• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hunde og katte - artikler til

Resultater for

Hunde og katte - artikler til - Import eksport

 1. TAILPETZ

  Tyrkiet

  Etableret i 2017 er TAILPETZ® en tyrkisk producent af kæledyrsprodukter. For os skaber farve og mønster en forskel; det identificerer og udtrykker en personlig stik på alle seletøjer, halsbånd og snore fra TAILPETZ®, hvilket er en alternativ måde at udtrykke dine kæledyrs personlighed. Vi leverer til mere end 1.100+ salgssteder i vores kæledyrsbutikker, dyrlægeklinikker, kæledyrsplejesaloner og regionale forhandlere i Tyrkiet. Takket være vores distributører i 5 forskellige lande, ligger vores årlige produktionskapacitet på 800.000 enkeltprodukter. Vores produktionsudvalg for katte og hunde inkluderer: •Seletøj: Tråd, norsk, H-typeseletøj •Halsbånd: H-type halsbånd •Snore i forskellige farver og designs. Vores mission er at fremstille kvalitet, præstige og tillid til vores forretningsforhold, ved at kombinere dem med vores produktionskultur. Vores mål er at nå hele verden, med vores produktionskultur og egne produkter. Vores designs er for alle former for kæledyr, uanset størrelse, og reducerer tryk. Derudover anvender vi letvægtstrådnet udvendigt på vores produktmaterialer. Derudover gør vi vores bedste for at beskytte vores kæledyres kropstemperaturer, ved at bruge strukturen af tekstiler som ikke hæver temperaturen under alle sæsoner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. H3D FRANCE

  Frankrig

  I 1994 blev Denis HEITZ, fransk dyrlæge, konfronteret af problemet med fjernelsen af tæger på sine firbenede patienter. Han designede derfor en enkel og effektiv tang, ansøgte om et patent og forhandlede den under mærket O’TOM® og senere Tick Twister®. I 1995 solgte han sin dyrlægeklinik og oprettede virksomheden H3D. Tægefjerneren Tick Twister® blev hurtigt en bestseller og sælges i over 2 millioner eksemplarer om året i mere end 35 lande i verden. I 2010 lancerede H3D et nyt produkt: BambooStick®, en vatpind som er specielt designet til at rense hundens ører. Ligesom tægefjerneren Tick Twister® har vatpinden BambooStick® en forrygende succes verden over og sælges i flere millioner eksemplarer. H3D, der ligger i Jura, har i dag en omsætning på 60 % i eksport og arbejder med professionelle i forskellige brancher: Dyrlæger, dyrehandlere, apoteker, friluftsbutikker … H3D sælger produkter under eget mærke (Tick Twister® og BambooStick®), men forsyner også en lang række distributører og laboratorier i hele verden. H3D prioriterer produkter fremstillet i Frankrig for at videreføre fransk knowhow og nedsætte transportdistancer. Med et kompetent og dynamisk team på 6 personer kan H3D imødekomme alle kundernes forespørgsler. Hvis du ønsker flere informationer om vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

 3. CHIEN CONTEMPORAIN

  Frankrig

 4. ROMIAQ'S

  Frankrig

 5. MABELPIEL

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO

  Italien

  DOGSOFA er 38 års erfaring på markedet for sofaer og polstrede senge, det er mere end et nyt projekt, det er en passion: Sofaer til mellemstore og små hunde, deres komfort i din stil. Vores DOGSOFA er rigtige håndværksfremstillede sofaer til vores firbenede venner, rigtig små sofaer med puder med aftageligt og vaskbart betræk, fremstillet i vandtæt og fletfrit stof efter dit valg, komfort til din bedste ven. Den høje kvalitet, Made in Italy og de kundetilpassede modeller gør DOGSOFA til et rigtigt møbel, som passer ind i ethvert hjem. Artiklerne tilbydes i forskellige størrelser, men hvis du ikke finder den helt rigtige størrelse, fremstiller vi også sofaer efter mål. Sofaer i stoffer af bløde og behagelige teknologiske fibre, et rigtig møbelstof som til vores egne sofaer, men med særlige karakteristika til anvendelse af vores firbenede venner!

 2. WHESCO TRADING

  Danmark

  Whesco Trading er en prisvindende famlieejet grossist virksomhed og startede i 2009. Whesco markedsfører og sælger hunde, katte, fugl og gnaver artikler i Europa men kun til butikker med et cvr.nr. I 2015 & 2018 blev virksomheden kåret som den bedste distrubutør i Europa af dyreartikler, blandt andet pga. god service, professionel forretning, leveringsdygtighed og kvalitet af sine produkter. I 2020 vand vi ydermere titlen som bedste distributør i danmark fra magasinet luxlife. Vi køber produkter af høj kvalitet direkte fra producerende virksomheder i hele verden, og derfor kan vi levere til en af markedes laveste priser. Vi stiller store krav til de produkter som vi fører. Produkterne er gennemtestet og godkendt efter gældende EU krav. Vi bestræber os på at du oplever en tilfredssstillende service og vores produkter lever op til dine forventninger. Whesco Trading is an award-winning family-owned wholesale company and started in 2009. Whesco markets and sells dog, cat, bird and rodent articles in Europe but only to stores with a vat.num In 2015 & 2018, we won a awards from the organisation Petquip for the best wholesaler/distributor of the year. In 2020, we also won the title of best distributor in Denmark from the magazine luxlife. We buy high quality products directly from producing companies all over the world, and therefore we can deliver at one of the market's lowest prices. Please look at our webside: www.whesco.dk we loved to serve you with good products and prices

