• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareekstrakter

Resultater for

Fødevareekstrakter - Import eksport

 1. PHARMA HERBS

  Kroatien

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs er en dedikeret virksomhed som er beliggende i traditionel hampvoksende region i Europa. Vi startede vores hampforretning i 2019. I 2020 begyndte vi at udvide, og finde vej ind på det tyske marked. I 2021 begyndte vi at fremstille vores egne produkter. Vores hovedfokus er at hjælpe folk, ved at give dem de bedste produkter, som vil være en fordel for deres helbred. B2B: Vores virksomhed leverer hampbiomasse af den højeste kvalitet og komplet sporbarhed. Vi tilbyder også hampblomster (knopper) i bulkmængder. Vi fører et stort udvalg i vores CBD-biomasse, som giver vores kunder effektiv udtrækning. Vi kan levere enhver påkrævet mængde! Med vores partner i Tyskland tilbyder vi også tjenester såsom: Syntese, udtrækning, tørring, kværning, pastillering. B2C: Vi tilbyder alle former for CBD-produkter: Dråber, hudpleje, mundpleje, aktive cremer. Vi arbejder dagligt på at forbedre vores produktsortiment, og give vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Tøv ikke, med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Anklam Extrakt GmbH producerer og sælger planteekstrakter af høj kvalitet til den farmaceutiske branche samt fødevare- og ernæringstilskudsindustrien. Foruden over vores premium ekstrakter, tilbyder vi også vores unikke brandede ingredienser Delphinol ® og MaquiBright ®. Som en ambitiøs virksomhed er vi lige så engagerede i fremskridt som i bæredygtighed. På den ene side er vi fokuseret på at sikre de mest moderne processer og produktionsfaciliteter, og på den anden side tidløse værdier såsom ærlighed, retfærdighed, pålidelighed og knowhow hos erfarne medarbejdere. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAZIGNAIRE har siden 1865 produceret koncentrerede aromatiske ekstrakter og naturlige eller økologiske aromastoffer med speciale i produktion af vaniljeekstrakt, kakaoekstrakter, kaffeekstrakter og ekstrakt af tonkabønner. I over et århundrede er vores produkter blevet eksporteret til hele verden til vores kunder i sektoren for aromastoffer, fødevarer, kosmetik og distributører af ingredienser, fra 5 kg og op til flere tons.

 4. SÉLECTARÔME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SELECTAROME har været specialiseret i fremstilling af fødevarearomastoffer i over 30 år. Vi tilbyder en bred vifte af naturlige fødevarearomastoffer i væske- eller pulverform, fødevarefarvestoffer, aromaer til e-væsker samt tilsætningsstoffer og teksturerende stoffer. Vi leverer til bagere, konditorer, isproducenter, cateringfirmaer, restauratører og fabrikanter, der alle har givet os deres tillid gennem årene. Vi har desuden udvidet vores produktsortiment og vores produktionskapacitet for at imødekomme kundens krav og udvikle vores aktivitet på det internationale marked. Vi befinder os i Grasse, hvor de aromatiske planter nyder godt af det milde provencalske klima. Vi sætter stor fokus på en streng kontrol af produktionsmetoderne for at leve op til kvalitetskravene i vores branche. Vores team stiller deres knowhow til rådighed for imødekomme dine behov hurtigst muligt.

 5. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i vores virksomhed over 40 års erfaring med dyrkning og behandling af medicinske svampe. Vores principper er: •Førsteklasses kvalitet af vores råvarer•Gennemsigtig og sporbar produktionskæde fra dyrkning til levering•Regulære kontroller udført af certificerede tyske laboratorier•Bearbejdning på vores fabrikker i Tyskland og Østrig •Personlig kundeservice. Med hver levering får du detaljerede analyser og certifikater, der garanterer fødevarekvaliteten og/eller kvalitetskontrol og -analyse på højeste niveau, der bekræfter biocertificeringen. Vores varemodtagelseskontrol og kvalitetssikring gennemføres i Tyskland i overensstemmelse med GMP-SOP-certificering og -validering. Råvarerne kontrolleres for tungmetaller, pesticider og mikrobiologiske elementer såsom radioaktivitet og polycyklisk aromatisk kulbrinte, i alt testes i henhold til over 250 parametre.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Phytoneering Extract Solutions GmbH arbejder udelukkende med vegetabilske ekstrakter. Vi udvikler til vore industrikunder meget forskellige specialekstrakter, som tilpasses forskellige applikationer. Vi holder ledetråden fra vores moderfirma Bionorica. Vi indsamler de bedste planter. Denne sammensætning giver liv til værdifulde ekstrakter med en konstant kvalitet. Fremstilling af planteekstrakter med konstant høj kvalitet på højeste niveau - det er vores mål og krav.

