• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedelarbejde

Resultater for

Kedelarbejde - Import eksport

 1. CTRA

  Tunisien

  CTRA har i 25 år været en pålidelig partner, der har ledsaget kunden i alle projekter. Et specialiseret team inden for bearbejdning af GRP kompositmaterialer og termoplast. Vores mangeårige eksistens er en garanti for teknisk pålidelighed og kvalitet, hvilket resulterer i trofaste kunder. CTRA fik godkendelsen ISO 9001 i 2000 og tilbyder nøglefærdige løsninger, design og projektering samt igangsættelse ved levering. Vores aktivitet omfatter en lang række ydelser: -Design af rørsystemer - Detaljeres design af bærere, tanke og vasketårne -Fremstilling af standard- eller specialemner efter bestilling -Præfabrikation af rørsystemer -Fremstilling af forskellige typer vasketårne på op til 6m i omkreds. Med sit erfarne team håndterer CTRA: Bearbejdning af termohærdende materialer: •Harpiks / Matrix, •Liner, •Modstand, Mekanik. Bearbjedning af materialer i termoplast: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

 2. PERGEL METAL

  Tyrkiet

  I Tuzla Orhanli på et produktionsområde på 150 m2, startede Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. og tic. Ltd. Şti.it deres aktiviteter under deres navn. I begyndelsen kunne de imødese virksomhedernes krav inden for forskellige områder såsom industrielle vejesystemer, telekommunikation, forsvarsbranchen i forbindelse med mekanisk formning. Ifølge vores vision og mission har vi investeret i den første CNC-trykpresse, tvist- og derefter laserskæremaskine for at kunne hjælpe kunderne med deres krav. I 2016 flyttede vi til CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE med et indendørs område på 2.000 m2 og et udendørs område på 2.000 m2. Derudover bruger vi 800 m2 af sektionen som et elektrostatisk pulverlakeringsområde. Vha. de seneste kemikalier med en automatisk sprøjtelinje og robotpistoler, er vores kvalitet den samme som da vi begyndte. På kort tid, og med udholdenhed og diligence, har vi etableret os selv som en godkendt leverandør af de førende virksomheder i sektoren. Vores unge og erfarne personale har tilpasset kvalitetskonceptet som deres primære mål inden for metalformning og udformning, og har foretaget investeringer for at sikre, at vi kan fremstille kvalitetsprodukter. Den nye maskinpark og konstruktion vil ikke gå på kompromis med kundetilfredshed og kvalitet, eftersom disse er vores fokusområder i den næste proces. Vores første prioritet er at levere kvalitetsprodukter, produkter til tiden og rimelig priser, til alle vores kunder. Kontakt os endelig!

 3. BBS GMBH

  Tyskland

  BBS GmbH med base i Freiberg am Neckar, kan se tilbage på mere end 75 års erfaring inden for industriel varmeteknologi, termisk efterforbrænding og kedelkonstruktion. BBS GmbH blev grundlagt i 2004 efter fusionen mellem virksomhederne BAY Wärme-technik GmbH og Bay Engineering and Consulting, og kombinerer produktionen af ​​industrielle kedelsystemer med viden inden for konstruktion af moderne energisystemer og miljøteknologi. Foruden produktionen af ​​serieprodukter, udvikler og fremstiller vi kedler og apparater til specielle anvendelser, der anvendes i den kosmetiske, kemiske og petrokemiske industri. Her er vi blandt andet aktive inden for fremstilling damp-, varmvands- og termiske oliekedler. Rendampsgeneratorer og spildvarmekedler til en lang række applikationer, er også en del af vores produktportefølje.

 4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Beholderkonstruktion i rustfrit stål - Kvalitet og innovation fra Allgäu ! Bolz-EDEL-Gruppen konstruerer og fremstiller beholdere af rustfrit stål på højeste niveau. Vi er din partner, når der er brug for kompetente løsninger inden for procesbeholdere og lagerbeholdere. Innovative planlægninger med 3D-konstruktion, de mest moderne produktionsteknologier, kvalitetsstyring med komplet beholderdokumentation samt uddannede fagfolk garanterer kvalitet og pålidelighed. Dine produktionstekniske krav omsættes konsekvent af ingeniører med erfaring inden for branchen - fra den farmaceutiske blandingsbeholder med en volumen på 10 liter og cylindrokoniske gæringstanke til bryggeri til stortanken med en volumen på 2 millioner liter, som fremstilles på byggepladsen, er alle størrelser og kvaliteter mulige.De internationalt kendte mærker Bolz Apparatebau og EDEL Tank har i mange årtier stået for kvalitet og innovation fra Allgäu !

