• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød- kager og bagværk

Resultater for

Brød- kager og bagværk - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Wolf ButterBack har i over 20 år fremstillet dybfrosset bagværk i premiumkvalitet. Kernekompetencen er croissanter, fyldt wienerbrød og smagfulde snacks med rent kvalitetssmør. Med over 500 medarbejdere fremstiller vi på et enkelt produktions- og administrationssted i Fürth, Tyskland, det fine bagværk på et højt håndværksmæssigt niveau. En stor personaleindsats med mange fagfolk fra bagerhåndværket i forbindelse med topmoderne produktionskvalitet og en høj, ensartet kvalitet. Virksomheden lægger stor vægt på kun at anvende det bedste råvarer. Der anvendes således udelukkende rent kvalitetssmør til den laminerede dej, og de søde og salte typer fyld fremstilles primært efter egne, gennemprøvede opskrifter. Dejen hviler op til 8 timer, så smagsstofferne udfolder sig, og bagværket holder sig friskt længe efter bagningen. Gennem mange år er virksomheden ifølge IFS certificeret på "higher level".

 4. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

 5. SEPA SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SPEZIAL-GEBÄCK OEHM GMBH

  Tyskland

 2. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

  Tyskland

 3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS er synonym med førsteklasses produktkvalitet. Dette opnås gennem vores samarbejde med SEHNE, som i årtier har stået for kvalitet inden for bagerhåndværket. Det ejerledede bageri fremstiller takket høje krav til kvalitet, stor virkelyst og en familiær ledelsesstil bagværk, der i årtier har tilfredsstillet smagsløgene hos kunderne. Dette er muligt gennem udvælgelsen af...... førsteklasses lokale og regionale ingredienser, som er nøje udvalgt af vores produkteksperter.... produktion på topmoderne bagerianlæg, som tillader effektiv produktion af en lang række produkter.... et ca.10.000m² stort produktionsområde og en effektiv placering af anlæggene.... Nyanskaffelser af anlæg, der er nemme at integrere og dermed sikrer et optimalt produktionsflow.

 4. SUDEM BAKERY AND PASTRY PRODUCTS

  Tyrkiet

  Sudem Pastacilik er en producent af bageri- og bagværksblandinger i Antalya/Tyrkiet, som har produceret produkter af topkvalitet siden 2006, og som eksporterer sine produkter til Europa og andre lande. Vi fremstiller specialiteter inden for bageri og bagværk efter gamle, traditionelle opskrifter samt håndværksmetoder og anvender ingredienser af høj kvalitet. Vores specialiteter omfatter brødblandinger, kage- og bagværksblandinger, pulvercreme, cremepulver til konditorkager, geléer, cremefyld, ganache og topping-saucer, Velvet Spray, tilsætningsstof til bagværk, morgenmadsprodukter, bagepulver og meget mere. Vores bageri- og bagværkprodukter sælges ikke kun konkurrencedygtige priser, de er også af fremragende kvalitet. Vores mission er at give vores kunder produkter af høj kvalitet og imødekomme alle deres ønsker og forventninger hvad angår tidsbesparelse, sikkerhed og sundhed samt at gøre deres liv så nemt som muligt. Vi, SUDEM & SUDEMIXIR mærkevarer, producerer i overensstemmelse med ISO 22000; 2005, ISO 14001; 2015, halalcertifikat forelægges til vores kunder med ca. 850 produkter i sortimentet.SUDEM er en nøgleleverandør til følgende sektorer; HORECA industry, bagerier, restauranter, catering, detailhandlere, gratis forplejning til hotelgæster, konditorier og caféer, konditorer, snackbarer, fødevareproduktion, engroshandel inden for fødevarer.I takt med at Sudem fortsat finder anerkendelse globalt, er vi interesserede i udviklingen af samarbejde med fødevareleverandører.Kontakt os for at finde løsninger inden for bageri og bagværk for dig og dine kunder.

