• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hunde og katte - artikler til

Resultater for

Hunde og katte - artikler til - Import eksport

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Opdag CHAMP, et enestående brand af hundefoder som tilbyder kvalitet til en eksportvenlig pris. CHAMP er omhyggeligt udviklet og overholder strengt kravene i ISO 9001 og H.A.C.C.P. Vores blandinger overholder i særdeleshed de krævende US NRC- og Aafco-standarder, hvilket understreger vores engagement til at imødese de højeste krav. CHAMP indeholder en unik blanding af førsteklasses protein og fedt, som omhyggeligt er balanceret for at give din hund den optimale blanding af ernæring. Essentielle vitaminer er integreret for at garantere en komplet og balanceret diæt. Takket være en behændig kombination af råmaterialer og ekstruderingsproces, opnår CHAMP en enestående fordøjelighed, hvilket garanterer en bedre indtagelse af næringsstofferne. De højteknologiske produktionsteknikker som bruges til at skabe CHAMP, kombineret med valget af ingredienser, garanterer en velsmagenhed som hunde elsker. CHAMP er det perfekte valg for hundeejere, som leder efter et udvalg af tørfoder, som stimulerer og giver energi til deres hund. Foruden forbrugere er CHAMP også beregnet for professionelle personer inden for forskellige brancher, såsom militæret og politienheder. Opdrættere og detailkæder kan også stole på den konstante kvalitet og pålidelighed af CHAMP. Champ er tilgængelig i 22 lande såsom Egypten, Saudi Arabien, Qater, Kuwait, Malaysia For at læse mere om CHAMP og vores tilbud, henvises du til vores hjemmeside. CHAMP, VALGET FOR PROFESSIONELLE

 2. ROMIAQ'S

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROMIAQ'S, er en Engrossalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den er baseret i Retaud, Frankrig.

 3. MABELPIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MABELPIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Artikler til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hunde og katte - artikler til, tilbehør til hunde, og Hunde og katte - artikler til brancherne. Den er baseret i Cordoba, Spanien.

 4. SUBRTEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SUBRTEX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Madrasser branchen. Den opererer også inden for Sengelinned, Sofaer, Borde og stole, Hunde og katte - artikler til, Overtræk til madrasser, stole, Sengelinned, tilskæring, og hovedpuder af gåsefjer brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 5. DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO

  Italien

  DOGSOFA er 38 års erfaring på markedet for sofaer og polstrede senge, det er mere end et nyt projekt, det er en passion: Sofaer til mellemstore og små hunde, deres komfort i din stil. Vores DOGSOFA er rigtige håndværksfremstillede sofaer til vores firbenede venner, rigtig små sofaer med puder med aftageligt og vaskbart betræk, fremstillet i vandtæt og fletfrit stof efter dit valg, komfort til din bedste ven. Den høje kvalitet, Made in Italy og de kundetilpassede modeller gør DOGSOFA til et rigtigt møbel, som passer ind i ethvert hjem. Artiklerne tilbydes i forskellige størrelser, men hvis du ikke finder den helt rigtige størrelse, fremstiller vi også sofaer efter mål. Sofaer i stoffer af bløde og behagelige teknologiske fibre, et rigtig møbelstof som til vores egne sofaer, men med særlige karakteristika til anvendelse af vores firbenede venner!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WHESCO TRADING

  Danmark

  Whesco Trading er en prisvindende famlieejet grossist virksomhed og startede i 2009. Whesco markedsfører og sælger hunde, katte, fugl og gnaver artikler i Europa men kun til butikker med et cvr.nr. I 2015 & 2018 blev virksomheden kåret som den bedste distrubutør i Europa af dyreartikler, blandt andet pga. god service, professionel forretning, leveringsdygtighed og kvalitet af sine produkter. I 2020 vand vi ydermere titlen som bedste distributør i danmark fra magasinet luxlife. Vi køber produkter af høj kvalitet direkte fra producerende virksomheder i hele verden, og derfor kan vi levere til en af markedes laveste priser. Vi stiller store krav til de produkter som vi fører. Produkterne er gennemtestet og godkendt efter gældende EU krav. Vi bestræber os på at du oplever en tilfredssstillende service og vores produkter lever op til dine forventninger. Whesco Trading is an award-winning family-owned wholesale company and started in 2009. Whesco markets and sells dog, cat, bird and rodent articles in Europe but only to stores with a vat.num In 2015 & 2018, we won a awards from the organisation Petquip for the best wholesaler/distributor of the year. In 2020, we also won the title of best distributor in Denmark from the magazine luxlife. We buy high quality products directly from producing companies all over the world, and therefore we can deliver at one of the market's lowest prices. Please look at our webside: www.whesco.dk we loved to serve you with good products and prices

