• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hundefoder

Resultater for

Hundefoder - Import eksport

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Opdag CHAMP, et enestående brand af hundefoder som tilbyder kvalitet til en eksportvenlig pris. CHAMP er omhyggeligt udviklet og overholder strengt kravene i ISO 9001 og H.A.C.C.P. Vores blandinger overholder i særdeleshed de krævende US NRC- og Aafco-standarder, hvilket understreger vores engagement til at imødese de højeste krav. CHAMP indeholder en unik blanding af førsteklasses protein og fedt, som omhyggeligt er balanceret for at give din hund den optimale blanding af ernæring. Essentielle vitaminer er integreret for at garantere en komplet og balanceret diæt. Takket være en behændig kombination af råmaterialer og ekstruderingsproces, opnår CHAMP en enestående fordøjelighed, hvilket garanterer en bedre indtagelse af næringsstofferne. De højteknologiske produktionsteknikker som bruges til at skabe CHAMP, kombineret med valget af ingredienser, garanterer en velsmagenhed som hunde elsker. CHAMP er det perfekte valg for hundeejere, som leder efter et udvalg af tørfoder, som stimulerer og giver energi til deres hund. Foruden forbrugere er CHAMP også beregnet for professionelle personer inden for forskellige brancher, såsom militæret og politienheder. Opdrættere og detailkæder kan også stole på den konstante kvalitet og pålidelighed af CHAMP. Champ er tilgængelig i 22 lande såsom Egypten, Saudi Arabien, Qater, Kuwait, Malaysia For at læse mere om CHAMP og vores tilbud, henvises du til vores hjemmeside. CHAMP, VALGET FOR PROFESSIONELLE

 2. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAREA SP Z.O.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, kroketter til dyr, slik til hunde, Foder til kæledyr, Diætisk hundefoder, ben til kæledyr, kødben, og tørret foder brancherne. Den er baseret i Oborniki, Polen.

 3. NUOVA FATTORIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL producerer fuldfoder til hunde og katte "100% certificeret Made in Italy", baseret på majs, svinemel, svinefedt, vitaminer og mineraler, som giver dyret alle de væsentlige elementer for et korrekt stofskifte. Produktionen udnytter den selektive ekstruderingsteknologi og er hovedsageligt under NUOVA FATTORIA-mærket. Virksomheden stiller sin knowhow og produktionsteknologier til rådighed for private brands.

 4. ARGOS

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, slik til hunde, Foder til kæledyr, Salg af hundefoder, Naturligt foder til hunde, og kødben brancherne. Den er baseret i Kria Vrisi, Grækenland.

 5. NATURAL GREATNESS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NATURAL GREATNESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for fabrikanter af kattefoder, dyrefoder uden konserveringsmiddel, naturlig dyrefoder, holistisk dyrefoder, allergivenlig dyrefoder, fabrikant af foder til hunde, og tør dyrefoder brancherne. Den er baseret i Aielo De Malferit, Valencia, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Tørrede frugter, zooteknisk foder, hestefoder, foderkugler til fugle, tørre grønsager, Husdyrsfoderingredienser, Foder til kæledyr, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Altrip, Tyskland.

 2. HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den er baseret i Ronnenberg, Tyskland.

 3. K'WOUAFF

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden K'WOUAFF, er en Multi-Category, der opererer inden for Artikler til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Kæledyr, husdyr, Kæledyr, tilbehør til dyr, hundefoder, kattefoder, Salg af hundefoder, Salg af kattemad, og tilbehør til hunde brancherne. Den er baseret i Juprelle, Belgien.

 4. VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for fuldfoder til hunde, fuldfoder til katte, og kroketter til dyr brancherne. Den er baseret i Beleymas, Frankrig.

 5. NOACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOACK DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den er baseret i Warendorf, Tyskland.

 1. BIONIC NATURE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIONIC NATURE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den er baseret i Wehringen, Tyskland.

