• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareekstrakter

Resultater for

Fødevareekstrakter - Import eksport

 1. PHARMA HERBS

  Kroatien

  PharmaHerbs er en dedikeret virksomhed som er beliggende i traditionel hampvoksende region i Europa. Vi startede vores hampforretning i 2019. I 2020 begyndte vi at udvide, og finde vej ind på det tyske marked. I 2021 begyndte vi at fremstille vores egne produkter. Vores hovedfokus er at hjælpe folk, ved at give dem de bedste produkter, som vil være en fordel for deres helbred. B2B: Vores virksomhed leverer hampbiomasse af den højeste kvalitet og komplet sporbarhed. Vi tilbyder også hampblomster (knopper) i bulkmængder. Vi fører et stort udvalg i vores CBD-biomasse, som giver vores kunder effektiv udtrækning. Vi kan levere enhver påkrævet mængde! Med vores partner i Tyskland tilbyder vi også tjenester såsom: Syntese, udtrækning, tørring, kværning, pastillering. B2C: Vi tilbyder alle former for CBD-produkter: Dråber, hudpleje, mundpleje, aktive cremer. Vi arbejder dagligt på at forbedre vores produktsortiment, og give vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Tøv ikke, med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Anklam Extrakt GmbH producerer og sælger planteekstrakter af høj kvalitet til den farmaceutiske branche samt fødevare- og ernæringstilskudsindustrien. Foruden over vores premium ekstrakter, tilbyder vi også vores unikke brandede ingredienser Delphinol ® og MaquiBright ®. Som en ambitiøs virksomhed er vi lige så engagerede i fremskridt som i bæredygtighed. På den ene side er vi fokuseret på at sikre de mest moderne processer og produktionsfaciliteter, og på den anden side tidløse værdier såsom ærlighed, retfærdighed, pålidelighed og knowhow hos erfarne medarbejdere. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrig

  Virksomheden GAZIGNAIRE har siden 1865 produceret koncentrerede aromatiske ekstrakter og naturlige eller økologiske aromastoffer med speciale i produktion af vaniljeekstrakt, kakaoekstrakter, kaffeekstrakter og ekstrakt af tonkabønner. I over et århundrede er vores produkter blevet eksporteret til hele verden til vores kunder i sektoren for aromastoffer, fødevarer, kosmetik og distributører af ingredienser, fra 5 kg og op til flere tons.

 4. SÉLECTARÔME

  Frankrig

  SELECTAROME har været specialiseret i fremstilling af fødevarearomastoffer i over 30 år. Vi tilbyder en bred vifte af naturlige fødevarearomastoffer i væske- eller pulverform, fødevarefarvestoffer, aromaer til e-væsker samt tilsætningsstoffer og teksturerende stoffer. Vi leverer til bagere, konditorer, isproducenter, cateringfirmaer, restauratører og fabrikanter, der alle har givet os deres tillid gennem årene. Vi har desuden udvidet vores produktsortiment og vores produktionskapacitet for at imødekomme kundens krav og udvikle vores aktivitet på det internationale marked. Vi befinder os i Grasse, hvor de aromatiske planter nyder godt af det milde provencalske klima. Vi sætter stor fokus på en streng kontrol af produktionsmetoderne for at leve op til kvalitetskravene i vores branche. Vores team stiller deres knowhow til rådighed for imødekomme dine behov hurtigst muligt.

 5. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Phytoneering Extract Solutions GmbH arbejder udelukkende med vegetabilske ekstrakter. Vi udvikler til vore industrikunder meget forskellige specialekstrakter, som tilpasses forskellige applikationer. Vi holder ledetråden fra vores moderfirma Bionorica. Vi indsamler de bedste planter. Denne sammensætning giver liv til værdifulde ekstrakter med en konstant kvalitet. Fremstilling af planteekstrakter med konstant høj kvalitet på højeste niveau - det er vores mål og krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FISMER LECITHIN GMBH

