• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød- kager og bagværk

Resultater for

Brød- kager og bagværk - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 3. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Hos Lezza Foods er vi stolte over at være en global leverandør af rene, enestående og uimodståelige specialfødevarer. Vores mission er enkel men dybsindig: at sørge for, at det gode og sundhedsfordelene ved specialmad er tilgængeligt for alle, takket være vores alsidige udvalg af brands. Vi fremstiller og leverer dybfrosne produkter til de europæiske og amerikanske markeder. Vi arbejder fra højteknologiske produktionsfaciliteter i Tyrkiet, hvor Lezza Foods specialiserer sig i at skabe frosne lækkerier af høj kvalitet. Vores ekspertise omfatter et indbydende udvalg, inklusive bagværksprodukter, kager, tyrkisk baklava, is og et udvalg af lækre veganske produkter – som alle er omhyggeligt fremstillet til at overholde de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Fra valg af premium ingredienser til en omhyggelig indpakning og pålidelig forsendelse, vil vores 100 % pålidelige og konsistente kvalitetsovervågningsproces sikre, at ethvert Lezza-produkt er et mesterværk af smag, friskhed og visuel indbydelse.

 4. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, bagværk, levering til bagværk, bagværk med mandler, friskbagte kager, mandeltærte, Olivenolie, og Oliekager brancherne. Den er baseret i Almeida, Portugal.

 5. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den er baseret i Obersulm, Tyskland.

 2. SEPA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEPA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, fra Genova, bagværk, Brød, kager og bagværk, og konditori brancherne. Den er baseret i Pieve Porto Morone, Italien.

 3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS er synonym med førsteklasses produktkvalitet. Dette opnås gennem vores samarbejde med SEHNE, som i årtier har stået for kvalitet inden for bagerhåndværket. Det ejerledede bageri fremstiller takket høje krav til kvalitet, stor virkelyst og en familiær ledelsesstil bagværk, der i årtier har tilfredsstillet smagsløgene hos kunderne. Dette er muligt gennem udvælgelsen af...... førsteklasses lokale og regionale ingredienser, som er nøje udvalgt af vores produkteksperter.... produktion på topmoderne bagerianlæg, som tillader effektiv produktion af en lang række produkter.... et ca.10.000m² stort produktionsområde og en effektiv placering af anlæggene.... Nyanskaffelser af anlæg, der er nemme at integrere og dermed sikrer et optimalt produktionsflow.

 4. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza ligger i Albano Laziale nei Castelli Romani (Rom) og er et bageri med en trækulsovn til bagning af typisk landbrød fra Genzano og Lariano. Romersk pizza, pizza uden krydderier og tomat, pizza fra Velletrana og produktion af typiske bagerprodukter fra Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza skiller sig ud ved kvaliteteten af sine autentiske produkter. Il Michelangelo della Pizza tilbereder hver dag pizzaer med eller uden tomat og med naturligt gær. Arrangør af forfriskninger.

 5. SUDEM BAKERY AND PASTRY PRODUCTS

  Tyrkiet

  Sudem Pastacilik er en producent af bageri- og bagværksblandinger i Antalya/Tyrkiet, som har produceret produkter af topkvalitet siden 2006, og som eksporterer sine produkter til Europa og andre lande. Vi fremstiller specialiteter inden for bageri og bagværk efter gamle, traditionelle opskrifter samt håndværksmetoder og anvender ingredienser af høj kvalitet. Vores specialiteter omfatter brødblandinger, kage- og bagværksblandinger, pulvercreme, cremepulver til konditorkager, geléer, cremefyld, ganache og topping-saucer, Velvet Spray, tilsætningsstof til bagværk, morgenmadsprodukter, bagepulver og meget mere. Vores bageri- og bagværkprodukter sælges ikke kun konkurrencedygtige priser, de er også af fremragende kvalitet. Vores mission er at give vores kunder produkter af høj kvalitet og imødekomme alle deres ønsker og forventninger hvad angår tidsbesparelse, sikkerhed og sundhed samt at gøre deres liv så nemt som muligt. Vi, SUDEM & SUDEMIXIR mærkevarer, producerer i overensstemmelse med ISO 22000; 2005, ISO 14001; 2015, halalcertifikat forelægges til vores kunder med ca. 850 produkter i sortimentet.SUDEM er en nøgleleverandør til følgende sektorer; HORECA industry, bagerier, restauranter, catering, detailhandlere, gratis forplejning til hotelgæster, konditorier og caféer, konditorer, snackbarer, fødevareproduktion, engroshandel inden for fødevarer.I takt med at Sudem fortsat finder anerkendelse globalt, er vi interesserede i udviklingen af samarbejde med fødevareleverandører.Kontakt os for at finde løsninger inden for bageri og bagværk for dig og dine kunder.

 1. DINKAGEVERDEN.DK

  Danmark

  Dinkageverden.dk er fyldt af bage tilbehør og alt til dine kager. Uanset om du mangler de rigtige bageredskaber, råvarer, pynt, pastafarver, silikone produkter, chokolade, kageringe, forme eller noget helt 3 kan du nemt finde det hos os.Vi forsøger altid at have de rigtige kvalitetsmærker som den lækre chokolade fra Callebaut, de gode forme fra Wilton eller fondanten fra Funcakes. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har ofte gode tilbud så du får det billigt bageudstyr. Og selvfølgelig med lynhurtig levering på 1-2 dage og afsendelse af ordre samme dag ved bestilling inden 13.00 på hverdage. Vi har stort fokus på det skal være nemt at finde dine yndlingsvarer hos os, derfor har vi kategorier så du kan blive inspireret til dit næste bage eventyr. Det kan være de nemme flødeboller og bolsche lav selv kit eller vores tema kategori hvor du kan finde kagetilbehør til årets højtider som fx. Julekonfekten, de hjemmelavede påskeæg eller den skræmmende halloweenkage mm. Vi har selvfølgelig også samlet vores egne favoritter til smukke temaer som Frost, fodbold, prinsesser.Derudover er vi selv rigtige glade for alt med Chokolade, vi elsker den gode chokolade fra Callebaut og de professionelle forme fra Chocolate World.

 2. UCCARUCI SRL

  Italien

  Uccaruci, der er specialiseret i mange egnsprodukter fra Sicilien, blev grundlagt i Pachino i sommeren 2016, og nyder godt af en omfattende erfaring, der stammer helt tilbage fra 1972. Uccaruci, der fremstiller håndværker Modica kager og kiks med chokolade, og mange forskellige slags frisk brød og fougasser, er hurtigt blevet et kvalitetsmærke og er allerede et obligatorisk valg for virksomheder i Italien og udlandet hvor kundekredsen består af barer, hoteller, bed and breakfast, fødevarebutikker og mange andre.

 1. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium er specialiseret i fabrikation af boller til hamburgere. Virksomhedens største kunde er McDonalds, og leveringerne er til restauranter i hele Benelux. Tilbuddet er ekstremt varieret: Det omfatter foruden boller til klassiske hamburgere ligeledes alle mulige varianter af burgerboller som f.eks. til Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib mm. Der er desuden mulighed for skrædersyede løsninger til hver kunde. Kvaliteten og fødevaresikkerheden er underlagt strenge krav.

 3. PANETTERIA ARMAGNI MILENA

  Italien

  Armagni Milano de Milena Armagni tilbyder sine kunder et elegant cafeteria, en bager og et konditori. I cafeteriaet tilbyder vi hver dag hjemmelavede kager med creme, chokolade og marmelade, kvalitetskaffe, varm capuccino, alle typer brød, fuldkornsbrød, varme og kolde drikke på dåse, drikkevarer med og uden alkohol og frugtjuicer.

 4. FORNO SORELLE PALESE SNC

  Italien

  I 1984 gik tre søstre sammen for at oprette "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Siden da har de i henhold til de gamle traditioner i Lucania fremstillet brød og typiske Strazzata af durum korn med naturlig gæring, den klassiske Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto og Stozza. Disse er blot nogle af de kulinariske lækkerier, der stadig tilberedes med samme håndværksmæssige omhu som før og med særlig vægt på valget af enkle og naturlige ingredienser.

 5. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Il Germoglio er i dag uundgåelig på det italienske marked for brødbagning. Hver dag kommer et stort udvalg af forbagte frosne brød fremstillet af udvalgte kvalitetsingredienser ud af vores ovne. Vi sælger desuden andre bager- og fødevareprodukter og kan dermed leve op til kundernes krav. De finder hos Il Germoglio en troværdig samarbejdspartner.

 6. HUMLUM BRØD

  Danmark

  Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter af højeste kvalitet. Den høje kvalitet skyldes en nænsom forarbejdning af de bedste råvarer, efter en gammel traditionel opskrift. Vore produkter kan købes af private i de fleste dagligvarebutikker i Danmark, og leveres til cateringkunder og butikker fra de fleste kagegrossister. Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

 7. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, chokolade, bageri, husblas, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

  Tyskland

  Virksomheden SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, brioche og wienerbrød, croissanter, og bageri brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 1. ALY FOODS

  Tyrkiet

  Virksomheden ALY FOODS, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Bagværk, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Çorum, Tyrkiet.

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrig

  Virksomheden FORCHY PATISSIER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, Chokoladeholdigt slik, Kager og bagværk, fabriksbagt, Chokoladeholdigt slik, bagværk, og bagværk med frugt brancherne. Den er baseret i Yvetot, Frankrig.

 3. BACKHAUS GRIMMINGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BACKHAUS GRIMMINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den er baseret i Vaterstetten, Tyskland.

 4. STERNENBÄCK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STERNENBÄCK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den er baseret i Hechingen, Tyskland.

 5. BAKEART LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKEART LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, pynt til bagværk, chokolade, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Port Talbot, Det Forenede Kongerige.

 6. PATISSERIE HAUSHALTER

  Frankrig

  Virksomheden PATISSERIE HAUSHALTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den er baseret i Saverne, Frankrig.

 7. IRCA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRCA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, tilberedning til bagværk, Kagepulver, og halvfabrikata til brødbagning brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 8. SCHNEIDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNEIDER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for papirruller, varmefølsomt papir, ovnfaste fade i silikone, og påsætning af bånd brancherne. Den er baseret i Albershausen, Tyskland.

 9. MEROUT

  Belgien

  Virksomheden MEROUT, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, forme til chokoladeindustrien, Brød, kager og bagværk, og smørmejerier brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 10. PMSWEET

  Belgien

  Virksomheden PMSWEET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for makroner brancherne. Den er baseret i Vivegnis, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis