• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedelarbejde

Resultater for

Kedelarbejde - Import eksport

 1. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Lad hjertet bestemme, og vælg Herz, Europas eneste ætsningsekspert, som fremstiller både individuelle prøveemner og store serier. Her får du alt fra samme leverandør og fra samme avancerede produktionsanlæg – lige fra prøveemner til serieklar produktion. Når skridtet til serieproduktion er helt uproblematisk, kan man spare både omkostninger og produktionskapacitet. Det bedste produkt er ikke nok for Herz: Vi udvikler også den bedste fremstillingsproces. Eksempelvis øget nytteværdi, hvor vi med et moderne CAD-system kan beregne den optimale løsning til din virksomhed. Ved telefonisk rådgivning og ved besøg hos kunden: Hos Herz kan du trygt stole på mere end 40 års teknisk erfaring inden for ætsningsteknik. Og du får gnidningsfri rådgivning fra ende til anden og lige fra første prototype til den endelige serieproduktion. Afgørende faktor: Vi tager os tid til at sætte os ind i jeres processer og jeres produkt.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DINOX-D EDELSTAHLPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DINOX-D Edelstahlprodukte GmbH blev grundlagt i Bremen i 1997, og i 1998 blev virksomheden flyttet til Oststeinbek nær Hamburg, med det tekniske kontor liggende i Wismar. Virksomheden stammer fra en købsmandskabsbaggrund og er i dag vokset til en mellemstor virksomheden, med salg i Europa og Asien. På en samlet produktionsflade på mere end 16.000 m² i Tatabanya, Ungarn, bliver der udelukkende fremstillet beholdere og apparater i rustfrit stål. Et kvalificeret og meget motiveret medarbejderhold sørger for den bedste kundeservice når det kommer til salg, teknik, produktion og administration. Et omfattende lager og den mest moderne maskinpark sikrer fleksible produktioner efter kundernes ønsker, og garanterer samtidig kvalitet på det højeste niveau. Vi arbejder i henhold til TÜV standarderne, og er underlagt en permanent kvalitetsovervågning på vores lokation, fra TÜV Rhinland.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Dampgeneratorer fra Clayton Industries: Clayton Industries har siden grundlæggelsen i 1930 produceret flere generationer af innovative dampgeneratorer og har på globalt plan specialiseret til inden for to primære produktområder inden for industriel dampgenerering: Industrielle dampgeneratorer og udstødningsgaskedler. Ved denne specialisering har man fra start af fokuseret på designet, fremstillingen samt salg og service inden for området dampgenerering. Virksomheden har etableret mere end 26 salgskontorer verden over med højtuddannet personale inden for salg og servicering af dampgeneratorer og udstødningsgaskedler. Produktionen foregår på fem fabrikker rundt om i verden: USA, Mexico (2 fabrikker), Kina og Belgien – sidstnævnte er også det europæiske hovedsæde. I Tyskland har Clayton nu i mere end 45 år med stor succes produceret dampgeneratorer og udstødningsgaskedler.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed inden for konstruktion af anlæg og apparater med egen, fremtidsorienteret know-how og med firmafilosofien: Just one source – skræddersyede kompletløsninger fra en og samme leverandør. Vi planlægger, fremstiller og sælger i hele verden. Vores marked er miljø- og forædlingsteknologien, især behandling og inddampning af industrispildevand og procesmedier og fremstilling af krystallinske produkter. Vi tilbyder rentable processer, anlæg og apparater, som gavner vores kunder og aflaster miljøet. Vores styrke er hurtig løsning af kundespecifikke problemer. Vi opnår kundetilfredshed gennem høj kvalitet til markedsrigtige priser, og dette sker fleksibelt og pålideligt. Vi udfører: Apparater, standardanlæg, modulopbyggede systemer, individuelle løsninger, engineering-ydelser, serviceydelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LUKAS-ERZETT GmbH & Co er en af ​​de teknologisk førende producenter af systemløsninger til slibning, fræsning, skæring og polering. KG, der er baseret i det større Köln-område i Oberbergischer Kreis, har specialiseret sig i fremstilling, handel og rådgivning inden for slibe-, fræsnings-, polerings- og skæreværktøjer, drivmaskiner og et stort udvalg af tilbehør. Alle produkter der produceres og handles af LUKAS, er kendetegnet med den højeste kvalitet såsom kraftigt arbejde, lang holdbarhed, fremragende ergonomi og de bedste resultater inden for slibning, skæring, fræsning, polering eller præcisionsbearbejdning. LUKAS stræber efter at kombinere kvalitet og sikkerhed med fremtidsorienterede svar. Fokus er altid på nye udviklinger og teknologier fra en lang række brancher. Med denne holdning, satte LUKAS standarden på markedet meget tidligt.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Beholderkonstruktion i rustfrit stål - Kvalitet og innovation fra Allgäu ! Bolz-EDEL-Gruppen konstruerer og fremstiller beholdere af rustfrit stål på højeste niveau. Vi er din partner, når der er brug for kompetente løsninger inden for procesbeholdere og lagerbeholdere. Innovative planlægninger med 3D-konstruktion, de mest moderne produktionsteknologier, kvalitetsstyring med komplet beholderdokumentation samt uddannede fagfolk garanterer kvalitet og pålidelighed. Dine produktionstekniske krav omsættes konsekvent af ingeniører med erfaring inden for branchen - fra den farmaceutiske blandingsbeholder med en volumen på 10 liter og cylindrokoniske gæringstanke til bryggeri til stortanken med en volumen på 2 millioner liter, som fremstilles på byggepladsen, er alle størrelser og kvaliteter mulige.De internationalt kendte mærker Bolz Apparatebau og EDEL Tank har i mange årtier stået for kvalitet og innovation fra Allgäu !