 5. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Lad hjertet bestemme, og vælg Herz, Europas eneste ætsningsekspert, som fremstiller både individuelle prøveemner og store serier. Her får du alt fra samme leverandør og fra samme avancerede produktionsanlæg – lige fra prøveemner til serieklar produktion. Når skridtet til serieproduktion er helt uproblematisk, kan man spare både omkostninger og produktionskapacitet. Det bedste produkt er ikke nok for Herz: Vi udvikler også den bedste fremstillingsproces. Eksempelvis øget nytteværdi, hvor vi med et moderne CAD-system kan beregne den optimale løsning til din virksomhed. Ved telefonisk rådgivning og ved besøg hos kunden: Hos Herz kan du trygt stole på mere end 40 års teknisk erfaring inden for ætsningsteknik. Og du får gnidningsfri rådgivning fra ende til anden og lige fra første prototype til den endelige serieproduktion. Afgørende faktor: Vi tager os tid til at sætte os ind i jeres processer og jeres produkt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  EDIS Anlagenbau GmbH blev grundlagt i 1995 og har omfattende erfaring med fremstilling af anlæg, maskiner og systemer som prototyper og i små serier. Hovedkompetencerne ligger i produktion af komplette moduler til forskellige hightech-brancher som f.eks. solarteknik, vakuumteknik eller coatingteknik. Mere end 100 højt motiverede medarbejdere producerer kundespecifikke maskiner, anlæg og moduler i højeste kvalitet på over 10.000 m2 produktionsareal. Vi følger dine projekter fra udvikling med prototypefremstilling over serieklar konstruktion frem til modulfremstilling og montering. Herunder står vi for højeste kvalitet, pålidelighed og rentabilitet. For vores kunder inden for den internationale maskinkonstruktion er outsourcing en vigtig konkurrencefaktor. Du kan kontinuerligt overdrage dele af dine produktionsopgaver til os eller omgå midlertidige kapacitetsflaskehalse ved at gøre brug af vores ydelser.

 2. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed inden for konstruktion af anlæg og apparater med egen, fremtidsorienteret know-how og med firmafilosofien: Just one source – skræddersyede kompletløsninger fra en og samme leverandør. Vi planlægger, fremstiller og sælger i hele verden. Vores marked er miljø- og forædlingsteknologien, især behandling og inddampning af industrispildevand og procesmedier og fremstilling af krystallinske produkter. Vi tilbyder rentable processer, anlæg og apparater, som gavner vores kunder og aflaster miljøet. Vores styrke er hurtig løsning af kundespecifikke problemer. Vi opnår kundetilfredshed gennem høj kvalitet til markedsrigtige priser, og dette sker fleksibelt og pålideligt. Vi udfører: Apparater, standardanlæg, modulopbyggede systemer, individuelle løsninger, engineering-ydelser, serviceydelser.

 3. ILKDEN METAL

  Tyrkiet

  Etableret i 2005, arbejder İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. i branchen for metalreservedele til produktion og eftermarkedet. Vi arbejder med vores professionelle team inden for maskinforarbejdede og svejsede dele. Hos Ilkden Metal fremstiller vi CNC-styrede bænke, cirkulære svejsemaskiner inden for svejsesektionen, og særligt designede vaskemaskiner til branchen af materialeforberedelse, som bruges i forbindelse med maskinforarbejdning. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Metalarbejde, •Komponenter til hydraulikcylindere, •Ingeniørtjenester, •Reservedele til landbrugsmaskiner og meget mere, som kan udforskes på vores hjemmeside! Vores maskinpark består af: •CNC-drejebænke •Formstøbt fræsesnitter •Cylindrisk fræser •Robotstyrede svejsemaskiner •Vertikal maskinforarbejdningscenter •4-akse maskinforarbejdningscenter •Manuelle drejebænke •Enhed til hydraulisk tryktest •Fuldt udstyret svejseværksted •Fuldt udstyret maleværksted •Fuldt udstyret monteringsområde •Kvalitetskontrolrum Vores vision er at følge den seneste teknologi, og blive en af de banebrydende ingeniørvirksomheder i branchen. Hos Ilkden Metal arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, og vi arbejder sammen med vores kunder. Vi leverer vores førsteklasses produkter verden over. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH er en polsk virksomhed, som ligger i Suwalki. Vi er specialiseret inden for produktion af koldformede stålemner til internationale markeder. Med moderne maskinudstyr, veluddannede medarbejdere og omfattende erfaring kan vi udføre de mest krævende ordre. Resultatet er en hurtig og nøjagtig udførelse af en ordre, kombineret med professionel kundeservice, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har været på markedet i over 25 år og er specialiseret i produktionen af: •MASKINER OG ENHEDER: Manuelle, halvautomatiske og automatiske maskiner til at starte din egen produktion. Fuld adaptation af producerede maskiner til kundespecifikke behov. •PRODUKTER: Koldformet ståltilbehør og forskellige produkter iht. kundeordrer: - Tilbehør til fotorammer - Metalklammer, skruer, fastgørelser- Metalkabinetter- Metaltilbehør - Metalhegn og -gelændere - Metalpotter - Grill og pejse. •TJENESTER: På betroede materialer fx laserbrænding af logoer på metalgenstande, pulvercoating af detaljer, bøjning af metalplader, udformning af møbelrammer til hylder og displays. - Laserskæring - Pulvermaling - Cnc-fræsning - Reparation af maskinudstyr - Dele-genvinding - Maskinteknik - Svejsning - Drejning - Møbelrammer - Bøjning af metalplader - Fremstilling af forme - Slibning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Tyskland