 2. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIMOFOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, zooteknisk foder, integratorer til hunde, Hundefoder, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 1. SDGA CROQUETTES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SDGA CROQUETTES, er en Distributør, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, Hundefoder, Kattefoder, tilbehør til hunde, og Naturligt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Saint-Genest-Lerpt, Frankrig.

 2. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLONEL GUSTAVE, er en Multi-Category, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, kroketter til dyr, fuldfoder til hunde, fuldfoder til katte, Naturligt foder til dyr, Hundefoder, fugtigt foder til katte, og fugtigt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Landenne, Belgien.

 3. NACANI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NACANI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den er baseret i Grafing, Tyskland.

 4. FARMERLIV

  Danmark

  Når du vælger at rejse med Panter Rejser, vælger du samtidig oplevelser sammen med andre i et fællesskab, som forbedrer indtryk og oplevelser undervejs. For hvad er oplevelser, hvis du ikke kan dele dem med andre - ikke mindst under selve rejsen? Panter Rejser har lang erfaring som udbyder af rejser. Vi véd, hvor de gode oplevelser findes både i Europa og ude i den vide verden. Som deltager på en af vores mange rejser til flotte og spændende destinationer, nyder du godt af Panter Rejsers erfaringer og specialviden. Du kan trygt regne med unikke oplevelser under kyndig vejledning, uanset om du drømmer om en busrejse til Schweiz eller et krydstogt på Rhinen - eller nogle af de mange andre rejser, som vi her stolt præsenterer i vores katalog for 2017. Det er selvfølgelig lidt nostalgi, men min første tur som rejseleder var i 1991 til ”Den italienske Riviera” og Hotel Mayola. Som noget nyt tilbyder vi nu en rejse mere, hvor jeg er med som rejseleder - mød mig både på PanterRejsen og ”Den italienske Riviera”.

  Alle produkter for "hundefoder"
 5. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 6. FODERBOXEN APS

  Danmark

  Foderboxen.dk er din lokale dyrehandler, du kan købe alt til kæledyr, vi har alt du finder husk den lokale dyrehandler og dyrlæge, så du vil helt sikkert få dækket dit kæledyrs behov. Hos Foderboxen.dk gør vi rigtig meget for at fremme lokal handel og du vil derfor også finde andre butikker og Dyrlæger som du kan handle med via vores hjemmeside. For os handler det nemlig ikke kun og os, men mere om at sikre, de lokale butikker kan blive og ikke kun de store kæder... Vi værdsætter selv den personlige handel og det at man støtter Danske forretninger som ønsker at styrke deres lokal miljø.. Når ikke mere snak, nu er det tid til at sige farvel for denne gang, du kan som sagt allerede handle på Foderboxen.dk i dag, så det er bare i gang. Foderboxen.dk er et nyt koncept, der giver dig nye muligheder Måske har du allerede i dag din egen butik på nettet - eller måske går du med tankerne om at lave en. Mange mennesker bliver overrasket over hvor tidskrævende det er at drive en nethand Med venlig hilsen Katja N-Masters | Foderboxen.dk

 7. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Danmark

  Netdyredoktor - Alt til Katte og Hunde Netdyredoktors webshop, er shoppen hvor veterinærsygeplejersker og dyrelæger selv handler hunde og katte tilbehør online. Shoppen er tilknyttet Netdyredoktor websitet, som er en sammenslutning af dyreklinikker, dyrelæger og veterinærsygeplejersker over hele Danmark. Her kan du finde informationer om alt indenfor Hund og Kat, skrevet af faguddannet personale. I shoppen finder du et bredt udvalg af de produkter, der dagligt sælges direkte fra dyreklinikkerne landet over. Du er derfor sikret gennemtestede produkter i meget høj kvalitet og god rådgivning i forbindelse med dit køb online.