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PERGEL METAL

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  I Tuzla Orhanli på et produktionsområde på 150 m2, startede Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. og tic. Ltd. Şti.it deres aktiviteter under deres navn. I begyndelsen kunne de imødese virksomhedernes krav inden for forskellige områder såsom industrielle vejesystemer, telekommunikation, forsvarsbranchen i forbindelse med mekanisk formning. Ifølge vores vision og mission har vi investeret i den første CNC-trykpresse, tvist- og derefter laserskæremaskine for at kunne hjælpe kunderne med deres krav. I 2016 flyttede vi til CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE med et indendørs område på 2.000 m2 og et udendørs område på 2.000 m2. Derudover bruger vi 800 m2 af sektionen som et elektrostatisk pulverlakeringsområde. Vha. de seneste kemikalier med en automatisk sprøjtelinje og robotpistoler, er vores kvalitet den samme som da vi begyndte. På kort tid, og med udholdenhed og diligence, har vi etableret os selv som en godkendt leverandør af de førende virksomheder i sektoren. Vores unge og erfarne personale har tilpasset kvalitetskonceptet som deres primære mål inden for metalformning og udformning, og har foretaget investeringer for at sikre, at vi kan fremstille kvalitetsprodukter. Den nye maskinpark og konstruktion vil ikke gå på kompromis med kundetilfredshed og kvalitet, eftersom disse er vores fokusområder i den næste proces. Vores første prioritet er at levere kvalitetsprodukter, produkter til tiden og rimelig priser, til alle vores kunder. Kontakt os endelig!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by Europages badge

  Etableret i 1998 er Mebel Logistics en polsk virksomhed beliggende i Obra. Vi er en anerkendt partner for europæiske møbelvirksomheder som vi har arbejdet sammen med i mere end 20 år. Vores produktionsafdeling har den højeste kvalitet, hvilket vi opnår gennem erfaring og maskinforarbejdning. Vi tilbyder: •Metalarbejde •Vandskæring af metal, plast, træ, krydsfinér, glas, keramik •Skæring: Skæring med tape- og skiveskæremaskiner, skærevinkler op til 50° Vending af materialer op til en længde på 1500mm Fræsning med CNC-maskiner med bearbejdningsområder på 600x400x400mm, samt vertikale og horisontale fræsemaskiner •Radio erosionsbehandling: Skæring med elektroder i intervallet 320x270x350mm, vinkel +/-5°, arbejdsemner med en vægt på op til 180kg •Slibning: Overfladebehandling med sliberør i en diameter på ø10 til ø100mm Overfladebehandling med slibeoverflader op til en bredde på 1000mm Overfladepolering til galvaniseret belægninger med krom, nikket, kobber Skæring med elektroder i området 320x270x350mm, vinkel +/-5°, vægt op til 180kg •Plastbehandling: Metalbehandling med 160T, 40T, 10T excentriske presseanlæg, 40T hydraulisk presseanlæg Bukning med pressebremse med et tryk på 100T materialer med længder op til 2500mm Bukning på bukkemaskiner med tre valser •Varmebehandling: Hærdning og temperering til produkter med en størrelse på 350x140x100mm •Pulverlakering: Anvendelse af termobaserede belægninger i form af pulverlakering, med en ovnstørrelse på 3900x1180x180 Kontakt os!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FIM ZIPPER