 2. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH blev grundlagt tilbage i 1949 og arbejder i pålidelig, hanseatisk købmandstradition som import- og handelshus. Derudover har vi i de seneste tre årtier oparbejdet en stor importkompetence på områderne kokos, honningpulver og økologisk inulin. Ud over et bredt sortiment af standard-kokosråstoffer har vi med seks forskellige kvaliteter på området kokosnøddemælkepulver/kokosnøddepulver vel nok det største udvalg blandt alle importhuse i Europa. Ud over de sædvanlige standard- og High-Fat-varianter kan vi også tilbyde vores kunder kokosnøddemælkepulver i vegane og bio-vegane kvaliteter. Det samme gælder for området honning, hvor vi i årtier har beskæftiget os med honningpulver og økologisk honningpulver. Disse specialråstoffer blev i de seneste år udvidet yderligere med instant-ingefærpulver, økologisk inulin, økologisk agavesukker og økologisk agavesirup/-tyksaft.

 3. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. er en dedikeret leverandør af råingredienser af høj kvalitet, som bruges til fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og animalsk kosttilskud. Vores udbud af produkter omfatter naturlige sødemidler, ledhelbred, vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter. Vi overholder alle EC- og FDA-bestemmelser, og leverer løsninger og færdige produkter baseret på kundernes behov. Som en professionel leverandør af chondroitinsulfat, tilbyder vi et sortiment af chondroitin med certifikation som angiver, at det er beregnet til menneskelig indtagelse. Vores produkter lagerføres i Europa, med tilgængelig sundhedscertifikat og laboratorietestrapporter. Vi tilbyder ikke kun chondroitinpulver men også en direkte komprimeringsklassificering (DC) på 98 %, 95 % og 85 %. Kvalitet og produktsikring er vores højeste prioriteter. Vi holder os opdateret med de seneste EC- og US FDA-bestemmelser, og leverer månedlige kvalitetsrapporter. Vi har to årtiers erfaring med at forvandle kundernes koncepter til rigtige produktioner, baseret på 1.000+ formuleringer. Vi tilbyder varierede betalingsvilkår for vores kunder med en beviselig god betalingshistorik. Vi har også en produktansvarsforsikring på 2 mil. USD, for at beskytte vores kunder mod krav fra andre forretninger. Vi har otte professionelle lagre i USA, EU og Kina med et godt lager af vores mest solgte produkter, så vi kan levere hurtigt. Vores logistikservicecenter i Kina på 600.000 ft² hjælper os med at tilpasse emballage, mærkater, paller og beholdere til vores kunder. Vælg os hvis du ønsker kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 4. BIOTARIS BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOTARIS BV, er en Engrossalg, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Fødevaretilskud, Mælk, Fødevareekstrakter, Mejeriprodukter, mejeriprodukter engros, Fødevaretilskud, Mælk, og Privat label brancherne. Den er baseret i Elst, Holland.

 5. MN Própolis

  Brasilien

  Verified by europages badge

  MN Propolis er den førende producent og eksportør af eksklusiv grøn propolis som er fremstillet i staten Minas Gerais i Brasilien. Vi specialiserer os i grøn propolis og vi har anvendt bæredygtige processer i mere end 30 år. Efterspørgslen for propolis er steget på grund af studier af dets primære sammensætning Artepillin-C. Vi fremstiller forskellige typer af propolis, hvor vores bedstsælger er frysetørret ekstrakt – et vandopløseligt pulver der forenkler håndteringen af propolis under fremstillingsprocessen. Den rå propolis som vi bruger har de højeste niveauer af bioaktive sammensætninger, og det færdige pulver bevarer ikke blot disse niveauer, men også dets organoleptiske egenskaber. Vi arbejder udelukkende med grøn propolis, vores produkter er standardiserede og kontrolleret baseret på indholdet af Artepellin-C, Flavonoider og Phenolic. Vores kunder køber dette produkt til at fremstille kapsler, superfoods, superdrikke, slik og hudplejeprodukter. MN Propolis adskiller sig blandt de største producenter af propolis, og eksporterer unikke og standardiserede produkter over hele verden. Gennemse vores katalog og kontakt vores team!

