• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mælk

Resultater for

Mælk - Import eksport

 1. REGILAIT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Régilait, der har eksisteret i lidt over 60 år, er førende inden for pulvermælk og er en af de største virksomheder på markedet for koncentreret mælk og spædbørnsmælk. Régilait er til stede i mere end 60 lande. Régilait markedsfører desuden drikkevarer og smørepålæg. Régilait er et datterselskab til de to førende mejeriselskaber i Frankrig (Laïta og Sodiaal), som indsamler mælk fra over 14.000 passionerede producenter i Frankrig.

 2. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Cacio di Pienzas produktion er en gammel tradition, som er gået i arv gennem flere generationer. Mælkeproducenterne slog sig sammen og dannede Cooperativa di Contignano, hvor de anvender og bevarer de traditionelle forarbejdningsmetoder: forsyning af mælk med den karakteristiske smag fra græsset i Val d'Orcia, raffinerede lagringsmetoder og tider og især en særlig omsorg for ostenes kvalitet.

 3. HST MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HST MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stempelpumper branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Mælk, mejeriprodukter, Drikkevarer, og Mælk brancherne. Den er baseret i Dassow, Tyskland.

 4. TERRA FOOD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRA FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASEIFICIO SEPERTINO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Ost, oste, hvide oste, Ost, hårde oste, modne oste, lagring, parmigiano reggiano, og grana padano brancherne. Den er baseret i Marene, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Vi producerer 16 slags Parmiggiano Reggiano (dvs. 6000 om året) med nummer 629. Vi sælger (og eksporterer) Parmiggiano Reggiano uden mellemhandlere. Modsat andre i branchen er mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig blevet inkorporeret i andre virksomheder, og det har endda startet nye partnerskaber, der er parat til at støtte den bedste ost i området omkring Bibbiano.

 2. CADÍ

  Spanien

  Virksomheden CADÍ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mælk, ostemejerier, smør, Mejeriprodukter, og Mælk brancherne. Den er baseret i La Seu D'urgell-Lleida, Spanien.

 3. CASEIFICIO IGNALAT

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO IGNALAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for oste, mozzarella fior di latte, burrata, og caciocavallo brancherne. Den er baseret i Noci, Italien.

 4. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køletanke, mælk, ost, Køletanke, og Blandingsanlæg til fødevarer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Virksomheden SAUDAL GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Sukker, Olivenolie, Mælk, Vine, Sukker, Olivenolie, Mælk, og Vine brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 1. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for parmigiano reggiano, og ricotta brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 2. BOSSOK

  Luxembourg

  Virksomheden BOSSOK, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Mineralvand, Kaffe, te, Mælk, Mineralvand, frugtjuice, Kaffe, te, og Mælk brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 1. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Mælk, pulvermælk, mælkepulver med sukker, smør, og Mælk brancherne. Den er baseret i Antwerp, Belgien.

 2. BULGARICA DAIRY

  Tjekkiet

  Virksomheden BULGARICA DAIRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for grøntsager engros, mejeriprodukter engros, yoghurt naturel, og ost engros brancherne. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 3. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Holland

  Virksomheden TRANSPORT GROEP GELDERLAND, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mælk branchen. Den er baseret i Doetinchem, Holland.

 4. JLC SA

  Moldavia

  Virksomheden JLC SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Fløde, syrnet, Fløde, syrnet, is, og små oste brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 5. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for creme, pulvermælk, kondenseret mælk, og mælkeprodukter brancherne. Den er baseret i Wilmslow, Det Forenede Kongerige.

 6. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spanien

  Virksomheden DELYSIUM FOOD SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den er baseret i Rivas Vaciamadrid, Spanien.

 7. ZOTT GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden ZOTT GMBH & CO., er en Engrossalg, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mælk, Mejeriprodukter, isdessert, og Mælk brancherne. Den er baseret i Mertingen, Tyskland.

 8. GRUPO SUCHEZ

  Spanien

  Virksomheden GRUPO SUCHEZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Mælk, olier, sukker, og Mælk brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Frankrig

  Virksomheden PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for mælk af høj kvalitet, og økologisk langtidsholdbar mælk brancherne. Den er baseret i DEGRE, Frankrig.

 2. LAITNAA

  Frankrig

  Virksomheden LAITNAA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, frisk mælk, og landbrugscooperativ brancherne. Den er baseret i La Capelle En Thiérache, Frankrig.

 3. BIODIA

  Belgien

  Virksomheden BIODIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, mælkekøer, mejeriprodukter, Diætmad og økologiske fødevarer, og økologisk mælk brancherne. Den er baseret i Brasschaat, Belgien.

 4. MM PREKYBA

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MM PREKYBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for macadamianødder, Pasta, og mælk brancherne. Den er baseret i Vilnius, Det Forenede Kongerige.

 5. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO DI BENEDETTO, er en Detailsalg, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for bøffelmozzarella, håndværksmæssig udførelse, mælk - uddeling, og forsendelse af varer brancherne. Den er baseret i Capaccio, Italien.

 6. EUROFIT

  Belgien

  Virksomheden EUROFIT, er en Distributør, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mejeriprodukter, pasteuriseret mælk (uht), sojamælk, og oste brancherne. Den er baseret i Liege, Belgien.

 7. BIANCHI ORIZZONTI SRL

  Italien

  Virksomheden BIANCHI ORIZZONTI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk pasteuriseret mælk, råmælk, og tykmælk brancherne. Den er baseret i Pollena Trocchia, Italien.

 8. PUREMOZARELLA

  Belgien

  Virksomheden PUREMOZARELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for pizzaost brancherne. Den er baseret i Mol, Belgien.

 9. RURAL FUTURO

  Portugal

  Virksomheden RURAL FUTURO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Mælk, Mælk, mejeriprodukter engros, og distribution af mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Mogadouro, Portugal.

 10. DIANO LATTE S.R.L

  Italien

  Virksomheden DIANO LATTE S.R.L, er en Detailsalg, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, mælk - uddeling, Komælk, frisk mælk, og beholdere til fødevarer brancherne. Den er baseret i Sassano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mælk - Import eksport

Antal resultater

649 Virksomheder