• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vegetabilske olier

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

 1. WEED PARADISE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Weed Paradise Universal Foundation er førende på markedet for cbd. Virksomheden ligger i Châtenois i Vosges (Frankrig). Vi udvælger hvert produkt med stor omhu hos vores partnere, hvilket i dag gør os i stand til at tilbyde vores kunder mere end 300 produkter. Vi overholder den europæiske lovgivning og arbejder udelukkende med godkendte produkter fra franske og europæiske laboratorier. Alle vores produkter har et kontrolcertifikat. Vi garanterer en diskret levering med opfølgning overalt i Europa. Vores udvalg omfatter blomster, pasta, olie, cigaretter 100 % CBD og uden tobak, cigarer, et udvalg af kosmetik, e-væsker, et udvalg af fødevarer, slik. Vi kan imødekomme enhver forespørgsel, inklusive produkter uden varemærke pakket på vores eget laboratorie. Vores netværk af franchiser tæller 40 butikker og udvider sig støt på et marked i hastig udvikling, så du har mulighed for at åbne franchiser overalt i Europa. Vi var de første til at lancere CBD-automater, og vores park tæller i dag over 150 maskiner i drift. Du kan tilpasse automaterne efter ønske med et stort valg af produkter for at tilfredsstille kundernes behov og efterleve dit lands gældende lovgivning. Tøv ikke med at kontakte os for oplysninger omkring et samarbejde, et prisoverslag eller levering af produkter.

 2. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  ETERIKA LTD. er en bulgarisk producent der siden 1990 har fremstillet essentielle olier og blomstervand, aromaterapeutiske produkter, kosmetikprodukter til ansigt, hår og krop. Vi er beliggende i Rosendalen, et område midt i Bulgarien, som leverer den mest optimale jord og klimaforhold for vækst af den oliebærende rose "Rosa damascena", lavendel "Lavandula angustifolia" og andre essentielle oliebærende planter, for at udvinde de højtydende essentielle olier fra dem. Fakta der gør os stolte: den første produktion af rosenolie som blev fremstillet af en privat virksomhed i Bulgarien, blandt de eksisterende statslige destillerier. Dette faktum er certificeret af protokolnummer 1/19.06.1992 i af det statslige laboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia, og er udstedt til vores virksomhed. I 1996 blev mærket Eterika® registreret. Vores produkter indeholder ikke maling, syntetiske dufte, animalske produkter; vi genbruger vores emballage. I produktionen og leveringen af vores produkter, arbejder vi på at skille os ud, og altid gå efter vores grundlæggende principper: egne råmaterialer, lukket produktionscyklus, naturlige og rene produkter, rimelige priser. For alle som er interesseret i os og vores produkter, ønsker vi: Udvid din påskønnelse af naturen. Blandt vores produktudvalg kan du finde: ESSENTIELLE OLIER AROMATISKE BLANDINGER BLOMSTERVAND VEGETABILSKE BÆREOLIER KOSMETIKOLIER TIL ANSIGTSPLEJE KOSMETIKOLIER TIL HÅRPLEJE MASSAGEOLIE TIL KROPPEN HÅNDMASSAGEOLIE HÆLMASSAGEOLIE PRODUKTER MED BULGARISK ROSE EMBALLAGE TIL KOSMETIKPRODUKTER AROMATISK TILBEHØR KOLLAGEN OG KOSTTILSKUD

 3. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze er et af de største salgsselskaber for ekstra jomfru olivenolie af forskellige oprindelser og produktionssteder med et af de største lagre af ekstra jomfru olivenolie i Italien, med en kapacitet på ca. 8 millioner liter. Vi har analyselaboratorier udstyret med avancerede instrumenter og avanceret værktøj. Fiorentini Firenze har store, internationale kvalitetscertificeringer.

 4. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsur; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 5. VETTERTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  "VetterTec – en globalt aktiv virksomhed i Moret Industries Group – er din specialist for afvandings- og tørresystemer til ethanol-, bryggeri-, stivelse-, miljø-, kemisk og alkohol-industri. Som strategisk partner ved udvikling og realisering af systemer og anlæg giver vi vores kunder løsninger, der er præcist tilpasset deres behov. Hvad VetterTec kan tilbyde dig: Alle procesteknikker er konstrueret og fremstillet inden for Moret Industries Group. Bedste teknologier, præcist afstemt efter dit anvendelsesområde. Nøjagtigt tilpassede processer og anvendelsesområder. Innovative og teknisk avancerede systemer. Optimerede og tørreprocesser uden huller. Effektive, økonomiske løsninger. Over 1500 pålideligt arbejdende tørreanlæg og -systemer i hele verden cementerer vores motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DISTILLERIE BEL AIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vores destilleri har anvendt sit traditionelle knowhow siden 1992 og forpligter sig til at levere produkter af den allerhøjeste kvalitet med ingredienser fra et økologisk landbrug beliggende i de maleriske bakker i Gard. Hvorfor vælge Distillerie Bel Air til din virksomhed? Ægthed og tradition: En rig historie, der startede med økologisk dykrning af ægte lavendel, og som udviklede sig til et traditionelt destilleri med stor kapacitet, garanterer en uforlignelig kvalitet. En exceptionel alsidighed: Ud over vores ekspertise inden for ægte lavendel, destillerer vi et bredt udvalg af typiske planter fra Cévennes, hvilket resulterer i en stor alsidighed af produkter, der kan imødekomme dine særlige behov. Redskab til lokaludvikling: Et samarbejde med Distillerie Bel Air er at bidrage til udviklingen af områderne omkring Cevennerbjergene samt støtte til en bæredygtig og ansvarlig produktion. Forbedring af landbrug: Vores produkter stammer fra økologisk landbrug og høstes med miljøvenlige metoder, hvilket giver vores råvarer en enestående kvalitet. Korte distributionskanaler og fokus på kunderelationer: Vi målretter direkte salg, hvilket sikrer en personlig kunderelation, med kørsel over hele Frankrig for at tilfredsstille dine behov. Kontakt os allerede i dag for at diskutere et skræddersyet partnerskab med Distillerie Bel Air. Sammen dyrker vi fortræffelighed og ægthed.

 2. SARL NOOH AS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS, er vi stolte af at kunne tilbyde en helt igennem enestående madoplevelse. Vores lidenskab for solsikkeolier af den højeste kvalitet motiverer os til at søge de allerlækreste råvarer over hele verden. Oplev essensen af den kulinariske perfektion gennem vores solsikkeolier, der udvælges med omhu. Vi er engageret i respekt for miljøet og vægter kvalitet højt.N.O.O.HAS har en urokkelig forpligtelse i forhold til kvalitet og bæredygtighed. Vi mener, at naturen giver os kostbare skatte. Kompromisløs kvalitet: Hver dråbe af vores solsikkeolie er resultatet af både lidenskab og kvalitet. Vi udvælger med stor omhu de fineste solsikkefrø for at kunne producere en 100% ren olie uden tilsætningsstoffer og forandringer. Vi tror på bæredygtighed og miljøansvar. Vores produktionsproces er gearet til at påvirke miljøet mindst muligt. Vi investerer i en bedre fremtid fra vores ansvarlige landbrugspraksisser til vores miljøvenlige emballage. Vores samarbejde med lokale og internationale producenter bygger på etiske principper. Vi forpligter os til at tilbyde retfærdige og rimelige arbejdsforhold. Alle varepartier af olie undergår en streng kvalitetskontrol for altid at garantere et kompromiløst produkt.

 3. WESTKOND INVEST CZ

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ er stolte over at være mellemmand til producenterne af de varer som du har brug for. Vores virksomhed har etableret samarbejder med flere producenter og indkøbere globalt, hvormed vi har pålidelige forhold som prioriterer hurtige leveringer, enestående produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Blandt vores anerkendte partnere finder du globale, anerkendte virksomheder som AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH og andre, som alle har en førende position på det globale marked. Vi er ikke kun dedikeret til at levere de bedste produkter og tjenester, men at overgå forventningerne, hvilket garanterer vores kunders komplette tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter førsteklasses solsikkeolie, træpiller og konfektfedt.