  Tyskland

  Fismer-lecithin er bredt anerkendt af eksperter, og dette skyldes i vid udstrækning vores medarbejders enorme ekspertise. Passionen for den alsidige og effektive allround-lecitin, er håndgribelig hos Fismer Lecithin. Dette opleves også af vores kunder, som sætter pris på, at vi tager personlig rådgivning seriøst, og at vi kan leverer det rigtige produkt af højeste kvalitet på meget kort tid. Vi udvikler og producerer lecitiner til fødevare-, dyrefoder-, medicinal- og kosmetikbranchen såvel som til tekniske applikationer. Vi overholder de strengeste krav. Uanset om det er veganske eller organiske produkter, allergenfri, ikke-GMO, halal eller kosher - hos Fismer får du certificerede produkter, bæredygtigt produceret og fuldt sporbare. Og i den form, du har brug for til dine behov: flydende, som pulver, som spray, hydrolyseret eller enhver anden format du måtte ønske.

 2. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. er en dedikeret leverandør af råingredienser af høj kvalitet, som bruges til fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og animalsk kosttilskud. Vores udbud af produkter omfatter naturlige sødemidler, ledhelbred, vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter. Vi overholder alle EC- og FDA-bestemmelser, og leverer løsninger og færdige produkter baseret på kundernes behov. Som en professionel leverandør af chondroitinsulfat, tilbyder vi et sortiment af chondroitin med certifikation som angiver, at det er beregnet til menneskelig indtagelse. Vores produkter lagerføres i Europa, med tilgængelig sundhedscertifikat og laboratorietestrapporter. Vi tilbyder ikke kun chondroitinpulver men også en direkte komprimeringsklassificering (DC) på 98 %, 95 % og 85 %. Kvalitet og produktsikring er vores højeste prioriteter. Vi holder os opdateret med de seneste EC- og US FDA-bestemmelser, og leverer månedlige kvalitetsrapporter. Vi har to årtiers erfaring med at forvandle kundernes koncepter til rigtige produktioner, baseret på 1.000+ formuleringer. Vi tilbyder varierede betalingsvilkår for vores kunder med en beviselig god betalingshistorik. Vi har også en produktansvarsforsikring på 2 mil. USD, for at beskytte vores kunder mod krav fra andre forretninger. Vi har otte professionelle lagre i USA, EU og Kina med et godt lager af vores mest solgte produkter, så vi kan levere hurtigt. Vores logistikservicecenter i Kina på 600.000 ft² hjælper os med at tilpasse emballage, mærkater, paller og beholdere til vores kunder. Vælg os hvis du ønsker kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 3. JRK COMMODITIES

  Frankrig

  JRK Commodities er en familiedrevet virksomhed, der har været specialiseret i import af krydderier fra Madagascar i tre generationer. I dag varetager den især import, eksport og distribution af godkendt økologisk vanilje og faire trade-vanilje. Vores mål er at lette distributionen af årstidsbestemte krydderier på alle årets dage for at imødekomme kundernes specifikke behov. JRK Commodities forpligter sig til altid at levere den bedst mulige kvalitet til de bedste priser. Din tilfredshed er vores prioritet, og derfor bytter vi enhver varebestilling, indtil der er opnået tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter: -Sort vanilje/ 15 til 20 cm, -Rød vanilje/ 13 til 18 cm, -Vaniljekapsler -Vaniljepulver.

 4. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

 5. TRENKER

  Belgien

  De farmaceutiske laboratorier Trenker er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1933 af Rodolphe Henri Trenker, og som producerer og distribuerer kosttilskud og medicinsk udstyr af høj kvalitet, der tilfredsstiller de strengeste europæiske produktionsnormer. Fagfolk i sundhedssektoren og patienter står i centrum, og vi forpligter os dagligt til at bidrage til forbedringen af menneskers livskvalitet og helbred. Vi er med under alle produktionsfaser. Vi centraliserer alle produktionsfaser, fra design på papiret til indpakning af det færdige produkt, på vores nye fabrik i Nivelles. De farmaceutiske laboratorier Trenker er i dag til stede i omkring 15 lande og har ambitioner om at blive en international reference inden for konstante, innovative løsninger. Trenker er altid på udkig efter nye partnere. Du er velkommen til at kontakte os.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrig

  Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

 2. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH blev grundlagt tilbage i 1949 og arbejder i pålidelig, hanseatisk købmandstradition som import- og handelshus. Derudover har vi i de seneste tre årtier oparbejdet en stor importkompetence på områderne kokos, honningpulver og økologisk inulin. Ud over et bredt sortiment af standard-kokosråstoffer har vi med seks forskellige kvaliteter på området kokosnøddemælkepulver/kokosnøddepulver vel nok det største udvalg blandt alle importhuse i Europa. Ud over de sædvanlige standard- og High-Fat-varianter kan vi også tilbyde vores kunder kokosnøddemælkepulver i vegane og bio-vegane kvaliteter. Det samme gælder for området honning, hvor vi i årtier har beskæftiget os med honningpulver og økologisk honningpulver. Disse specialråstoffer blev i de seneste år udvidet yderligere med instant-ingefærpulver, økologisk inulin, økologisk agavesukker og økologisk agavesirup/-tyksaft.

 1. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Vi har i vores virksomhed over 40 års erfaring med dyrkning og behandling af medicinske svampe. Vores principper er: •Førsteklasses kvalitet af vores råvarer•Gennemsigtig og sporbar produktionskæde fra dyrkning til levering•Regulære kontroller udført af certificerede tyske laboratorier•Bearbejdning på vores fabrikker i Tyskland og Østrig •Personlig kundeservice. Med hver levering får du detaljerede analyser og certifikater, der garanterer fødevarekvaliteten og/eller kvalitetskontrol og -analyse på højeste niveau, der bekræfter biocertificeringen. Vores varemodtagelseskontrol og kvalitetssikring gennemføres i Tyskland i overensstemmelse med GMP-SOP-certificering og -validering. Råvarerne kontrolleres for tungmetaller, pesticider og mikrobiologiske elementer såsom radioaktivitet og polycyklisk aromatisk kulbrinte, i alt testes i henhold til over 250 parametre.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

 3. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Tyrkiet

 4. O'VÉTAL

  Belgien

 5. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

 6. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Spanien

 7. BIO-NUTRILAB

  Belgien

 8. BELLAVIE SPRL

  Belgien

 1. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Schweiz

 3. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Østrig

 4. VIVATIS PHARMA GMBH

  Tyskland

 5. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Tyskland

 6. SICILIA TENTAZIONI

  Italien

 7. AURIMEX AG

  Schweiz

 8. HAPPY LINO OG

  Østrig

 9. SIGNATURE PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Signature Products er et ungt og dynamisk team med kontorer i Hamborg, Pforzheim og Berlin. Vi er Made in Germany. Som den eneste virksomhed i branchen koncentrerer vi os om hele den værdiskabende kæde fra handle med hampråstof, ekstraktion, destillation og til aftapning, ligesom vi tilbyder digitale løsninger og vores egne forbrugerprodukter. Det er vores vision at forbedre mennesker liv på en naturlig måde via hampprodukter og at garantere de bedste brugererfaringer og adgang til hampprodukter af høj kvalitet for alle, så sundhedsmarkedet revolutioneres. I den forbindelse vil vi altid forblive bæredygtige. Derfor har vi indgået forskellige samarbejder med henblik på at reducere mængden af affald. Oversigt over vores tjenester: - handel med hampråstoffer- ekstraktion og destillation af hamp-aftapninger af white label-produkter - BUDDY CBD olie- laboratorieanalyser - markedsanalyser - Consulting hamp- Bulk Ware- Private Label CBD / hamp

 10. NUTRA INGREDIENTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  EN GROS-LEVERANDØR AF ØKOLOGISKE/KONVENTIONELLE KOSTTILSKUD. En økologisk forhandler/importør, der er godkendt i EU & GB og som handler på tværs af 30 lande, som også er ISO 9001: 2015 og ISO 22000: 2018 godkendte. Vi er også en del af Custom Healthcare Group, en gammel, familieejet virksomhed. Som en del af Custom Healthcare Group, kan Nutra Ingredients drage nytte af sine globale kontakter og købekraft og dermed give besparelserne videre til vores kunder. Vi driver forretning med professionelle og etiske værdier. Det er vigtigt for os, at… Vi arbejder inden for rammerne af vores virksomheds sociale ansvar. Overholder principperne for vores kvalitetspolitik. Begge disse dokumenter er tilgængelig efter anmodning. Vores globale service er omfattende, prompte og høflige. Vi har direkte adgang til følgende markeder…EU, Nordamerika, Indien, Kina, Sydamerika.