 3. PETLUX

  Danmark

  Hunden er menneskets bedste ven og derfor skal din hund selvfølgelig have et skønt sted at sove. Det har stor betydning, hvilken hundeseng du vælger og det er derfor ikke ligegyldigt, om du har en Labrador Retriever, Schæferhund eller en Weimaraner. Hos PetLux har vi et stort udvalg af hundekurve, du kan både få en lille hundeseng, en stor hundeseng og alt derimellem. Din hund brænder masser af energi af i løbet af dagen og med en hundeseng fra PetLux kan du være sikker på, at den slapper af og sover trygt og godt om natten. Vi har moderne og stilfuldt hundeudstyr og højeste kvalitet, så du og din hund er sikret det allerbedste. Der findes efterhånden lige så mange hundesnore, som der findes hunderacer. PetLux har en stor samling af luksus hundesnore, bl.a. mærket MiaCara, der har modtaget flere internationale anderkendelser. Vi har både hundesnore der passer til Franske bulldog eller Bichon Frisé. Hos PetLux kan du både få lange og korte hundesnore samt justerbare hundesnore i linned. Kom og besøg os i butikken og vi hjælper dig med at finde præcis den rette hundesnor der passer til dine behov og aktivitetsmønster, så jeres gåture straks bliver endnu bedre med en hundesnor i god kvalitet. Vi garanterer for den gode kvalitet og den bedste service hvad enten du handler på webshoppen eller i butikken.

 4. AMALIE

  Danmark

  Gennem årene har vi udviklet en interessant linie af produkter af høj kvalitet, af artikler til hunde og katte.Vi bruger de bedste råvarer i rustfri stål og krom, kombineret med godt håndværk, til at konstruere vores store udvalg i stativer med skåle såvel som mange forskellige typer borde til trimning og til dyrlæge klinikker.Alle vores produkter bliver solgt rundt omkring i verden, kendt under navnet AMALIE® gennem et netværk af grossister og agenter.----------------AMALIE – Leading European manufacturer of grooming tables and bowl stands incl. bowls in stainless steel..............Alle AMALIE ® – Produkte werden weltweit über ein gut eingerichtetes Netzwerk fachkundiger Vertreter und Händler vertrieben.-------------AMALIE – Leader européen fabricant de toilettage et support avec gamelles en inox.

 5. JEANETTES HUNDESKOLE

  Danmark

  Vi tilbyder professionel og kærlig hundetræning, med succes for både store som små hunde. Vi har fokus på hvad netop du har brug for, hvad du bør gøre for at få den bedste kontakt, samt samarbejde med din hund. Hvilket afspejler sig i jeres færden, hvor I end befinder jer. Hundesprog: Hundens sprog også kaldet, Dæmpende signaler mener jeg er vigtigt, at man lære at kende. Det kan skåne os for en masse uheldige situationer i hverdagen. Så det er selvfølgelig en del af undervisningen. Træningsmetoder: Som minimum bruger vi en verbal kommando, så når din hund har gjort hvad du ønsker, giver du kommandoen og herefter en godbid. Vi ser altid efter det hunden gør, som vi ønsker, og ignorerer det modsatte. Vejleder med positiv opmærksomhed hvad vi ønsker, og belønner derefter. <3 Medbring endelig dine Børn til Hundetræning: Har du børn så tag dem endelig med. Børnene lærer utrolig meget ved at være med på sidelinjen. De lærer både af vores succes samt af vores fejl. Bare sørg for, at de er godt påklædt. Fryser de, vil de ikke med næste gang. Er der en barnepige til hunden, er denne person også velkommen, så vi får skabt så god en base for hunden som muligt. Er børnene fyldt 10 år, så må de også håndterer hunden på pladsen under træningen. Hele Familien er velkommen, I vil få en masse ud af det. Samt vil det ikke være skønt, med endnu et fælles samtale emne ved måltiderne.

 1. FIDO & FELIX

  Tyskland

  Billigt kornfrit hundefoder fra vores grænsebutik i Flensborg. Spar penge på Arion, Kingsmoor, Taste og the Wild og Wolfsblut

 2. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 1. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Ukraine

 2. SUZY'S CREATIONS

  Belgien

 3. PETCRAFT

  Tyrkiet

 4. NATURALY CAT

  Frankrig

 5. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 6. GROC GROC BY FÉREY&VIDAL

  Spanien

 7. BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW

  Polen

 8. PETTYCOMFORT

  Tyrkiet

 1. VERY CHIC DOG

  Frankrig

 2. MCP-E-COMMERCE GBR

  Tyskland

 3. PRIMENOVE SRL

  Italien

 4. CIFTSAN PLASTIK

  Tyrkiet

 5. HUNDESHOP4U

  Schweiz

 6. BUBBLE'S PRODUCTS, S.L.

  Spanien

 7. SS GROUP GLOBAL COMPANY

  Tyrkiet

 8. EYM TEXTILES

  Tyrkiet

 9. SNOEL UG

  Tyskland

 10. DONMEZOGLU GROUP

  Tyrkiet