 5. DINKAGEVERDEN.DK

  Danmark

  Dinkageverden.dk er fyldt af bage tilbehør og alt til dine kager. Uanset om du mangler de rigtige bageredskaber, råvarer, pynt, pastafarver, silikone produkter, chokolade, kageringe, forme eller noget helt 3 kan du nemt finde det hos os.Vi forsøger altid at have de rigtige kvalitetsmærker som den lækre chokolade fra Callebaut, de gode forme fra Wilton eller fondanten fra Funcakes. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har ofte gode tilbud så du får det billigt bageudstyr. Og selvfølgelig med lynhurtig levering på 1-2 dage og afsendelse af ordre samme dag ved bestilling inden 13.00 på hverdage. Vi har stort fokus på det skal være nemt at finde dine yndlingsvarer hos os, derfor har vi kategorier så du kan blive inspireret til dit næste bage eventyr. Det kan være de nemme flødeboller og bolsche lav selv kit eller vores tema kategori hvor du kan finde kagetilbehør til årets højtider som fx. Julekonfekten, de hjemmelavede påskeæg eller den skræmmende halloweenkage mm. Vi har selvfølgelig også samlet vores egne favoritter til smukke temaer som Frost, fodbold, prinsesser.Derudover er vi selv rigtige glade for alt med Chokolade, vi elsker den gode chokolade fra Callebaut og de professionelle forme fra Chocolate World.

 1. UCCARUCI SRL

  Italien

  Uccaruci, der er specialiseret i mange egnsprodukter fra Sicilien, blev grundlagt i Pachino i sommeren 2016, og nyder godt af en omfattende erfaring, der stammer helt tilbage fra 1972. Uccaruci, der fremstiller håndværker Modica kager og kiks med chokolade, og mange forskellige slags frisk brød og fougasser, er hurtigt blevet et kvalitetsmærke og er allerede et obligatorisk valg for virksomheder i Italien og udlandet hvor kundekredsen består af barer, hoteller, bed and breakfast, fødevarebutikker og mange andre.

 2. PANETTERIA ARMAGNI MILENA

  Italien

  Armagni Milano de Milena Armagni tilbyder sine kunder et elegant cafeteria, en bager og et konditori. I cafeteriaet tilbyder vi hver dag hjemmelavede kager med creme, chokolade og marmelade, kvalitetskaffe, varm capuccino, alle typer brød, fuldkornsbrød, varme og kolde drikke på dåse, drikkevarer med og uden alkohol og frugtjuicer.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Il Germoglio er i dag uundgåelig på det italienske marked for brødbagning. Hver dag kommer et stort udvalg af forbagte frosne brød fremstillet af udvalgte kvalitetsingredienser ud af vores ovne. Vi sælger desuden andre bager- og fødevareprodukter og kan dermed leve op til kundernes krav. De finder hos Il Germoglio en troværdig samarbejdspartner.

 2. FORNO SORELLE PALESE SNC

  Italien

  I 1984 gik tre søstre sammen for at oprette "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Siden da har de i henhold til de gamle traditioner i Lucania fremstillet brød og typiske Strazzata af durum korn med naturlig gæring, den klassiske Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto og Stozza. Disse er blot nogle af de kulinariske lækkerier, der stadig tilberedes med samme håndværksmæssige omhu som før og med særlig vægt på valget af enkle og naturlige ingredienser.

 3. HUMLUM BRØD

  Danmark

  Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet. Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift. Vore produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister. Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

 4. ALY FOODS

  Tyrkiet

 5. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

 6. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrig

 7. BACKHAUS GRIMMINGER GMBH

  Tyskland

 8. STERNENBÄCK GMBH

  Tyskland

 1. BAKEART LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. BREAD FACTORY PANPIEK

  Polen

 3. N TATLIM

  Tyrkiet

 4. PITOT SARL

  Frankrig

 5. CROSSET

  Belgien

 6. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Tyskland

 7. PASTELERIAS MANUEL SEGURA S.L.

  Spanien

 8. BAKKER JAN

  Belgien

 9. MÜLLER-DEKOR GMBH

  Tyskland

 10. FACTORY FOR PRODUCTION OF TEA, SPICES, DESSERTS AND FOOD ADDITIVES MERCURY FOODS

  Bulgarien