Wolf ButterBack har i over 20 år fremstillet dybfrosset bagværk i premiumkvalitet. Kernekompetencen er croissanter, fyldt wienerbrød og smagfulde snacks med rent kvalitetssmør. Med over 500 medarbejdere fremstiller vi på et enkelt produktions- og administrationssted i Fürth, Tyskland, det fine bagværk på et højt håndværksmæssigt niveau. En stor personaleindsats med mange fagfolk fra bagerhåndværket i forbindelse med topmoderne produktionskvalitet og en høj, ensartet kvalitet. Virksomheden lægger stor vægt på kun at anvende det bedste råvarer. Der anvendes således udelukkende rent kvalitetssmør til den laminerede dej, og de søde og salte typer fyld fremstilles primært efter egne, gennemprøvede opskrifter. Dejen hviler op til 8 timer, så smagsstofferne udfolder sig, og bagværket holder sig friskt længe efter bagningen. Gennem mange år er virksomheden ifølge IFS certificeret på "higher level".
Virksomhedens web site
-
www Forside
Visning af produktkataloget
Der er ikke noget katalog i denne version, men du kan
-
Se kataloget Katalog på engelsk