• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • færdigvarer i metal

Resultater for

Færdigvarer i metal - Import eksport

 1. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Tyrkiet

  Sefine Teknik specialiserer sig inden for bimetal båndsave, og levering af aluminiumsave, stål- og aluminiumsprodukter, bolte, skinner, ankre og spærbomme. Vi betjener enhver region i Tyrkiet med et team af tekniske specialister som kan sendes til projektimplementering i landet. Vi kan også eksportere til udlandet (Kina, Europa, Afrika). Vores mission er at tilfredsstille vores kunders behov. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 21500 standarderne.

 3. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanien

  GROUPE APELLANIZ ligger i Burgos og er en typegodkendt fabrikant, der dagligt forsyner både markeder i ind- og udland.Vores produkter henvender sig til følgende sektorer: telekommunikation, elektricitet, jernbaner, vandværker, vedvarende energi etc. Vores produktudvalg omfatter samlinger af metal til luftkabler eller nedgravede kabler, dæksler af jernbeton, metal og påfyldningsbare, blokke, septiktanke, færdselsskilte og jernbanestrukturer.

 4. NET D.O.O.

  Slovenien

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 5. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

 2. MITEV EOOD

  Bulgarien

 3. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanien

  Panel Sandwich Group er en førende virksomhed på det spanske marked for fremstilling, distribution og salg af sandwichplader i metal og polyuretan til byggebranchen og store byggepladser. Vi fremstiller og distribuerer de mest moderne og de mest effektive tagdækninger og industrielle facader.

 4. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Kina

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co, Ltd har udviklet sig til et integreret selskab med flere fabrikker fra en fabrik for komplette sæt af elapparater gennem de seneste 30 år, som har leveret diversificeret og højkvalitets strukturelle dele til nyt materiale, branchen for ny energi, jernbanetransitindustri, præcisionsmetalpladekomponenter og komplette sæt af elektrisk udstyr.

 5. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 1. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenien

 2. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Tyrkiet

 1. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 2. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 4. LLC "RIN LTD"

  Ukraine

 5. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 6. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Tyrkiet

 7. METASTAL

  Frankrig

 8. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 1. MR CO. LTD.

  Ukraine

 2. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Tyrkiet

 3. KSL

  Ukraine

 4. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Tyrkiet

 5. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Tyskland

 6. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 7. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Slovenien

 8. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungarn

 9. SCALEOPERATE

  Spanien

 10. F. P. U. H. REMAR

  Polen

Filtre

Resultater for

Færdigvarer i metal - Import eksport

Antal resultater

16.133 virksomheder