• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • færdigvarer i metal

Resultater for

Færdigvarer i metal - Import eksport

 1. BERFA GROUP

  Tyrkiet

  Berfa Group er specialiseret inden for fabrikation og levering af husholdningsmøbler, kontormøbler, madraskomponenter, sengelinned, husholdningstekstiler samt stålkabler og fjedre. Berfa Group eksporterer til mere end 70 lande. I mange område af verden har Berfa Group utallige referencekunder, produkter og projektprodukter. Berfa Group ser alle deres kunder som forretningspartnere, og fremviser en høj præstation for at opnå fuld tilfredsstillelse. Berfa Group deltager i bygning af hoteller, interiør design samt dekoration og møbellering, inklusive hotelsenge, madrasser og tekstiler. Vi renoverer også eksisterende hoteller. Derudover forsyner vi kontorer, restauranter, villaer, barer, skoler og hospitaler med specifik projektudstyr. Berfa Group’s mission er at levere produkter og service af den bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Berfa Group vil omhyggeligt designe hele din leve- og arbejdsplads i henhold til dine krav, for at sikre, at vi overholder dine forventninger.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 3. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanien

  GROUPE APELLANIZ ligger i Burgos og er en typegodkendt fabrikant, der dagligt forsyner både markeder i ind- og udland.Vores produkter henvender sig til følgende sektorer: telekommunikation, elektricitet, jernbaner, vandværker, vedvarende energi etc. Vores produktudvalg omfatter samlinger af metal til luftkabler eller nedgravede kabler, dæksler af jernbeton, metal og påfyldningsbare, blokke, septiktanke, færdselsskilte og jernbanestrukturer.

 4. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Tyrkiet

  Sefine Teknik specialiserer sig inden for bimetal båndsave, og levering af aluminiumsave, stål- og aluminiumsprodukter, bolte, skinner, ankre og spærbomme. Vi betjener enhver region i Tyrkiet med et team af tekniske specialister som kan sendes til projektimplementering i landet. Vi kan også eksportere til udlandet (Kina, Europa, Afrika). Vores mission er at tilfredsstille vores kunders behov. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 21500 standarderne.

 5. FINE TUBES

  Det Forenede Kongerige

  Fine Tubes Ltd tilbyder 70 års erfaring inden for metalteknik. Vi støtter vores kunder fra det oprindelige design, valg af materiale under produktionen og til levering af de effektive rør vi fremstiller. De rørformede produkter vi udvikler er til kritiske toleranceformål under ekstreme forhold. Vi fremstiller rør i to hovedformer: Sømløse rør af rustfrit stål, rør i nikkellegeringer rør og titanium og lige og spiralformede rør. Svejsede rør, svejset og trukket.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Tyskland

 2. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

 3. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanien

  Panel Sandwich Group er en førende virksomhed på det spanske marked for fremstilling, distribution og salg af sandwichplader i metal og polyuretan til byggebranchen og store byggepladser. Vi fremstiller og distribuerer de mest moderne og de mest effektive tagdækninger og industrielle facader.

 4. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Kina

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co, Ltd har udviklet sig til et integreret selskab med flere fabrikker fra en fabrik for komplette sæt af elapparater gennem de seneste 30 år, som har leveret diversificeret og højkvalitets strukturelle dele til nyt materiale, branchen for ny energi, jernbanetransitindustri, præcisionsmetalpladekomponenter og komplette sæt af elektrisk udstyr.

 5. MR CO. LTD.

  Ukraine

 1. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenien

 2. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 1. LLC "RIN LTD"

  Ukraine

 2. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 3. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Tyrkiet

 4. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 6. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 7. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 8. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Tyrkiet

 1. METASTAL

  Frankrig

 2. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Tyrkiet

 3. KSL

  Ukraine

 4. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Tyrkiet

 5. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 6. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Tyskland

 7. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Slovenien

 8. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungarn

 9. SCALEOPERATE

  Spanien

 10. F. P. U. H. REMAR

  Polen

Filtre

Resultater for

Færdigvarer i metal - Import eksport

Antal resultater

15.602 virksomheder