• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vegetabilske olier

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PANINKRET CHEM.-PHARM. VERTRIEBSGES. MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  PANINKRET Chem.-Pharm. Vertriebsges. mbH er en national og international virksomhed, der sælger dyre- og planteekstrakter fra anerkendte produktionspartnere. Produktionspartneren for dyreekstrakter er Paninkret Chem.-Pharm. Werk GmbH. De fleste af vores planteekstrakter og frisk plantepresset juicepulver kommer fra Salus Haus Nachf. GmbH & Co KG og Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH. Vores partnere er førende inden for deres områder. Sammen lægger vi stor vægt på kvaliteten af ​​de produkter, vi sælger, hvoraf de fleste er fremstillet i Tyskland. For at understrege denne påstand, har vi siden 2001 opretholdt et ledelsessystem i overensstemmelse med DIN EN ISO 9001: 2015. På forespørgsel kan en lang række af vores produkter kosher-certificeres via OK Kosher Certification, og tilbydes også i økologisk kvalitet via DE-ÖKO-003. Siden 2014 har vi haft licens til at handle med aktive ingredienser i henhold til §67 AMG. Kontakt os gerne for flere detaljer og samarbejde!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. VETTERTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  "VetterTec – en globalt aktiv virksomhed i Moret Industries Group – er din specialist for afvandings- og tørresystemer til ethanol-, bryggeri-, stivelse-, miljø-, kemisk og alkohol-industri. Som strategisk partner ved udvikling og realisering af systemer og anlæg giver vi vores kunder løsninger, der er præcist tilpasset deres behov. Hvad VetterTec kan tilbyde dig: Alle procesteknikker er konstrueret og fremstillet inden for Moret Industries Group. Bedste teknologier, præcist afstemt efter dit anvendelsesområde. Nøjagtigt tilpassede processer og anvendelsesområder. Innovative og teknisk avancerede systemer. Optimerede og tørreprocesser uden huller. Effektive, økonomiske løsninger. Over 1500 pålideligt arbejdende tørreanlæg og -systemer i hele verden cementerer vores motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SOMEFIL FRANCE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. WEED PARADISE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Weed Paradise Universal Foundation er førende på markedet for cbd. Virksomheden ligger i Châtenois i Vosges (Frankrig). Vi udvælger hvert produkt med stor omhu hos vores partnere, hvilket i dag gør os i stand til at tilbyde vores kunder mere end 300 produkter. Vi overholder den europæiske lovgivning og arbejder udelukkende med godkendte produkter fra franske og europæiske laboratorier. Alle vores produkter har et kontrolcertifikat. Vi garanterer en diskret levering med opfølgning overalt i Europa. Vores udvalg omfatter blomster, pasta, olie, cigaretter 100 % CBD og uden tobak, cigarer, et udvalg af kosmetik, e-væsker, et udvalg af fødevarer, slik. Vi kan imødekomme enhver forespørgsel, inklusive produkter uden varemærke pakket på vores eget laboratorie. Vores netværk af franchiser tæller 40 butikker og udvider sig støt på et marked i hastig udvikling, så du har mulighed for at åbne franchiser overalt i Europa. Vi var de første til at lancere CBD-automater, og vores park tæller i dag over 150 maskiner i drift. Du kan tilpasse automaterne efter ønske med et stort valg af produkter for at tilfredsstille kundernes behov og efterleve dit lands gældende lovgivning. Tøv ikke med at kontakte os for oplysninger omkring et samarbejde, et prisoverslag eller levering af produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) er en handelsvirksomhed baseret i Belgien, grundlagt i 2016 med speciale inden for global salg af fødevarer og non-FMCG-produkter, især drikkevarer, søde sager og slik, mælkepulver, kød og andre produkter. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrabere, Kemikalier Vi arbejder på at tilbyde fremragende valg inden for sunde produkter til klienter, som er indkøbt fra velkendte mærker, og som er skræddersyede produkter til de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi arbejder også sammen med virksomheder baseret i Storbritannien inden for slikmarkedet, visse import- og eksportvirksomheder globalt pga. den højre kvalitet de tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Vi tilbyder produkter fra velkendte mærker såsom: - Nutella produkter: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Tic Tac produkter: Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Kinder produkter: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 2016 er TRADELINE Poland en handelsvirksomhed beliggende i Polen som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, bær osv. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Derfor byder vi dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød, Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin, Værktøj: Skrot, Kemikalier, Sodavand: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Pepsi Energidrikke: Redbull, Monster osv ... Øl: Heineken, Monster osv ... Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller og meget mere! Vi tilbyder et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder pga. vores kvalitet. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge
 1. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DELICES DE FEMMES

  Senegal

  Verified by Europages badge

  DELICES DE FEMMES skaber og fremstiller kosmetik og naturlige, økologiske velværeprodukter. Vores produkter fremstilles efter traditionelle metoder, der er internationalt anerkendt. Vi fremstiller vores sæber via metoden kold forsæbning og bruger lokale ingredienser såsom olier fra Senegal, afrikansk smør og æteriske olier. Vi tilbyder velværeprodukter med inspiration fra traditionelle afrikanske kvindeopskrifter. Vi tilbyder desuden naturlige plejeprodukter til ansigt, krop og hår: Naturlige kosmetik- og velværeprodukter med naturlige ingredienser fra planter. DELICES DE FEMMES skaber naturlig kosmetik fremstillet i Senegal. Vores ambition er at pleje dig, din skønhed og din familie med sunde produkter uden nogen kemiske komponenter og fremstillet med ingredienser fra afrikanske planter. Kontakt os vedrørende alle spørgsmål om vores virksomhed og services. Vi svarer inden for en kort frist.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. UNITED SPICES, LTD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vi tilbyder de bedste betingelser og priser for hele udvalget af produkter, fra kokos til dekorativ kosmetik. Pga. et stort udvalg af interesser - fra produktion og salg af krydderier, fra brug af kokos til professionel dekorativ kosmetik - har vi en stabil position på EAEU-markedet. Et tæt samarbejde med Sri Lankas ambassade giver os mulighed for at vælge de bedste producenter af kokosprodukter, hvilket styrker vores partnerskaber og skaber en synergisk effekt. Vi er en af de mest berømte importører fra Sri Lanka for visse former for produkter. Langvarige kontrakter med leverandører af materialer og ingredienser, giver os mulighed for at fremstille førsteklasses produkter. Vores handelsmærker: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! ". Vi kan udvikle et privat mærke for dig inden for følgende produkter: valg. Kokosmælk 5-22 % fedt 2. Kokosmel, sukker, flager 3. Kokossirup 4. Kokoseddike 5. Kokosaminosauce 6. Kondenseret kokosmælk og kokospiskefløde 30 %. Professionel dekorativ kosmetisk under “

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. NICOLAS SERVICES

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Siden 2019 har NICOLAS SERVICES handlet med vegetabilsk olie: solsikkeolie, rapsolie, sojaolie, palmeolie og mere ... Vores virksomhed er placeret i Brittany (Frankrig). Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 7. STELLA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 8. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. NETHERLEAFS

  Holland

  Verified by Europages badge
 10. ASTRATELLA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. SIXTY8

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. CBDIS GREENEO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. AFRUSE S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 4. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. COCOON CBD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. KBA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. GRALINCO MERCADERÍAS S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 9. BVNATUREL

  Belgien

  Verified by Europages badge
 10. GREENEO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Vegetabilske olier - Import eksport

Antal resultater

2.172 virksomheder