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 2. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Stiklinger og gødning, Fødevareekstrakter, Naturgødning, Gødning og jordforbedringsmidler, Rådgivning om landbrug, økologisk landbrug, fødevareindustri, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Sant Pere De Ribes, Spanien.

 1. PHARMAHEMP D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Pharma Hemp d.o.o. er en førende virksomhed som specialiserer sig inden for at omfattende udvalg af premieum CBD og hampebaserede produkter, som er beliggende i Slovenien. Med en særlig forpligtelse til kvalitet og innovation, har vi etableret os selv som en anerkendt navn i branchen i mere end 65 lande verden over. Vores eget laboratorie, som også fungerer som et internt kvalitetskontrolsystem, udfører kvantative angivelser af cannabinoider til avlere af cannabis, producenter af det endelige produkt og slutbrugerne. Vores tjenester omfatter produktion og distribution af førsteklasses CBD-olie, ekstrakter og et udvalg af wellness-produkter, derudover tilbyder vi private og white label til CBD-produkter, tilpassede CBD-formuleringer, hjælp med emballageløsninger, design, hjælp med overholdelse af nationale lovgivninger, certificering af dine produkter (naturlig/naturlig økologisk, vegansk, Kosher osv.), udtrækning af plantematerialer, komplet sporbarhed og kvalitetssikring af alle de produkter vi tilbyder (vi kan udlevere en kemisk og mikrobiologisk analyser af vores produkter). Vi tilbyder også et stort udvalg af hampeafledte råmaterialer, og et omfattende udvalg af CBD-olie og andre produkter i bulksalg, som er tilgængelig i forskellig form. Understøttet af en omfattende viden om de helbredsmæssige fordele ved cannabinoider, en baggrund i kosmetisk- og fødevarebranchen og ekspertise fra teknologiske processer, er vi stolte over at levere innovative CBD-løsninger der bidrager til en sundere dagligdag for alle.

 2. TRENKER

  Belgien

  Verified by europages badge

  De farmaceutiske laboratorier Trenker er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1933 af Rodolphe Henri Trenker, og som producerer og distribuerer kosttilskud og medicinsk udstyr af høj kvalitet, der tilfredsstiller de strengeste europæiske produktionsnormer. Fagfolk i sundhedssektoren og patienter står i centrum, og vi forpligter os dagligt til at bidrage til forbedringen af menneskers livskvalitet og helbred. Vi er med under alle produktionsfaser. Vi centraliserer alle produktionsfaser, fra design på papiret til indpakning af det færdige produkt, på vores nye fabrik i Nivelles. De farmaceutiske laboratorier Trenker er i dag til stede i omkring 15 lande og har ambitioner om at blive en international reference inden for konstante, innovative løsninger. Trenker er altid på udkig efter nye partnere. Du er velkommen til at kontakte os.

 3. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

 4. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 6. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevareekstrakter, Sport - kost, naturprodukt, Kost - mad, Vegetabilske olier, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. O'VÉTAL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O'VÉTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for skønhedsprodukter, kosmetiske olier, råstoffer til medicinalindustrien, og vegetabilske olier til kosmetisk brug brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for planteekstrakter brancherne. Den er baseret i La Linea De La Concepcion, Spanien.

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMART CLAUPACK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Indpakning, Specialemballering, Krydderier, Krydderier og ekstrakter, Møtrikker til skruer, aromatiske planter, Fødevareekstrakter, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Targoviste, Rumænien.

 2. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for planteekstrakter, ginseng ekstrakt, kurkuma, risstivelsesmel, mandelmel, lupinplanter, ærteprotein, tangmel, og sojamel brancherne. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

 3. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Kosmetik, Frugtjuice, planteekstrakter, koncentreret frugtjuice, dyrefoder, Kosmetik, og økologiske frugtjuicer brancherne. Den er baseret i Zossen, Tyskland.

 4. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLDERHOF PRODUKTE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den er baseret i Niederwil, Schweiz.

 5. SARL CITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL CITY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Krydderier, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Dyreopdræt, Vegetabilske olier, arabisk gummi, og kryddernelliker brancherne. Den er baseret i Caix, Frankrig.

 6. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den er baseret i Mattsee, Østrig.

 7. VIVATIS PHARMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVATIS PHARMA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAWLIK BIOIMPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for ærteprotein, hibiskus, og kurkuma brancherne. Den er baseret i Langweid Am Lech, Tyskland.

 9. CHEM2MARKET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHEM2MARKET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 10. P.POWDER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.POWDER, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Supper, pudder, pulversupper, Supper, og dehydrerede fødevarer brancherne. Den er baseret i Sentheim, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis