• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, fremstilling og levering af veje-, måle- og doseringsanlæg til imprægnerings- og epoxyharpiks. IFA tilbyder komplette løsninger til imprægnerings- og coatinganlæg, rensningsanlæg til spildevand, glas- og stenuldsindustrien, tekniske kunststoffer og styrtegods samt anlæg til malings-, lak- og byggematerialebranchen. Perfekt systemstyring til datatilknytning runder leveringsprogrammet af. Montering og ibrugtagning foretages af vores egne medarbejdere. IFA Technology tilbyder god og sikker håndtering til opbevaring af væsker, faststoffer og styregods samt de korrekte opbevaringsbeholdere som f.eks. skræddersyede reol-, tank- og siloanlæg. I den forbindelse kontrollerer vi blandt andet materialernes egnethed, effekten af miljøpåvirkninger samt overholdelsen af gældende lov.

 2. ALE73

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfaring er ALE73 specialist i design, fremstilling, montering og overførsel af maskiner til betonindustrien i mere end 30 lande (Europa, Østeuropa, Maghreb, Centralafrika osv.). Vores vigtigste aktivitet er overførsel af brugte anlæg og genmontering på stedet i Frankrig, men også og især i udlandet. Vores anden aktivitet er opførelse af udstyr eller produktionsanlæg (beton, stenbrud, veje, ....). Nos clients comptent : 1) Producenter af forarbejdede betonprodukter (betonblokke, blokke, kantsten og belægningssten). 2) Kunder, der ønsker at overføre et anlæg eller en maskine. Vi foretager en fuldstændig analyse af kundens behov fra starten, idet vi tager hensyn til alle lokale og industrielle parametre for at definere logistikken og valget af udstyr (nyt eller brugt). Vi vælger det rigtige materiale til dig og sørger for hele overførslen. Vi har også al den nødvendige viden og de nødvendige faciliteter til denne type service, nemlig : - Automatisering, - civilingeniør, - mekanik (herunder vibrationer), - hydraulik, ... Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninge!

 3. TETRA STRUCTURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TETRA STRUCTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblokke, Betonblokke, Fremstilling af betonbyggeblokke, forme til mursten, Maskine til fremstilling af mursten, betonrør, og beton brancherne. Den er baseret i Wignehies, Frankrig.

 4. DIETER VOGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIETER VOGEL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 5. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 2. BVA - INGOLF MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BVA - INGOLF MÜLLER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Windischleuba, Tyskland.

 3. TROGLAUER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TROGLAUER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bingen, Tyskland.

 4. ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 5. KIPOR.ORG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIPOR.ORG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Versmold, Tyskland.

 1. RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Großröhrsdorf, Tyskland.

 2. R. STURM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden R. STURM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reichertshausen, Tyskland.

 1. MAUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Philippsburg, Tyskland.

 2. ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Fischamend, Østrig.

 3. AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 4. KLP BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLP BAUMASCHINEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kulmbach, Tyskland.

 5. HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Malsch, Tyskland.

 6. LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 7. GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.), er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Winsen, Tyskland.

 8. INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dernbach, Tyskland.

 1. TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Viersen, Tyskland.

 3. SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Röhrmoos, Tyskland.

 4. MIETPARK STRAUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIETPARK STRAUSS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kirchheim, Tyskland.

 5. LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 6. OTEP

  Frankrig

  OTEP SA og AMSA France er 2 virksomheder specialiseret inden for teknologier og materialer til spændbetonindustrien. OTEP er anerkendt for sin store ekspertise og anvendelse af teknologier til spændbeton. Virksomheden fremstiller produktanlæg til spændbeton: små bjælker, fliser, bjælker og strukturelementer, hulfliser, lysestager, elektriske pæle (D, E, THT..) fra undersøgelse af mulighed for projektets udførelse til montering og igangsætning, nøglefærdige specialfremstillede projekter lige fra uddannelse af medarbejdere, tekniske assistance og eftersalgsservice. OTEP's teknologi og materialer gør det muligt at fremstille optimale, sikre og holdbare produkter i spændbeton i overensstemmelse med internationale standarder. AMAS har eksisteret siden 1972, produktionsværksted og vedligeholdelse af specifikke materialer.

 7. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse er en del af en alsidig industriel gruppe af virksomheder, Tradicia. Technopark Impulse fremstiller beslag til specialudstyr til virksomheder inden for vejkonstruktion, kommnunel drift, mineindustrien og landbruget: hydraulisk udstyr, konstruktionsmaskiner, vejlægning - maskiner og udstyr, udvindingsmaskiner og udstyr - mineraler og årer, maskiner til vejrensning, skovle og grab, kranredskaber. Virksomheden anvender et stort udvalg af løsninger – fra udvikling og produktion af redskaber til deres levering, service og teknisk support. Fabrikken udfører en fuld produktionscyklus. Alle fremstillede produkter udvikles på et specifikt designkontor, og produktionen af alle komponenter og den endelige montering af de færdige produkter, udføres på virksomhedens produktionsfaciliteter.

 8. MATERIALS ALT URGELL SL

  Spanien

  Vi har siden 1980 specialiseret os i salg af byggematerialer, keramik, sanitetsprodukter, husholdningsapparater, fliser, pejse, møbler, køkken og badeværelseselementer. Belægninger og fliser og keramik. Parketgulve. byggematerialer af enhver art. Isolering. Service, kvalitet og mere end 30 års erfaring.

 9. COMERCIAL QUEMOIL SA

  Spanien

  COMERCIAL QUEMOIL S.A. er specialiseret i salg, distribution, teknisk assistance og reparation af varmekedler, ventilatorer, varmluftsovne, motorpumper, brødovne og tilbehør. Vi udvælger nøje vores produkter og garanterer disses kvalitet. Du kan læse mere om deres specifikationer og kontakte os for flere oplysninger. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål alt efter vores kompetence. Salg af varmekedler og ventilatorer. Varmluftsanlæg. Radiatorer.

 10. OPT MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden OPT MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, og kæbeknuser brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

26.974 Virksomheder