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 1992 i Eminonu, er FIM FERMUAR en af de nyskabende mærker, og en velkendt producent af lynlåse. Hvis vi med få ord skal give en kort oversigt over den 30-årige udvikling af Fim Fermuar siden deres grundlæggelse, kan vi begynde med at vi kom ind på markedet under navnet Ozer Fermuar, og i begyndelsen leverede vi vores tjenester som leverandør. Virksomheden, som voksede dag for dag under navnet Ozer Fermuar, har grundlagt en lynlåsfabrik i Merter, Istanbul grundet deres udvidende kundenetværk. Ozer Fermuar som dagligt arbejder på at forbedre sig selv, grundlagde Fim Fermuar i 2004 med det formål at revolutionere og bidrage til det tyrkiske marked, og fordi importen var mangelfuld i forhold til eksporten. Vi fortsatte vores produktionsprocesser i 2008 på en fuld integreret facilitet på 6000 kvadratmeter i Istanbuls Ikitelli Organized Industrial Zone, hvor produktionen også udføres. Her kan du finde mere end 75 erfarne ansatte og 405 maskinenheder. Over tiden er vi blevet kendt i branchen som en stor producent med en daglig kapacitet på 350.000 lynlåse med en længde på 35 cm. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  BBS GmbH med base i Freiberg am Neckar, kan se tilbage på mere end 75 års erfaring inden for industriel varmeteknologi, termisk efterforbrænding og kedelkonstruktion. BBS GmbH blev grundlagt i 2004 efter fusionen mellem virksomhederne BAY Wärme-technik GmbH og Bay Engineering and Consulting, og kombinerer produktionen af ​​industrielle kedelsystemer med viden inden for konstruktion af moderne energisystemer og miljøteknologi. Foruden produktionen af ​​serieprodukter, udvikler og fremstiller vi kedler og apparater til specielle anvendelser, der anvendes i den kosmetiske, kemiske og petrokemiske industri. Her er vi blandt andet aktive inden for fremstilling damp-, varmvands- og termiske oliekedler. Rendampsgeneratorer og spildvarmekedler til en lang række applikationer, er også en del af vores produktportefølje.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Bosch Industrial Boilers er en anerkendt specialist inden for kedelsystemer i alle størrelser og effekttrin. Vi har leveret innovative kedelanlæg i mere end 150 år.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. RAPTOREX CNC

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Raptorex mærket er ejet af Geontek Technology Production Company, et datterselskab til Gena Construction Company. Vores virksomhed blev etableret i 2020 i samarbejde med vores CTO Cagatay Tezsezen, som har udviklet og lanceret software, udført forskning og udvikling af visuel maskinindlæring, og som tidligere har designet og konstrueret Kayseri Science Museum med hans privatejet virksomhed. Vores første Raptorex-produkter "Raptorex Mini Desktop CNC-fræsemaskine" og "Raptorex Pro Desktop CNC-fræsemaskine" blev lanceret i henholdsvis 2021 og 2022, og anvendes af mange mindre industrier, erhvervsskoler og hobbyfolk. Med mottoet "forskning og udvikling stopper aldrig", arbejder Raptorex-teamet kontinuerligt på at gøre produkterne bedre for kunderne. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  EDIS Anlagenbau GmbH blev grundlagt i 1995 og har omfattende erfaring med fremstilling af anlæg, maskiner og systemer som prototyper og i små serier. Hovedkompetencerne ligger i produktion af komplette moduler til forskellige hightech-brancher som f.eks. solarteknik, vakuumteknik eller coatingteknik. Mere end 100 højt motiverede medarbejdere producerer kundespecifikke maskiner, anlæg og moduler i højeste kvalitet på over 10.000 m2 produktionsareal. Vi følger dine projekter fra udvikling med prototypefremstilling over serieklar konstruktion frem til modulfremstilling og montering. Herunder står vi for højeste kvalitet, pålidelighed og rentabilitet. For vores kunder inden for den internationale maskinkonstruktion er outsourcing en vigtig konkurrencefaktor. Du kan kontinuerligt overdrage dele af dine produktionsopgaver til os eller omgå midlertidige kapacitetsflaskehalse ved at gøre brug af vores ydelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SPECIAL BOLT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Special Bolt SRL er den ideelle partner inden for følgende industrielle sektorer: engineering, byggepladser, jordarbejde, bilindustrien, installationer mv. Skruer og møtrikker, specialskruer. Stifter og kroge i diam. 8-80. Længde. Fabrikation af trækstænger, bolte, kroge, skruer og emner til fastgørelse. Vi fremstiller også specialprodukter efter tegning.

 6. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. CODESAL S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 9. ASAB GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. LAUN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MECET SL

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 7. FLENDER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. AFTECH

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. EFEREST GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Kedelarbejde - Import eksport

Antal resultater

4.573 virksomheder