 8. ESSENTIALFOODS

  Danmark

  For os mennesker er hunden ofte vores bedste ven, og er en af de venner som passer bedst på os. En hund er familiens kæreste eje, og derfor skal hunden også forkæles og plejes. Hos EssentialFoods.dk har vi som mission at forbedre og forlænge hundes liv, og det afspejles også i vores kvalitets produkter. Som en af de eneste producenter af kvalitets hundefoder, tør vi gentænke konceptet omkring dette. Hundefoder er IKKE bare hundemad hos Essential Foods. Det er måltider til hunde, fordi hundes hverdag skal tænkes så naturligt som overhovedet muligt. Hundens liv, hundens hverdag og hundens mad skal afspejle dyrets naturlige hverdag - Og det er præcis det vi i Essential Foods arbejder for. Vores hundefoderer produceres ud fra BOF-princippet, som sikrer, at hunden gennem en varieret kost uden korn, er baseret på fersk kød og anden proteinholdig kost. På den måde oplever vores hunde ikke store udsving i deres daglige blodsukker. Det giver en rolig hund, men masser af energi, større koncentration og bedre pels. For jægeren betyder det en fokuseret og stabil hund, som er lydig, adræt og fleksibel. For familien betyder det en glad hund, der er aktiv, lydig, men som også kan rumme dage uden den store aktivitet. Det giver sunde hunde, bedre dage og gladere familier. Besøg vores webshop og se vores kvalitets hundefoder!

 1. ZOOEXPERTE

  Danmark

  Zooexperte: dyrefoder af høj kvalitet fra Marsapet Marsapet er din ekspert på dyrefoder af høj kvalitet. Som en familievirksomhed kan vi nu se tilbage på mere end 30 års erfaring. Vores mål er, at hunde, katte, fisk eller skildpadder ikke kun er mætte, men også får sund og arts-passende hunde-, katte-, prydfiske, skildpadde- eller koi-mad. Alle vores ingredienser købes kun fra GMP-certificerede og regionale foderforhandlere. Marsapet bruger konsekvent ikke dyreforsøg i produktionen af ​​sit foder. Kornfrti hundefoder, kornfri kattemad eller koi-mad er alle produkter, der blev udviklet i samarbejde med dyrlæger, dyrlæger og opdrættere.

 2. NATURAL DOG UNIVERSE

  Belgien

  Natural Woopies er et naurligt og frisk kosttilskud til alle typer hunde. Natural Dog Universes mission er at fremstille naturlige produkter til sunde og friske hunde. Vores hovedprodukt Natural Woopies er en lille naturlig og frisk kage til hunde lavet af kvalitetskød. Hundene er vilde med dem, fordi Natural Woopies er frisk, blød og smager dejligt.

 3. XAVER SCHEULE GMBH

  Tyskland

  Vi – Xaver Scheule GmbH – har sæde i Kirchheim, midt i hjertet af det smukke Unterallgäu. I mere end 90 år har vi beskæftiget os med udvikling og produktion af fodervarer på højeste niveau, både til produktionsdyr og heste. Med over 10 mio. i årlig omsætning og mere end 50 medarbejdere hører vi i dag til de kendte mellemstore virksomheder i regionen.

 4. MOM TERRIER.DE

  Tyskland

  Alt i Petfood til Katte-Hunde -Duer-Heste og Gnaver

 5. FIDO & FELIX

  Tyskland

  Billigt kornfrit hundefoder fra vores grænsebutik i Flensborg. Spar penge på Arion, Kingsmoor, Taste og the Wild og Wolfsblut

 6. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GOUT DE CANARD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, Konserves, Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, og Konserves brancherne. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 7. BIMORDISCOS PET PRODUCTS

  Spanien

  Virksomheden BIMORDISCOS PET PRODUCTS, er en Multi-Category, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Hunde og katte - artikler til, Fabrikanter af produkter til dyr, Hunde og katte - artikler til, hunde, og Naturligt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 8. FITMIN

  Tjekkiet

  Virksomheden FITMIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Kattefoder, Hundefoder, hestefoder, og små dyr brancherne. Den er baseret i Zamberk , Tjekkiet.

 9. GAHERPROGA SL

  Spanien

  Virksomheden GAHERPROGA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, kattefoder, husdyr, og Naturligt foder til dyr brancherne. Den er baseret i Palencia, Spanien.

 10. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Foder til kæledyr, Kattefoder, Hundefoder, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis