6. KBA

  Frankrig

 7. SAS SPRAY

  Frankrig

 8. GRALINCO MERCADERÍAS S.L.

  Spanien

 9. BVNATUREL

  Belgien

 10. LE GROSSISTE DU CBD

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

Antal resultater

2.085 virksomheder