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Bosch Industrial Boilers er en anerkendt specialist inden for kedelsystemer i alle størrelser og effekttrin. Vi har leveret innovative kedelanlæg i mere end 150 år.

 2. SPECIAL BOLT

  Italien

  Special Bolt SRL er den ideelle partner inden for følgende industrielle sektorer: engineering, byggepladser, jordarbejde, bilindustrien, installationer mv. Skruer og møtrikker, specialskruer. Stifter og kroge i diam. 8-80. Længde. Fabrikation af trækstænger, bolte, kroge, skruer og emner til fastgørelse. Vi fremstiller også specialprodukter efter tegning.

 1. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrig

  Virksomheden THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS, er en Multi-Category, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Kedelarbejde, specialmaskiner, Industrivedligeholdelse, Kedelarbejde, og manipulatorer brancherne. Den er baseret i Vagney, Frankrig.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Virksomheden MEBEL LOGISTIC POLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Beslag til møbler, bearbejdning af metal, mekaniske bearbejdninger, Kedelarbejde, Monteringsdele til møbler, Producent af metalrammer, og Producent af metalben brancherne. Den er baseret i Obra, Polen.

 5. TITIZ CNC MACHINING

  Tyrkiet

  Virksomheden TITIZ CNC MACHINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, Industriel design, Formgivning - stål og metaller, maskiner til elektroerosion af trådmetal, præcisionsdrejning, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC-fræsearbejde, cnc fræsere, og CNC-drejedele brancherne. Den er baseret i Istanbul / Beylikdüzü, Tyrkiet.

 6. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Hirschberg, Tyskland.

 7. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - mekanik, præcisionsstøbning, aluminiumsfusion, udløbning, Kedelarbejde, Kokillestøbning af aluminium, smeltning ved strengstøbning, smeltning af metal, og smeltning af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. CODESAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden CODESAL S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for rundt vindue brancherne. Den er baseret i Cabanas-A Coruña, Spanien.

 1. LAUN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LAUN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Kelsterbach, Tyskland.

 2. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Virksomheden ATELIERS PIRET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Specialstål, udboring, overklipning, Kedler, rustfrit stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Ampsin, Belgien.

 3. ASAB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASAB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 4. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, Metalpladearbejde, mekaniserede svejsearbejder, Industrirørføring, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Rhinau, Frankrig.

 5. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 6. SERTIP

  Belgien

  Virksomheden SERTIP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Industrivedligeholdelse, industrielle isoleringsmaterialer, Kedelarbejde, Industrivedligeholdelse, og montage af rørnet brancherne. Den er baseret i Jumet, Belgien.

 7. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

  Virksomheden FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Smedjer - maskiner og installationer, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde, Smedjer - maskiner og installationer, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde i stål og rustfrit stål, stålbeholdere, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Ibarra, Spanien.

 8. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BIEBER INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, mekaniserede svejsearbejder, beholdere, Laserskæring, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Drulingen, Frankrig.

 9. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Meerbusch, Tyskland.

 10. HEIRA SILENCER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIRA SILENCER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den er baseret i Bad Lippspringe, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kedelarbejde - Import eksport

Antal resultater

4.168 Virksomheder