 2. PETLUX

  Danmark

  Hunden er menneskets bedste ven og derfor skal din hund selvfølgelig have et skønt sted at sove. Det har stor betydning, hvilken hundeseng du vælger og det er derfor ikke ligegyldigt, om du har en Labrador Retriever, Schæferhund eller en Weimaraner. Hos PetLux har vi et stort udvalg af hundekurve, du kan både få en lille hundeseng, en stor hundeseng og alt derimellem. Din hund brænder masser af energi af i løbet af dagen og med en hundeseng fra PetLux kan du være sikker på, at den slapper af og sover trygt og godt om natten. Vi har moderne og stilfuldt hundeudstyr og højeste kvalitet, så du og din hund er sikret det allerbedste. Der findes efterhånden lige så mange hundesnore, som der findes hunderacer. PetLux har en stor samling af luksus hundesnore, bl.a. mærket MiaCara, der har modtaget flere internationale anderkendelser. Vi har både hundesnore der passer til Franske bulldog eller Bichon Frisé. Hos PetLux kan du både få lange og korte hundesnore samt justerbare hundesnore i linned. Kom og besøg os i butikken og vi hjælper dig med at finde præcis den rette hundesnor der passer til dine behov og aktivitetsmønster, så jeres gåture straks bliver endnu bedre med en hundesnor i god kvalitet. Vi garanterer for den gode kvalitet og den bedste service hvad enten du handler på webshoppen eller i butikken.

 3. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Danmark

  Netdyredoktor - Alt til Katte og Hunde Netdyredoktors webshop, er shoppen hvor veterinærsygeplejersker og dyrelæger selv handler hunde og katte tilbehør online. Shoppen er tilknyttet Netdyredoktor websitet, som er en sammenslutning af dyreklinikker, dyrelæger og veterinærsygeplejersker over hele Danmark. Her kan du finde informationer om alt indenfor Hund og Kat, skrevet af faguddannet personale. I shoppen finder du et bredt udvalg af de produkter, der dagligt sælges direkte fra dyreklinikkerne landet over. Du er derfor sikret gennemtestede produkter i meget høj kvalitet og god rådgivning i forbindelse med dit køb online.

 4. AMALIE

  Danmark

  Gennem årene har vi udviklet en interessant linie af produkter af høj kvalitet, af artikler til hunde og katte.Vi bruger de bedste råvarer i rustfri stål og krom, kombineret med godt håndværk, til at konstruere vores store udvalg i stativer med skåle såvel som mange forskellige typer borde til trimning og til dyrlæge klinikker.Alle vores produkter bliver solgt rundt omkring i verden, kendt under navnet AMALIE® gennem et netværk af grossister og agenter.----------------AMALIE – Leading European manufacturer of grooming tables and bowl stands incl. bowls in stainless steel..............Alle AMALIE ® – Produkte werden weltweit über ein gut eingerichtetes Netzwerk fachkundiger Vertreter und Händler vertrieben.-------------AMALIE – Leader européen fabricant de toilettage et support avec gamelles en inox.

 5. JEANETTES HUNDESKOLE

  Danmark

  Vi tilbyder professionel og kærlig hundetræning, med succes for både store som små hunde. Vi har fokus på hvad netop du har brug for, hvad du bør gøre for at få den bedste kontakt, samt samarbejde med din hund. Hvilket afspejler sig i jeres færden, hvor I end befinder jer. Hundesprog: Hundens sprog også kaldet, Dæmpende signaler mener jeg er vigtigt, at man lære at kende. Det kan skåne os for en masse uheldige situationer i hverdagen. Så det er selvfølgelig en del af undervisningen. Træningsmetoder: Som minimum bruger vi en verbal kommando, så når din hund har gjort hvad du ønsker, giver du kommandoen og herefter en godbid. Vi ser altid efter det hunden gør, som vi ønsker, og ignorerer det modsatte. Vejleder med positiv opmærksomhed hvad vi ønsker, og belønner derefter. <3 Medbring endelig dine Børn til Hundetræning: Har du børn så tag dem endelig med. Børnene lærer utrolig meget ved at være med på sidelinjen. De lærer både af vores succes samt af vores fejl. Bare sørg for, at de er godt påklædt. Fryser de, vil de ikke med næste gang. Er der en barnepige til hunden, er denne person også velkommen, så vi får skabt så god en base for hunden som muligt. Er børnene fyldt 10 år, så må de også håndterer hunden på pladsen under træningen. Hele Familien er velkommen, I vil få en masse ud af det. Samt vil det ikke være skønt, med endnu et fælles samtale emne ved måltiderne.