 4. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 5. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 1. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

 2. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY fremstiller og leverer standardudstyr og skræddersyet udstyr til håndtering af afgrøder, fra rensning til omfattende bearbejdning. Produkter og tjenester går fra primære renseløsninger til produktionslinjer til afskalning, olieudtrækning og valg af chilier. Vores produkter omfatter: •Afskalningsmaskine til solsikkefrø •Luftfilterrenser •Kornpolering •Tyngdekraftadskiller •Afstener til korn •Farvesorteringsmaskine •Impulsstråle til opsamling af støv i poser osv. For at se mere henvises der til vores hjemmeside.

 1. CBR RESEARCH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CBR RESEARCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Artikler til kæledyr, kroketter til dyr, husdyr, hunde, sundheds- og plejeprodukter til dyr, naturprodukt, hamp, og fuldfoder til hunde brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevareekstrakter, Sport - kost, naturprodukt, Kost - mad, Vegetabilske olier, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. HUILERIE AVERNOISE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILERIE AVERNOISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Rapsolie, solsikkeolier, Olie til fødevaresektoren, og olier brancherne. Den er baseret i Avernes, Frankrig.

 4. STELLA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STELLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Kosmetik, Olier - genindvinding og genbrug, anlæg til udvinding af lanolin, Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Kosmetik, og Olier - genindvinding og genbrug brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 5. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES, er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetik branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, kosmetik på basis af naturlige produkter, brusegelé, Vegetabilske olier, og sort sæbe brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 6. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAKESPACE - PRODUITS BIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Blomster, Vegetabilske olier, Drikkevarer, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, Fødevareproducent, Velvære og fitness, olier til massage, og naturkosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 7. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILES SAINT MAURICE, er en Distributør, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Olie til fødevaresektoren, Olivenolie, Rapsolie, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, olier, Økologisk olivenolie, og økologiske olier brancherne. Den er baseret i Brie-Comte-Robert, Frankrig.

 8. BIOLANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOLANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfume branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, aromaterapi, skønhedsprodukter, olieessenser, og planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Le Sen, Frankrig.

 1. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRAL ÉQUIPEMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Oliven, Olier og fedtstoffer til fødevarer, distributør af olivenolie, vegetabilske olier, Olie til fødevaresektoren, ekstra jomfruolie, Vegetabilske olier, og vegetabilske madolier brancherne. Den er baseret i Evry-Courcouronnes, Frankrig.

 2. AFRUSE S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFRUSE S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier, industrielle branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Smørefedt, industrielt, olier med tørrede frugter, Vegetabilske olier, mandeljomfruolie, Hasselnøddeolie, Smørefedt, industrielt, og valnøddeolie brancherne. Den er baseret i Reus-Tarragona, Spanien.

 3. SIXTY8

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIXTY8, er en Engrossalg, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for hamp, og Hamp - planter brancherne. Den er baseret i Forel, Schweiz.

 4. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 5. ETHNIKSTORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETHNIKSTORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Urteteer, Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, olieessenser, eksport af olivenolie, safran, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 6. CDF SOURCING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CDF SOURCING, er en Engrossalg, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for olieessenser, og Certificerede økologiske olieessenser brancherne. Den er baseret i Noisy-Le-Grand, Frankrig.

 7. VALMAX FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALMAX FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, pulvermælk, olier, Rapsolie, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, fine krydderiprodukter, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 8. COCOON CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COCOON CBD, er en Detailsalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Urteteer, hamp, Vegetabilske olier, Urteteer, og planteudtræk brancherne. Den er baseret i Roye, Frankrig.

 9. HUILERIE MORISSET

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILERIE MORISSET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Olier, industrielle, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Vegetabilske olier, Olier, industrielle, Tilsætningsstoffer, fødevarer, og Ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Poursac, Frankrig.

 10. ECANN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECANN, er en Multi-Category, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Olier, ikke-spiselige, Kosmetik, Cigaretpapir, dermokosmetiske produkter, kosmetik af medicinalurter, Olier, ikke-spiselige, Kosmetik, og Cigaretpapir brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

Antal resultater

2.119 Virksomheder