 1. FIDO & FELIX

  Tyskland

  Billigt kornfrit hundefoder fra vores grænsebutik i Flensborg. Spar penge på Arion, Kingsmoor, Taste og the Wild og Wolfsblut

 2. SUZY'S CREATIONS

  Belgien

  Virksomheden SUZY'S CREATIONS, er en Multi-Category, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for hundefrakker, hundehuse, hundekurv, og dyretransportør brancherne. Den er baseret i Knokke-Heist, Belgien.

 1. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Ukraine

  Virksomheden SUZIRIA COMPANY GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for foder til papegøjer, tilbehør til kæledyr, og foder til gnavere brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 2. BIMORDISCOS PET PRODUCTS

  Spanien

  Virksomheden BIMORDISCOS PET PRODUCTS, er en Multi-Category, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Hunde og katte - artikler til, Fabrikanter af produkter til dyr, Hunde og katte - artikler til, hunde, og Naturligt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 3. CHIEN CONTEMPORAIN

  Frankrig

  Virksomheden CHIEN CONTEMPORAIN, er en Distributør, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Foder til kæledyr, Kattefoder, Hundefoder, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. GROC GROC BY FÉREY&VIDAL

  Spanien

  Virksomheden GROC GROC BY FÉREY&VIDAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for beklædning til hunde brancherne. Den er baseret i Alicante, Spanien.

 6. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hunde og katte - artikler til, tilbehør til kæledyr, og Hunde og katte - artikler til brancherne. Den er baseret i Umraniye, Tyrkiet.

 7. PETCRAFT

  Tyrkiet

  Virksomheden PETCRAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for hundehuse, tilbehør til kæledyr, og tasker til transport af kæledyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. NATURALY CAT

  Frankrig

  Virksomheden NATURALY CAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kæledyr brancherne. Den er baseret i Toulon, Frankrig.

 1. BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW

  Polen

  Virksomheden BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for hundetæpper, kattegrus, og tilbehør til kæledyr brancherne. Den er baseret i Białystok, Polen.

 2. VERY CHIC DOG

  Frankrig

  Virksomheden VERY CHIC DOG, er en Detailsalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for tilbehør til hunde, og beklædning til hunde brancherne. Den er baseret i La Teste De Buch, Frankrig.

 3. MCP-E-COMMERCE GBR

  Tyskland

  Virksomheden MCP-E-COMMERCE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den er baseret i Knetzgau, Tyskland.

 4. PETTYCOMFORT

  Tyrkiet

  Virksomheden PETTYCOMFORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for Artikler til kæledyr, Artikler til kæledyr, og tilbehør til kæledyr brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. PRIMENOVE SRL

  Italien

  Virksomheden PRIMENOVE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kæledyr, Artikler til dyr, tilbehør til dyr, og snore brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 6. CIFTSAN PLASTIK

  Tyrkiet

  Virksomheden CIFTSAN PLASTIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for værktøjskufferter, kurve til fiskeri, og containere til redskaber brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. HUNDESHOP4U

  Schweiz

  Virksomheden HUNDESHOP4U, er en Detailsalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den er baseret i Rüti Zh, Schweiz.

 8. BUBBLE'S PRODUCTS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden BUBBLE'S PRODUCTS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den er baseret i Palma De Gandia, Spanien.

 9. SS GROUP GLOBAL COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden SS GROUP GLOBAL COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for katte brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. EYM TEXTILES

  Tyrkiet

  Virksomheden EYM TEXTILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for hundetæpper, tilbehør til hunde, og Hundehalsbånd brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis